Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Rafael Nadal pobjednik (1.64) 10Bet

Postavljam ovu opkladu mjesec dana prije početka jer mislim da koeficijent samo može ići još niže. Rafa je apsolutni 'kralj zemlje' i zaista ne vidim ko ga može zaustaviti u ovom trenutku. Iskreno, nisam mislio da će se uspjeti vratiti na stari nivo nakon onih ogromnih problema sa koljenima, ali me je demantovao. Ruku na srce, u prilog mu ide i to što je konkurencija na Touru vjerovatno nikad slabija 15 godina unazad. Federer koji propušta zemljanu sezonu, Nole koji nije ni blijeda sijenka onog terminatora, Murray koji je dugo odsutan (a svakako mu zemlja nije bila jača strana ni u najboljim danima), Wawrinka iznuren povredama, kojem je skalp nedavno uzeo čak i Griekspoor, potpuni anonimus za većinu forumaša. Od mladih nada i tenisera iz drugog plana, jednostavno mu niko nije dorastao. Oči teniske javnosti su nekako najviše bile uprte u Dominica Thiema, ali nakon njihovog jučerašnjeg duela, svaki komentar je suvišan. Austrijanac je naspram Rafe izgledao kao challengeraš oko 150. mjesta, cijenim da bi mu ta 2 gema sigurno uzeo i recimo Galović. Od svih nabrojanih, ja bih veće šanse dao Alexandru Zverevu, ali ipak mislim da još uvijek nije dovoljno sazrio da može parirati kralju. Delpo je neko ko svakako posjeduje izuzetan kvalitet, ali zemljana podloga mu baš i ne odgovara, a ove godine nije odigrao niti jedan meč na zemlji. Čilić mi je igrač koji prije svega prosto nije psihološki dorastao takvom izazovu, a uz dužno poštovanje prema Dimitrovu, Goffinu i ostalima, jednostavno su za klasu ili dvije ispod.

Da se vratim na Rafu, kojeg sam gledao protiv Khachanova i Thiema u Monte Carlu, prosto me fascinira raznovrsnost i preciznost njegovih udaraca, promjene ritma i kontrola nad poenima, imam utisak da može uzeti servis protivnicima kada god to poželi. Samopouzdanje mu je itekako poraslo, fizički djeluje besprijekorno spreman, i ukoliko bude u potpunosti zdrav, zaista ne vidim kako neko može da ga dobije u 4 ili pet setova. Mislim da mu veća opasnost prijeti od povrede, nego od bilo kojeg protivnika. U posljednje dvije godine, izgubio je 3 meča na zemlji, i to od Thiema, Đokovića i Murraya, o kojima je već rečeno u prvom dijelu upisa. U istoriji tenisa ne postoji dominantniji igrač na jednom turniru od Nadala na Roland Garrosu, niti igrača na jednoj podlozi uopšte. Od čuvenog poraza protiv Soderlinga sada već davne 2009, Nadal je ostvario 48 pobjeda na RG, uz samo jedan poraz od Đokovića 2015, te predaju protiv Granollers-Pujola bez borbe godinu dana kasnije. Ukupan omjer u karijeri 79 - 2. Statistika koja ostavlja bez teksta... Koeficijent nije naročito veliki za ovakvu vrstu opklade, ali s obzirom na šanse, ovo se ne smije propustiti.

Z9wKv65.png

Objavljeno

N94lsSJ.png

http://www.atpworldtour.com/en/news/nadal-400-clay-court-match-wins-tribute

Statistika koja odlično ilustruje nevjerovatnu dominantnost Nadala na ovoj podlozi. Nema mu ravnog, a što se tiče ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa, odgovorno tvrdim da ga od trofeja može odvojiti isključivo povreda. ATP serije 500 koji se ove sedmice igra u Barceloni još je jedan dokaz surove nadmoći Rafe nad ostatkom toura na zemlji. Bukvalno je postao izazov uzeti mu set, ima čak 44 dobijena u nizu, i to sve bez tiebreaka. Za Thiema i Đokovića, koji su po kladionicama drugi i treći favoriti, gotovo sam siguran da neće stići ni do finala.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Vinicijus Junior se podvrgao estetskom zahvatu. Nije mu se svideo oblik lobanje koji mu je priroda i genetika odredila rodjenjem u Juznoj Americi Sada ce Real Madrid to da mu sredi zvanicnom izjavom da nije imao hirurski zahvat, vec da je samo malo harmonizovao oblik svoje majmunske lobanje.    
    • Larne - Zvezda - Zvezda -1.5 AH (1.575) bet365 Crvena zvezda gostuje kod prvaka Sjeverne Irske kao izraziti favorit ovog dvoboja. Beogradski klub već godinama redovito nastupa u europskim natjecanjima te posjeduje daleko više iskustva od domaće momčadi, koja će pokušati iskoristiti podršku svojih navijača i umjetnu podlogu na Inver Parku. Larne je u prethodnom pretkolu pokazao karakter, ali protiv Crvene zvezde očekuje ga potpuno drugačija razina kvalitete. Srpski prvak raspolaže mnogo jačim igračkim kadrom, a trener će od prve minute tražiti kontrolu utakmice kako bi izbjegao bilo kakva iznenađenja prije uzvrata u Beogradu. Napadački potencijal Crvene zvezde trebao bi doći do izražaja već u prvom poluvremenu. Duarte, Ivanić i društvo imaju dovoljno kvalitete za stvaranje velikog broja prilika, dok će domaćin uglavnom biti prisiljen braniti se duboko na vlastitoj polovici. Očekujemo sigurnu i uvjerljivu predstavu gostiju koji će pokušati riješiti pitanje pobjednika već u prvoj utakmici. Zbog velike razlike u kvaliteti najbolji izbor ostaje pobjeda Crvene zvezde uz hendikep od najmanje dva pogotka razlike. (Koeficijenti 21.7. u 09:15 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Thun - Dinamo BTTS (1.61) bet365 Dinamo Zagreb otvara novu europsku sezonu gostovanjem kod aktualnog prvaka Švicarske. Iako je hrvatski prvak favorit na papiru, gostovanje na umjetnoj podlozi uvijek predstavlja dodatni izazov, pogotovo u prvoj službenoj utakmici sezone. Thun je prošle godine pokazao kako zna iskoristiti prednost domaćeg terena, a pred svojim navijačima sigurno neće igrati podređenu ulogu. Dinamo je tijekom priprema izgledao vrlo uvjerljivo te je ostvario nekoliko visokih pobjeda uz odličnu realizaciju. Dion Drena Beljo nastavio je s golgeterskom formom, dok će vezni red predvođen Mišićem i Zajcom imati zadatak kontrolirati ritam utakmice. Upravo bi kvaliteta u sredini terena mogla biti najveća prednost hrvatskog prvaka protiv vrlo agresivnog domaćina. S druge strane, Thun će pokušati iskoristiti brzinu svojih napadača i što češće prijetiti iz tranzicije. Umjetna trava pogoduje njihovom načinu igre, zbog čega se očekuje vrlo dinamična utakmica s velikim brojem prilika na obje strane. Domaćin će teško cijelu utakmicu odolijevati Dinamovom pritisku, ali isto tako ima dovoljno kvalitete da pronađe put do mreže gostiju. Upravo zbog toga moj izbor pada na okladu da će obje momčadi postići pogodak. Dinamo ima dovoljno napadačke kvalitete za barem jedan pogodak, dok će Thun pred domaćom publikom teško ostati bez ozbiljne prilike tijekom 90 minuta. (Koeficijenti 21.7. u 09:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • I da ne gledamo vise Knollicu i Nives.Hoces si procitati nesto na sportskim stranicama i svako malo,eto ti njih.Dosta vise.
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use