Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 28.4.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Chesterfield - Wycombe // Pobjeda gosta bet365 - 1,61 (16:00 CET)

Chesterfield je već ispao i lige i svakako je jedna od najslabijih ekipa u ligi. Sakupili su samo 35 bodova u 43 kola i imaju katastrofalnu gol razliku 45:78. Ja sam poprilično ubijeđen da domaćini ovdje nemaju apsolutno nikakve šanse. Trenutno su upisali 3 poraza za redom a već 6 utakmica ne znaju za pobjedu što jednostavno potvrđuje njihovu limitiranu momčad.

Za Wycombe ovaj susret je jedan od najvažnijih susreta ove sezone. Wycombe je jedan od najboljih ekipa u prvenstvu ove godine. Nalaze se na trećem mjestu sa samo jednim bodom više od izravnog konkurenta Extera i dva boda više od Notts Countya. Upravo zbog toga, Wycombe mora slaviti u ovom susretu, jer bolju priliku da zadrže bodovnu razliku nisu mogli imati. Oni su sami sebi zagorčali život porazom od Accringtona u prošlom kolu te remijem protiv Lincolna u pretpošlom kolu.

248bae4b1eeacfb059a72b1a16084015.jpg

Wycombe praktički ima sve prednosti na svojoj strani, uključujući i motivacijsku i raspoloženje u momčadi. U ovom susretu nema prostora za grešku, jednostavno moraju se sabrati i slaviti. Od samog starta moraju pametno i agresivno pristupiti meču, jer ako utakmica ude odmicala a rezultat ne bude išao u njihovu korist, kardinalne greške i nervoza možda odlučiti susret. 

Ono što raduje trenera Wycombea Garetha Ainswortha je povratak ključnih igrača koji su propustili prošlu utakmicu a riječ je o Luku O'Nienu, Adebayo Akinfenwi i Sido Jombatiji. Oni su spremni i biće na raspolaganju svom treneru. Sa njima u ekipi Wycombe ovdje može i mora slaviti. Sretno!

c5ec685592b17c824eff348d5116b18b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Leverkusen - Sttutgart // Pobjeda domaćina bet365 - 1,40 (18:30)

Ovo je vjerovatno utakmica sezone za ekipu Leverkusena. Borba za plasman u Ligu prvaka iz Bundeslige dugo nije bila zanimljivija a Leverkusen i Hoffenhaim će kako sada stvari stoje voditi glavnu borbu. Leverkusen ima sve u svojim rukama i sa tri pobjede u zadnja tri kola bi bez obzira na druge rezultate izborili plasman, dok se Hoffenheim nada da će uz svoje pobjede dočekati kiks Leverkusena, što će se teško desiti, barem u ovom susretu.

Apotekari su poprilično slaba domaćinska ekipa ove sezone, sa omjerom 7-5-3 ali ova utakmica je sasvim nešto drugo, jer je ulog zaista veliki. Poraz koji možda najviše boli je onaj protiv zadnjeplsiranog Kolna, gdje su poražni 2:0 što niko nije očekivao. Da su tada slavili situacija bi sada bila drugačija. No dobro, još uvijek ništa nije gotovo i kao što sam rekao sve imaju u svojim rukama.

Ekipa Leverkusena nema većih problema sa ozlijedama, jedino je out Tah kojeg će mijenjati sjajni mladi Grk, Retsos, dok je Wendell već neko vrijeme izvan terena. Lars Bender se vraća u ekipu nakon što je odslužio jedan meč kazne. Sa druge strane kod Stuttgarta neće biti Andreasa Becka, kapitena kluba što će predstavljati veliki hendikep za njih.

Moguće postave

561c3bfc33f17ed3eb3b8c90104bd1a1.jpg

U prethodnim susretima očita je dominacija Leverkusena koji je u zadnjih 9 susreta slavio osam puta. 

U ovom susretu sve ide na stranu Leverkusena što su prepoznale i kladionice u našem slučaju bet365 kladionca jer je jučer koeficijent na pobjedu Leverkusena iznosio 1,60 dok je danas pao na 1,40. Uplatite što prije, jer mislim da Stuttgart ovdje nema apsolutno nikakve šanse.

a497174db67fc759cb82d9a2cd6763c3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Portimonense - Sporting CP 2 (1.36) bet365

Ova utakmica mi se čini vrlo zanimljivom. Portimonense se nalazi na desetoj poziciji u portugalskoj ligi sa 35 osvojenih bodova u 31. odigranom kolu do sada ove sezone. Portimonense ima osam bodova više od mjesta koja se nalaze u zoni ispadanja, a ostalo je samo tri kola da se igra do kraja prvenstva, uključujući i ovu utakmicu. Mislim da su u prilično sigurnoj poziciji i nemaju se zašto više boriti. Dok se na drugoj strani Sporting bori za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sa Benficom koja im bježi samo tri boda i ukoliko ne ostvare pobjedu u ovoj utakmici mogli bi izgubiti tu bitku. U posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima Portimonense ima samo jednu pobjedu, dva remija i dva poraza, dok na drugoj strani Sporting u posljednjih pet utakmica ima pet pobjeda. Forma Portimonensea kod kuće i nije baš toliko dobra, gdje su u posljednjih pet utakmica ostvarili dvije pobjede i tri poraza.

WiE237O.png

Izvor: bet365

Forma Sportinga u gostima i nije mnogo bolja, sa dvije pobjede i tri poraza također u posljednjih pet utakmica, ali vjerujem da će oni u ovoj utakmici od prve minute krenuti sa ofanzivnom taktikom, jer nemaju što izgubiti,a bodove jako trebaju ukoliko žele stići Benficu na drugoj poziciji. Mislim da Sporting ima mnogo kvalitetniji tim u odnosu na domaćine i vjerujem da oni ovdje mogu ostvariti pobjedu. Sporting je neporažen u 29 od posljednja 32 meča u ligi. Što se tiče ozljeda za Portimonense, oni nemaju nikakvih problema u tom polju, dok će za Sporting nedostajati Daniel Podence, Bruno Cesar i Rafael Leao. Pod znakom sumnje za Sporting će biti William Carvalho, Andre Pinto i Christiano Piccini, ali tu su Ruiz i Battaglia da ih zamijene na centru terena.

NAPOMENA: Od jutros je koeficijent pao sa 1.45 na 1.36.

Moguće postave: 

Portimonense: Ferreira; Hackman, Fernandes, Possignolo, Soares; Varela, Sa, Dener; Tabata, Fabricio, Nakajima.

Sporting: Patricio; Ristovski, Coates, Mathieu, Coentrao; Martins, Ruiz, Battaglia, Acuna, Fernandes; Dost.

tPM57R1.png

(Koeficijenti 26.4. u 15:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic

Dunfermline - Dumbarton 1 (1.18) bet365

Kao što vidimo domaćin je ovdje veliki favorit. Dunfermline se nalazi na četvrtoj poziciji sa 56 bodova. Iznad njih se nalazi Dundee United sa samo dva boda više, no oni su sigurni na tim pozicijama koje vode u doigravanja za promociju u veću ligu, dok Dunfermline još uvijek nije. To je zbog činjenice da Inverness ima dva boda manje od njih i ukoliko Dunfermline ovdje kiksa, Inverness će sigurno iskoristiti priliku protiv demotivisanog Mortona u posljednjem kolu ove sezone.

jd0cg23.png

Izvor: bet365

Kako se to ne bi desilo Dunfermline mora pobijediti Dumbartona koji se nalazi na pretposljednjoj poziciji i oni su već odavno poznati kao ekipa koja će igrati u doigravanjima za ispadanje ili ostanak u ligi. Ekipa Dumbartona ovdje neće imati neku motivaciju za igru, dok Dunfermline mora braniti te pozicije koje vode u doigravanje za veću ligu. Velika je razlika i u formi ova dva tima. Dunfermline u posljednjih pet utakmica ima četiri pobjede i jedan remi, dok na drugoj strani Dumbarton ima četiri poraza i jednu pobjedu. Dunfermline i kod kuće ima zaista zavidan rekord u posljednjih pet utakmica gdje su ostvarili ponovo isto pobjeda (4), sa jednim remijem. Dunfermline je u tih pet utakmica primio samo jedan gol. Što se tiče međusobnih odnosa ova dva tima, Dunfermline je mnogo uspješniji i u posljednjih pet međusobnih susreta imaju četiri pobjede sa jednim remijem.

JSAD9tZ.png

(Koeficijenti 27.4. u 00:01 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Clyde - Berwick 1 (1.44) bet365

Posljednje kolo i u Škotskoj League 2. Domaćin Clyde ima samo još jednu šansu da se plasira na mjesta koja vode u doigravanje za promociju u veću lgu. Stenhousemuir im bježi samo dva boda, ekipa koja igra protiv Stirlinga u gostima u posljednjem kolu ove sezone i domaćin Clyde se nada njihovom kiksu, koji je vrlo izgledan, jer se i Stirling bori za ta mjesta i samo su bod iznad Stenhousemuira. U posljednjih pet utakmica kod kuće Clyde ima svih pet pobjeda. Zaista odlično igraju pred svojim navijačima, gdje su u tih pet utakmica primili samo tri gola. 

4UgHOtT.png

Izvor: bet365

Na drugoj strani imamo Berwick koji se nalazi na osmoj poziciji na tabeli i oni su potpuno sigurni u posljednjem kolu i nemaju nikakvu motivaciju pred ovu utakmicu, jer im ni pobjeda ništa ne bi značila, dok im ni poraz ne može naštetiti. Gosti će ovdje igrati bez pritiska, tako da vjerujem da će Clyde nastaviti svoju nevjerojatnu formu na domaćem terenu. Još jedna tipična utakmica u kojoj su domaćinu jako potrebni bodovi. Forma ovih timova nam govori sve, ovo su utakmice na koje se najbolje kladiti na kraju prvenstva. Posljednja karta za Clyde ove sezone i bilo bi iznenađenje kada je ne bi iskoristili. Sretno!

oKmhzMi.png

(Koeficijenti 27.4. u 00:25 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Liverpool - Stoke (13:30)
Sudac: Andre Marriner (2.58)
Prosjek ekipe 1: 1.14
Prosjek ekipe 2: 1.43
dAGH7U6.png

Burnley - Brighton (16:00)
Sudac: Roger East (3.06)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 1.41
cgT92qZ.png

Crystal Palace - Leicester (16:00)
Sudac: Mike Dean (3.68)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.44
DyCSGQb.png

Huddersfield - Everton (16:00)
Sudac: Lee Probert (1.38)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.43
ET3DHVE.png

Newcastle - WBA (16:00)
Sudac: David Coote (--)
Prosjek ekipe 1: 1.41
Prosjek ekipe 2: 1.77
VBs7JLF.png

Southampton - Bournemouth (16:00)
Sudac: Anthony Taylor (3.25)
Prosjek ekipe 1: 1.41
Prosjek ekipe 2: 1.51
a4VaoRO.png

Swansea - Chelsea (18:30)
Sudac: Jonathan Moss (3.58)
Prosjek ekipe 1: 1.18
Prosjek ekipe 2: 1.15
h2IHTz9.png

Primera

Espanyol - Las Palmas (13:00)
Sudac: Pablo González Fuertes (5.82)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.38
rVWjUuc.png

Real Sociedad - Athletic Bilbao (16:15)
Sudac: José Sánchez Martínez (4.88)
Prosjek ekipe 1: 1.53
Prosjek ekipe 2: 2.39
LWSH5Sr.png

Real Madrid - Leganes (18:30)
Sudac: Ignacio Villanueva (5.17)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 2.71
nPBi7oh.png

Villarreal - Celta Vigo (20:45)
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.94
Prosjek ekipe 2: 2.41
c1fFl0p.png

Serie A

AS Roma - Chievo (18:00)
Sudac: Gianpaolo Calvarese (3.43)
Prosjek ekipe 1: 1.26
Prosjek ekipe 2: 1.82
EQ9E5Mo.png

Inter - Juventus (20:45)
Sudac: Daniele Orsato (3.94)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.65
08h0k1Q.png

Bundesliga

Bayern - Frankfurt (15:30)
Sudac: Christian Dingert (3.86)
Prosjek ekipe 1: 1.32
Prosjek ekipe 2: 2.16
ZYoVJ9l.png

Freiburg - Koln (15:30)
Sudac: Deniz Aytekin (3.93)
Prosjek ekipe 1: 1.52
Prosjek ekipe 2: 2.06
IiU1aqg.png

Hertha - Augsburg (15:30)
Sudac: Marco Fritz (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.97
qNQ7gzA.png

Schalke - M'gladbach (15:30)
Sudac: Harm Osmers (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 1.32
6b0l27t.png

Wolfsburg - Hamburg (15:30)
Sudac: Daniel Siebert (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.81
pN2LIO0.png

Bayer Leverkusen - Stuttgart (18:30)
Sudac: Tobias Welz (2.50)
Prosjek ekipe 1: 1.48
Prosjek ekipe 2: 1.68
R6UArSB.png

(Koeficijenti 27.4. u 13:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

RIJEKA NA MAKSIMIRU BEZ NAJBOLJEG IGRAČA Kek: Ne brine me Bruno Marić

U SUBOTU se od 17 sati na Maksimiru igra posljednji derbi Dinama i Rijeke ove sezone. Modri imaju priliku pobjedom oteti titulu velikom rivalu, iako će još pričekati matematičku potvrdu naslova prvaka. 

Trener Rijeke Matjaž Kek u Zagreb ide bez najboljeg igrača ove sezone, Brazilca Hebera. 

"Izazovna je utakmica kada igraš protiv lidera prvenstva. Gostujemo kod ekipe koja je zaslužila mjesto na kojem se nalazi i to nam, uz razmišljanje o kvaliteti naše igre, moraju biti najvažnije stvari", rekao je Kek.  

"Sigurno otpada Heber, za Leovca ćemo još vidjeti. Dangubić otpada do kraja sezone", otkrio je Kek. 

Izostanak Hebera bit će najveći hendikep. Brazilac koji je lani Rijeku gurnuo prema naslovu zabivši Dinamu u dresu Slaven Belupa, ove sezone je upisao 16 golova u prvenstvu i najbolji je strijelac lige.
"Još nismo pronašli balans kakav bih želio, ali atmosfera je dobra. Ajmo probati odigrati kvalitetnu utakmicu i parirati lideru prvenstva."

Na pitanje o sudačkim pogreškama u nedavnoj utakmici protiv Dinama u kupu i najavi da će Bruno Marić suditi na Maksimiru, Kek je rekao: 

"Što se tiče suca, siguran sam da će biti ok. O njihovoj ekipi ćemo razmišljati kao o svakoj. Vrijednost njihovih mladih igrača premašuje budžet cijele Rijeke, to je dokaz da imaju široku kvalitetu. Bruno Marić me ne brine. Ako bude nešto, reći ću, ali ne zlonamjerno sada... Nadam se da neće biti toga nakon utakmice." 

Maxwell Acosty u prvenstvu Hrvatske ove sezone skupio je 18 nastupa uz četiri gola, a uoči Dinama je poručio: "Znamo važnost utakmice i koliko je teško igrati u Maksimiru. Pripremamo se maksimalno, znam da neko vrijeme već nismo slavili u Maksimiru. Dobro treniramo i nadam se da ćemo u subotu odigrati dobru utakmicu.''

Izvor: http://www.index.hr/sport/clanak/rijeka-na-maksimiru-bez-najboljeg-igraca-kek-ne-brine-me-bruno-maric/1041279.aspx

Link to comment
Share on other sites

NIKOLA JURČEVIĆ U PRIPREMI ZA RIJEKU MORAO JE 'ZAGRABITI' U DRUGU MOMČAD Netko od 'modrih Smogovaca' mogao bi u derbiju dobiti povijesnu priliku

DINAMO Trener Jurčević za derbi s Rijekom morat će posegnuti i za igračima Dinama II kako bi popunio iznimno prorijeđeni kadar

Znate kako ide špica legendarne serije “Smogovci”: “Oni su mali, ali su veliki. Odnosno, ono više nisu mali”... Upravo je nekoliko takvih “smogovaca” zadnjih dana na treningu Dinamove prve momčadi, neki od njih mogli bi doživjeti i vatreno krštenje već protiv Rijeke. Spletom okolnosti, kartona, ozljeda i općenito prorijeđenog kadra, Nikola Jurčević došao je u situaciju da i o njima mora razmišljati kao o starterima u derbiju protiv (još uvijek) aktualnog prvaka.

Dakle, Karlo Muhar, Neven Đurasek, Dominik Perković, Borna Miklić, Endri Cekici i Gabriel, to je ta šestorka koju je Jurčević “posudio” od Igora Jovićevića i Dinama II, u pripremi za utakmicu, da bi uopće išta mogao uigravati. A tko će od njih, i hoće li, upisati povijesne minute za prvu Dinamovu momčad u HNL-u, to ćemo vidjeti. Jedini od spomenutih koji su dosad imali tu čast jest Endri Cekici, svi ostali se nisu osladili tom privilegijom. Uhvatili smo jučer četvoricu potencijalnih debitanata, Gabriel nam je “pobjegao”, a i jezična barijera je problem kad su razgovori u pitanju. No, i ostala četvorica rekli su otprilike slične stvari, ako se prilika ukaže, oni će je objeručke prihvatiti.

Za to se živi
Neven Đurasek i Karlo Muhar možda su i najbliži debiju. Jer, najveći je “rusvaj” u veznoj liniji, nema Ademija, Doumbije, Mora, Fiolića. Nema Jurčević ni na papiru puno opcija za zamjene, kamoli kvalitativno.

- Moji izgledi možda jesu najveći, ali to ništa ne znači. Moram se nametnuti treneru i sve ću učiniti ovih nekoliko dana da to i učinim. Naravno, ako istrčim protiv Rijeke, postojat će trema, ali pozitivna, svjesni smo svi da nam ta utakmica, ili bilo koja u prvoj momčadi ove sezone može promijeniti karijeru - govori Neven Đurasek zadnji vezni, koji je na pripremama ove zime pokazao dosta dobrih stvari.

Možda i prvi zaslužuje šansu, a k tome i u Dinamu II proljetos igra dobro.

- Zadovoljan sam formom i igrama, nadam se da će se tako nastaviti.

Inače, podsjetimo Đuraseka se zimus dovodilo u vezu s Rijekom, međutim ostao je u Maksimiru i možda će baš protiv Rijeke dobiti svoju šansu života. S njim bi u vatru mogao i Karlo Muhar, još jedan vezni, defenzivnije struke, koji je bio na pripremama s prvom momčadi u Rovinju i Turskoj. Kao da je tadašnji trener Mario Cvitanović predviđao što bi se moglo dogoditi. Muhar, također, pršti od samopouzdanja.

- Prošao sam pripreme s prvom momčadi, svjestan sam svojih kvaliteta i nadam se da ću dobiti priliku. Vjerujem da u prvoj momčadi ima mjesta za mene - poručuje Muhar, koji bi na terenu mogao zamijeniti kapetana Ademija ili Malijca Doumbiju.

- Nemam još toliko iskustva kao oni, odlični su igrači i sretan sam što uopće mogu biti s njima na treningu. No, znam koliko vrijedim i nadam se da ću dobiti poneku priliku.

Borna Miklić treći je na ljestvici onih koji bi mogli već protiv Rijeke dobiti poneku minutu. Hodžić je ozlijeđen, Gavranović načet i pitanje je može li “odguliti” 90 minuta, tu bi Miklić mogao dočekati svoj trenutak slave. Uostalom, na Poljudu je bio na klupi, prvi put u životu i odmah u velikom derbiju.

- Dojmovi su odlični, to je ono za što se živi, zbog takvih trenutaka svatko od nas igra nogomet, biti dijelom takve utakmice i takvog ambijenta - emotivan je Miklić, koji također ne krije kako se nada da bi mogao do kraja sezone upisati i koju minutu za prvu momčad.

- Vidi se po ovim treninzima da je prva liga ipak razina više, nije isto kao u drugoj momčadi. Ali, spreman sam za taj iskorak, nadam se prilici, pogotovo ako naslov već bude osiguran.

Najmanji su izgledi za debijem Dominiku Perkoviću, jer pozicija mu je takva. Desni je bočni, a kad je zdrav Petar Stojanović, onda čvrsti i drži tu ulogu. Perković dosad i nije često trenirao s prvom momčadi, njemu je, kaže, već to napredak.

Dosad samo na TV-u
- Sretan sam što treniram s tim dečkima, a ambicije su mi da i ostanem ovdje. To su igrači koje sam dosad gledao na TV-u, sam mi je zaigrati s njima. Treninzi su pravi, brži nego što sam navikao, baš napredujem - reći će Perković.

Muharu su 22 godine, blizu je 22. rođendanu i Perković, Mikliću je 21 godina, Đuraseku 20, Cekici je zimus napunio 21, Gabriel 20. Hoće li nekome od njih utakmica protiv Rijeke, ili možda neka sljedeća, promijeniti život i karijeru? Nije nemoguće. Ako dobiju priliku i iskoriste je...

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/nikola-jurcevic-u-pripremi-za-rijeku-morao-je-zagrabiti-u-drugu-momcad-netko-od-modrih-smogovaca-mogao-bi-u-derbiju-dobiti-povijesnu-priliku/7294174/

Link to comment
Share on other sites

Bruno Marić sudi derbi Dinama i Rijeke

U SUBOTU će na Maksimiru posljednji derbi ove sezone odigrati Dinamo i Rijeka, a Modri će pobjedom gotovo sigurno rivalima oduzeti naslov prvaka. 

HNS je otkrio sudačke postave za sljedeće kolo, pa tako i odlučujući derbi. Dinamu i Rijeci sudit će Bruno Marić, prošle godine najbolji hrvatski sudac kojeg godinama prate i brojne kontroverze. 

Tako je Marić svojevremeno na sudu pobijedio UEFA-u koja ga je optužila za sudjelovanje u namještanju utakmica. Marić se našao i na meti kritika nakon što je u javnost procurio video na kojem se u slobodno vrijeme dobro zabavlja, svira i pjeva s igračima Dinama. Daruvarski sudac posebno je nepoželjan gost na jugu Hrvatske zbog pogrešaka iz prošlosti. U jednom restoranu u Stobreču fizički je napadnut od strane nekoliko navijača, koje je otjerao mašući pištoljem. Mariću su zbog sudačkog posla stizale i prijeteće poruke. 

Mariću će na Maksimiru u subotu pomagati Goran Pataki, Jerko Crnčić, Bojan Zobenica, Igor Križarić i Dario Bel. Delegat je Darko Kolesarić iz Osijeka, kontrolor je Alen Gerek iz Zaboka, a časnik za sigurnost je Vlado Dominić, bivši glavni ravnatelj policije, koji je smijenjen nakon pljačke u zgradi MUP-a prije dvije godine.  
  
Slaven Belupo dočekuje Hajduk, a sudit će im Dalibor Mlakar, uz pomoćnike Ivicu Modrića, Igora Krmara i Frana Jovića. Kontrolor je Božo Mamić, delegat Lino Roša. 

Osijeku i Lokomotivi sudi Marin Vidulin, Istri i Interu Tihomir Pejin, a Rudešu i Cibaliji Igor Pajač. 

Izvor: http://www.index.hr/sport/clanak/bruno-maric-sudi-derbi-dinama-i-rijeke/1041223.aspx

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, IzudinB said:

Inter - Juventus (20:45)
Sudac: Daniele Orsato (3.94)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.65
08h0k1Q.png

Za derbi ove važnosti neshvatljiva mi je granica od samo 4,5 kartona koliko daje bet365 te koeficijent 1,66 za over. Opet, treba imati na umu da smo, unatoč fantastičnih prvih pola sata i 4 kartona u utakmici Juventus-Napoli prošlo kolo gledali zadnjih 60minuta utakmice bez kartona. Rezultat 0:0 sigurno je tome išao na ruku a gol koji je pao u zadnjoj minuti jednostavno je bio prekasno. Juventus je pod ogromnim pritiskom. Ako danas kiksaju, vjerojatno gube prvo mjesto a imali su gotovo siguran naslov, odnosno lijepu zalihu bodova koju jedan Juventus do sada nije prokockao. Nekarakteristično za njih.

Koeficijent na pobjedu Juventusa je stvarno primamljiv, ali uz to mislim da je granica od 4,5 kartona premala. Puno toga je u igri i tenzije će biti na nivou a vjerujem da će biti i nervoze na terenu. 

Over 4,5 kartona mi se čini primamljivom okladom te sam očekivao barem granicu od 5,5 kartona za ovaj susret. Vidjet ćemo kako će se Orsato postaviti ali ne očekujem da će imati lagan posao i kamilicu od utakmice. 

Link to comment
Share on other sites

Evo od mene 2 prijedloga, pa ako netko hoce ispratit 

Estonija - Levadia - Tammeka vise od 2,5 gola SS 1,35 - za hrabrije odg3+  2,10

Levadia u zadnjih 5 utakmica ima 4 pobjede i 1 nerjesenu, te su trenutno 2. na ljestvici, od toga je u zadnje utakmice bilo vise od 2,5 golova, samo u jednoj u utakmici u kupu je bio jedan gol, a u zadnjih osam utakmica lige sve su utakmice isle iznad 2,5 gola, u te su zabili gol u svakoj od zadnjih osam utakmica.

Tammeka je u zadnjih 5 utakmica upisala 4 pobjede i jednu nerjesenu, a zabili su gol u zadnjih 5 utakmica, te se trenutno nalaze na 4. mjestu na tablici.

Medusobni omjer takoder ide u prilog tome da ce biti golova jer su u zadnjih 5 utakmica 4 bile iznad 2,5 golova, zadnja utakmica im je bila 14.03. 2018. koja je zavrsila 3:0 za Levadiu.

 

WIN WIN WIN

Cipar - Doxa Katokopia - Ermis Aradippou vise od 2,5 gola SS 1,50, za hrabije odg3+ 1,75

Doxa je 1. na ljestvici te u zadnjih 5 utakmica ima 3 pobjede i 2 poraza, od toga su 4 utakmice bile iznad 2,5 gola, zbroj golova im je 49:56 sto znaci da se daje golova ali da se i prima dosta golova.

Ekipa Ermis je 2. na ljestvici te u zadnijh 5 utakmica ima 3 pobjede i 2 poraza, te su u te zadnje tri utakmice presli granicu od 2,5 golova, a zbroj golova im je 44;58 sto je dobar znak da ce biti sigurno golova,

Medusobni omjer im je takav da u zadnjih 5 medusobnih ogleda imaju svih 5 utakmica iznad 2,5 gola te mislim da bi i danas trebalo biti tako, zadnja utakmica je bila 18.03.2018. te je ostala 2:1 za Ermis.

WIN WIN WIN
 

Link to comment
Share on other sites

prije 44 minute, Goksim said:

Za derbi ove važnosti neshvatljiva mi je granica od samo 4,5 kartona koliko daje bet365 online kladionica" rel="">bet365 te koeficijent 1,66 za over. Opet, treba imati na umu da smo, unatoč fantastičnih prvih pola sata i 4 kartona u utakmici Juventus-Napoli prošlo kolo gledali zadnjih 60minuta utakmice bez kartona. Rezultat 0:0 sigurno je tome išao na ruku a gol koji je pao u zadnjoj minuti jednostavno je bio prekasno. Juventus je pod ogromnim pritiskom. Ako danas kiksaju, vjerojatno gube prvo mjesto a imali su gotovo siguran naslov, odnosno lijepu zalihu bodova koju jedan Juventus do sada nije prokockao. Nekarakteristično za njih.

Koeficijent na pobjedu Juventusa je stvarno primamljiv, ali uz to mislim da je granica od 4,5 kartona premala. Puno toga je u igri i tenzije će biti na nivou a vjerujem da će biti i nervoze na terenu. 

Over 4,5 kartona mi se čini primamljivom okladom te sam očekivao barem granicu od 5,5 kartona za ovaj susret. Vidjet ćemo kako će se Orsato postaviti ali ne očekujem da će imati lagan posao i kamilicu od utakmice. 

Potpisujem sve receno ali zaobilazim par baš radi orsata...da je drugi sudac još bi razmislio ali koliko me pamćenje služi jedno 80% bitnijih utakmica i derbija koje je sudio orsato je bio u underu a pogotovo pamtim prošle godine ragbi inter milan gdje je dao 3 kartona čini mi se...

Link to comment
Share on other sites

Lyon - Nantes 1 (1.28) bet365

U Francuskoj se vodi velika borba za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Prvak se odavno zna, drugoplasirani ide direktno u grupnu fazu, dok će treći na tabeli u kvalifikacije. Kiksevima Monaca otvorila se borba i za tu drugu poziciju, te sada Lyon i Marseille zaostaju samo bod za (još uvijek) službenim prvakom Francuske. Lyon igra jako fino ove sezone i po meni su apsolutno zaslužili plasman u LP, dobijali su i PSG ove sezone, a u odličnoj su formi u posljednje vrijeme, za razliku od Nantea koji je u tri mjeseca unazad upisao samo jednu pobjedu. S obzirom na igre nemaju velike šanse da se domognu plasmana u Ligu Europe, a zanimljivo da u njihovim međusobnim duelima Lyon kod kuće ima 9 uzastopnih pobjeda, te da se Nantes iz Lyona u posljednjih 20 godina samo jednom vratio neporažen. Veliki plus za domaće je povratak napadača Mariana Diaza, njihovog najboljeg strijelca, koji ove sezone predvodi ubitačnu napadačku trojku sa Fekirom i Depayom, mada se još uvijek ne zna hoće li nastupiti sutra. Ogroman hendikep za Nantes je izostanak ubjedljivo najboljeg strijelca Sale.

jUZTmYa.png

Bruno Genesio, trener Lyona: Fokusirani smo na četiri preostale utakmice, najvažnija stvar je priprema i ne smijemo se opustiti, moramo se potruditi i žrtvovati. Imamo samopouzdanja nakon šest uzastopnih pobjeda, ali moramo ostati čvrsto na zemlji, ako uspijemo da dobijemo sve četiri utakmice, pred nama je vrijedna nagrada.

w8XyomS.png

Claudio Ranieri, trener Nantesa: Lyon je sjajna ekipa koja se bori sa drugo mjesto, imaju dobre igrače, igraju odlično, ali smo spremni da se borimo, imamo još 12 bodova u opticaju. Sala je vrlo bitan igrač za nas, ali ne razmišljam o onima koji nedostaju, već samo o igračima koji su mi na raspolaganju.

DYvAkKE.png

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Amiens 1 (1.18) bet365

Monaco je u rezultatskoj krizi, upisali su dva uzastopna poraza, u posljednje 4 utakmice uzeli su samo 4 boda i tako doveli u pitanje drugo mjesto, koje vodi direktno u LP. Pobjeda u sutrašnjem duelu im je apsolutni imperativ, jer bi u slučaju remija mogli skliznuti i na četvrto mjesto. Igraju protiv Amiensa koji je potpuno nezainteresovan što se tiče rezultatskih ambicija, pošto su obezbijedili opstanak. Monaco inače ima vrlo dobar učinak na svom Louisu II ove sezone (14 2 1), dok Amiens nije previše uspješan na gostovanjima.

0Uau9iO.png

Što se tiče izostanaka kod Monaca, Djibril idibe i Keita Balde su van pogona, kao i Rachid Ghezzal, a nema ni Stevana Jovetića koji je blizu povratka, ali sutra ipak neće nastupiti. Adama Traore i Pietro Pellegri se vraćaju u trenažni proces ali ni onu sutra neće moći da pomognu svojim suigračima. Jemerson je suspendovan.

Leonardo Jardim, trener Monaca rekao je da iako im fali nekoliko igrača, te da pojedinci nisu u najboljoj formi, moraće da daju sve od sebe da pobijede u četiri utakmice do kraja, odnosno četiri finala, kako ih je on nazvao. "Postoje usponi i padovi, prolazimo kroz teške trenutke ali moramo održati zajedništvo." Najavio je i da će se Falcao naći u timu.

9qTED2u.png

Link to comment
Share on other sites

Bayer L. - Stuttgart

U subotu će nogometaši Bayera iz Leverkusena tražiti put do nova vrlo im važna tri boda u Bundesligi.

Prije ovog kola Bayer je bio na četvrtoj poziciji, onoj koja na kraju sezone nudi odlazak prema Ligi prvaka. No, prijetnje iza Bayerovih leđa su velike. Hoffenheim i Leipzig žele ostvariti taj isti cilj pa je današnja Bayerova utakmica protiv Stuttgarta, kao i svaka druga do kraja, presudna.

Bayer je ove sezone napravio dosta domaćih pogrešaka (sedam pobjeda, pet remija i tri poraza), no daleko ih je više radio Stuttgart, inače deseta momčad na ljestvici, u gostujućim nastupima.

Zanimljivo zvuči da samo tri momčadi imaju dvoznamenkasti broj poraza u gostima. Sasvim je jasno da su u pitanju dvije najgore momčadi, HSV i Köln, a posljednja treća s deset poraza je, upravo, Stuttgart.

I djelomično zbog toga, ali i djelomično zbog motiva koji će sigurno biti izraženiji u nastupu domaće momčad, naš glas ide Bayeru.

Nije naodmet reći da je u prvom dijelu sezone Bayer bio uspješan gost kod Stuttgarta gdje je slavio 2-0.

Schalke 04 - Borussia MG

Na stvarno dobrom putu prema Ligi prvaka iduće sezone su nogometaši Schalkea, trenutačno drugoplasirana momčad Bundeslige.

Prije ovog kola Schalke na kontu ima 56 bodova. Dva manje ima trećeplasirana Borussia iz Dortunda, a pet manje Bayer. U ovom kolu, pak, Schalke ima novu priliku da prilično učvrsti svoje drugo mjesto. Igra doma protiv Borussije iz Mönchengladbacha i predviđamo novi Schalkeov domaći uspjeh.

Kažemo novi jer Schalke iza sebe ima četiri vezane domaće pobjede. Slavio je protiv: Hoffenheima 2-1, Herthe 1-0, Borussie Dortmundu 2-0 i Freiburga 2-0.

Ukupno Schalke ima devet domaćih pobjeda (uz četiri remija i dva poraza), dok njegov današnji suparnik i nije pretjerano opasna gostujuća momčad o čemu govori više od polovica poraza kroz sezonu u gostima (osam poraza u 15 nastupa).

Ove sezone, a pogotovo u ovoj fazi, Schalke je vrlo dobra odluka na kladionici tako da nam je znak 1 čvrst prijedlog.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Scotland - Switzerland Dan Ndoye o0,5 fouls 1,83     bet365   Ndoye je mladi igrac koji u prosjeku u Bologni ove sezone ima 0,9 faula po utakmici protiv madjara napravio 2 faula tecaj ovaj nece docekati na dan utakmice jer je ogroman value, svi ostali vecinom drze 1.25
    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use