Jump to content

Leon Challenger


darko56

Recommended Posts

18:30h  R.Quiroz-C.Gomez-Herrera  1   1,64   pinnacle  5/10

Jučer sam u LIVE klađenju stavio na Quiroz i lagano je prošlo.On je ovdje igrao prošle godina finale,momak koji igra lijevom rukom i nezgodan je.Ovaj par igram na temelju viđenog u jučerašnjem meču.Gledao sam cijeli meč jučer Quiroz je odigrao jedan dosta miran meč udarci su ga "slušali" i nije davao protivniku neke prevelike šanse.Podloga mu odgovara i nadam se da će danas odgrati na razini kao i jučer i proći u sljedeće kolo.Gomez-Herrera prvi put nastupa na ovom turniru nema ni jedan odigran meč ovdje,na hardu ima omjer 168-109,s tim da je to ITF razina.Španjolac koji nema neku karijeru iza sebe a definitivno ne na ovoj podlozi.Uzimam Quiroz-a za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won

 

Link to comment
Share on other sites

02:45h  A.Menendez Maceirac-A.Setkic  1   1,56   pinnacle  6/10

Menendez na ovom turniru brani prošlogodišnji naslov,trenutno 151 igrač svijeta.Španjolac  koji je iskusan u 34. god. života,ima omjer na hardu 279-172,jedan od rijetkih španjolaca koji ima bolje rezultate na tvrdoj podlozi budući da se zna da su španjolci "rođeni" za clay.Prošli tjedan je nastupao na CH u Guadalajara i izgubio od D. Petrovića u 2. kolu 6:2 7:5.Menendeza sam gledao bezbroj puta i sve što pišem i tipujem govorim na temelju viđenog i odgledanih bezbroj mečeva. ATP,WTA,ITF,CH...Menendez ima snažan forehand i to mu je najjači udarac,svaku šansu koristi da se izmakne i potegne jer backhandom nemože stvoriti toliki pritisak,voli diktirati tempo u izmjenama i klasični je dosadni španjolac koji vraća do bezvjesti.Danas nasuprot sebe ima A.Šetkića neugodnog momka iz Bosne ali on je daleko od idealne forme.Aldin ove sezone ima omjer 8-11  Uzimam Menendeza-Maceiras za 6u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won

 

Link to comment
Share on other sites

  • darko56 featured and unfeatured this topic

21:00h A.Menendez Maceiras-J.P.Smith  1  2,31  4/10 pinnacle

Za Menendeza sam već pisao i prošao sam ga prekjučer,iskusni španjolac koji brani titulu na ovom turniru od prošle godine u 1.kolu je dobio A.Šetkića 7:5 7:6 (7:2),odigrao je jedan vrlo kvalitetan meč iako je Šetkić bio vrlo dobar i odigrao dosta dobar meč.Današnji suparnik mu je australac John Patrick Smith lijevoruki momak iz Townswille koji bolje rezultate ima u doublu nego u singlu.Njegova igra se bazira na snažnom servisu i agresivnosti gotovo u svakom poenu,te voli diktirati tempo.Voli igrati servis volley i u izmjenama kad potegne duboki i jak forehand ili backhand leti na mrežu,jer je siguran u svoj volley.Njegova slabost je backhand koji je prosječan i Menendez će sigurno ga držati po toj strani i pokušati ga što više pritiskati i tu ražiti svoje šanse.

Iskreno ovaj koef. mi je previsok na australca i ne vidim ga kao takvog favorita što više mislim da će danas izgubiti meč.Nije u nekoj formi u 1. kolu je dobio izraelca E.Leshem on nije mjerilo 7:6 (7:4) 6:0,istina je da voli igrati na ovakvoj podlozi,ali nekako vjerujem da će Menendez naći za njega riješenje,te iskustvo i kvaliteta su na španjolčevoj strani.

EDIT: Lost (turbulenta meč,puno razgovora sa sudcem užasno suđenje,3.ser 1:2* 00:40 3bp ne koristi Menendez i tu je kraj,ali sve u svemu bolji Smith)

Link to comment
Share on other sites

21:30h John Patrick Smith-Filip Peliwo   1   1,47  6/10  pinnacle

Smith-ove mečeve gledao sam na ovom turniru,servira brutalno,zna se dogoditi da sve poene dobije bez igre,sa asom ili winner servisom.Jako je agresivan čeka kraću lopticu i odma ide u napad i izlazi na mrežu.Takva igra mu je učinkovita zato ga je i dovela do 1/4 finala turnira.Ova podloga je izrazito brza na visokoj nadmorskoj visini,te serveri pa i Smith uživaj u Meksiku.

Današnji protivnik mu je kanađanin F.Peliwo koji ima omjer 7/7 na hardu ove sezone.Ovdje je dobio T.Hank 7:5 6:4 i povratnika nakon niz ozljeda britanca J.Ward-a 6:2 6:4.Peliwo ima solidne udarce sa obje strane,ali više voli igrati u dvoranskim uvjetima.Njegova najveća snaga je footwoork.Peliwo nije u nekoj formi,te je Smith puno više pokazao i zato je po meni J.P apsolutni favorit da prođe u 1/2 finale i igram ga za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

Link to comment
Share on other sites

02:30h R.Cid-C.Eubanks  2   1,68  5/10 pinnacle

Eubanks je u sjajnoj formi prošli tjedan je igrao finale na ovakvoj podlozi u Meksiku u mjestu Guadalajara gdje ga je zaustavio M. Arevalo 4:6 7:5 6:7 (4:7).

Na ovom turniru je dobio T.Simon 7:6 7:6 i D.Novikova 6:3 6:3.Danas ima protivnika po mjeri,i s obzirom na formu ako bude ušao meč kao i jučer ne bi smio imati većih problema.Eubanks momak koji ima 21.god i visok 201cm.Ima snažan servis i forehand,dok backhand mu je nešto slabiji.Koristi svaku situaciji da bi bio agresivan i pokušava što prije završiti poen.

Momak iz Atlante,kojem je na početku karijere bio jedna od velikih motivacija Donald Young,i dosta vremene je sparirao sa njim.Radi se o jednom talentiranom igraču.Trenutno je 246 na svijetu,ali ako ovako nastavi ima potencijal da napreduju i krene ozbiljnije na ATP turnire,pogotovo vjerujem da na hardu itekako ima šta reći.

Roberto Cid je ovdje prošao kroz kval.  dobro igra na turniru,ali mislim da je amerikanac danas za njega preveliki zalogaj.Cid nema neki opasan servis,a Eubanks je agresivan na reternu,tu bi morao imati problema.

Vjerujem da će amerikanac nastaviti niz svojih pobjeda.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

Link to comment
Share on other sites

00:00h  C.Eubanks-R.Quiroz 1  1,67  5/10  pinnacle  

Eubanks je u sjajnoj formi prošli tjedan je igrao finale na ovakvoj podlozi u Meksiku u mjestu Guadalajara gdje ga je zaustavio M. Arevalo 4:6 7:5 6:7 (4:7).

Na ovom turniru je dobio T.Simon 7:6 7:6 i D.Novikova 6:3 6:3 i jučer je dobio R.Cid 7:5 6:1.Danas igra protiv ekvadorca R.Quiroz-a koji je prošle godine igrao finale i izgubio.Eubanks momak koji ima 21.god i visok 201cm.Ima snažan servis i forehand,dok backhand mu je nešto slabiji.Koristi svaku situaciji da bi bio agresivan i pokušava što prije završiti poen.

Jučer sam pisao za Eubanks-a i prošao je 2:0,dosta dobar meč je odigrao.

Quriroz je jučer dobio A.Sarkissian-a ,u jednom meču sa hrpu izmjena što odgovara Quiroz-u ,danas to neće biti slučaj jer ima protivnika koji poteže svaki udarac maksimalno.Oba igrača su puno pimplala,jedan dosadan meč koji je Quiroz dobio sa puno muke u TB 12-10.

Oba meča sam gledao i Eubanks je više pokazao i vidim ga u finalu.Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use