Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 30.4.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Real Betis - Malaga

Posljednja se utakmica 35. kola španjolske Primere igra u Sevilli gdje će nogometaši Betisa dočekati odavno prežaljenu Malagu.

Izuzetno je slabu sezonu imala Malaga koja je veliki dio vremena provela na posljednjoj poziciji gdje se i trenutačno nalazi. Unatoč svemu tome Malaga se ipak trudi «sa stilom» oprostiti od prvoligaškog društva pa je tako pobijedila u zadnjem nastupu (doma 2-0 protiv Real Sociedada), a i nešto ranije je svladala i Villarreal pred svojim navijačima (1-0).

Kao gost Malaga je, blago rečeno, užasna ove sezone. Ima čak 14 poraza tijekom sedamnaest utakmica, a u ovom trenutku je vjerojatno jedno od najtežih gostovanja u Primeri dolazak kod Betisa.

Sve do petog mjesta je dogurao seviljski klub i dalje od toga ne ide jer je četvrta Valencia ipak daleko odmakla. No, forma Betisa je za svaku pohvalu i kao nagrada će uslijediti izlazak u Europu tog kluba iduće sezone.

Od posljednjih sedam utakmica Betis je dobio čak šest i pritom primio jedan jedini pogodak! Nije uspio pobijediti jedino Atletico u Madridu (završilo 0-0), ali i taj je bod gotovo vrijedan pobjede.

Betisova forma je sjajna, kvaliteta je također na njegovoj strani i znak 1 je jedina logična odluka.

Orebro - Dalkurd

Ponedjeljak nam u švedskom prvenstvu donosi utakmicu 6. kola između Örebra i Dalkurda.

Najave su uoči sezone govorile da će ove dvije momčadi vjerojatno biti u donjem domu prvoligaške ljestvice, a posebno je to vrijedilo za novog prvoligaša Dalkurd koji prvenstveno nema kvalitete za pravi i kvalitetni boj s klubovima iz švedske elite.

No, Örebro je, primjerice, sjajno otvorio sezonu i poslije pet utakmica nema niti jedan poraz (dva slavlja i tri neodlučena rezultata). Dalkurdova su ostvarenja, pak, mnogo bliže najavama i novi prvoligaš je dosad upisao pobjedu, remi i tri poraza.

Posebno je važno reći da je Dalkurd zasad posebno izgubljen bio u gostujućim susretima gdje je izgubio u sva tri slučaja. Gubio je kod AIK-a (2-0), Hackena (3-0) i Goteborga (1-0) i primjetno je kako u tih 270 minuta nije postigao niti jedan pogodak.

Realno je očekivati nove Dalkurdove traume u gostima, pogotovo zato jer Örebro trenutačno izgleda dobro. Igra na visokoj razini i mjesto pri samom vrhu ljestvice je odraz kvalitete koju u ovom momentu ima ta momčad.

Recimo i sljedeće: četiri od pet utakmica Örebra su završavale ispod granice od tri gola.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Evo od mene novi prijedlog, jucer 1/2 nazalost ali idemo dalje

Cipar Paphos - Alki Oroklini više od 2,5 golova SS 1,65, za malo hrabrije cu izdvojiti raspon broja rbg 2-3 SS 2,10
 

Paphos je trenutno 5. na ljestvici te u zadnjih 5 utakmica ima 3 poraza i 2 pobjede, u posljednje 4 utakmice lige su zabile gol, njihova gol razlika je trenutno 29:48, sto mi daje neki osjecaj da mogu i zabiti gol ali jednako tako ih lako i primiti.

Ekipa Alki Oroklini je trenutno 4. na ljestvici te u zadnjih 5 utakmica imaju  3 pobjede i 2 poraza, te su u posljednjih 7 utakmica lige zabile barem gol, njihova gol razlika trenutno je 46:65 sto takoder daje dobar razlog za odigrati ovo jer se prima dosta golova ali isto tako i znaju dati gol.

 

Što se međusobnih omjera tice oni stoje ovako, u posljednjih 5 susreta 3 utakmice su bile vise od 2,5 golova, a preostale dvije su bile 1:1 odnosno 0:2 za Alki, zadnji susret su igrali 17.03.2018. te je zavrsio rezultatom 3:0 za Alki.

Sretno svima koji prate. 

WIN WIN WIN

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Watford AH -1.5 Tottenham (1.50) bet365

Tottenham je sa dva kiksa iz dvije posljednje utakmice čak pomalo doveo u pitanje četvrtu poziciju koja vodi direktno u LP, istina, još uvijek imaju apsolutno sve u svojim rukama, ali u slučaju novog neuspjeha, dospjeli bi u neugodnu situaciju pošto bi im Chelsea disao za vratom. Watford je već duže vrijeme u poprilično lošoj formi, oni su svoj cilj (opstanak) skoro obezbijedili, tako da je primjetan nedostatak ambicija. Na posljednjih 11 gostovanja poraženi su čak 10 puta, a zanimljivo je da su na startu PL upisali tri vezane gostujuće pobjede, ali od tada imaju katastrofalan učinak van svog terena, i bez tih 9 bodova, ubjedljivo su najgora gostujuća PL ekipa. Mislim da bi ovdje Spursi trebalo da stignu do ubjedljive pobjede, i da će nakon dva 'mršava' kola ceh platiti Watford, koji ionako igra loše. U svih pet dosadašnjih međusobnih susreta na stadionu Tottenhama slavio je domaćin, a prije godinu dana bilo je 4:0 za Spurse.

WXRgbqj.png

Tottenham će večeras biti bez Harryja Winksa (16 nastupa / 0 golova), a upitan je Danny Rose, dok daleko većih kadrovskih problema ima Watford, upitni su im veznjaci Andre Carillo (27/1) i Roberto Pereyra (30/4), a van stroja su Cleverley (23/1), Okaka (15/1), Chalobah (5/0) i Kaboul (2/0).

H4QrPis.png

izvor: bet365

mjpIFDl.png

Link to comment
Share on other sites

Lens - Paris FC // AH Paris  0.0, 0.5 bet365 - 1,925

Zadnja utakmica u 36. kolu u francuskoj Ligue 2.

Lens je prilično siguran od ispadanja, imajući na umu da Bourg Peronnas, sa kojim se bore za opstanak, ima dvije teške utakmice u zadnja dva kruga protiv Lorienta i Sochauxa i mora pobjediti obje kako bi pretekao Lens. Lorient je  ponovno ušao u borbu za petu poiciju i mislim da će slaviti u tom susretu. Lens igra katastrofalnu sezonu a u 2018 su izgubili 4 utakmice tri puta remizirali i jednom slavil. Puno problema u njihovoj ekipi predstavljaju problemi s ozljedom i neozbiljnost što je razlog zbog kojeg su tako loši. 

676101df2d348de3a2e205c7f09dab6f.jpg

Izvor: bet365

S druge strane Paris FC se bori za 5. mjesto. Kao novi u ligi su došli do borbe za plasman u Ligue 1, a uopšte nsu trebali biti u ovoj ligi jer nisu izborli promociju ali zbog bankrota Bastije su se plasirali i sada imaju priliku nastupati u prvoj ligi. Ove godine izgubili su samo na dva teška gostovanja protiv Nimesa i Lorienta dok su na svim ostalim uzimali bodove što je za ovu ekipu sa ovakvim igračima veliki rezultat.

Ovdje Parisu treba pobjeda da ostanu u borbi za plasman u prvu ligu, a prije nekoliko sezone je bila slična situacija kada je Paris tražio pobjedu za opstanak dok je Lensu to bila nevažna utakmica. Parižani su tada slavili 1:0 i ostali u ligi a slična situacija i sada i mislim da bi danas čak mogli i slaviti. Sretno!

52aac23314cfef16cb76b76c2104d244.jpg

(Koeficijenti 30.4. u 11:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

 
Link to comment
Share on other sites

Dundalk - St. Patricks | Dundalk -1 EH (2.10) bet365

Vjerujem da će u ovoj utakmici domaćini zabilježiti pobjedu od nekoliko golova razlike, uglavnom zbog te činjenice da su prošle sezone kod kuće u dvije utakmice koje su igrali protiv St. Patricksa postigli devet golova bez ijednog primljenog. Prvu utakmicu su tada pobijedili sa 3-0, dok je druga završila sa 6-0 kod kuće u ligi. Dok su ove sezone pobijedili nakon produžetaka sa 5-4 u kupu protiv istog St. Patricksa.

PVdUNi8.png

Izvor: bet365

Trenutno se Dundalk nalazi na drugoj poziciji u ligi. Oni nisu uspjeli pobijediti u posljednje dvije utakmice, gdje su remizirali sa 2-2 kod kuće protiv Derry Cityja, ali su i izgubili u gostima kod Cork Cityja sa 1-0 i nakon toga su izgubili prvo mjesto u ligi. ALi kod kuće oni imaju rekord od 5 pobjeda i dva remija, gdje su postigli ukupno 17 golova u tom procesu. St. Patricks je vrlo slab kada su gostujuće utakmice u pitanju, sa dvije pobjde, jednim remijem i četiri poraza. Znači izgubili su više od pola tih utakmica u gostima i kao što sam rekao uglavnom imaju težak zadatak na ovom gostovanju, nakon što su izgubili četiri utakmice zaredom na ovom stadionu. Te pobjde Dundalka su bile sa više od 2 gola razlike, dok su dvije pobjede bile sa tri gola razlike i jedna sa šest golova razlike. Ovi rezultati vam sve govore i vjerujem da će i ovdje biti pobjeda domaćina sa nekoliko golova razlike upravo zbog toga. Sretno!

hGl7ejH.png

(Koeficijenti 30.4. u 15:40 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Real Betis - Malaga 1 (1.36) bet365

Real Betis je jedan od timova koji su u najboljoj formi u posljednje vrijeme u La Ligi, zahvaljujući njihovom rekordu od sedam utakmica bez poraza, uključujući i taj remi protiv Atletico Madrida prošlog vikenda. Real Betisa je teško probiti u obrani, jer su uspjeli ostvariti šest utakmica bez primljenog gola u nizu i osam u posljednjih 10 u svim natjecanjima. Njihove domaće utakmice imaju oko 1.82 gola postignuta po utakmici sa vrlo dobrim igrama Leona, Sanabrije, Telloa i Joaquina, dok je Malaga na drugoj strani u užasnoj formi, a i već su ispali iz lige. Malaga je uspjela pobijediti samo jednu utakmicu u gostima ove sezone. 

NzgRvRN.png

U ovu utakmicu ulaze nakon što su ostvarili pobjedu protiv Sociedada, ali su izgubili tri utakmice prije toga. Mislim da Malaga u ovoj utakmici neće uspjeti da postigne gol, jer su stvarno u užasnoj formi pred golovima protivnika, dok Betis ima odličnu obranu. Zanimljiva činjenica je još to da Malaga nije uspjela postići gol u 71% svojih utakmica, nakon što su postigli samo 22 gola u 34 utakmica ove sezone. Sa formom koja je na njihovoj strani i motivacijom koje sigurno neće nedostajati, vjerujem da će Betis ovdje ostvariti laganu pobjedu. Sretno!

jUEkEhh.png

(Koeficijenti 30.4. u 15:58 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Scotland - Switzerland Dan Ndoye o0,5 fouls 1,83     bet365   Ndoye je mladi igrac koji u prosjeku u Bologni ove sezone ima 0,9 faula po utakmici protiv madjara napravio 2 faula tecaj ovaj nece docekati na dan utakmice jer je ogroman value, svi ostali vecinom drze 1.25
    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use