Jump to content

Huntington Beach WT4


Recommended Posts

Od 01.05-06.05 održava se jak turnir 4 zvjezdice na prekrasnim plažama Kalifornije.Tu će se okupiti najjači timovi svijeta u muškoj i ženskoj konkurenciji i očekuje se jedan jako zanimljiv i napet turnir.

01.05-02.05 su kvalifikacije za nastupanje u glavnom ždrijebu a od 03.05 počinje turnir po skupinama,gdje se svakoj skupini nalazi 4 para,a prvo plasirani u skupini propušta 1. kolo i ide direktno u 2.kolo natjecanja.Od sutra ću krenuti pisati analize i svoja mišljenja za parove koje igram,nadam se dobrom tjednu. Sretno nam!;) 

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

17:30h  Agatha/Duda-Bansley/Wilkerson    1   1,50  5/10  bet365

Meč između brazilki i kanđanki.Ovdje više nema nijedan tim pravo na poraz jel odlaze kući.

Agatha/Duda iskusne brazilke,koje su među najboljima parovima na svijetu.Igraju prekrasnu odbojku sa pregršt prelijepih poteza.Agatha je visoka 183cm,a Duda 185cm.Do sad na turniru imaju omjer 4-1.

Kanađanke su jedan solidan par ali ništa više od toga,imaju omjer 2-1 na ovom turniru,po meni nemaju nekog prevelikog izgleda danas.Wilkerson igra u bloku i visoka je 185cm,dok je Bansley visoka 173cm što je problem jer svaki napad će brazilke nju gađati jer je sota niža i pun toga ovisi o njoj.

Uzimam brazilke za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost (nakon fenomenalnog 1.seta, u 2 setu na 18:18 loša igra,a 3 set užasno odigrale)

Link to comment
Share on other sites

18:20h  Vitor Felipe/Guto-Pedro Solberg/Souto-Maior   2   1,72 5/10  bet365

Brazilski dvoboj gdje jedan od ova dva tima neće nastaviti natjecanje,po meni su to V.Felipe/Guto.

Gledao sam oba tima i Pedro/Souto Maior puno bolje izgledaju,dobili su izvrsne nizozemce Broue/Meew,te amerikance Allen/Doherty,a izgubili od sunarodnjaka Evandro/Andre.

Pedro ima jako puno iskustva osvajao je zlatne medalje na svim jakim natjecanjima svijeta i drži taj tim ,savjetuje Souto-Maior-a.

H2H je 2:0 za Pedra/S.Maior-a vjerujem da mogu i 3 put slaviti i uzimam ih za 5u.Sretno tko isprati!

EDIT: Lost (Nadigrali su ih u svakom smislu V.Felipe/Guto.Imali su nekoliko set lopti u 2 setu ali ništa nisu iskoristili,loš početak 2 singla pala jako sam iznenađen,sad ćemo vidjeti da li će ova ostala 2 para popraviti situaciju)

Link to comment
Share on other sites

19:10h  Summer/Hughes-Barbara/Fernanda  2  1,50  5/10  bet365

Susret između amerikanki Summer/Hughes i brazilki Barbara/Fernanda.

Barbara/Fernanda su u top 5 parova svijeta,odlične brazilke koje igraju prelijepu odbojku na pijesku sa puno osjećaja.Babara je visoka 178cm i igra iza,a Fernanda je visoka 189cm i odlična je u bloku.

Summer/Hughes solidne amerikanke koje igraju dosta dobro od početka turnira,ali protiv brazilki na temelju viđenog im ne dajem neke šanse!Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

Link to comment
Share on other sites

21:30h  Samoilovs-Smedins-Herrera/Gavira   1   1,61  5/10 bet365 

Ovdje tipujem na odlični latvijski par Samoilovs/Smedins.Samoilovs je visok 196c,a Smedins 191cm.Zanimljivo je da oba igrača igraju u bloku,u početku počinje Samoilovs i ako ga neide onda u blok ide Smedins,i dosta su uspješni.Spadaju u sam vrh odbojke na pijesku,te mogu dobiti bilo koji par svijeta.Ovaj turnirr igraju jako dobro imaju sve pobijede i to dvije pobjede protiv najbolja dva tima na svijetu Dallhauser/Lucena i Alison/Bruno.

Herrera/Gavira najbolji španjolski par,vrlo su kvalitetni i mogu namučiti svakoga.H2H između ova dva tima je 7:4 za latvijce,a posljednje mečeve su latvijci dobili.

Po meni su Samoilovs/Smedins u ovom trenutku bolji par i to su pokazali na ovom turnitu i vjerujem da će proći u naredno kolo!Sretno tko isprati!

EDIT: Won ;)

Link to comment
Share on other sites

  • darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use