Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Baden WT 1 (Austrija) M/W

Recommended Posts

09:00h  Yurtsever/Nezir -Ishitsubo/Shiba  1   1,83   5/10 bet365

Počinju za par minuta,nisam mogao ranije napisati.Uglavnom turkinje su po meni uigraniji i bolji par.Japanke nemaju ni jedan meč odigran zajedno.

Nije mi jasan ovaj koef. jer Shiba nema nijedan nastup na odbojci na pijesku,a turkinje igraju stalno turnire.

EDIT: Lost (1.set uzmu vode 7+ poena,drugi set raspad,treći užas,nije mi i dalje jasno kako izgubiš od para koji prvi put igraju zajedno i uz to japanka nema nijedan nastup na pijesku :D )

14:00h J.Weiss/M.Tichy-M.Rosager/K.Abell  2   2,00  4/10  bet365

U kvalama za glavni turnir susreću se češki par Jindrich Weisss/Martin Tichy i danski par Mads Rosager/Kristoffer Abell.

Weiss/Tichy igraju zajedno od 2016.g. iskusan su par i imaju omjer 6-12,a ove godine imaju omjer 1-2.Za ove turnire WT1 su solidan par,ali ništa više od toga.Weiss je 84.god. i visok je 188cm,dok je Tichy 86.god. i visok je 190cm.

Rosager/Abell su danski par i ovo im je prvi nastup da igraju zajedno,ali gledao sam obojicu sa drugim partnerima kad su igrali i igraju dosta dobro.Mads Rosager je 91.god.,dok je Kristoffer Abell 94.god. i visok je 203cm i solidan je bloker.

M.Rosager je ove godine igrao sa M.Hansen-om igrao i imali su omjer 8-5,a K.Abell je igrao sa D.Thomsen i imali su  omjer 6-4,hoću reći da danci stalno igraju istina ove slabe turnire kao i što je ovaj u Badenu,dok česi imaju odigrana 3 meča od toga 2 poraza.Očekujem jedan izjednačen meč ali dajem prednost dancima jer česima sigurno neće biti lako prolaziti preko 203cm visokog Abell-a,no vidjet ćemo.Po ovom koef. uzimam Dance za 4u.

Sretno tko isprati! 

EDIT: Won ;) 

18:10h K.Smits/M.Samoilovs-M.Rosager/K.Abell  2   1,90  4/10  bet365

U finalnim kvalama za glavni turnir susreću se latvijski par Kristaps Smits/Mihails Samoilovs i danski par Mads Rosager/Kristoffer Abell.

K.Smits/M.Samoilovs igraju zajedno od 2016.g. i mladi su i neiskusan par,ali u juniorskoj konkurenciji su dosta uspješni.Ovo im je prvi turnir u 2018.g. i u 1/2 finalnom kolu kvala su dobili hrvatski par F.Silic/J.Pribanic 21-18 24-22.Sada nasuprot sebe imaju dosta jači par dance Rosager/Abell. Smits je 98.god. i visok je 190cm,dok je M.Samoilovs također 98.god. i visok je 200 cm.

Rosager/Abell su danski par i ovo im je prvi nastup da igraju zajedno,ali gledao sam obojicu sa drugim partnerima kad su igrali i igraju dosta dobro.Mads Rosager je 91.god.,dok je Kristoffer Abell 94.god. i visok je 203cm i solidan je bloker.

M.Rosager je ove godine igrao sa M.Hansen-om igrao i imali su omjer 8-5,a K.Abell je igrao sa D.Thomsen i imali su  omjer 6-4,hoću reći da danci stalno igraju istina ove slabe turnire kao i što je ovaj u Badenu,dok latvijcima je ovo drugi meč ove godine.Očekujem jedan izjednačen meč ali dajem prednost dancima jer su po meni više pokazali u prošlom meču nego mladi latvijci .Po ovom koef. uzimam Dance za 4u.

Sretno tko isprati! 

Danas počinje glavni turnir i kreće natjecanje po skupinama,a odlučio sam se za ovaj double:

10:40h R.Seidl/P.Waller   1,66

11:30h Doppler/Horst     1,22

5/10

bet365

Seidl/Waller domaći par i u prvom meču po skupinama igraju protiv kineskog para P.Gao/Y.Li

Robin Seidl je 90.god. i visok je 192cm,dok je Philipp Waller 95.god i visok je 186cm.Ovo im je prvi zajednički nastup. Seidl je nastupao sa Ch. Dresslerom i zadnje su osvojili CB Tour u Švicarskoj Ženevi,nakon toga je promijenio partnera i sada igra sa P.Waller.P.Waller ima omjer 4-8 ove sezone,a igrao je sa T.Kunert.Pratim turnir od početka i po meni su austrijanci bolji par u ovom trenutku,a imati će i vjetar u leđa domaću publiku.Obojica se jako dobro kreću i čitaju protivnilke napade,i obojica su dobri serveri što je bitno 

Kinezi su solidan par ali za ove slabije turnire. Peng Gao je 89.god. i visok 200cm,dok je Yang Li 88.god. i visok je 196cm.Ove sezone imaju omjer 5-7,i nisu u nekoj formi.

Za Doppler/Horst nemam ta puno reći iskusni austrijanci koji imaju medalje sa svih najvećih natjecanja odbojke na pijesku,sve osim njihove pobjede za mene bi bilo iznenađenje.

Sretno tko isprati!

• darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use