Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Zadnje utakmice grupne faze

TnIUn9m.png

(Koeficijenti 18.6 u 23:48 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Saznajte više o reprezentacijama koje igraju danas:

Grupa C

Francuska

Danska

Peru

Australija

Grupa D

HRVATSKA

Island

Argentina

Nigerija

Bonusi za klađenje za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

Budući da sam dobio veći broj upita u inbox oko kladionica gdje se kladiti te aktualnih promocija, evo ovdje odgovora i onoga što preproručam kako ne bi svima pojedinačno odgovarao. Svjetsko nogometno prvenstvo odlična je prilika za otvoriti online račune za klađenje budući da se kladionice natjeću raznim bonusima dobrodošlice, besplatnim okladama za članove i ostalim promocijama kako bi privukli igrače. Stvarno toplo preporučam svima da otvore račune, te iskoriste aktualne promocije kao i one koje će ostvariti kao članovi određenih kladionica. 

gOvlTjH.jpg

1. Bet365 

Najbolja i najveća online kladionica koja ima možda i najbogatiju ponudu za klađenje te ogroman broj razrada i specijalnih oklada koju toplo preproučujem. Iz mojih listića se vidi da mi je ovo osobno najdraža online kladionica. Uz razne personalizirane pogodnosti i besplatne personalizirane oklade za aktivne članove za trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva imaju i sljedeće promocije koje vrijede za sve članove:

  • Ranija isplata za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji - Možda i najatraktivnija promocija koju bet365 kladionica, kao i ranije navedene, automatski aktivira za sve oklade svim igračima. Ukoliko ijedna reprezentacija na koju se kladite bude u bilo kojem trenutku vodila sa 2 gola razlike, istog trenutka bet365 kladionica će okladu obračunati kao dobitnu, neovisno o tome kako utakmica i završi. Dakle, uzmimo za primjer utakmicu Hrvatske i Češke sa eura2016 koja je nakon vodstva Hrvatske od 2:0 završila 2:2. Ako se nešto isto ili slično desi reprerezentaciji na koju ste se kladili kod bet365 kladionice oklada će biti dobitna u trenutku kada vaša reprezentacija i povede sa 2 gola razlike. Ovo je odlično jer prvo, omogućuje raniju isplatu te priliku da se dobitak ponovno uplati na live klađenju a drugo smanjuje se rizik, jer koliko god izgledno vodstvo od dva gola razlike izgledalo, budite sigurni da će biti veći broj utakmica na ovom Svjetskom prvenstvu gdje će reprezentacije voditi sa dva gola razlike a gdje na kraju neće i slaviti. Igrajući kod bet365 kladionice eliminira se ovaj rizik. 
  • Bore draw money back - Promocija koja mi je osobno jako draga jer sam zbog nje nebrojeno puta dobio povrat uloga kod klađenja na poluvrijeme/kraj ili točan rezultat. Više o promociji možete saznati ako kliknete na link ali ukratko, bilo koja oklada na točan rezultat utakmice, poluvrijeme/kraj te strijelca će biti VOID, odnosno iznos će biti vraćen ukoliko utakmica završi 0:0.  
  • World Cup 2018 Penalty Payback - Ako se namjeravate kladiti na to tko osvaja Svjetsko nogometno prvenstvo, bet365 je mislim najbolja opcija upravo zbog ove promocije i činjenice da gotovo sve kladionice imaju iste koeficijente. U slučaju da reprezentacija na koju se kladite bude eliminirana na penale bet365 vraća ulog svim igračima koji su se kladili na navedenu reprezentaciju. 
  • Specijalna oklada na strijelca prvog gola - Ako se volite kladiti na strijelca prvog gola na utakmici, na što gotovo sve kladionice daju gotovo identične koeficijente, bet365 bi mogla biti najbolja opcija upravo zbog ove promocije. Naime, ukoliko strijelac na kojeg se kladite da postiže prvi gol na utakmici ne postigne prvi gol na utakmici, međutim postigne gol unutar regularnog susreta bet365 će okladu obraćunati kao dobitnu po 1/3 koeficijenta. Što to znači? Uzmimo na primjer da ste se kladili na to da Mandžukić daje prvi gol i da je koeficijent na navedenu okladu 6,00, te ste na to uplatili  npr. 100€. Ukoliko Mandžukić ne postigne prvi gol, ali postigne gol za vrijeme utakmice vaša oklada neće biti gubitna već dobitna po koeficijentu 6,00 * 1/3 odnosno, u ovom slučaju, po koeficijentu 2,00. Dakle umjesto da izgubite 100€ uloga, bet365 bi u ovom slučaju isplatio 200€. Svakako pročitajte Terms and conditions odnosno pravila promocija i bonusa kako bi vam sve bilo jasno. 

2. Bet at home

Bet at home kladionica pred sam početak Svjetskog nogometnog prvenstva lansirala je promociju gdje daju 50% bonusa na prvu uplatu do 111€ svim novim i postojećim igračima. Dakle, ukratko na svaki iznos koji uplatite do 222€ ćete dobiti 50% bonusa za klađenje potpuno besplatno. Budući da se svi planiramo kladiti na Svjetsko nogometno prvenstvo mislim da je šteta ne iskoristiti ovu promociju i uvećati banku za klađenje za dodatnih 50%. Više o ovoj promociji, kao i uputama korak po korak kao aktivirati i dobiti bonus

DIREKTAN LINK NA 111€ ZA KLAĐENJE KOD BET-AT-HOME_KLADIONICE

 

3. Betfair 

Betfair kladionica daje 100% bonusa na prvu uplatu do 100€ novim igračima. Dakle, nakon što se registrirate, napravite uplatu te slijedite upute dobit ćete 100% bonusa na iznos koji ste uplatili do 100€. Dakle ako uplatite 100€ na računu za klađenje imati ćete 200€.

 

4. 1xbet

1xbet kladionica, koja bilježi ogorman rast posljednjih godina i postaje ozbiljan igrač na tržištu, ima zanimljive promocije za Svjetsko nogometno prvenstvo. 

  • 100% bonusa do 100€ za sve nove korisnike - 1xbet kladionica daje bonus dobrodošlice za trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva svim novim igračima. Dakle nakon što otvorite račun i uplatite 100€ na računu za klađenje imat ćete 200€ za klađenje. 
  • BESPLATNA PROGNOZA ZA SVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO - Promocija u kojoj se može prognozirati cijelo prvenstvo te u kojoj se dijele nevjeroatne nagrade poput Bentley Bentayga, Audija Q7, Range Rover Evoquea, 100x iPhone X-a, 100x iPhone 8 plus te 100x Samsung Gaaxy Note 8. Stariji članovi foruma sjetit će se da je nekad Sportingbet kladionica, koju je zamjenio bwin, imala sličnu promociju. Pozivam sve da postave svoju prognozu, i iako sumnjam da će itko uspjeti točno sve prognozirati zanimljivo će biti vidjeti koliko je tko bio blizu. Isto tako, zanimljivo je napraviti interno natjecanje sa prijateljima i članovima foruma te na ovaj način učiniti Svjetsko nogometno prvenstvo još zanimljivijim. 
  • Sretni petak - Ono po ćemu je 1xbet kladionica specifična jest upravo ova promocija gdje svim postojećim i novim igračima 1xbet kladionica daje 100% bonusa na uplatu napravljenu petkom do 100€. Upravo iz tog razloga preporučujem da, ukoliko radite uplate na 1xbet kladionici a već ste iskorsitili bonus dobrodošlice, planirate uplate petkom kako bi dobili dvostruko. Fanatastična stvar kod ove promocije jest što je promocija aktualna svakog petka, i svaki igrač može sudjelovati u istoj neograničeno, svakog petka. Dakle, ako svakog petka uplatite 100€, na računu ćete svakog petka dobiti dodatni 100€ za klađenje, odnosno vrijednost vaše uplate biti će 200€. 
  • Sretna srijeda - Preduvjet kako bi mogli iskorstiti ovu promociju jest da ste sudjelovali u promociji sretni petak zadnjeg petka. Sretna srijeda omogućuje isto što i sretni petak, odnosno daje 100% bonusa na uplatu do 100€ svake srijede svim igračima koji su prethodnog petka sudjelovali u sretni petak promociji. Dakle, ako ste npr. prošlog petka uplatili 100€ te dobili 100€ bonusa za klađenje u petak, ukoliko u srijedu uplatite 100€ ponovo ćete dobiti 100€ za klađenje, odnosno sa 200€ ukupno uplaćenih (100€ u petak i 100€ u srijedu) ukupno ćete na računu za klađenje imati 400€. 
  • 1xbet kladionica ima još promocija, međutim nemam ih namjere sve nabrajati i htio sam izdvojiti samo one najbolje koje osobno preferiram i koje mogu preporučiti za Svjetsko nogometno prvenstvo. OTVORITE RAČUN KOD 1XBET_KLADIONICE

 

5. 10bet

10bet kladionica je također lansirala specialnu promociju povodom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji te daju 50% bonusa do 100€ na prvu uplatu. Dakle, ako otvorite račun i uplatite 200€ na računu za klađenje imati ćete 300€. 

Popis svih online kladionica i aktualnih promocija

 

Dakle, ako imate malo jaču banku za klađenje i želite iskoristiti sve bonuse evo kratkog popisa što napraviti i kako uzeti bonuse:

  1. Otvorite račun kod Bet_at-home kladionice, ili koristite postojeći te uplatite 222€ a na računu ćete imati 333€ 
  2. Otvorite račun kod Betfair_kladionice i uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€ 
  3. Otvorite račun kod 1xbet_kladionice i iskorstite prvo bonus dobrodošlice odnosno uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€. Nakon toga sudjelujte u promociji sretni petak i ponovno, u petak, napravite uplatu od 100€ a na računu za klađenje ćete imati dodatnih 100€ bonusa. Nakon toga, u srijedu, ponovno napravite uplatu od 100€ a zahvaljujući promociji sretna srijeda ponovno ćete dobiti 100€ za klađenje. I da već u petak ponovno možete iskoristiti ovu promociju. Dakle, ako slijedite navedene upute sa ukupno uplaćenih 300€ na računu za klađenje imati ćete 600€
  4. Otvorite račun kod 10bet_kladionice te uplatite 200€ za klađenje i uzmite besplatnih 100€ bonusa dobrodošlice. Dakle, ako uplatite 200€ za klađenje na računu za klađenje ukupno ćete imati 300€. 

Ako je previše zbunjujuće i previše informacija, nadam se da će ova tablica, koja ima sve na jednom mjestu, olakšati stvari. 

38yywfy.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim changed the title to Utorak 26.6.2018.

Posjed Hrvatske manje od 57,5 posto // bet at home - 1,85

Ovaj tip mi se posebno sviđa u vezi ove utakmice koja je vrlo zanimljiva što se tiče ovih specijalnih oklada kod bet at home kladionice. Hrvatska je već obezbijedila prvu poziciju, protiv Islanda neće igrati najbolji igrači, što znači da Modrić neće nastupati a to je odmah manje lopte u posjedu Hrvatske, ma ko god da igrao umjesto njega.

Protiv Nigerije i Argentine  nisu bili ni blizu ovog posjeda, a u kvalifikacijama protiv Islanda prošle i pretprošle godine, posjed je bio na granici ili manji. Mislim da ovo vrijedi odigrati. Sretno!

945aacf6f4e998bef45f097987331732.jpg

Link to comment
Share on other sites

Evo jedan zanimljiv tiket, a iznenadilo me je što bet-at-hom kladionica dopušta ove kombinacije, a koeficijenti su odlični kao i obično. Dakle, očekujem da Čorluka sutra zaigra od prve minute, vjerujem da je željan igre, upisao je nedavno 100-ti nastup, nabrijan je što može prouzrokovati i neki neopreni start ili povlačenje a možda i neki bgespotrebni prekršaj za žuti karton. Koeficijent od 4,00 je vrijedan za probati.

Za posjed lopte sa pisao iznad, a Island je poznat po gruboj igri a posebno sutra očekujem više prkršaja sa njihove strane jer su oni ekipa koja je u podređenom položaju od samog starta susreta a i ako budu imali aktivan rezultat vjerujem da neće birati način  da zaustave Hrvate.

b382b94a16540774a1cd7d7fca879e1e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ponedjeljak je donio mnogo tuče na utakmicama koje su odlučivale i solidno mahanje kartonima u odnosu na prva dva kola kada su sudije bile poprilično škrte.


Šta mislite, da li će se trend kartoniranja nastaviti u narednim utakmicama koje odlučuju?


U utorak bi moglo da bude interesantno pogurati Francusku i Dansku over 2.5 po 1.60, sudi Ricci, te nervoznu Argentinu i Nigeriju over 3.5 po 1.43, sudi Cakir.

Link to comment
Share on other sites

prije 13 minute, nidjeveze said:

Ponedjeljak je donio mnogo tuče na utakmicama koje su odlučivale i solidno mahanje kartonima u odnosu na prva dva kola kada su sudije bile poprilično škrte.


Šta mislite, da li će se trend kartoniranja nastaviti u narednim utakmicama koje odlučuju?


U utorak bi moglo da bude interesantno pogurati Francusku i Dansku over 2.5 po 1.60, sudi Ricci, te nervoznu Argentinu i Nigeriju over 3.5 po 1.43, sudi Cakir.

Nažalost unatoč brojnim kartonima nije bilo dosuđeno velik broj prekršaja, iako ih je bilo. Očekujem poprilično miroljubivu utakmicu Francuske i Danske te X koji odgovara obje reprezentacije. Francuska osigurava prvo mjesto, Danska osigurava drugo i svi sretni. Vjerujem da će biti oprezni u obrani te prvenstvo fokusirani da ne prime gol.

Argentina - Nigerija će sigurno biti zanimljiva utakmica i moguće da ćemo gledati više kartona ali mislim da je pobjeda Argentine najbolja opcija. Jednostavno, imali su dosta nesreće do sada i taktički i tehnički su zreliji od jedne Nigerije koju bi trebali pobjediti. Na svakoj poziciji imaju kvalitetnijeg igrača i sumnjam da mogu još jednom podbaciti. 

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, crash1 said:

Posjed Hrvatske manje od 57,5 posto // bet at home" rel="">bet at home - 1,85

Ovaj tip mi se posebno sviđa u vezi ove utakmice koja je vrlo zanimljiva što se tiče ovih specijalnih oklada kod bet at home" rel="">bet at home kladionice. Hrvatska je već obezbijedila prvu poziciju, protiv Islanda neće igrati najbolji igrači, što znači da Modrić neće nastupati a to je odmah manje lopte u posjedu Hrvatske, ma ko god da igrao umjesto njega.

Protiv Nigerije i Argentine  nisu bili ni blizu ovog posjeda, a u kvalifikacijama protiv Islanda prošle i pretprošle godine, posjed je bio na granici ili manji. Mislim da ovo vrijedi odigrati. Sretno!

945aacf6f4e998bef45f097987331732.jpg

Slažem se te napomena da unibet ima granicu od 59,5% što mi se čini stvarno previše. 

2somKGR.png

Link to comment
Share on other sites

danas sve lagano proslo, novi dan nova sreca... ovo je definitivno must bet za mene (modric):

Luka Modric manje od 55 pasova - 1,83

Hrvatska - Island vise od 2,5 kartona - 1,57

90% Luka nece ni startat, startat ce Badelj, Kovacic i Bradaric. Prosjek mu je do sada 55 i mislim ako bi igrao od pocetka bi presao tu granicu jer se igra protiv Islanda. Oklada je valid samo ako igrac igra, dakle po meni postoje i sanse da da udje oko 70. minute i naravno, ako Island bude vodio mozda ranije udje. Po meni je to must bet, ako nece uc onda se vraca ulog. Tako da po mom misljenju mogu samo pobijedit i nadat se, naravno, da nece startet (po svim hr novinama se moze nac pocetnu postavu, igra B ekipa). 

EDIT: Uz sve te cinjenice, Brozovic je suspendiran dakle na klupi Hrvatske za vezni red su samo Rakitic i Modric. Po mom misljenju jedan 100% ulazi. Ipak je Modric kapetan i dajem njemu prednost da ce on uci prije Rakitica. Ponavljam, ne mislim da ce u nekih ajmo rec 30 Minuta imati vise od 54 pasova...

Posto Hrvatska starta za rezervnom ekipom, vjerujem da se svaki igrac zeli dokazat i da ce dat sve od sebe. Island mora pobijedit, irgaci Hrvatske se zele dokazat i uz to su svi cisti ko suza. Sad jos povucem crtu i eto minimum 3 kartona ? Bit ce gusto sve do zadnje minute, vjerujem u barem po 1 karton na obe strane i sa malo srice, spanjolac pokaze 3. karton...

123.PNG

Link to comment
Share on other sites

Nakon dva, za mene, loša dana nadam se da će danas biti 4/4.

Nigerija - Argentina 2 (1,53) bet at home

Očekivao sam da će koeficijent na Argentinu, kojoj pobjeda treba kako bi prošla skupinu, biti daleko manji. Da razočarali su do sada, prvenstveno su podbacili u utakmici sa Hrvatskom dok su prvu utakmicu dominirali i realno, po igri, trebali slaviti. Argentina je iskusnija, taktički i tehnički daleko kvalitetnija te na svim pozicijma ima puno bolje igrača. Imaju fantastičan vezni red i napad i mislim da bi im se danas moglo otvoriti i ne bi se iznenadio ako Argentina upiše visoku pobjedu. Također, izuzetno bitno jest znati da Argentini igrai i gol razlika, jer ako Island kojim slučajem (u što ne vjerujem) pobjedi Hrvatsku a Argentina Nigeriju gol razlika ove dvije momčadi bi odlučivala o tome tko će proći dalje. 

First step: Pursuant to the criteria listed in art. 32 (5) lit. a) to c) of the Competition Regulations.

  1. greatest number of points obtained in all group matches;
  2. goal difference in all group matches;
  3. greatest number of goals scored in all group matches.

Second step: If two or more teams are equal on the basis of the first step (see example in Table 1), their ranking will be determined by applying to the group matches between the teams concerned the criteria listed in art. 32 (5) lit. d) to h) in the order of their listing.

  1. greatest number of points obtained in the group matches between the teams concerned;
  2. goal difference resulting from the group matches between the teams concerned;
  3. greater number of goals scored in all group matches between the teams concerned;
  4. greater number of points obtained in the fair play conduct of the teams based on yellow and red cards received in all group matches;
  5. drawing of lots by the FIFA.

Dakle, ako Island slavi sa jednim golom razlike, Argentina mora slaviti sa minimalno dva gola razlike. Mislim da bi u tom slučaju Argentina išla dalje budući da bi postignula više golova. (broj bodova i gol razlika bi bili jednaki). 

xQKCB23.png

Ne kažem da će se to desiti, ali vjerujem da Argentina kod eventualnog vodstva od 1:0 neće stati već će nastaviti jurišati prema golu, budući da su itekako svjesni ovih kalkulacija. Naravno, sigurno će osluškivati rezultat druge utakmice. 

GZdcmea.png

WoU3ZV1.png

MnOld17.png

Danska - Francuska - X

Nisam ljubitelj igranja X-eva međutim danas ću napraviti iznimku. Obično na ovakvim natjecanjima ovakve utakmice, iz mog iskustva, završavaju upravo onako kako odgovara obje ekipe. Naravno, ne uvijek ali u većini slučajeva. Sa X-om Francuska osigurava prvo mjesto a Danska drugo. Da, Danska bi htjela biti prva u skupini ali više od toga htjeli bi proći skupinu. Vjerujem da će se velika većina igre dešavati na sredini terena i da ćemo gledati korektnu i miroljubivu utakmicu gdje će obje momčadi prvenstveno razmišljati kako da ne prime gol, a tek nakon toga kako da ga postignu. 

Također, navodno će Francuzi odmarati čak 5 prvotimaca, što dovoljno govori o tome što im je glavni cilj u ovoj utakmici. 

kvRk7z8.png

Island - Hrvatska - Hrvatska pobjeđuje barem jedno poluvrijeme bet at home

Hrvatska sigurno neće, kao što svi znamo, igrati u najjaćem sastavu ali i mix sastav djeluje poprilično impresivno. Island će morati tražiti pobjedu koja im jedino igra i vjerujem da će Hrvatska imati veliki broj prilika, pogotovo kako se utakmica bude bližila kraju. Budući da je koeficijent odličan na to da Hrvatska pobjeđuje barem jedno poluvrijeme odlučio sam se za ovu opciju koja je puno sigurnija od čiste pobjede. 

1RVr0QL.png

Australija - Peru - Peru 50%+ posjed lopte

Bookiji se ne mogu dogovoriti tko je favorit za posjed lopte u ovoj utakmici te granice variraju 2-3% od kladionice do kladionice. Vjerujem da ćemo gledati ravnopravnu utakmicu ali i da će se Peru bolje sastati sa loptom te nešto više domonirati od Australije. Naravno i kretanje rezultata će itekako utjecati na posjed, međutim mislim da je Peru veći favorit za posjed, nego što to granica i koeficijent govore. 
wN50eq6.png

yeZYKfa.png

Uz sve navedeno, odgirao sam i da će Hrvatska imati manje od 59,5% posjeda lopte kod unibet kladionice. 

Za kraj preporuka da ako niste iskoristite 111€ bonusa kod bet at home kladionice. Ova promocija gdje daju 50% na uplatu novim i postojećim korisnicima vrijedi još svega par dana povodom Svjetskog nogometno prvenstva a uz bonus i izuzetno fer pravila bonusa bet at home ovo Svjetsko prvenstvo stvarno oduševljava ponudom i brojem razrada, te izuzetno puno igram upravo kod njih, što se i vidi iz mojih listića. Naravno, bet365 i dalje smatram brojem 1, međutim bet at home zna imati zanimljive specijalne oklade. 

Link to comment
Share on other sites

Francuska želi Hrvatsku u osmini finala? Protiv Danske odmara pola momčadi

HRVATSKA će u osminu finala krenuti najvjerojatnije kao prva reprezentacija skupine D. Dalićevu reprezentaciju u teoriji može prestići još samo Nigerija, no da bi takav scenarij bio moguć, trebalo bi se dogoditi čudo nad čudima.

S obzirom na to da FIFA kao prvi kriterij kod momčadi s istim brojem bodova u skupini preferira gol-razliku, a ne međusobni omjer, Nigerijci imaju šansu, no ona spada u domenu znanstvene fantastike.

Nigerija bi trebala razbiti Argentinu, a Island pobijediti Hrvatsku. Hrvatska trenutno ima gol-razliku 5:0, a Nigerija 2:2. Dakle, Nigerijci bi u zadnjem kolu trebali pobijediti Argentinu, recimo, 4:0, a Island Hrvatsku 2:0 i tek u takvom spletu okolnosti Dalićeva momčad bi u nokaut fazu išla s pozicije broj 2. 

Kako su šanse za tako nešto zaista minimalne, za pretpostaviti je da će Hrvatska u osminu finala otići na protivnika broj dva iz skupine C, a potencijalni rivali Hrvatske su Danska, Australija ili eventualno Francuska.

Prema svemu sudeći, Hrvatska bi trebala igrati protiv Danske u Nižnjem Novgorodu, a da bi se to dogodilo, Francuzi ne smiju izgubiti od Danaca u njihovoj međusobnoj utakmici u utorak od 16 sati.

Premda su Francuzi jasno kazali da u osmini finala ne žele igrati protiv Hrvatske, već da bi radije u nokaut fazi došli na Argentince, za koje vjeruju da ipak mogu proći dalje, izgledno je da će Didier Deschamps u zadnjem kolu skupine C protiv Danske odmoriti čak pet igrača iz prve postave. Podsjetimo, nakon dva odigrana kruga Francuska je s dvije pobjede osigurala drugi krug, no još nije poziciju broj 1. Za to im treba barem bod protiv Danske, koja može biti prva u grupi, ali može i ispasti.

Danska ima četiri boda, dok Australija ima jedan, ali u zadnjem kolu igra protiv otpisanog Perua. U slučaju da Danci izgube od Francuza, a Australci pobijede Peru, izjednačit će se po broju bodova, a onda bi Hrvatska dobila svog protivnika na temelju gol-razlike.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/francuska-zeli-hrvatsku-u-osmini-finala-protiv-danske-odmara-pola-momcadi/2006818.aspx

 
Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, nba1911 said:

danas sve lagano proslo, novi dan nova sreca... ovo je definitivno must bet za mene (modric):

Luka Modric manje od 55 pasova - 1,83

Hrvatska - Island vise od 2,5 kartona - 1,57

90% Luka nece ni startat, startat ce Badelj, Kovacic i Bradaric. Prosjek mu je do sada 55 i mislim ako bi igrao od pocetka bi presao tu granicu jer se igra protiv Islanda. Oklada je valid samo ako igrac igra, dakle po meni postoje i sanse da da udje oko 70. minute i naravno, ako Island bude vodio mozda ranije udje. Po meni je to must bet, ako nece uc onda se vraca ulog. Tako da po mom misljenju mogu samo pobijedit i nadat se, naravno, da nece startet (po svim hr novinama se moze nac pocetnu postavu, igra B ekipa). 

EDIT: Uz sve te cinjenice, Brozovic je suspendiran dakle na klupi Hrvatske za vezni red su samo Rakitic i Modric. Po mom misljenju jedan 100% ulazi. Ipak je Modric kapetan i dajem njemu prednost da ce on uci prije Rakitica. Ponavljam, ne mislim da ce u nekih ajmo rec 30 Minuta imati vise od 54 pasova...

Posto Hrvatska starta za rezervnom ekipom, vjerujem da se svaki igrac zeli dokazat i da ce dat sve od sebe. Island mora pobijedit, irgaci Hrvatske se zele dokazat i uz to su svi cisti ko suza. Sad jos povucem crtu i eto minimum 3 kartona ? Bit ce gusto sve do zadnje minute, vjerujem u barem po 1 karton na obe strane i sa malo srice, spanjolac pokaze 3. karton...

123.PNG

Kvota je pala na 1,40...znaci ni bet365 ne zna sta da radi

Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, ksapi said:

Modrić će startati sutra, prenose SN, igrati će 60ak minuta, onda ulazi Bradarić..također od dosadašnjih startera igrati će i Perišić..čitajte malo medije prije nego se zaletite odigrati ovako nešto, ali slažem se da je ova margina na unibetu pretjerana.

 

mislis da nisam citao??

sn:

"Izbornik nam je kazao kako planira u startnih 11 staviti dvojicu iz prve momčadi, a ostali će svi biti novi. Ivan Perišić nema zamjenu na krilu i zacijelo će igrati, pa tko je taj drugi? Modrić? Ili ipak ne? Istina, i Kramarića se može smatrati igračem prve postave, barem je bio s Nigerijom.

S najvećom zebnjom odluku o Modriću čeka Filip Bradarić, on i Dominik Livaković, dvojica HNL-ovaca, mogli bi ostati po strani. No, ako i ne krene za vjerovati je da će Bradarić dobiti šansu tijekom susreta.""

Po ovome si znaci zakljucio da ce startat a izbornik jos nikome nije rekao oce li ili ne... Provjerio sam i ostale portale, pola nisu siugrni a ostali tvrde da hoce. 

Ja bi cak mogao "Cash-Out" sa 20€ cistom zaradom, ipak necu, nije prema Bradaricu fer ako ce sijedit cijelo prvenstvo na klupi.... I ponavljam, recimo da nece igrati 90 minuta, Modric igra jako ofenzivnu ulogu kod dalica i opet tesko da ce pric tu marginu.

Sretno svima, igrali manje ili vise....

Link to comment
Share on other sites

duel šuteva u okvir:
messi-aguero 1 1.70 unibet

kao što sam već pisao sinoć, starta higuain, tako da će aguero dobiti možda 20ak minuta na kraju tekme..u obje utakmice do sada imao je 1 šut u okvir, a igrao je 90 i 54 minute..messi ovo mora ići riješiti sam, tako je u kvalama u odlučujućoj tekmi zabio hat trick Ekvadoru, očekujem slično i danas..protiv Islanda je imao 11 šuteva, od toga 3 u okvir, Hrvatska ga je uništila, ali Nigerija to nije ni u ludilu u stanju napraviti pa mislim da se ovo ne smije propustiti
 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Ako u realnom kladjenju uzmete ovu jedinicu na Aalborg sto je pola Foruma odigralo u svetoj Poslednjoj Sansi, plus jedinicu na Fenerbahce, turski basket sto je predlog kolege @mester a sto sam ja hteo da uzmem kao svoj predlog, samo da nisam izgubio nerve zbog kolege @nutrija i na to dodate da ce Real Madrid postici gol na vecerasnjoj utakmici, dobicete triplu po kvoti od 1,55-1,60. Seljackiji tiket, a po ovoj kvoti, sigurno ne mozete sastaviti.    
    • Samo da podsetim da je ovaj Dortmund na kraju ove sezone imao dvadesetisedam bodova manje od Leverkusena, deset bodova manje od Stuttgarda, i devet bodova manje od nikada goreg Bayerna, i nisu bili cak ni medju prve cetiri nemacke ekipe, A kako igraju vazne i utakmice pod pritiskom mogli ste da se uverite prosle godine u ovo vreme, kada nisu bili sposobni da uzmu titulu u sred Dortmunda protiv jednog Meinza, kada je vec u 24-om minutu bilo 0:2 Dok danas budete gledali Finale Lige Prvaka, setite se da za samo mesec dana, pocinje nova sezona Conference League, trece evropske lige, namenjene gubitnicima, i da ce na temperaturi od 40 stepeni, u evropske pohode krenuti i Hajduk iz Splita. Danas ce Vinicius Junior igrati svoju poslednju utakmicu u sezoni koju ce gledati celi svet, a za samo nesto vise od mesec dana ce Livaja igrati svoju evropsku utakmicu koju ni najuza rodbina nece gledati, jer ce se radije kupati u moru. Dok danas gledate Finale Lige Prvaka, ne zaboravite da je Hajduk proslog leta izmedju 10.08 i 17.08 odigrao sve svoje evropske utakmice za ovu sezonu, koja zavrsava danas i da je postigao nula golova.
    • Dortmund - Real Madrid 2 (1.61) ili Vinicius daje gol (2.37) bet365 Borussia Dortmund se vraća na Wembley nakon što su 2012./13. godine izgubili finalnu utakmicu Lige prvaka od Bayerna. Nadaju se ispraviti taj poraz više od deset godina kasnije. Njemački tim će se suočiti s Real Madridom u najvećoj utakmici sezone u subotu navečer u Londonu. Real Madrid je rekorder s 14 osvojenih naslova Lige prvaka. Ovo je prvo finale Dortmunda od poraza 2012./13. godine protiv Bayerna na Wembleyu. Borussia je zauzela tek 5. mjesto u ovoj sezoni Bundeslige, dok je Real Madrid osvojio naslov La Lige. Ipak, momčad Edina Terzića se neusporedivo bolje pokazala u elitnom kontinentalnom natjecanju. Preskočili su PSV, Atletico Madrid i PSG na putu do finala protiv rekordera Real Madrida. Madrid ima šansu za kompletiranje još jedne senzacionalne sezone s dvostrukom krunom. Dominirali su u domaćoj ligi, osvojivši La Ligu s 10 bodova više ispred glavnog rivala Barcelone. Momčad Carla Ancelottija prenijela je dobru domaću formu i na Europu gdje su eliminirali RB Leipzig, Manchester City i Bayern Munich na putu do finala. Real Madrid ulazi u finale kao prilično veliki favorit i teško je kladiti se protiv njih u ovoj utakmici. Los Blancosi jure prema rekordnom 15. naslovu Lige prvaka. Imaju jako snažan roster predvođen igračima poput Viniciusa Juniora, bivše superzvijezde Dortmunda Judea Bellinghama i Tonija Kroosa. Los Blancosi su bili neumoljivi tijekom cijele sezone kako u La Ligi tako i u Ligi prvaka. Iako je Borussia Dortmund svojim navijačima pružila bajkovite večeri u Europi ove sezone, teško je zamisliti da će opet iznenaditi protiv tako snažnog protivnika. Dortmund je primio najmanje golova od svih timova koji su prošli četvrtfinale ove sezone Lige prvaka (9), ali igrači PSG-a su barem šest puta pogodili okvir gola u polufinalnom dvoboju protiv njih. Prošlo je sedam godina otkako su se ove dvije momčadi posljednji put sastale, a tada su se borili u grupnoj fazi Lige prvaka. Real Madrid je tada ostvario pobjede i kod kuće i u gostima, postigavši po tri gola u svakoj utakmici. Ovdje očekujem pobjedu Real Madrida po kvoti 1.61 u bet365 kladionici, koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Real povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. MOGUĆE POSTAVE Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Sancho, Brandt, Adeyemi; Fullkrug Real Madrid: Courtois; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Junior (Koeficijenti 31.5. u 21:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Imajte na umu da je izbor za više od 2,5 gola i gol na obje strane terena pogođen u svakom od prethodna četiri međusobna susreta između Dortmunda i Real Madrida. Vinicius Junior možda nije postigao gol u uzvratnom susretu polufinala protiv Bayerna, ali je ostvario sjajnu predstavu na Bernabeuu. Brazilski krilni igrač uvijek ima tendenciju da zablista u velikim utakmicama. On dijeli vrh ljestvice strijelaca svoje momčadi u ovom izdanju Lige prvaka s pet golova. Vini Jr. je dodao još 15 u La Ligi. Vidim vrijednost u klađenju na Viniciusa Juniora da postigne gol u subotu uz kvotu od 2.37. (Koeficijenti 31.5. u 21:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Posto ne mogu da izdrzim da cekam dok se otvori tema za poslednje kolo svete Poslednje Sanse, iskoristicu priliku ovde da pozelim kolegama @Joker93 i @nutrija mirnu glavu, dobar izbor predloga i pametnu strategiju za ovu dramu poslednjeg kola.  Zelim vam dobar i pametan izbor, a kolegi koji udje u prvu elitnu, zelim da se sledece godine u ovo vreme vrati u drugoligasko blato, zajedno sa kolegom @BoskoBuha
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use