Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 23.6.2018. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 7 sati, IzudinB said:

Belgija - Tunis | Belgija AH -1 (1.525) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Belgija je impresionirala u pripremnim utakmicama za Svjetsko prvenstvo. Oni su postigli tri gola u utakmici protiv Egipta, četiri u utakmici protiv Kostarike. Trebalo im je samo jedno poluvrijeme da bi postigli tri gola protiv Paname. Belgija ima nevjerojatan napad sa Lukakuom, Mertensom i Hazardom koji kreiraju šanse i postižu golove, koji su u vrlo dobroj formi, a u prvoj utakmici su dominirali. Tunis je primio kasni gol od Engleske i izgubio tu utakmicu sa 2-1. Engleska je zaslužila pobjedu, jer je Tunis postigao gol iz penala i to je bio jedini šut u okvir gola u toj utakmici za njih. Međutim, oni nisu uradili ništa u toj utakmici dok je Engleska propustila zaista neke odlične šanse. Mislim da će Belgija izdominirati i u ovoj utakmici. Sretno!

9dYt8iS.png

(Koeficijenti 23.6 u 08:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Belgija lagano!

Šta ćemo sa Mexicom, pobjeda ili zabijaju 2+ ? 

Korea mora dobit ako želi nekakve šanse,moglo bi to otvorit prostora. I ako igraju 4-4-2, a Mexico 4-3-3 ..... Tekmu protiv Šveda Korea bila bezidejna,loša,nema tu veznjaka da nešto napravi.... 

Mexikanci odigrali finu kontašku tekmu,morao im se i moral bustnut..... Ako malo uspoređujemo tekme,Mex dobio BiH 3-1,dok je Korea gubila 1-0....Znam da ne znači previše,al opet..... Mislim da je Mex došao k sebi nakon lošijih predstava i da će ih pobjeda još podignut.

prije 2 sati, TazMan said:

Šta ćemo sa Mexicom, pobjeda ili zabijaju 2+ ? 

Korea mora dobit ako želi nekakve šanse,moglo bi to otvorit prostora. I ako igraju 4-4-2, a Mexico 4-3-3 ..... Tekmu protiv Šveda Korea bila bezidejna,loša,nema tu veznjaka da nešto napravi.... 

Mexikanci odigrali finu kontašku tekmu,morao im se i moral bustnut..... Ako malo uspoređujemo tekme,Mex dobio BiH 3-1,dok je Korea gubila 1-0....Znam da ne znači previše,al opet..... Mislim da je Mex došao k sebi nakon lošijih predstava i da će ih pobjeda još podignut.

Mi hepij,hepij,hepij

Capture.PNG

prije 5 minute, Luja25 said:

31 faul na Koreji - Mexico.... Hvala Korea :). Malo Mazic zezo al eto...

Nije moglo bolje završiti, pogotovo nakon prve utakmice gdje je falio jedan faul. Na ovoj je dobitak 3x veći tako da sam zadovoljan. 

Mažić me razočarao. U prvih 10 minuta bilo je 9 prekršaja, ali nije svirao evidentan prekršaj iz kojeg je pao drugi gol, a bilo je još situacija gdje očite prekršaje nije svirao jer je zauzeo takav kriterij u 2.pol. Meksiko nevjeorjatno korektan, nisam ih očekivao u baš takvom izdanju ali Koreja je svoje odradila. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use