Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Wimbledon je treći po redu Grand Slam turnir u godini poslije Australian Opena i Roland Garrosa,a jedini je Grand Slam koji se održava na travnatoj podlozi i traje 2 tjedna (pošto je London poznat po čestoj kiši može se i produžiti,zbog toga su organizatori odlučili podići krov na središnjem igralištu kako bi se u slučaju loših vremenskih prilika mečevi mogli odigravati bar na centralnom terenu All England Club-a ). 

Turnir se održava u muškom i ženskom single,kao i u doublu,te mješovitim parovima.Na turniru također nastupaju juniori u singlu i doublu,kao i veterani.

Zelena i ljubičasta su zaštitne boje Wimbledona koje stoje i u logotipu turnira. No, igrači nisu odjeveni u te kombinacije već moraju nositi bijele majice i bijele hlače, odnosno tenisačice suknjice. Doduše, dopušteni su mali uzorci u drugim bojama, ali mora dominirati bijela boja koja predstavlja otmjenost i prestiž, baš to što je ujedno i glavna karakteristika ovog najvećeg Grand Slam turnira.

Nagradni fond turnira je 14 714 430e

Ždrijeb:

http://www.wimbledon.com/en_GB/draws/index.html?event=MS

Nadam se da će Wimbledon proći onako kako mi to i želimo u našu korist.Sretno svima! :) 

Objavljeno

16:00h  John Patrick Smith-Andreas Seppi  +5,5   1   1,57    5/10  Pinnacle 

Taman sam htio uplatiti u Pinnaclu i izbacili su iz ponude taj par,pa sam uplatio u Marathonbetu.

(EDIT: trenutno je koef. blokiran u Marathonbetu,a u Pinnaclu su spustili na 1,57) 

Ovako J.P.Smith je neugodan igrač,te ima jako dobru igru za travnatu podlogu što je pokazao pobjedama kroz 3. kola kvalifikcija,gdje je igrao jako dobro. Imao je težak 1. meč protiv U.Ignatika,a u ostale 2. runde protivnicima nije davao nikakve šanse.

Smith danas nasuprot sebe ima iskusnog talijana Andreasa Seppi kojemu travnata podloga nije omiljena i sigurno će australac imati svoje šanse u ovom meču.         

Seppi ima 34.g. i na grassu ima omjer 64-45 u karijeri,a ove sezone 2-4 a te susrete je igrao u Hertogenboschu gdje ga je pobijedio M.McDonald 6:4 6:2,u 1/4 finalu Halle-a gubi od Borne Čorića 7:5 6:3,a u Eastbourne prošli tjedan je izgubio od D.Istomina 3:6 7:6 (7:4)  6:7 (4:7), što dovoljno govori o njegovoj trenutnoj formi igranja na grassu.                                                               

Očekujem jedan zanimljiv i neizvjestan meč gdje će Smith sigurno imati svoje šanse iako je po kladionicama stavljen za outsidera.

Mišljenja sam da je ovaj kontra hendikep koji nudi Marathonbet prevelik i moram ga uzeti sa 5u.

Sretno tko isprati!

EDIT: Lost

wim.png

Koeficijenti 02.07.2018.g. u 11:25 CET)
                                                                    Koeficijenti su podložni promjenama.

Objavljeno

John Isner - Yannick Maden | Više od 10.5 gemova u prvom setu (2.50) bet365

John Isner je favorit kladionica u ovom meču. Ali Yannick Maden igra vrlo dobar tenis i nadam se da će ovo biti jedan zanimljiv meč. Isner će željeti da pobijedi, ali nadam se da će biti interesantno i da neće biti baš tako lagano za njega. Mislim da će prvi set biti interesantniji dok su obojica malo svježiji i ne bi bio iznenađen ako prvi set bude odlučen na tie break. Tako da je moj izbor u ovom meču da će biti više od 10.5 gemova u prvoj setu. Koeficijenti su mi prilično primamljivi.

zgK3g9l.png

(Koeficijenti 2.7 u 14:02 CET)

Objavljeno

Gael Monfils - Richard Gasquet | Više od 38.5 gemova (1.82) 1xbet

Ova dva tenisera se vrlo dobro znaju, a trava je površina na kojoj obojica igraju vrlo dobro. Očekujem jedan odličan meč i ovdje. Šanse da se ovaj meč završi sa tri seta i sa laganom pobjedom su vrlo male, po mom mišljenju. Dok je Gasquet favorit u ovom meču, a i u boljoj je formi, Monfils zna kako igrati protiv svog sunarodnjaka, tako da očekujem jedan vrlo dug meč između ovog dvojca. Mislim da će ovo biti jedan spektakularan meč, vrlo zanimljiv, jer je zabava uvijek zagarantovana kada igraju Gasquet i Monfils. Sretno!

Hb1Nfbz.png

(Koeficijenti 2.7 u 14:25 CET)

Objavljeno

S.Wawrinka - G.Dimitrov

Vjerojatno najjači par prvog kola Wimbledona u konkurenciji tenisača je dvoboj Stana Wawrinke i Grigora Dimitrova.
Bugarin Dimitrov je i dalje u krugu desetorice najboljih na svijetu (trenutačno šesti), dok je Wawrinka uslijed duge pauze i ozljede pao jako nisko, na 225. mjesto.
Wawrinka je sada u stadiju povratka pravom tenisu, ali iz nekoliko mečeva je bilo vidljivo da je još uvijek prilično izvan forme. No, moramo uz sve to naglasiti da je Wawrinka, i kada je bio u super formi, uvjerljivo najmanje volio igrati na travi i u Wimbledonu. 
Dimitrov je također u padu forme, ali ne tako očiglednom kao Wawrinka. Uostalom, ne tako davno je Dimitrov javno priznao da trenutačno osjeća «zasićenje od tenisa». 
U karijeri Dimitrov ima 4-2 protiv Wawrinke, a ima i četiri vezane pobjede protiv Švicarca. Bugarin je dobio i jedini meč na travi, vrlo uvjerljivo u Queensu prije četiri godine (6-2, 6-4). Dimitrov je definitivno u prednosti.

Izvor: lutrija.hr

Objavljeno

Roger Federer - Lukas Lacko | Manje od 29.5 gemova (1.80) bet365

Lacko je pobijedio svoj prvi meč u četiri seta protiv Bonzija. Federer na drugoj strani je pobijedio protiv Lajovića nakon što je dozvolio da njegov protivnik osvoji osam gemova. Lacko se nije pokazao dobro protiv jakih protivnika, u stvari, on ima samo jednu dobru pobjedu - protiv Raonića ranije ove godine na Aussie Openu, al u drugim slučajevima je pobijeđen vrlo lako. Mislim da Federer pokušava da proše ove mečeve što brže i siguran sam da se neće zezati protiv Lacka danas.

TobHNhV.png

(Koeficijenti 4.7 u 14:05 CET)

Objavljeno

Ivo Karlović - Jan-Lennard Struff | Više od 3.5 seta (1.40) bet365

Ovdje očekujem više od 3.5 seta. Karlović je trenutno rangiran na 112 mmjestu u svijetu i u prvom meču je uspio da pobijedi Youzhnyja u četiri seta. Na drugoj strani, Struff je trenutno rangiran na 64 mjestu, a u ovaj meč ulazi nakon što je pobijedio Leonardo Mayera u pet setova, tako da očekujem i ovdje jedan dug meč. Obojica nisu baš u nekoj formi u ovom trenutku, ali su bili sretni sa izvlačenjem. Činjenica da jedan od ove dvojice mogu izboriti treći krug finansijski je prilično unosno. Očekujem vrlo dug meč ovdje i više od 3.5 seta. Sretno!

AwTj4GO.png

(Koeficijenti 4.7 u 14:18 CET)

Objavljeno

Baghdatis - Khachanov // over 36,5 gemova bet365 - 1,83

Baghdatis jos uvijek moze igrati dobar tenis. Uvijek je opasan na grand slamovima a istina je da nije na onom nivou od prioje deset godina ali ipak svima moze pomrsiti racune. Dobar je u svim segmentima igre, igrao je jednom polufinale Wimbledona voli ovu podlogu i standardno je dobar u Britaniji. Servirao je sjajno protiv Thiema kojem nije prepustio ni jedan brejk u meču.

Kachanov je favorit a vjerujem kako će Baghdatis uzeti barem jedan set. Koeficijent na pobjedu Khachanova je samo 1,30 što se ne isplati igrati pa ću pokušati sa overom. Sretno!

pokIt_.JPG

(Koeficijenti 5.7 u 06:30 CET)

Objavljeno

Damir Dzumhur - Ernests Gulbis 1 (1.44) bet365

Damir Dzumhur igra protiv Ernests Gulbisa u drugom krugu Wimbledona. Dzumhur je osvojio svoju prvu titulu na travi na Turkish Openu u Antaliji prije ovog turnira i trenutno se nalazi na 23 mjestu rang liste. U prvom krugu je pobijedio 3-0 protiv Maximilian Marterera. Ernests Gulbis je pobijedio 3-2 protiv Jay Clarka i došao je u drugi krug Wimbledona po sedmi put. Gublis nije pobijedio meča protiv top 25 rangiranih protivnika u posljednje dvije godine. Dzumhur bi trebao biti puno jači nego Gulbis i vjerujem da bi on trebao ostvariti pobjedu u ovom meču. Sretno!

7E4DfFP.png

(Koeficijenti 5.7 u 14:30 CET)

Objavljeno

Diego Schwartzman - Jiri Vesely 1 (2.00) bet365

Oba igrača su prilično dobra, ali Argentinac ima nevjerojatnu sezonu. Ovo će biti težak meč za obojicu, a Schwartzman će pokušati da ponovi nevjerojatne nastupe koje ima na turniru. Vesely bi se trebao mučiti sa Argentincom i bit će mu vrlo teško pratiti ga, tako da ovo vidim kao priliku za Schwartzmana da ugrabi pobjedu. Ovo je riskantna oklada, tako da ću je igrati sa manjim ulogom. Profit sa ovim koeficijentima je vrlo dobar, jer je koeficijent zaista super i vrlo je primamljiv. Sretno nam!

nmcR2m6.png

(Koeficijenti 5.7 u 14:40 CET)

Objavljeno

Simona Halep osvaja Wimbledon   kvota 6,00

Kolege, gledate li Svetsko prvenstvo? Kakvi su vam utisci? Iako me niko nista nije pitao, dozvolite da i ja napisem nesto. Naravno, napisacu samo moje misljenje, ali posto sam uredno registrovan, pokusacu ujedno i da vam ogadim fudbal i preporucim obavezno gledanje Wimbledoona.

Recimo da ce svako od nas sa foruma ziveti 70 godina. Odmah oduzmite trecinu, koja otpada na spavanje. Ukoliko niste profesionalni kladionicar, oduzmite jos trecinu koja otpada na zalost, na rad. je** ga, mora od necega i da se zivi. Rad je od majmuna napravio coveka, ali je sada na putu, da od coveka napravi konja. Dakle, oduzmite 23 godine na spavanje, jos 23 godine na rmbacenje, ostaje sitnina od 24 godine. Ako na to oduzmete i jos prvih deset godina kojih se niko i ne seca, te takodje i poslednjih deset koje i onako nicemu ne sluze, ostaje vam bednih CETIRI GODINE ZIVOTA. Vredi li ta sitnina od zivota da se trosi na glupi fudbal?

Nadam se da nemate pogresnu percepciju zivota, i da ste izmedju gledanja Wimbledona i glupog fudbala izabrali ovo drugo sr****. Izbor gledati tenis ili glupi fudbal je kao imati dilemu ici na odmor na Maldive ili u Ulcinj. Ok, i jedno i drugo ima more, i jedno i drugo je odlazak na odmor, ali dajte, molim vas...ipak je to pitanje stila. Tenis je gospodski sport, elitni sport, koji ne moze da igra svako, sto me posebno raduje. Tenis ne igraju crnci, juznoamerikanci, beda iz Afrike, a nikada ga nece ni  igrati. Da li je slucajno da u tenisu nikada necete videti igrace iz Perua, Paname, Costarice, Tunisa, Egipta, Senegala, Nigerije, a sva ta stoka je dosla na najvecu svetsku smotru u fudbalu???? Za tenis ti je pre svega potreban mozak, a zatim novac, sto siromasna stoka iz Juzne Amerike, Afrike, na srecu nikada nece imati. Posebno me raduje sto tenis nije masovni sport, jer gde je masa tamo je uvek neko sr****. Kada bi bilo pravde na ovome svetu, trebalo bi oduzeti sav preostali novac siromasnima i dodeliti ga bogatima, da budu jos bogatiji. Kada bih ja bio neki svetski diktator, ispumpao bih sav novac iz tih Panama, Senegala, Tunisa, Perua i dodelio ga Svajcarcima Nemcima i Spancima da jos vise razvijaju tenis u svojim zemljama. Za mene je Mundijal bio zavrsen kada sam morao da gledam kako bedni Rusi nekome daju pet komada kao onim arapima, ili kada sam video da Englezi mogu da daju sest komada nekome, kao onim nesretnicima iz Paname. Pa ta bagra iz Rusije, tristotine godina nije prosla grupu na nekom Svetskom Prvenstvu, i sada su oni sila u glupom fudbalu, i jos na njih da gubim dragocene dane svoga zivota eeejjjjj. Recite vi meni sta je dobro na ovom svetu doslo iz Rusije???!!! Jedva cekam nedelju 15.07 dan kada ce se gotovo u isto vreme igrati finale Wimledona i finale u glupom fudbalu. Kakav dan, jebote, gospodski sport vs narodnog, sporta za mase i siromasne bednike. Sport koji se igra rukom i mozgom vs sporta koji se igra nogom i bez trunke mozga. Bogata Engleska, tradicija, stil, kultura vs bedna, zaostala, primitiva beda sa istoka. Cisto bela teniska sportska oprema vs zuto zelene kombinacije fudbalske opreme. Bogata Engleska koja je u jednom danu donela zakon kojim se proteruje  za sva vremena navijacka stoka sa stadiona vs zaostale Rusije u kojoj postoji vazeci zakon u kome gej populacija ne moze da proseta Moskvom u narednih sto godina. Neeee, moji potomci u narednom ledenom dobu mi nikada ne bi oprostili da izaberem fudbal

Simona Halep osvaja Wimbledon kvota 6,00

Postoji samo jedna stvar gluplja od fudbala, a to je zenski sport. I to generalno bilo koji sport. Uopste mi nije jasno sta su mislili ti borci za zenska prava? Kome je namenjen zenski sport? Ko uopste gleda to sr****? Kome padne na pamet da izdvoji svoj novac i kupi ulaznicu za neki mec u zenskom sportu, bilo kojem? Znamo cemu sluze zene, i opet kazem, kada bih bio neki svetski diktator, definitivno bih ukinuo zenski sport i to nekom zakonsko odredbom i sva taj novac ulozio u bordele. Bordeli postoje jos pre nego sto je covek otkrio tocak ili vatru, i postojace i u sledecem ledenom dobu. Gora stvar od zenskog sporta je zenski tenis, ubedljivo najidiotskija stvar na svetu. Samo u zenskom tenisu je moguce, na primer da jedna Ajla Tomljanovic na French Openu vodi protiv TOP 5 igracice Svitoline u prvom setu 5:1, i HLADNO IZGUBI i prvi i drugi set. Samo u zenskom tenisu je moguce da na ovogodisnjem Wimledonu  vec u trecem danu ispadnu TOP 2 Caroline Wozniacki, TOP 3 Garbine Muguruza, TOP 4 Sloane Stephens, TOP 6 Caroline Garcia, TOP 7 Petra Kvitova, da ne govorim o Sharapovoj itd itd itd

Ono sto se sada desava u zenskom tenisu, ocekujem za par godina i u muskom. Nakon odlaska dva genija koji hodaju ovim svetom velikog Rogera i velikog Rafe, TOP igracima ce se zvati Zverevi, Corici, Tsitsipasi i ostali otpad. Ja ta govna sigurno necu gledati, a vec sam poceo sa pisanjem pisma organizatorima svih Grand Slam-a da se nakon odlaska velikog Svajcarca i Spanca svi veliki turniri zamrznu za narednih 50 godina, dok se ne rode novi sampioni da ne moramo da gledamo ove bednike kako dizu prestizne pehare. Dakle u zenskom tenisu brojevi No 1 na WTA listi se menjaju iz sedmice u sednicu, a sampionke Grand Slamova su vec bile Halep, Ostapenko, Wozniacki, Stephens...uzas. Ako zaista jednoga dana budem morao da gledam kako jedan Raonic ili Dimitrov dizu pehar nekog Grand Slama, onda zaista ovaj zivot nema smisla. 

Kada bih video Simonu Halep u realnom zivotu, a da nemam pojma ko je, i cime se bavi, prvo sto bih pomislio jeste da prodaje domaci sir na nekoj pijaci. Telo ni blizu sportskom, atletskom, niska, nikakva. Za Simonu sam prvi put cuo jos davno kada je kao veoma mlada i nepoznata igracica operacijom smanjila grudi, jer uopste nije bila u stanju da trci. Lekaru koji se uopste usudi da primakne noz tim biserima na zenskom telu bih momentalno odsekao ruku. Kada je tenis u pitanju, nema nista, ni jedan pobednicki udarac, servis gori cak i od Nishikorija. Mislim da bi igrala bolje, i postizala mnogo bolje rezultate da uopste ne servira, vec da ceo mec servira protivnica. Simona Halep je prototip onoga sto nas ocekuje u muskom tenisu. Nema udarce, nema igru, nema harizmu, dolazi sa bednog istoka, a svetski broj 1, je*** ti sport. U vremenima jedne Enan, Graff, Seles, Halep bi umrla od gladi da se bavi tenisom. Danas ona je svetski No1, a da mi nije jasno kako je to moguce sa 1,68 cm i 60 kg. Pa ipak nanizala je 17 WTA turnira, jedan Grand Slam, odigrala jos tri finala

Rezon da se kladim na Rumunku: kao prvo, odmah to da rascistimo, ja moram da se kladim, kao sto moram da disem. Ako ne disem, i ako se ne kladim, umrecu odmah. Treba da izaberem da li da igram na Brazil 3,75 ili Simonu 6,00 ????!!!!! Na polupismenog padavicara Neymara ili NO 1, oprosti im Boze...dakle kad vec moram da se kladim, a moram, izabrao sam Simonu. Svetski broj jedan je, odigrala je vec cetiri finala Grand Slama, napokon ga je i uzela, u najboljim je godinama, od 2014 godine jos nije ispala iz TOP 10 sa WTA liste. Osim toga, sredila je glavu, sto se za zene nikada ne moze sa sigurnoscu reci. Ponovo radi sa Darren Cahillom, jedniom od najboljih svetskih trenera. I na kraju, verujte mi na rec, odgledao sam vise meceva Simone, nego sto ste svi zajedno napisali postova na ovom forumu, ukljucujuci i Izudina. Rumunka kakva god da je, trenutno igra svoj najbolji tenis, i prilicno se sredila kao igracica. Od prvih TOP 10 igracica, ostalo je samo tri, a tek je cetvrti dan turnira. Onu nakazu Serenu uopste ne racunam, da li ste uopste videli na sta ono lici? Ko uopste moze ono da zagrli, a kamoli ozeni, nikada mi nece biti jasno.

Mogucnost da propadnem kao zeton: ponovicu, znamo svi zasta zene sluze. Zenski tenis je u takvom stanju da vec sutra Simona moze da izgubi sa cistih 0:2. Na zene novac moze da stavi samo kladionicarski narkoman, e taj sam. Na kvotu od 6,00 nikada nije sramota pasti, a kada vidim da mi nude na Brasil 3,75, a Francuze 5,00, kvota na Simonu je poklon sa neba. Trava za Simonu nije omiljena podloga sto me posebno brine, a na travi kada uopste nemas servis mozes da se jebes. Ako do sutra kada Simona igra, uvedu prvilo da ne mora da se servira, mozda i imam sanse. Simona je vec odigrala tri finala Grand Slama i odgledao sam sva tri. Bilo je tuzno sve to gledati, na momente mi je bilo i zao Simone. Da bih opisao sta se sve desavalo u tim finalima trebalo bi mi barem jos desetak ovakvih postova. Veliki rizik da propadnem jeste i sto je ovo odlicna analiza. Poslednja analiza koju sam napisao na ovom forumu je bila jos u cetvrtom mesecu a odnosila se na utakmicu Lige Prvaka Man.Utd vs Sevilla. To je bila moja najbolja analiza u zivotu i nije prosla. Postojao je samo jedan nacin da padnem, i bas taj se i desio. Dakle ja jesam kladionicarski genije, ali genije teoreticar. A praksa, pa jos i zene su sasvim druga stvar. 

Koliko sam siguran u opkladu:

Opalio sam zestoko po Simoni. Uliva mi poverenje, a ponudjena kvota me izludjuje. Ako rumunka osvoji i travu, vec sam u plusu za ovu godinu. Ako ispadne, moracu da se cupam od osmog do poslednjeg meseca u godini, i to na zalost na fudbal i to TOP 5 evropskih liga.

Kad vec pljujem po glupom fudbalu, da budem i iskren. Odigrao sam i na pobednike Svetskog Prvenstva. Francuzi i Belgija. Posebno ovi drugi, nadam se da ce uspeti nekako da se dovuku do finala, a tada cu vec biti bogat covek. Ljudi, Belgija ima generaciju koja se vidja jednom u sto godina i to u bilo kojem kolektivnom sportu. Ukoliko do 16.00 uspem da na brzinu prodam i kucu, uplaticu sve i na kontinent sa koga dolazi Svetski Prvak, a to je naravno stara, dobra, bogata Evropa po sramnoj kvoti od 1,40  

Objavljeno

Federer - JanLennard Struff | Više od 29.5 gemova (1.83) bet365

Federer mi je ovdje mnogo bolji igrač to je sigurno i mislim da će on pobijediti ovaj meč. Međutim, njemački igrač je na drugoj strani u vrlo dobroj formi u ovom trenutku. Također, ima vrlo jaku servu i on igra odlično na ovoj površini, tako da mislim da će on biti težak protivnik za Federera. Tako da očekujem tie break u ovom meču i zbog toga moj prijedlog ide na više od 29.5 gemova. Sretno svima!

EOiK0Iz.png

(Koeficijenti 6.7 u 15:10 CET)

Objavljeno

Alex De Minaur - Rafael Nadal više od 3.5 seta (2.50) bet365

Ovaj koeficijent mi je valuebet i mislim da vrijedi iskoristiti ovu priliku. De Minaur je nadolazeća mlada nada, strašan potencijal iako to njegov ranking možda ne govori, ali činjenica je da posjeduje talenat da za par godina stigne do samog vrha svjetskog tenisa.

Ove sezone na travi odigrao je već 15 mečeva, od kojih je izgubio samo dva, a to mu je inače i omiljena podloga, što se svakako ne može reći za Rafu, koji je na travi gubio od autsajdera poput G. Mullera, Browna, Dolgopolova, Darcisa, Rosola... Ove sezone nastupio je samo na egzibiciji u Hurlinghamu, gdje je izgubio od Pouillea koji je kasnije ispao od Dennisa Novaka na Wimbledonu, mada naravno, sve to ne mora ništa da znači.

Rafa je lako slavio protiv Sele i Kukushkina, koji su ipak nedorasli protivnici, De Minaur je u treće kolo stigao pobjedama nad Cecchinatom i Herbertom, uz po jedan izgubljen set na oba meča. Ovdje može staviti na ozbiljne muke Nadala, a mislim da je u svakom slučaju kadar da mu uzme makar set.

ZwkYERu.png

(Koeficijenti 7.7 u 03:15 CET)

Objavljeno

Kyle Edmund - Novak Đoković više od 3.5 seta (1.72) bet365

Novak se polako vraća u prepoznatljivu formu, dobro je započeo travnatu sezonu, u Londonu je stigao do finala, a na Wimbledonu je lako preskočio prva dva protivnika, Sandgrena i Zeballosa. Vidi se u njegovoj igri da sve više dobija na sigurnosti i na samopouzdanju, i mogao bi daleko na ovom Wimbledonu.

Edmundu ovo nije omiljena podloga, mada po sopstvenom priznanju, Wimbledon mu je omiljeni turnir, solidno igra u zadnje vrijeme, nedavno je dobio u Murraya (koji se doduše tek vratio nakon duge pauze), u prva dva kola savladao je Bolta i Klahna bez izgubljenog seta. Nedavno je u Madridu savladao Đokovića (2:1), i pokazao da umije da bude jako nezgodan, iako je Đoković bio daleko od svog nivoa na tom meču.

Jasno, Nole je favorit u ovom meču, mada sumnjam da će odnijeti glatku pobjedu. Protiv Zeballosa se u trećem setu požalio na problem sa koljenom, i pitanje je da li će biti potpuno fit za ovaj duel. Edmund je ipak na dosta višem nivou od prethodna dva protivnika, i mislim da ima kvaliteta da mu 'otkine' jedan set, a ne treba zaboraviti da Đoković ipak još uvijek nije toliko dominantan kao ranije.

1IJrsK6.png

(Koeficijenti 7.7 u 03:30 CET)

Objavljeno

Vesely - Fognini // Pobjeda Fognini bet365 - 1,50

Fognini je nepredvidljiv igrač i rijetko ga igram i predlažem, ali ipak ovaj put sa siguran u njegovu pobjedu i prolaz. Odigrao je sjajan meč protiv njegovog prijatelja Bolellija i vjerujem kako može biti vrlo opasan na ovom turniuru. Fognini je odigrao samo jedan loš set na turniru dok sa druge strane Vesely jew imao mnogo sreće u žrijebu.

Vesely ima sjajnu servi ali njegova igra na liniji nije ni blizu onoj sa kojom raspolaže Fognini. Fognini je djelovao ozbiljno u prvim susretima, možda se je konačno dozvao i vjerujem da želi igrati protiv Nadala u narednom kolu. Sretno!

3.jpg

Objavljeno

Kyle Edmund - Novak Đoković 2 (1.25) bet365

Edmund igra na prilično dobrom nivou i on je čak pobijedio posljednji meč u Madridu, ali Novak Đoković je favorit i trebao bi pobijediti ovaj meč i nastaviti svoj put ka još jednoj Wimbledon tituli. Srbin igra prilično dobro na travi, vrlo je solidan i definitivno jedna od glavnih prijetnji za Federera. Koeficijent nije prevelik, ali igranje na Đokovića da će pobijediti sa 3-0 mi je pomalo riskantno, jer mislim da bi mogao izgubiti jedan set i pobijediti ovo na kraju u četiri seta. Sretno!

bK6nByt.png

(Koeficijenti 7.7 u 15:14 CET)

Objavljeno

Nick Kyrgios - Kei Nishikori 1 (1.36) bet365

Nick Kyrgios je uvijek ozbiljan natjecatelj u bilo kojem turniru ako je motivisan i do sada je igrao na vrlo dobrom nivou. Nishikori je na travi uvijek vrlo ranjiv igrač, njegova serva je nekako slaba i Kyrgios će imati mnogo šansi za returne. Iako je Kei odličan returner, na travi je vrlo teško odgovoriti na niske serve i Nick bi trebao da dominira u tom dijelu. Vjerujem da će Kyrgios da ostvari pobjedu i završi meč u tri od četiri seza na Wimbledonu. Sretno nam svima!

qPBzaWb.png

(Koeficijenti 7.7 u 15:24 CET)

Objavljeno

Federer prolazi u 1/2 finale
Djokovic prolazi u 1/2 finale

1.80 Unibet 5/10

Imate isto kod bet365 samo po nizoj kvoti (moze se naci pod "to win quarter)....

Ova 2 mi deluju kao penali. O Federeru i travi da ne pisem, to je poznato i onima koji ne prate puno tenis da se radi o podlozi gde Federer dominira dugi niz godina. Protiv Mannarina bi morao lako a onda Monfils/Anderson, protiv oba ima ubedljive H2H brojeve, koji god da ide dalje ne vidim kako ce preko Federera.

Djokovic usudicu se reci prvi put na vecem turniru lici na onog starog. Sjajno je odigrao i ATP London gde je stigao do finala i izgubio od CIlica u 3 seta. Ovde na Wimbledonu u prva 2 kola pomeo Sandgrena i Zeballosa a i protiv Edmunda bio skroz dominantan. Khachanov vec ima 2 maraton meca zaredom, sigurno ce to ostaviti malo traga i na telo, plus ruku na srce nema neke impresivne rezultate na travi. Jedan je od onih koji ima oscilacije skoro pa u svakom mecu, Djokovic u ovom izdanju grize i nece to prastati, ne bi me cudilo da Novak sprasi ovog u 3 kraca seta. Onda kasnije ide na pobednika Nishikori/Gulbis (Nishikori po meni prolazi ovo bez problema) a protiv Japanca ima ubedljiv H2H i 15:2 u pobedama, zadnjih 13 susreta sve pobede DJokovica, 2 od toga u ovoj sezoni i to na sljaci. Znaci vidim Novaka ovde do finala, samo da ovako nastavi sa igrama

Objavljeno

Novak Đoković - Karen Khachanov 1 (1.15) 1xbet

Đoković je sve bolji i bolji, nakon što mu je trebalo dosta vremena da se oporavi, nakon ozljede lakta. Bio je u finalu Queens Club turnira, koji se igrao prije Wimbledona, gdje je izgubio protiv Marin Čilića. U prošlom krugu je pobijedio Kyle Edmunda, tako da mu čestitam na tome i sada želi da ide do kraja siguran sam u to. Njegov sljedeći protivnik je ruski talenat Karen Khachanov, koji je zaista jedan vrlo dobar mladi igrač u to nema sumnje, ali do sada, on nije bio baš uspješan na travnatoj površini i morao je igrati mnogo više setova od Đokovića u ovom turniru. Đoković je još uvijek barem jedan nivo bolji od njegovog protivnika u ovom meču. Koeficijent nije prevelik, ali u kombinaciji sa nekim drugim tipovima može se ubaciti. Sretno!

AQYNNqV.png

Objavljeno

John Isner - Stefanos Tsitsipas 1 (1.504) 1xbet

Ovo je meč između Amerikanca Isnera i Grka Tsitsipasa. Isner je u ovaj krug ušao nakon što je pobijedio niže rangiranog igrača od sebe, dok je to uradio i Tsitsipas također. John Isner se nalazi na 10-oj poziciji u ovom trenutku, dok je Tsitsipas rangiran na 35-oj poziciji. To nije neka velika razlika, ali ovo će biti njihov drugi međusobni duel nakon što je Isner pobijedio prvi na tvrdoj podlozi. John Isner ima rekord od 3-0 na travnatoj podlozi, dok Tsitsipas ima rekord od 6-2. Ovdje ću odigrati naravno na Isnera, jer mislim da može dobiti ovaj meč u možda četiri seta. Sretno!

0OWCYbv.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Pascha, raj na zemlji, najveci bordel u Evropi, a najverovatnije i na svetu Prvo da kazem da se danas uopste necu zayebavati, i da sam potpuno ozbiljan u danasnjem postu. Kao drugo, stvarno mislim da je bolje da se danas ne kladimo, vec da novac koji smo hteli danas da potrosimo na kockanje ostavimo za utorak, sredu i cetvrtak. Kao trece, ako smo vec dosli na danasnji Topic, hajde da onda barem imamo koristi od Foruma, hajde da se upoznamo sa Paschom, najvecim bordelom u Evropi, a verovatno i na svetu. Uopste necu pisati bajke ili price za malu decu, ako je neko vec bio u ovom raju na zemlji, verovatno ce znati o cemu se radi, a ko nije nikada bio tamo, ima jednu veliku rupetinu u zivotu. Ja sam bio tamo, ali, na zalost, jaaaaako davno, plus nisam bio spreman mentalno a i telesno, plus sam usao sa predrasudama, plus nisam ni znao sta tamo moze da se ocekuje. Znaci, katastrofa i fijasko. Osim toga, Pascha mi ne izlazi iz glave vec godinama, a bas ovih dana su stizale i vesti u medijima o toj lekovitoj banji. U nekom ranijem periodu kada sam se dvoumio da li bi mi sa Foruma mogli jednoga dana da provedemo jedan weekend zajedno, odnosno kada sam se preispitivao sa samim sobom, da li smo mi sa Foruma ljudi ili stoka, bordel Pascha mi je bio jedna vrlo vrlo ozbiljna opcija. U periodu kada sam verovao da smo ipak ljudi, a ne stoka, u glavi sam imao tri najozbiljnije opcije, gde sam ja u svakoj imao glavnu ulogu. U prvoj opciji, teoretski bih mogao  sam samcat da organizujem zajednicko zezanje zahvaljujuci kontaktima, gde vi ne biste imali nikakvih troskova, osim dolaska. Zahvaljujuci kontaktima, ja bih mogao da organizujem smestaj, hranu i to da jedemo kao svinje, a mogao bih i da se snadjem sa kurvama koje bi nas zabavljale. Problem je bio alkohol, ali to je neka duga prica, plus sto bi se u tom slucaju svi zajedno nasli tamo gde meni odgovara, a ne vama. Druga opcija je bila da se svi nadjemo u Amsterdamu, najneverovatnijem gradu na svetu, gde bih ja takodje zahvaljujuci emigraciji obezbedio smestaj i hranu, a vi biste imali troskove samo da dodjete do Amsterdama, dok bi poseta “crvenoj cetvrti” isla na trosak svakoga od nas ponaosob u zavisnosti koliko mozete da izdrzite. I treca opcija je bila da se svi nadjemo u Kolnu, u svetoj Nemackoj gde biste vi opet morali da se snadjete za dolazak, a ja bih opet zahvaljujuci emigraciji sredio smestaj u najvecem bordelu u Evropi, a mozda i na svetu. A onda su, dok sam sve to razmisljao i organizovao u svojoj glavi, na nas Forum dosli  prlito, Ajnud, a tu je oduvek bio i Marko15, pa je na kraju sve otislo u qurac. Dakle, moja zamisao je bila da, kada vec odvajamo pola zivota na nasem Forumu, da onda odvojimo jedan weekend u zivotu i dva i po dana provedemo u bludu zvanom kockanje, alkohol i prostitucija. Ali sta onda da radimo u najvecem bordelu na svetu sa Ajnud? Jel’ da je posaljemo da gleda izloge po Kolnu? Sta da radimo u bordelu, kada onaj Marko15 pocne da nas truje sa onim njegovim desnicarskim teorijama? Kako da se u bordelu opustimo kada je prlito sa nama? Eto, zasto je sve otislo u qurac. Ali, nema veze. Bicu od koristi po nas Forum cak i ako vas barem upoznam, da imate barem nekih predznanja, ako jednom pozelite da posetite Koln u svetoj Nemackoj. Pascha, najveci bordel u Evropi Pascha je najveci legalni bordel koji ako ne posetite barem jednom u zivotu, racunajte da ste imali promasen i tuzan zivot. Nalazi se u Kolnu, Nemacka, a najveci je bordel jer se nalazi u jednoj zgradurini od preko jedanaest spratova, na preko 12.000 kvadratnih metara i sa 2.500-3000 “zaposlenih” Pascha je otvoren jos pre 54 godine, i od tada pa sve do danas, taj raj na zemlji jos nikada nije bio zatvoren ni jedan jedini minut. Radno vreme Pasche je bas kao i Bet365, dakle 24 casa dnevo svih 365 dana u godini, majko moja. Heeeej jel vi znate sta znaci biti nesto otvoreno 54 godine bez i jednog jedinog minuta pauze???? Nadjite mi neku bolnicu, vrtic ili biblioteku koja je otvorena i za Bozic i za Uskrs i za Novu Godinu. U bordelu ima preko 150 soba, pa cete vi sada mene da pitate kako je onda moguce da da preko 2.500 prostitutki i barem 10.000 klijenata obicnim radnim danom, mogu da se uguraju u samo 150 soba. E tako sam se i ja svasta pitao kada sam prvi put usao u taj raj na zemlji. Kao prvo, Pasha nije bordel, vec jedan pravi mali grad sa hotelima, bazenima, diskotekama, video-klubovima, prodavnicama, muzejima, saunama i kockarnicama. I ja sam se kao i vi pitao “… pa kako cemo svi da udjemo kada je tolika guzva…” Osim toga, ja sam mislio da se tamo ide da biste vodili ljubav, a zapravo se tamo ulazi kao da ulazite u koridu da se borite sa bikovima. Pascha funkcionise sasvim jednostavno. Ako ste seljak i skrtica, vi mozete da provedete ceo dan i sa samo 5€ koliko kosta ulaz (toliko je kostao daaaaavno) za sta imate pravo da popijete jedno pice. Znaci, Ajnud i Marko15 zajedno sa prlitom mogu da se setaju ceo dan u Paschi za 5 eura, ili da gledaju izloge, i uvece da izadju, niko im nista nece reci.  Ali, ako zelite nesto vise, to vise mozete da dobijete i za 50€ i za 100€ a mozete da potrosite ako hocete i 10.000€ po danu. Sve zavisi od vase maste, stanja tela, uma i novcanika. Kada udjete u zgradurinu, gledajte da prezivite prvi utisak. Ljudi se yebu po hodnicima, vatrogasnim prolazima, kupatilima, svako svakoga oralno zadovoljava, ne postoji nijedan otvor na ljudskom telu koji nije zauzet. Kada sam ja tamo prvi put usao, prvi ljubavni par koji sam video jeste jedan stariji ljubavni par, gde je gospodin sedeo na stolici u hodniku i citao novine, a dama ga drzala za qurac. Pazite, nije ga masirala ili stimulisala, vec samo ga drzala za qurac, kao kada zena drzi buket cveca u ruci. Yebi ga, gospodin mozda voli da ga drze za qurac dok cita novine. Hteo sam zapravo da kazem da ako ulazite u Paschu, ispred vrata obavezno ostavite probleme, moral, stid i predrasude, jer unutra nista nije zabranjeno Jednom kada ste usli u Paschu, ne postoji zakon na svetu koji moze da vas izbaci. Ako ne zelite da yebete, ne morate, a ako zelite onda se direktno dogovarate sa damama. Uglavnom je sve dozvoljeno, ali sve ima svoju cenu. E sad sta sve mozete u Paschi … za to bi mi trebalo deset postova. Mozete da uzmete promociju od par desetina eura i da imate pravo da pijete ceo dan koliko zelite, mozete da se yebete u whiskey ako zelite, mozete sa damom da se yebete po hodnicima, po diskotekama, u bazenu, postoje mali bazeni i sa majonezom, ako zelite da se yebete u majonezu Dame placaju bordelu 180€ po danu plus jos 20€ za svaki dan kada dodju na posao. Za tu cenu, dame imaju tri obroka dnevno, imaju potpunu medicinsku zastitu i plus su zasticene kao beli medvedi u sumi. Posebno bih napomenuo da u istoriji Nemacke jos nije prosao nijedan zakon koji bi mogao da im zabrani da rade. Top ili Vip prostitutke mogu ako hoce da zive u bordelu koliko hoce, a kada udjete u taj raj na zemlji, vi imate utisak da ste u centru sveta. U Paschi ima svega nesto preko 20% nemica, sve ostalo su strankinje iz celog sveta, od Vijetnama pa do Hrvatske. Ja bih stvarno mogao o Paschi da vam pisem sve do cetvrtka i utakmice Bayerna i Bodo/Glimta, ali cak i do tada ne bi moglo sve da stane da biste mogli da razumete kakav sve blud bi tamo mogli da vidite. Ako bude interesovanja na nasem Forumu, ja mogu svakako nastaviti i sutra u jos jednom postu, a zainteresovane kolege mogu Paschu upoznati i preko www.pascha.de  mozete im pisati na mail; mailpascha.de a ako znate nemacki mozete i pricati sa njima preko telefona  +49 221 179 06 100 Verovatno vas interesuju cene. To je nemoguce reci. Ako uspete uopste da udjete od guzve, oko cene se dogovarate sa damama koje vas cekaju vec po hodnicima, ako uopste ima koja nije vec zauzeta. Nemoguce je reci u jednom postu koliko kosta yebanje, jer nije isto ako zelite uslugu gde zena ne mora niti da se skida, ili ako zelite celodnevno yebanje u majonezu. Moze biti i problema, kao i u svakoj kuci. Placa se unapred, pa ako ne dodje do snosaja vasom krivicom, nema vracanja novca. Svaka dama ima u svojoj sobi “alarmni taster” ako zelite nesto sto niste platili. Ne mozete u Paschu uci ako ste seljak po karakteru, ili niste gospodin ili ste skrtica, ili vam je neko u porodici bio seljak. Ne mozete uci u Paschu ako ste desnicar i uskog uma. U Paschu se ulazi da se bludnici, a ne da se filozofora ili moralise. Kome je do morala neka ide u Crkvu. Ne mozete biti toliki seljak pa da pitate damu “kako ili zasto je pocela da se qurva”. Ne mozete se cuditi sto je jedan od ciljeva postojanja svakog bordela na svetu da vam uzmu sve sto imate u dzepovima. Dakle, hteo sam da znate da smo imali jednu od opcija da se jednog weekenda u zivotu svi mi sa naseg Foruma nadjemo u Kolnu i to tako sto bismo usli u Paschu u petak do 15.00 casova kada se otvara tema u Poslednjoj Sansi, a da bismo izasli iz njega u ponedeljak do 15.00 casova. Ali, to je bila opcija sve dok u Poslednju Sansu nisu usli prlito, Ajnud i Marko15. A sada da vidite kada se nakog ovog posta javi nas moralni policajac sa Foruma, kolega Marko15 i krene da nam postavlja slike nekih nereda u Nemackoj, pa da nam objasnjava kako je Nemacka bolesna zemlja sa bolesnim ljudima. A pre toga, cu i ja da kazem nesto, pa vi kada budete imali njegov stav, a i moj, odlucite sami. Prostitucija postoji pre Crkve, a postojala je pre nego sto je pronadjena vatra, tocak i struja. Prostitucija je druga ili treca industrijska sila na svetu koja obrce kolicinu novca koju vi nemozete ni da zamislite. Prostitucija je postojala cak i kada su ljudi ziveli u pecinama. Za 54 godine postojanja, bordel Pascha nije bio zatvoren jedan jedini minut. Znaci, da je uvek bilo posla, ili hajde da kazemo da je uvek bilo zainteresovanih, i sa jedne i sa druge strane. Kada je bio Covid, cak je i Pascha ipak morao da bude zatvoren, prvi put u svojoj istoriji. A znate sta se onda desilo? Klijenti su samostalno placali zakupe koje su prostitutke morale da placaju bordelu, iako nisu radile. A onda se za samo nekoliko dana prostitucija iz bordela preselila na ulice ili po privatnim stanovima Kolna. A kada je Covid prosao, sve se vratilo opet u sobe. Nema tog zakona, nema tog Covida, nema tog rata, nema te skole, nema te desnicarske ideje, nema tog obrazovanja, nema te porodice, niti braka koji ce uciniti da prostitucija nestane. Tacka Moze samo da se desi da je zabranjena kao u Teheranu, Zagrebu, Sarajevu ili Beogradu, ali da je nema … to malo sutra. Ako nam kolega Marko15 nakon ovog posta postavi sliku neke siromasne ulicne prostitutke iz Sirije, ili okaci sliku nekog debelog nemca u sandalama i belim carapama da bi ismejavao nemce, recite mu da legalnu prostituciju imaju samo uredjene i civilizovane zemlje koje su jos pre trista godina razumele da dok je muskaraca na kugli zemaljskoj da ce uvek biti i prostitucije. Ako nam danas postavi neku sliku sa demonstracijama u Nemackoj, vi mu postavite sliku iz Hrvatske kako se u sred Hrvatske istovaruje otpad. Ako nam kaze da u Paschi rade neke zarazene i bolesne zene, pokazite mu ovu sliku sobe u Paschi Ako kolega Marko15 nece sa nama da yebe u Kolnu, recite mu da u Paschi ima cak i ring gde se odrzavanu zvanicni mecevi, pa ako nece da uebe sa nama, neka se bori u ringu dok mi yebemo I za kraj. Budite otvorenog uma i bez predrasuda. Zivot je samo jedan, posle ovoga zivota nema nista, stvari sa zivotom ne stoje kako tvrdi Crkva, vec kako kaze nauka. Kockanje, prostitucija i blud nisu bolest. Bolest je ako ne razumete da je Pascha zapravo jedan pravi pravcati grad, kao i svaki drugi. Sluzi da se u njemu opustite i zabavite. Ne verujte nista kolegi Marko15. Nije valjda da je on u pravu, a nekoliko desetina milijardi ljudi koliko kazu procene da su prosle kroz Paschu nemaju pojma. Nemci svoj bordel u Kolnu zovu kucom tolerancije i uzivanja, gde se uziva i tolerise razlicitost, dok se, za to vreme u Hrvatskoj ilegalno istovaruje otpad, a u Srbiji protestvuje. Ako ima zainteresovanih, ja mogu i sutra nastaviti o tome sta sve ima u Kolnu, kao na primer sto mozete da gledate utakmicu nemacke reprezemtacije dok vas dama drzi za qurac, ako vas to ispunjava Ako ima zainteresovanih, nastavice se sutra …  
    • Da, bit će golova kao na utakmici Shalke-Bayern. Ljudi moji, ništa nije sigurno. Onakva ekipa gol nije dala novom prvoligašu-(( Dan žalosti.
    • Pascha, Koln, Nemacka, najveci bordel u Evropi Ja mislim da danas uopste ne bi trebalo da se kladimo i bez veze trosimo novac, kada cemo za samo dva dana u ponudi za kladjenje imati osamnaest utakmica Lige Prvaka, i to, pazite sad, u tri uzastopna dana. Hajde, recite vi nama, kolegama sa Foruma, koja danasnja utakmica bi mogla vise da vas privuce od kladjenja u cetvrtak na golove na utakmici Bayern vs Bodo/Glimt? Hajde, recite koliko mislite da ce biti golova na utakmici Bayern vs Bodo/Glimt? Dvanaest, sedamnaest, pedeset ... koliko???? Sta mislite, hoce li pasti golovi i u prvom i u drugom poluvremenu? Hoce li Bayern dati Bodo/Glimtu vise od dvanaest golova, kada su toliko ugurali Dinamu?  Koja danasnja utakmica bi mogla vise da vas privuce od barem deset golova koliko mislim da Barcellona moze da ugura Feyenoordu u sredu? Feyenoord je primio vec sedam golova od pocetka sezone, a igrali su samo sa krsevima, (Sparta, Cambuur, Den Hag ...)  Pa onda golovi u sredu na utakmici Stuttgard vs Viking, majko mojaaaaaaa. A ako u utorak Aek izgubi od Laska u sred Atine, onda stvarno i treba da se padne. Pa onda u sredu Arsenal dolazi u Napulj, najverovatnije da odrzi cast modernog fudbala primitivnim juznjacima, pa Real Madrid vs Inter, pa Shaktar dolazi Psv-u ... pa ovo pa ono ... A ko od kolega sa Foruma pogodi pobednika na utakmici Como vs Leipzig, taj bi morao da za nagradu dobije put oko sveta. Zbog ovog ludila koje stize za samo dva dana, predlazem da se danas uopste ne trosi novac, da se niko ne kladi, vec da se podizu krediti ili rasprodaje imovina. Dva dana su sasvim dovoljna da skupite sebi novac. A do tada cu vam predstaviti Paschu, najveci bordel u Evropi, pravi raj na zemlji. Tekst cu pustiti nakon dorucka, tamo negde posle 10.00 casova.
    • Man City - Coventry 1 i 4+ (2.10) bet365 City je nakon dva kola ostvario stopostotni učinak, zabili su šest golova u ligi, a u posljednjih pet utakmica čak 12. Cherki je posebno krenuo jako i već ima dva gola, dok Haaland također čeka svoju pravu golgetersku utakmicu. S druge strane, Coventry je u prva dva kola ostao bez boda i bez postignutog gola, a danas ga čeka gostovanje na Etihadu, baš i nije idealan trenutak za prekid crnog niza. Zato ovdje ne bih previše komplicirao, nego idem na Manchester City pobjeda + više od 3.5 golova po kvoti 2.10. Ako City rano zabije, teško mi je vjerovati da će stati, pogotovo protiv ekipe koja se još traži u Premier ligi. Očekujem golijadu i barem četiri gola na utakmici.  Bilbao - Atletico Madrid 2 (2.40) bet365 Athletic Bilbao je konačno upisao prvu pobjedu sezone, ali ukupno gledano ne djeluje baš uvjerljivo. Samo tri gola u tri ligaške utakmice i već dva poraza. S druge strane, Atletico je neporažen, ima sedam bodova i dolazi nakon odlične pobjede 3:1 protiv Seville. Baena je posebno raspoložen, a Simeoneova ekipa izgleda puno konkretnije na početku sezone. San Mames je uvijek zeznuto gostovanje, ali međusobni omjer i trenutna forma ipak guraju na stranu Atletica. Moj tip je pobjeda Atletico Madrida po kvoti 2.40. Ne očekujem neku golijadu, ali gosti bi trebali odraditi utakmicu na Simeoneov način i uzeti tri boda.  Inter - Napoli 1 i oba daju (3.60) bet365   Inter je trenutno u puno boljem ritmu, četiri pobjede zaredom i maksimalan učinak, a na San Siru protiv Napolija nisu izgubili u zadnjih sedam međusobnih susreta. Napoli je s druge strane malo poljuljan nakon domaćeg poraza od Coma, ali napadački i dalje izgleda opasno. Zanimljivo je da su oba tima zabila u svakoj utakmici ove sezone, pa očekujem isto i večeras. Zato mi je glavni tip Inter pobjeđuje + oba tima daju gol po odličnoj kvoti 3.60. Inter ima prednost domaćeg terena i bolju trenutnu formu, dok Napoli ima dovoljno kvalitete da zabije barem jednom.  (Koeficijenti 5.9. u 09:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Ipak samo double, predomislio sam se; Crvena Zvezda vs Partizan, golovi na mecu (nedelja) Ajax vs Psv, golovi na mecu (subota) Ukupna kvota 1,70 za pohlepne ili 1,16 za plasljivce Golove na tri utakmice sam najavio jos pocetkom ove sedmice, dakle jos pre pet dana. Radi se o utakmicama Crvena Zvezda vs Partizan, Ajax vs Psv i Nec vs Feyenoord, ali sam od ove poslednje ipak odustao. Cim sam bas ove tri utakmice odabrao, a veliki Bet365 je bas ove tri utakmice kvotirao sa medju najmanjim kvotama na golove za ovaj weekend, to moze da znaci samo nekoliko stvari. Ili imam nadprirodne moci, ili su veliki Bet365 i njihovi bookmakersi ohooo-hoo daleko iza mene, ili je i jedno i drugo. Crvena Zvezda vs Partizan, golovi (nedelja) Ova utakmica je odlican primer zasto statistika i medjusobni susreti, ili istorija medjusobnih susreta nista ne bi trebalo da znace prilikom realnog kladjenja. Over 2,5 gola na ovoj utakmici je kvotiran sa neverovatnih 1,28 sto, kao prvo nikada ranije nije bilo moguce. Kao drugo, golove na utakmici srpskih govana, kladionice su kvotirale kao da igra sveti Bayern. Kao trece, to sam bas proveravao, ovaj over 2,5 golova je medju nekoliko najmanje kvotiranih golova u Evropi. Malo sam uporedjivao golove, pa ovoliku kvoticu za golove i to over 2,5 gola imate samo u norveskoj drugoj ligi, a ovoliki over 2,5 gola po 1,28 ne moze da se nadje ni kod nemaca (osim Bayerna), ni kod holandjana, ni kod belgijanaca, za koje ipak mozemo reci da igraju otvorenije od, na primer, italijana gde su golovi na utakmicama incident. Pa kako onda veliki Bet365 nudi ovoliko malu kvotu bas na utakmici beogradskih govana, kada statistika medjusobnih susreta, ako gledamo poslednjih sto godina, pokazuje da je bilo undera koliko hocete. Ja mislim da sutrasnji derby nece imati nikakve veze sa prethodnima, i da sutra statistika ili medjusobni susreti nece imati nikakvu ulogu. Kao prvo, Zvezdin trener uopste nije kao sto su prethodni Zvezdini treneri bili. Kao drugo, ni Partizan nikada u svojoj istoriji nije imao ovakvu neznalicu na klupi. Kao trece, iako se srpski prvak zna u narednih sto godina, ovakav odnos izmedju beogradskih govana jos nikada nije bio u istoriji. Partizan nikada nije bio na ovakvom dnu, plus je treci od nazad, plus igraju kao qurci, plus su ispali iz svih evropskih takmicenja vec u osmom mesecu. Sa druge strane, Zvezda ima deset puta jaci roster, pet puta vise vredi na trzistu, plus imaju preko trideset registrovanih igraca, plus imaju roster koji su pravili za Ligu Prvaka, pa se sve to srusilo kao kula od karata. Ako Zvezda sutra pobedi, ide na jedanaest bodova vise, a Partizan na jedno od poslednja dva mesta na tabeli. Ali ja bih se zadrzao na trenerima. Po meni, bas su treneri razlog zasto su kladionice golove na ovoj utakmici kvotirali kao da igra Bayern. Da sam na mestu Rijere, ja bih se prvo raspitao kako u otrovnoj Srbiji prolaze moderni treneri, na primer, kako je prosao izraelac Bahar. A da sam na mestu Partizana, ja bih prvo razmislio zasto bi uopste placali trenera, ako igraci mogu sami izmedju sebe da se dogovore ko ce igrati. Znaci, sutra cemo na klupama beogradskih govana imati jednog trenera koji muda za bubrege moze da prodaje samo ovakvim klubovima kao sto je Zvezda, a kada ode u Eintracht, to moze u Nemackoj da mu prodje dva i po meseca, i drugog trenera koji zna koliko i Pirlo i Cannavaro. Eto zasto su kladionice over na utakmici kvotirale kao da igra Bayern. E sada … kako da kazemo koliko golova na utakmici, kada je over 1,5 gol kvotiran sa 1,08 a over 2,5 gola sa 1,28 Ajax vs Psv Kada biste vi samo znali kakvih sam se ja sve nagledao holandskih derbija, majko moja. Kao na primer, ovaj  Znaci, u svetoj Holandiji je sve moguce, pa cak i da jedna ekipa pregazi drugu, cak i u gostima, ili im odrzi cas modernog fudbala, ili da jedna ekipa ponizi drugu … sve je moguce. Ko danas od kolega sa Foruma ne bude hteo da gleda holandski derby, morace i da objasni koji je razlog za to. Ajax, i to jedan novi Ajax, je krenuo u sezonu kao dopongovan i ne misli da stane, a veceras mu dolazi uz Bayern, najefikasnija ekipa u Evropi, a plus su i nedisciplinovani i neodgovorni. A zamislite tek sto je veliki Bet365 gol bilo koje ekipe na utakmici kvotirao sa 1,12 ccccccccc. Ja stvarno ne mogu da zamislim da na ovoj utakmici padne jedan ili nijedan gol, ali bih mogao da zamislim da obe ekipe na kraju utakmice budu zadovoljne bodom.  Ajax svakako igra kao dopingovan, pa ne verujem da bi bili nezadovoljni ako ne bi izgubili, jer se ipak radi o Psv-u. A ne verujem ni da bi u Psv-u bili nezadovoljni da u Amsterdamu izvuku zivu glavu. Znaci, najpre golovi na utakmici, a za ljubitelje visokih kvota mozda i X, nereseni ishod, a mozda i obe igre istovremeno, kroz chancemix, da ce se na utakmici dogoditi jedan od dva dogadjaja, golovi ili X, nereseni ishod. Nec vs Feyenoord, masturbacija ili ne? Uvek je dobro i korisno da se na nasem Forumu sto vise drzimo nauke. Zvanicna nauka kaze da masturbacija nije ni bolest ni poremecaj, vec sasvim prirodna i uobicajena pojava, zdrav i prirodan deo ljudskog razvoja koji pomaze u upoznavanju sopstvenog tela. Nauka kaze da ceo svet masturbira, i zene i muskarci, i carevi i kraljevi i Predsednici, kao i zivotinje u Zooloskim vrtovima, a procene kazu da izmedju 85% i 90% populacije masturbira, dok onaj preostali procenat odlazi na one koji lazu da ne masturbiraju. Zvanicna nauka kaze i da je covek prohodao uspravno kako bi oslobodio ruke za masturbaciju. Zvanicna nauka kaze i da je kod mastrubacije korisno to sto za nju nije potrebno da se sredjujete kao za izlazak, ne morate placati veceru i pice kada mozete dobiti isti rezultat za manje od pet minuta, i to potpuno besplatno.  Plus ne morate posle ejakulacije sa nikim da pricate, ne morate da budete strucnjak da biste znali da masturbirate, nema straha da cete zatrudneti, nema straha od polnih bolesti, a posle masturbacije retko kada imate osecaj krivice.  A rezultat je uvek isti, kao i kod snosaja. E sad … sta je bolje, to je vec neka druga prica. Znaci ovako. O Necu svi sve znamo, zahvaljujuci meni. Feyenoord ima vise pobeda na strani nego kod kuce, zapravo kod kuce jos uvek nema pobedu, vec je prosuo cetiri boda u dve utakmice u Rotterdamu. Ako misli da vraca izgubljene bodove kod Neca u gostima, verovatno cemo proci u realnom kladjenju na golove na ovoj utakmici. Pogotovo ako do pocetka utakmice ne poprave odbranu. Ali, ako vec imamo pored sebe zenu koju volimo, zasto bi uopste masturbirali, iako zvanicna nauka kaze da je masturbacija uobicajena potreba od koje imamo koristi? Odnosno zasto bi se kladili na golove na utakmici Nec vs Feyenoord, ako vec imamo beogradski derby i utakmicu Ajax vs Psv kroz double, zar ne? Ili mozda da poslusamo sexualne terapeute koji za poboljsanje sexualnog zivota ljubavnih parova preporucuju istovremeno yebanje i masturbaciju. Muskarac da vrsi one smesne pokrete, a zena da se istovremeno zadovoljava. Odlucote sami. Golovi samo na Ajaxu i Zvezdi, kroz double ili i istovremeno golovi na Necu, kroz triplu.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use