Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP Challenger Winnetka (USA)

darko56

Recommended Posts

18:30h Christopher Eubanks-Jason Jung  1  1,90  5/10  bet365

Susret između domaćeg igrača Christopher Eubanks i igrača iz Taipea Jason Jung-a-

Eubanks momak koji ima 21.god i visok 201cm. Ima snažan servis i forehand,dok backhand mu je nešto slabiji udarac ali na ovom hardu može dosta napraviti štete protivniku. Koristi svaku situaciji da bi bio agresivan i pokušava što prije završiti poen. Momak iz Atlante kojem je na početku karijere bio jedna od velikih motivacija Donald Young,i dosta vremene je sparirao s n jim.Radi se o jednom talentiranom igraču. Trenutno je 212 na svijetu,ali ako ovako nastavi ima potencijal da napreduju i krene ozbiljnije na ATP turnire,pogotovo vjerujem da na hardu itekako ima šta za reći.

Jason Jung ove sezone na hardu ima omjer 10-9 nije u nekoj formi,ali na ovoj CH razini je dosta dobar igrač.

Mišljenja sam da ako Eubanks bude u ritmu servisa i ako će servirati kao jučer po meni pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Jučer sam gledao kako igra i pogađao je i backhand i forehand odskok loptice mu odgovara što je bitno. Uzimam Eubanksa za 5u. Sretno tko isprati!

EDIT: Lost (Eubanks odigrao jedan dosta loš meč,s obzirom na njegove mogućno,ali to ne umanjuje pobjedu Jung-a jer je bio bolji kad se meč lomio)

Screenshot_5.png

(Koeficijenti 11.07.2018.g. u 16:08 CET)
                                                                                              Koeficijenti su podložni promjenama.

• darko56 locked and unpinned this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use