Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 3.9.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Levadiakos - Apollon Smyrnis | Manje od 2.5 gola (1.44) bet365

Levadiakos će ugostiti Apollon Smyrnisa u drugom kolu Grčke Super lige, nakon što su u prvoj utakmici izgubili sa minimalnim rezultatom od 1-0 protiv Olympiakosa u gostima, gdje je jedini gol postigao Lazaros Christodoulopoulos što je bilo dovoljno da ne uzmu niti jedan bod iz tog gostovanja. Oni su prilično solidna ekipa kod kuće, ali imaju još mnogo toga da dokažu. Prošle sezone protiv Apollon Smyrnisa su ostvarili pobjedu od 2-1. Levadiakos je imao prilično promjenjivu pred sezonu i to se dokazalo vrlo lošim za njih u prvoj utakmici na Georgios Karaiskaki stadionu. No ta utakmica je sada iza njih i oni će tražiti svoju prvu pobjedu ove sezone protiv Apollona na svom stadionu i pred svojim navijačima. Trener Apostolos Mantzios će sada morati da radi na atmosferi u svlačionici, ali mislim da će oni biti vrlo motivirani pred svojim navijačima. Apollon je imao sličnu pred sezonu i sličan prvi poraz protiv Larisse prošlog vikenda, nakon što nisu uspjeli pretvoriti šanse koje su kreirali tijekom utakmice, nakon što su gubili 1-0 u prvom poluvremenu. Apollon se mučio u gostima skoro tijekom cijele prošle sezone i borio se da ostane u ovoj ligi, no oni se nadaju boljoj sezoni ove godine. Međutim, putovanje na stadion Levadiakosa i nije baš najbolje mjesto za poboljšanje, jer će imati pune ruke posla. Mislim da bi domaćin mogao ostvariti pobjedu u ovoj utakmici, međutim moja oklada će ići na manje od 2.5 gola, jer vjerujem da bi ovo mogla biti teška utakmica između timova koji igraju defanzivan nogomet. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.6eef02528e624fc67d4e61daa9d7f304.png

(Koeficijenti 3.9. u 13:16 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Lorient - Grenoble 1 (1.95) bet365

Lorient je sezonu započeo prilično dobro i u ovom trenutku se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli sa 11 bodova osvojenih iz pet utakmica. Ostvarili su tri pobjede i dva rmija do sada. Jedini su bez poraza zajedno sa Metom koji je prvi na tabeli u tih prvih pet-šest kola. U posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima Lorient je ostvario četiri pobjede i jedan remi. U posljednjih sedam su ostvarili dva remija i pet pobjeda. Zaista odličan početak sezone i vjerujem da će tako biti i na ovom stadionu na kojem očekujem pobjedu Loreienta pred svojim navijačima. Što se tiče Grenoblea, oni se nalaze na 11-oj poziciji sa osam osvojenih bodova do sada. Odigrali su pet utakmica u kojima su ostvarili dvije pobjede, dva remija i jedan poraz. Grenoble i nije tako dobar u gostima, nakon što su u posljednjih pet utakmica ostvarili jednu pobjedu, dva remija i dva poraza. Pobjeda je iz prošle sezone u National ligi bila protiv Concarneaua. Vjerujem u pobjedu domaćina u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.b36cd57f0b4dfe404b65d7cc24bc68f9.png

(Koeficijenti 3.9. u 13:35 CET)

Kiel - Magdeburg | Manje od 2.5 gola (1.85) bet365

U četvrtom kolu 2. Bundeslige Kiel će ugostiti Magdeburga na svom stadionu. Holstein Kiel se nakon tri kola odigrana nalazi na devetoj poziciji sa pet bodova osvojenih u jednoj pobjedi i dva remija u tom procesu. Na drugoj strani Magdeburg ima samo dva boda osvojena iz tri utakmice u kojima su ostvarili dva remija i jedan poraz. Ove dvije ekipe ne postižu mnogo golova nakon što je Kiel postigao samo četiri u prve tri utakmice u kojima su primili samo jedan gol. Dok je na drugoj strani Magdeburg postigao samo dva gola, ali je primio tri u prve tri utakmice. Moja oklada na ovu utakmicu ide na manje golova, jer se u posljednjih 10 međusobnih utakmica ova dva tima odigralo sam manje od 2.5 gola. Kiel je odigrao dva od posljednja tri meča u ligi sa manje od tri gola, dok je Magdeburg također imao manje od tri gola u sve tri prve utakmice. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.5231d20e7af34c9e1a56dc5493b58706.png

(Koeficijenti 3.9. u 13:53 CET)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Kolega @LeonardoDrugije zbunjen kao i kolega koji je stavio u 2. Ligi PŠ pobjedu Čorića i vjerojatno mu neće bit jasno do početka iduće sezone PŠ kako je pao na tom paru danas, nešto poput mojeg pada na Napoli prije 10ak dana.. 😀
    • Ja ne bih ništa mijenjao,pravilno neka ostaje kakvo je,a o pojedincu ovisi što će odigrati. Ja sam zaista mislio da će Fitoz odigrati 1,01, čime bi bio kraj priče,a na odigranom.paru ipak može pasti. Izraz "skidam kapu"je fraza koja mi automatski došla za komentar. Druga stvar,ako pobijediš,ideš na 4 titule i činiš ovo prvenstvo dosadnim ko francuska Prva liga-) Bolje da je zgusnutije i da dogodine pobijedi netko treći. Zar želiš biti Real Madrid koji ima više titula nego 2 pratitelja zajedno?! Nije li ljepota u različitim komentarima,a ne da svi mislimo isto?! I zar zaista misliš da se svi ovdje radujemo ako ne budeš prvi?! Lovio si zaostatak,bilo je i po 5-6 bodova manjka ,a ako pobijediš prvi ću ovdje napisati:Skidam kapu Leu ! Pa ,čovječe,pola nas je ovdje zbog tebe i tvog spiritus movensa,komentara i analiza i nemoj zamjeriti poneka podbadanja kolega jer si ti ipak Kralj svih podbadanja-)))    
    • Hej @pena29 Potpuno sam zbunjen. Ti skidas kapu Fitozu jer je mogao staviti 1,01 a stavio je 1,15 i ipak mi dao sansu. Po ovome zakljucujem da je, po tebi, ovaj Fitoz novi Papa, sveto bice, nas heroj sa Foruma jer mi je dao sansu. Kada sam ja koristio ovu privilegiju, kolega @noja57 mi je ljubazno porucio sledece: ”… zamolio bih kolege iz prve PS da ako se sloze da “strucnjaku” koji je najbolji, ali ponekad koristi privilegije, da dodamo amandman clanu 24 Pravila koji glasi: Doticni moze do kraja PS da igra svako kolo kvotu 1,10 ili eventualno 1,11 Ja bih se u ovim godinama malo postideo, a vi?   Potpuno sam zbunjen. Ti si veoma ljubazna osoba, pa Fitozu skidas kapu, a i Noja57 je veoma ljubazan prema meni posto bi se postideo da je na mom mestu. Vas dvojica ste obojica veeeeeoma ljubazni, ali o istoj stvari govorite potpuno drugacije, pa sam zbunjen sta zapravo treba da se radi sa ovim clanom Pravila, da nam se skida kapa ili da se postidimo?  
    • Skidam kapu Fitozu, mogao je staviti 1,01 ,a stavio 1,15 i ipak dao šansu Leu.  Poštujem Leove tri titule,ali ipak bile dok u 1. ligi bili samo administratori, postupno pojačani pobjednicima 2.lige i kupa,no Fitoz 2x zaredom u ipak jačoj konkurenciji,kad liga brojala više od 6ekipa.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use