Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danas na sočekuje zanimljivi dan kada je u pitanju rukomet...

Nadam se da ćemo nešto naći i za odigrati...

Ovako na prvi pogled uplatio bi na L. Vonn u slalomu. Ok, leže joj brže discipline i nije baš slalomašica, međutim ove sezone je stalno na postolju u slalomu (ili u samom vrhu). Riesch nije u formi i mislim da je koef. od 2,50 na Riesch pomalo bezobrazan. Još se sjecam kada je Vonn na Sljemenu imala prednost od preko jedne sekunde u prvoj vožnji, i onda je nažalost pala...

Drugi bet daje bwin a toje da će Duvnjak dati 5 i više golova. Dok SS i ostali daju 1,75 bwin daje 2,20. Ok pitanje je koliko će igrati Duvnjak a koliko Balić, ali mislim da je koef. dobar i da se za neki manji ulog može probati...

Objavljeno

mislim da protiv 6-0 obrane i s minutažom koja neće biti veća od poluvremena , duvnjak nema šanse zabiti više od 5 golova

Očekujem dosta šuteva iz vana a Duvnjak je dokazao da ima dobar i da se često odvaži na udarce sa 9m. Jedino je pitanje koje me i najviše muci koliku će minutažu imati...

Objavljeno

nevjerujem dace igrati vise od poluvremena, a poljaci imaju odlicnog golmana tako da ja sumljam da tu duvnjak moze zabiti 5 golova....na čupića je kvota 5 , al on puca sedmerce i igrat ce sigurno cijelu tekmu...mada ja inace nevolim bas te golove igrati to je lutrija,vori neda tri gola poljacima ,pa zabije 7 francuzima

Objavljeno

Ovako na prvi pogled uplatio bi na L. Vonn u slalomu. Ok, leže joj brže discipline i nije baš slalomašica, međutim ove sezone je stalno na postolju u slalomu (ili u samom vrhu). Riesch nije u formi i mislim da je koef. od 2,50 na Riesch pomalo bezobrazan. Još se sjecam kada je Vonn na Sljemenu imala prednost od preko jedne sekunde u prvoj vožnji, i onda je nažalost pala...

L. Vonn prva!!!

Koeficijent 7,50 kod bwina  ;D ;D ;D ;D ;D

Objavljeno

L. Vonn prva!!!

Koeficijent 7,50 kod bwina  ;D ;D ;D ;D ;D

a ja uša u kladionicu u 10,54 a ono zapocelo u 10,45  >:( >:(

Objavljeno

kaj mislite koja situacija je realnija  ::)

OBA DAJU GOL

HSV/odg-Bayern München da 1,60

ili

ZBROJ GOLOVA

HSV(-2+)-Bayern München 1,70 više

Vjerojatno će proći ili oba ili niti jedan iako može biti i obratno... Ja sam odigrao da oba daju gol, iako me je malo strah išta igrati nakon duže stanke pa je ulog mali...

Objavljeno

Drugi bet daje bwin a toje da će Duvnjak dati 5 i više golova. Dok SS i ostali daju 1,75 bwin daje 2,20. Ok pitanje je koliko će igrati Duvnjak a koliko Balić, ali mislim da je koef. dobar i da se za neki manji ulog može probati...

Koji bed luck... Čekam ga za 200+€ i u prvih 10 minuta da 3 gola da bi u narednih 50minuta dao cijeli jedan gol. I naravno kao šecer na kraju pogodi stativu  minutu prije kraja...  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use