Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Danas nije neka ponuda pa preporučam male uloge ili preskakanje...

Vonn je lijepo završila i onda mi je i bila najbitnija danas ;D

Kao što sam i pisao prije nekoliko dana ukoliko Portsmouth izgubi Tony Adams će dobiti otkaz i danas se je to i desilo... Odmah su počele spekulacije tko će ga zamjeniti, i mislim da bi se ovdje moglo nešto odigrati... Naime IMO uvjerljivo glavni kandidat je Avram Grant. Želi se vratiti u PremierLigu, odlično poznaje ekipu Portsmoutha kao i ljude u klubu budući da je do 2006 bio tehnički direktor. U dobrim je odnosima i sa vlasnikom kluba i mislim da će u roku od 10ak dana Grant preuzeti Portsmouth. Koef. je već pao i na online klad. se trenutno kreće 1,67-2,50. Na Betfairu se još može uloviti koef. oko 3,40 i mislim da su dobre šanse da prođe...

Naravno, u igri su i druga imena a najveći konkurent Grantu je Alan Curbishley koji se konstantno pojavljuje među favoritima za mjesto trenera kada neki trener dobije otkaz, međutim ove sezone još nije preuzeo niti jedan klub... U igri su i druga imena kao Ericsson, Warnock, Shearer, Roeder...

http://svijetkladjenja.com/2009/02/09/tko-ce-biti-novi-portsmouthov-manager-09022009-avram-grant/

Također, u fortuni daju 3,50 da će Natko Zrnčić-Dim biti na postolju. Možda sa manjim ulogom malo navijački odigrati jer IMO nije nemoguće... Trenutno je šesti, međutim njemu slalom leži i očekujem da bude prvi nakon što odvozi svoje, a onda je moguće da par njih kiksa, iako su veće prednosti... Miller jer drugi i on ima dobre šanse negdje kiksati...

Objavljeno

Ma vec 3 puta zaredom po jedaa par, mislim da cu preskocit danas  ;)

Pametno IMO jer nije neka ponuda. Šteta jučer za over, i ja sam na toj utakmici očekivao dosta golova, ali na talijane i francuze gotovo nikad ne igram over, pa sam to prekočio.

Ja sam jučer dobro prošao, ali u subotu me je Milan lijepo porušio a vjerujem i mnoge druge... Sada slijede prijateljski susreti rep., pa onda za vikend prvenstva a poslije Liga Prvaka... IMO period u kojem bi moglo biti dosta iznenađenja, pa neću forsirati sa ulozima...

Objavljeno

Također, u fortuni daju 3,50 da će Natko Zrnčić-Dim biti na postolju. Možda sa manjim ulogom malo navijački odigrati jer IMO nije nemoguće... Trenutno je šesti, međutim njemu slalom leži i očekujem da bude prvi nakon što odvozi svoje, a onda je moguće da par njih kiksa, iako su veće prednosti... Miller jer drugi i on ima dobre šanse negdje kiksati...

Svaka čast Natko!!! Završio je treci  ;D 

Šteta da jučer nisu stavili komb. u ponudu...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use