Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Crvena Zvezda - PSG 2 & manje od 3.5 gola (2.37) bet365

Zvezda još nije primila gol u Ligi prvaka na svom terenu, a na svom terenu se pokazala kao tvrd orah za evropske velikane, naročito Liverpool, koji je na svojoj koži najbolje osjetio šta znači pakao Marakane. Posljednji gost u Beogradu je moćni PSG, koji će večeras napasti sa 'atomskim' trojcem Neymar - Cavani - Mbappe. Povrh svega, neophodna im je pobjeda da bi obezbijedili prolaz dalje, bez kalkulacija, i da ne moraju zavisiti od rezultata sa utakmice Liverpool - Napoli.

Nema sumnje da će Zvezdu ponovo nositi podrška frenetičnih navijača i da će fenomenalna atmosfera biti veliki vjetar u leđa crveno-bijelima, ali isto tako sam siguran da PSG neće ponoviti grešku Liverpoola i da će potcijeniti Zvezdu. Veliki hendikep za Zvezdu je izostanak kapitena i prvog štopera Vujadina Savića, kojeg će na toj poziciji mijenjati desni bek Filip Stojković. Na desnom beku je Marko Gobeljić, kojem je inače mnogo bolja strana ofanziva, i nisam siguran da će moći sačuvati Di Mariu i Neymara. U sredini nedostaje Nenad Krstičić, takođe veoma važan igrač, a na njegovom mjestu će igrati Goran Čaušić, koji me nimalo nije oduševio u dosadašnjem toku sezone, kao ni cjelokupnu zvezdašku javnost.

Iako je protiv Liverpoola Zvezda napravila pravo čudo, iskreno sumnjam da to može ponoviti večeras protiv PSG-a koji ima mnogo bolje individualce, i po meni, stil igre koji mnogo manje odgovara Zvezdi. Ipak, vjerujem da Zvezda može pružiti mnogo veći otpor nego što je to bio slučaj u Parizu, i ukoliko ne primi rani gol, ova opklada bi mogla da prođe. Koeficijent je vrlo dobar i zato mislim da vrijedi probati, smatram da pobjeda PSG-a uopšte nije upitna, samo se nadam da neće biti tako ubjedljiva.

fa5f7876-bbb2-4e41-ad0c-35b21886756b.png

Objavljeno

Inter - PSV Eindhoven 1 (1.44) bet365

Stvar je ovdje jasna, Inter mora pobijediti, a nadati se da Tottenham neće učiniti isto na Camp Nou, zbog boljeg međusobnog omjera. PSV je već otpisan, imaju samo jedan bod iz 5 utakmica, a razlika u kvalitetu je više nego evidentna, tako da pobjeda nerazzurra ne bi smjela doći u pitanje.

Barcelona - Tottenham X2 (1.55) bet365

Utakmica u koju Barca ulazi potpuno rasterećena, sa prvim mjestom u džepu, te je Valverde odlučio da 'promiješa' karte i odmori Messija, Suareza, Busquetsa, Vidala, Piquea, Albu, Ter Stegena... Više od pola tima, večeras su priliku dobili Alena i El Haddadi, i mislim da u takvom odnosu snaga Spursi imaju više nego solidne šanse da ostanu makar neporaženi, a vjerujem da će ići na pobjedu, jer za očekivati je da Inter stigne do 3 boda protiv PSV-a.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use