Jump to content
Želimo vam sretnu i uspješnu 2026. godinu, puno zdravlja, sreće i ljubavi, obilje dobitnih parova, golova u 90+, koševa sa sirenom, Hail Mary touchdowna, pravih value tipova na SvijetKladjenja forumu te da sve nesreće i gubitni parovi ostanu u 2025. ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 12.02

Pauk78

Recommended Posts

Ja sam probao:

Cibona 1X

10,5/ Kus 2 (PSK)

Cibona izgubila

Kus 0 poena

tragikomedija... ??? ??? ??? ??? ???

ja sam ipak otišao do kladionice i uplatio jedan listić ;D i isto sam odigrao na kusa, čak prije nego je goran objavio ovaj post (stvarno čudno kako nije zabio niti jedan koš) pa on bar uvjek slobodno bacanje zabije, očito nije igrao baš previše... pravo  IZNENAĐENJE

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Jedinica na Juventus, Serie A, subota, kvota 1,28 kod William Hilla   I kod William Hilla postoji “Early payout”, pa ako Juventus povede dva razlike, a ne pobedi, racuna se pogodak. Ima i screenshot za to:  
    • Nogomet, nedjelja, premiership Leeds - Manchester United, barem 10 udaraca domacina, 1.20, bet365 Prva utakmica nedjeljnog programa ce vjerujem donijeti ludu utakmicu i pravi pritisak domacina jer zna se kako igraju Farkeove ekipe a uz uzarenu atmosferu na Elland Roadu ne bi me cudila ni pobjeda, prva nad ovim protivnikom nakon 2002.g. Golova bi moralo biti, kod Uniteda i dalje iza vjetrometina, bez Fernandesa u igri totalno su nepovezani i ranjivi u sredini, a nedostatak Mbeuma i Dialla i napadacki ih limitira, tako da kako god rezultat ili momentum isao ocekujem minimalno 10 udaraca domacih jer to su uspjevali i protiv puno jacih i poslozenijih ekipa a sada im na njihov teren (gdje doslovno lete i ne staju s udarcima) dolazi United, i to ovakav kojem su Wolwsi u gostima pucali 11 puta Boze moj dragi. Leedsov niz bez poraza vjerujem ide dalje, statistiku s udarcima (cesto oko 20) bi takoder morali nastaviti i to debelo premasiti ovu marginu u jednom run n gun susretu, jer ne znam sta se mora dogoditi da ovo ne prode. Odmoren je proslu utakmicu i Calvert Lewin, prvi napadac kluba sa najboljom formom i konstantom pa tko zeli slobodno neka ga singlira kao strijelca. Sretno tko prati!
    • 03.12/nogomet/engleska Bournemouth - Arsenal bar 2 gola na utakmici 1.20bet365 za sad neka stoji ovako...ak se ne pojavi,po meni,nesto bolje
    • Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 33. kolu iz ponude u periodu od 2.1 do 5.1. Tema će biti otvorena 24h, do SUBOTE do 15:00h. Sretno svima. @Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @McGarrett, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija,  @darko56, @jansavc, @vjekos,  @ForzaItalia, @Leedsfan, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @mester, @zmaj6, @blacky44,  @s256s9. Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse:  bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem. Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu:  DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE 4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365 U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja TABLICA KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use