Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Jos gledam ponudu....Ali imam jedan par Zagreb....

Posto igram kladu tako da gadam kvotu oko 2 treba mi jos parova.... ;D

Zagreb + over 2,5 Standard-Tubize 1,45-->@ oko 1,81...neznam di ćeš uzet Zagreb

i dosta ti je još jedan od 1,15

ja tražim kvotu 3, Zagreb,Standard over za sad

Objavljeno

Moj danas:

odigrao sam 4,5/ Portsmouth - Manchester City (kartoni) 1 2,40 na dosta listića (2-3 para) u kombinaciji sa još nekoliko parova...

Glavni listić u zemaljskoj kladionici:

Zagreb 1X  1,20

Pik/ Bordeaux 1 1,25

Sporting Lisabon 1,80

još sam igrao:

Vonn (1.-3.) 2,60

Boca Juniors... ovoga me je malo strah jer je početak sezone a i h2h2 daje nekako 50-50 šanse...

Dundee United

Amman (1.-6.) 1,50

Chelsea

Objavljeno

7352 Jacobsen 14.2./14:45 1-3 1,55

7391 Ljoekelsoey 14.2./14:45 1-15 1,17

7406 Keituri           14.2./14:45 1-15      1.22

7171 Koch-Schmitt 14.2./14:45 1 1,40

Evo moji prijedlozi skijaskih letova-kladionica fortuna

Jacobsen je jučerasnji pobjednik kvalifikacija sa 218 m i danas je po meni  glavni favorit za pobjedu, uz gornji kombo igram ga i solo  da pobjeđuje - koeficijent je  4,00

Ljoekelsoey je rekorder ove  skakaonice sa 223 m,jučer solidan na kvalama sa 197.5 m, po meni danas može među 1-10 što se placa 1.75, odigrao sam ga u dublu sa Keituriem 1-10 2.00 koji je jučer skocio 199m

Objavljeno

Jos gledam ponudu....Ali imam jedan par Zagreb....

Posto igram kladu tako da gadam kvotu oko 2 treba mi jos parova.... ;D

Zagreb + over 2,5 Standard-Tubize 1,45-->@ oko 1,81...neznam di ćeš uzet Zagreb

i dosta ti je još jedan od 1,15

ja tražim kvotu 3, Zagreb,Standard over za sad

makar Germanija to dvoje daje za @ 2,025 ;)

Objavljeno

Jedan od parova koje ću ja danas odigrat je werder

nisu pobjedili dva kola zaredom, a ako sada kod kuce ne pobjede polako će ispasti i iz utrke za kup uefa što bi bilo totalno razočarenje i veliki promašaj sezone...stoga mislim igrat 1 na werder

Objavljeno

Argh dovraga ima parova, cak i previse  ::)

Ne zelim da mi se ponovi prosli vikend kad su svi prosli, a ja pao na overu  >:(

Jedan od parova koje ću ja danas odigrat je werder

nisu pobjedili dva kola zaredom, a ako sada kod kuce ne pobjede polako će ispasti i iz utrke za kup uefa što bi bilo totalno razočarenje i veliki promašaj sezone...stoga mislim igrat 1 na werder

Werder i ja promatram, a morao bi. Bordeaux također.

Bayern: http://svijetkladjenja.com/forum/index.php?topic=808.msg4167#new

Objavljeno

Ja tek slazem tako da od mene vise kasnije  8)

BTW sviđa mi se to s kartonima, je da su takve oklade riskantne al probat cemo sigurno  ;)

Ovo sa kartonima bi se mogao izvesti i surebet, međutim vjerujem da će biti manje kartona ap ću samo to i igrati.

Naime ako bi kod bet365 uplatili over 3,5 (1,83) a kod bwina under 4,5 (2,40) imamo surebet tj. koji god ishod bude mi smo u plusu. Međutim ono što je još zanimljivije jest da margina nije jednaka, pa kada bi se npr. desilo da bude točno 4 kartona oba beta bi prošla... E to je opklada bet rizika...

Objavljeno

Ja tek slazem tako da od mene vise kasnije  8)

BTW sviđa mi se to s kartonima, je da su takve oklade riskantne al probat cemo sigurno  ;)

Ovo sa kartonima bi se mogao izvesti i surebet, međutim vjerujem da će biti manje kartona ap ću samo to i igrati.

Naime ako bi kod bet365 uplatili over 3,5 (1,83) a kod bwina under 4,5 (2,40) imamo surebet tj. koji god ishod bude mi smo u plusu. Međutim ono što je još zanimljivije jest da margina nije jednaka, pa kada bi se npr. desilo da bude točno 4 kartona oba beta bi prošla... E to je opklada bet rizika...

Yep samo sto ja nemam acc na bet365 al Bwin mi je i vise nego dobar sa 4,5. Ja također vjerujem da ce bit manje od 5 kartona. Nego reci mi sta mislis jer vrijedi to single opalit na vece novce, tvoje misljenje?

Objavljeno

Yep samo sto ja nemam acc na bet365 al Bwin mi je i vise nego dobar sa 4,5. Ja također vjerujem da ce bit manje od 5 kartona. Nego reci mi sta mislis jer vrijedi to single opalit na vece novce, tvoje misljenje?

Kartone dosta često znam igrati i imam vrlo dobar postotak pogođenosti (uglavnom igram kada je LP). Prema svim pokazateljima granica je puno prevelika, ali puno ovisi o tijeku utakmice i sucu. Ako npr. neka ekipa rano povede moglo bi biti nervoze, a i jako je bitan kriterij suca, međutim sve, ali apsolutno sve (od statistike suca unazad 10 godina, prosjeka kartona ekipa, broja kartona u prijašnjim utakmicama) ukazuje na to da bi trebao biti under.

Granica od 4,5 je prevelika a uz to je i koef. 2,40 što je IMO velika greška. Vjerujem da bi trebalo biti obratno i nije isključeno da su upisali koef. obrtno tj. da je trebalo biti 1,50 da će biti manje kartona što je puno realnije...

Ja sam za sada uplatio oko 150€ na 20ak listića na kojima imam under kartona i još 1-2 dva para (gore navedena; u raznim kombinacijama...) i planiram još nešto uplatiti...

Objavljeno

Dundee Utd-Inverness C.T.  1  1.6

Betis/Barce/dng-Betis daje gol  1.65

Ports/ManCi/dng- Portsmouth daje gol  1.35

Janković J.-Mauresmo A.   2   2.3

Nadal R.-Monfils G.(sš)  1   1.4

Williams S.-Dementieva E.  1  1.5

Objavljeno

Dva listića:

1. listić

Mauresmo

Standard-Tubize over 2,5

Zagreb

2.Listić

Bayern x2

Schmitt-Kuttel 1

R. Lowen 2

još ću odigrat narodnjak...to je tek tako za gušt

Psg,Valencia,Chelsea,Sporting,Ančić over 21,5, Phila(NHL),Robredo,Barca,Zadar,Werder

Svima sretno  ;)

Objavljeno

Werder izbjego: klub je izjavio da im je cilj ove sezone njemacki kup preko kojeg bi izborili mjesto u Europi.

Tome u prilog ide i prosla tekma u kupu gdje u gostima kod Dortmunda pruzili daleko bolju igru nego sto pruzaju u Bundes Ligi te pobjedili 1:2 i prosli dalje.

Chelsea izbjego: novine pisu gluposti, Hiddink nece vodit Chelsea do pobjede u kupu zato sto momcad vodi Ray Wilkins, a Hiddink prvi trening i vođenje momcadi pocinje u ponedjeljak. istina igraci ce se htjet dokazat al...

Single:

Portsmouth vs. Manchester City

koliko će žutih kartona biti dodijeljeno na utakmici Manje od 4,5

Tecaj 2,40

Ticket:

Bordeaux vs. Grenoble

1

Chicago Blackhawks kod Dallas Stars

konacan rezultat na Chicago Blackhawks

Anders Jacobsen

TOP 3

Tecaj 7,59

Rekreativni:

Unicaja Málaga - C.B. Murcia

hendi -18,5

Lazio - Torino

1

AEK Atena - Thrasivoulos, Olympiacos Pirej - Aris, Hertha BSC - FC Bayern München

nece bit crvenih kartona

Tecaj 12.39

Objavljeno

kad svi igraju 4,5 manje na istu tekmu onda ću i ja ;D  a kasnije ću vas tražit ako ne bude točna prognoza  :D

ak ne bude tocno Goksim ce napustit grad  ;D

sala naravno, prođe ne prođe picimo dalje  ;)

;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use