Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 29 minute, crash1 said:

Atletico - Getafe // Pobjeda domaćina bez primljenog gola bet365 - 2,37

Moram priznati da me je iznenadila ovakva kvota, jer sve osim pobjede domacina je ovdje iznenadjenje. Atletico ispao iz kupa i sad do pocetka Lige prvaka ide potpuni fokus na ligu i potjeru za Barcom. Ubjeđen sam dakle u njihovu pobjedu i to bez pogodka jer je Atletico ove sezone primio najmanje golova u ligi, samo 13 a kod kuće sulotpu iz svoje mreže vadili samo u četiri navrata.

3.jpg.c2eb301afda0d941864c84b07c4e24ab.jpg

Bet365 daje odličnu kvotu na pobjedu bez primljenog gola a bez obzira na to što Getafe igra dobro ove sezone, vjerujem kako Atleticu neće uspjeti zabiti pogodak.

1.thumb.jpg.553a0781e1b463fb3ba2a7d6251eb521.jpg

Ovo stvarno cudno zvuci, ali Getafe u zadnjih 15 utakmica nije Atleticu dao gol.

Sad jedino ako se ne umiješa zakon velikih brojeva mislim ništa ne traje beskonačno.

Objavljeno
prije 7 sati, fran said:

Aston Villa - Ipswich | Aston Villa vise od 1,5 ( 1,61 ) bet365

Aston Villa je udaljena 7 bodova od mjesta koje vodi u doigravanje u visi rang.  Ispwich na zadnjem mjestu. Vjerujem da Villa moze do 3 boda, ali posto se Kalinic nije adaptirao na engleski nogomet ( u 3 utakmice primio 8 golova ) igrat cu da Villa daje barem 2 gola jer obrana Ipswicha doslovno pije ko deva ( isto ko i Aston Villa zato ne igram na pobjedu Ville )

Dobra opcija je i da oba daju gol ( 1,83 ) bet365 ali nekako mi je sigurnija opcija da Villa daje barem 2 gola jer ako zele izborit kvalifikacije moraju krenut a osim toga oni su ekipa koja relativno lako zabijaju golove, a Ipswich je ko stvoren za to ( primili 48 golova u 28 utakmica, a u gostima u 14 utakmica primili 29 )

Najbolji egzekutor Ville Abraham ( 17 golova ) u zadnjih 5 utakmica postigao je 4 gola

2:1 Abraham zabio oba 

Idemo dalje :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use