Jump to content
Želimo vam sretnu i uspješnu 2026. godinu, puno zdravlja, sreće i ljubavi, obilje dobitnih parova, golova u 90+, koševa sa sirenom, Hail Mary touchdowna, pravih value tipova na SvijetKladjenja forumu te da sve nesreće i gubitni parovi ostanu u 2025. ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 26.01.2019.(Live)

tihi372

Recommended Posts

ovo je primjer pravog sportaša Osaka poslije osvajanja svog drugog grand slama zaredom

Hvala mom timu, mislim da ne bih uspela da izdržim ove nedelje bez vas. Iza uspešnog tenisera je uvek njegov tim, tako da sam vam veoma zahvalna. Počastvovana sam što sam igrala u finalu 

Javni govor nije moja jača strana. Uf, nadam se da ću uspeti… Čestitam ti Petra, oduvek sam želela da igram protiv tebe. Nisam želela da baš ovaj meč bude naš prvi 

prije 6 sati, IzudinB said:

Borussia Dortmund - Hannover | Pobjeda Dortmunda u prvom poluvremenu + prvi do pet kornera (1.92) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Borussia Dortmund je uzela bodove u jednoj od najtežih utakmica u gostima u ligi prošlog vikenda kada su pobijedili RB Leipziga sa 0-1 na Red Bull Areni. Bila je to dobra utakmica, međutim, samo jedan gol je napravio razliku na kraju. Taj gol je postigao veznjak Axel Witsel, njegov drugi ove sezone za Borussiju.

Dortmund ima šest bodova prednosti na vrhu Bundeslige. Oni imaju dobru priliku da uzmu nova tri boda danas poslijepodne, kada budu igrali protiv vrlo lošeg Hannovera koji se bori u zoni ispadanja. Hannover se nalazi na pretposljednjem mjestu nakon 17. kola odigranih do sada. Oni nemaju pobjede u posljednjih sedam utakmica, gdje su izgubili pet i  remizirali dvije. Ekipa Andre Breitenreitera je izgubila kod kuće u prošlom kolu od Werdera sa 0-1. Hannover je jedan od dva tima u cijeloj ligi koji su bez pobjede u gostima ove sezone. Oni su remizirali četiri i izgubili pet od devet utakmica u gostima u Bundesligi. Primili su 21 gol u tom procesu i ne mogu zamisliti da će oni napraviti veliki problem za lidere u ovoj utakmici.

Screenshot_27.thumb.png.b95d3250c5c3af4903f24d5c40818900.png

Domaćini su bili nevjerojatni na domaćem terenu do sada ove sezone. Oni su pobijedili osam i remizirali jednu od devet domaćih utakmica do sada. Očekujem da će ekipa Lucien Favrea dominirati utakmicom od početka i vjerujem da će ovo biti jedna lagana pobjeda kako bi ostali šest bodova ispred Bayerna na vrhu tabele. Shodno tome vjerujem da će Borussia Dortmund dobiti ovu utakmicu već u prvom poluvremenu, dok mi se čini razumljivim da će domaćini stići prvi do pet kornera. Ove oklade se mogu kombinirati samo na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici, zato sam se i odlučio odigrati ovu okladu baš u bet365 online kladionica" rel="">bet365. Prije svega, poveća nam se ukupni koeficijent, dok je oklada zaista realna i trebala bi proći upravo zbog toga što mislim da će od prve minute da domaćin navaliti da riješi utakmicu što prije i ostane ispred Bayerna tih šest bodova. Borussia Dortmund je do sada prva do pet kornera stigla u devet od 18 utakmica i mislim da će to uraditi i protiv Hannovera koji se muči u zoni ispadanja.

Moguće postave

Dortmund: Burki; Piszczek, Weigl, Diallo, Hakimi; Sancho, Witsel, Delaney, Raphael Guerreiro; Phillip, Gotze.

Hannover: Esser; Akpoguma, Wimmer, Albornoz; Sorg, Anton, Waiace, Schwegler, Muller, Weydandt, Wood.

Screenshot_28.thumb.png.6661d34df796b299dc63c5e245488e0f.pngScreenshot_29.png.5657c3bf250ef3b05ab7dd9b5cf1e938.png

(Koeficijenti 26.1. u 09:56 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Pogođeno prvo poluvrijeme, a 2-2 je u kornerima, očekujem tri kornera Dortmunda u drugom poluvremenu!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use