Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 30.1.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Bournemouth - Chelsea (20:45) bet365
Sudac: Roger East (4.40)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.35
vPWDytA.png

Southampton - Crystal Palace (20:45) bet365
Sudac: Andre Marriner (3.12)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 1.57
4aC84IH.png

Liverpool - Leicester (21:00) bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.11)
Prosjek ekipe 1: 0.91
Prosjek ekipe 2: 1.70
dzHvl1w.png

Tottenham - Watford (21:00)  bet365
Sudac: Graham Scott (2.13)
Prosjek ekipe 1: 1.43
Prosjek ekipe 2: 1.91
tfTsqrB.png

(Koeficijenti 28.1. u 15:18 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bounrnmouth - Chelsea // Gonzalo Higuain daje gol bet365 -2,05

Ovo moram probati. Najavljen je sutra u prvom sastavu a svi znamo kakav je ovo strijelac i igračina i kakve igrače ima Chelsea u veznom redu koji ga doslovno mogu hraniti loptama. Ne trab zaboraviti da ekipu vodi njegov bivši trener a i u ekipu je njegov bivši sugrač Jorginho koji je također najavljen u početnom sastavu. 

Ali ipak ono što me primamilo da ovo odigram, pored kvote koja je po meni ogromna ali je ovolika zato što je ovo njegov debi, je činjenica da Higuain igra odlično na svojim debitantskim utakmicama. U Realu je odmah postigao pogodak kda je započeo susret od prve minute, kao i u Napoliju. U Juventusu je odmah zabio u prvom meču protiv Fiorentine dok je u Milanu za prvi pogodak čekao dvije utakmice.

Za reprezentaciju Argentine na debitanskom meču je postigao također dva pogodka!

Pa eto, ako vam šta ovo znači, vrijedi probati. Ja ovo igram u singleu.


88.thumb.jpg.610094e365e06282f927494cdda3d224.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Slaven Belupo - Rijeka // 1X bet365 - 2,00

Slaven je odigrao ispod svojih mogućnosti jesenji dio prvenstva te će u drugom dijelu pokušati igrati što bolje kako bi popravili svoj plasman. Iza sebe imaju odrađene kvalitetne propreme, slavili su u četiri utakmice od pet odigranih. Pobjedili su protiv Krškog, Znojma, Titograda i Zarkova dok su poraženi protiv Lokomotive. Sutra će u Koprivnici pred domaćim naivjačima pokušati ostati ne poraženi što bi dodatno diglo samopouzdanje ekipe.

Sa druge strane rijeka putuje na ovo gostovanje bez najboljeg strijelca ekipe Herbera i bez kapitena ekipe Gorgona, dok bi susret također trebali propustiti Mirko Antonio Čolak i Mario Pavelić. Bišćan će zbog silnih povreda morati mijenjati sistem igre koji se do sada pokazao kao dobitan 4-2-3-1 u 4-1-4-1. 

Vjerujem kako Slaven može izvući barem neriješen rezultat.

1.thumb.jpg.1c92cacf917897d2c6acbdf8f7b25c89.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bišćan: Na Belupo moramo bez kapetana i najboljeg strijelca... 

Odgoda je išla Belupu na ruku

U međuvremenu, mjesec i pol dana bilo je posve dovoljno da se Belupu oporave Bačelić-Grgić i Gordana te da iz Lokomotive dovede Krstanovića, a Rijeka je prodala Zutu u Konyaspor pa su joj se još ozlijedili Gorgon i Pavelic. Ako se još sjetimo da je Rijeka bila u naletu od sedam uzastopnih pobjeda... Jasno je kome je, barem 'na papiru', bolje došla odgoda!

Šef riječke momčadi, Igor Bišćan, ne želi ni početi misliti u tom smjeru:

- Nema nikakvog smisla vraćati se na odgodu. Nas utakmica s Belupom čeka sutra i na to smo koncentrirani, a o onome što je trebalo ili moglo biti nema smisla razmišljati - govorio je Bišćan danas na press konferenciji.

- Za Hebera još od 8. prosinca znamo da neće igrati u Koprivnici. Gorgon je već neko vrijeme out zbog rupture mišića, na njega sutra ne mogu računati. Čolakova leđa su bolje i on bi trebao konkurirati. I Pavelic će biti u konkurenciji no on ipak nije 100% spreman pa ja pitanje koliko ću ga moći koristiti - objasnio je trener koji zasad na klupi Bijelih ima 8 pobjeda i 1 remi, a u finišu jeseni njegova je momčad odigrala dvije europski dobre utakmice (2:1 u Osijeku i 3:0 doma s Lokomotivom).

No sutra u Koprivnicu mora istrčati bez kapetana Gorgona i najboljeg strijelca Hebera! Da su zdravi, Rijekinih klasičnih 4-2-3-1 ne bi bilo upitno. Ovako u zraku visi aktiviranje sustava 4-1-4-1 kojeg smo vidjeli u 'generalki' sa slovenskim Krškim.

Izvor: 24sata.hr
 

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Leicester // AH + 2.00 Leicester bet365 - 1,675

Liverpool u zadnje vrijeme igra daleko od idealne forme ali ipak pobjeđuju što je i odlika velikih ekipe i ekipa koje se mogu boriti za naslove. Imaju mnogo problema sa povredama posebno u zadnje redu gdje nedostaju Alex Arnold, Gomez, Milner i Lovren a i van Dijk i Robertson imaju manjih problema sa povredom. Gotovo kompletna cijela linija Liverpoola ima ili je u skorije vrijeme imala problema sa ozlijedama. 

Sa druge strane Leicester igra po sistemu toplo hladno, imali su te dvije lude pobjede protiv Chelseaja i Citya tre se i u ovom meču zbog njih a i zbog ozlijeda u odbrani Liverpoola očekuje dobra partija. Mislim da neće izgubiti sa više od dva gola razlike.

3.jpg.cba4a3b8dd09f365588d536ac9f35cf5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Fiorentina - Roma // Oba tima daju gole bet365 - 1,61

Ovo volim igrati kada je u pitanju italijanski kup u kojem se igra samo jedna utakmica nakon koje nema popravnog ispita. A posebno ovo volim igrat kada se stasatju dvije ekipe koje vole davati i primati golove a osebno u zadnje vrijeme. Edin Džeko je postiga dva komada protiv Atalante, napokon je proradio i mislim da pravo vrijeme za to nije mogao izabrati. Dakle, ukoliko jedna ekipa postigne pogodak, druga će učiniti sve kako bi se domogla produžetaka. S obziurom da se sastaju ekipe koje su "tu negdje" u kvaliteti, očekujem barem po jedan gol sa obje strane.

1753761852_me.thumb.jpg.1a466a9b29a8a0f2d18b22bea2378b9e.jpg

Skoro uvijek kada se ove ekipe susreću, na tom meču bude dosta pogodaka.

bts.thumb.jpg.a837a101d1c8b0fbba04fbe339521694.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Watford // bet365 - 2,30

Ponovo jedan tip sa betbuilderom.  Tottenham je doživio veliki pad u formi, nema Kanea i Sona i stvari odmah ne funkcionišu. Sada se je vratio Son ali se ozlijedio Alli koji će propustiti ovaj meč. U odbrani također imaju određenih problema, povrijeđen je Davied a u mjesto njega će igrati Rose. Watford je jedna opasna ekipa, uigrana i ekipa protiv koje i oni najveći ne mogu računati bodove unaprijed.

Igraju sjajno, zauzimaju 7. mjesto na tabeli četiri utakmice su u nizu bez poraza a u gostima što je zanimljivo su zadnji put poraženi još 1. decembra. Vjerujem kako će postići barem jedan pogodak.

Ovaj meč sudi Graham Scott koji je inače tvrd na kartonima ali sam mišljenja kako će težina meča prouzrokovati nervozu posebno kod domaće ekipe te da ćemo vidjeti barem tri kartona. 

66666.thumb.jpg.9386cc216696188d893e1e3ee3e198eb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Leicester | Pobjeda Liverpoola + prvi do sedam kornera (1.87) bet365

Liverpool ima četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Manchester City na vrhu Premir lige i nemaju poraza kod kuće do sada ove sezone. Neporaženi su u posljednje 32 utakmica pred svojim navijačima, iako su posljednji put izgubili od Crystal Palacea na Anfieldu 2017. godine. Imali su problema sa Crystal Palaceom i u prošlom kolu kada su ih pobijedili sa 4-3. Naime Crystal palace je poveo, pa je zatim Liverpool preokrenuo rezultat, da bi Crystal Palace ponovo izjednačio, međutim do kraja je Liverpol postigao još dva gola i potvrdio svoju pobjedu. U toj utakmici su pala dva gola u sudijskoj nadoknadi. Jedan gol je bio od strane Manea, a drugi od Meyera iz Crystal Palacea. Milner je dobio crveni karton u tom susretu. Sve u svemu, bila je to vrlo teška utakmica za Redse. Golovi lako dolaze na Anfieldu, sa 23 gola postignuta u posljednjih sedam utakmica kod kuće, sve te utakmice su bile pobjede. Liverpool je u 16 domaćih utakmica, 12 izdržao bez primljenog gola. Redsi također nisu igrali za vikend, tako da su se odmorili za ovu utakmicu, dok nemaju nekih velikih ozljeda.

Na drugoj strani imamo Leicester City koji se nalazi na desetoj poziciji u Premier ligi i četiri boda su daleko od sedme pozicije koja vodi u Europsku ligu. To će se dogoditi samo ako neki od top četiri tima osvoji FA kup i to nije sigurno ove sezone. Leicester City nije baš u  dobroj formi sa četiri poraza u posljednjih pet ligaških i kup utakmica. Pobijedili su Evertona na početku ovog mjeseca, tako da će se nadati da će ovdje uspjeti da ostvare neki rezulta, međutim nisam baš optimistač glede njihovih šansi.

Liverpool sada ima šansu da poveća to vodstvo na sedam bodova, jer je Manchester City šokantno izgubio utakmicu protiv Newcastlea sinoć. Siguran sam da će to biti dodatna motivacija za tim sa Anfielda i vjerujem da će ostvariti pobjedu. Međutim, s obzirom da je koeficijent na njihovu pobjedu 1.25, preporučujem da uz ovu okladu odigrate i da će Liverpool stići prvi do sedam kornera. Ove oklade se mogu kombinirati samo u bet365 kladionici i zbog ovakvih razrada zaista mi je jedna od najboljih kladionica u kojima se kladim svaki dan. Utrka do sedam kornera nam je pojačala koeficijent i on sada iznosi 1.87, što je vrlo primamljivo, dok su oklade prilično realne. Ako Liverpool bude  krenuo od prve minute sa napadom, kao što vjerujem da hoće, korneri će samo pristizati. 

Screenshot_12.thumb.png.474400216bf9fe753ce6897e24f407bc.png

Što se tiče statistike, Liverpool je prvi do sedam kornera stigao u 11 od 23 utakmice do sada. To je drugi najbolji rekord u ligi i vjerujem da ovo utakmica u kojoj će se taj rekord poboljšati. Od njih je u ovoj statistici samo bolji Manchester City. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.715e728e348ffa88ef8a3845355c8edb.pngScreenshot_14.png.43673962a85d4ff19e70cc012fa84d28.png

(Koeficijenti 30.1. u 11:18 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Sevilla | Barcelona Hendikep -1 (1.61) bet365

Liga je laka za Barcelonu do sada ove sezone. Oni se nalaze na vrhu tabele sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletico Madrid. Ali su doživjeli šokantan poraz od Seville u prvoj utakmici četvrtfinala kupa Kralja. Barcelona je pobijedila sedam u posljednjih deset utakmica na svim natjecanjima. Njihova dva poraza su došla u ovom natjecanju od Seville i Levantea. U šest od tih deset utakmica koje su igrali na svim natjecanjima, bilo je više od 2.5 gola postignuta, pa ako netko želi tu opciju može je odigrati, jer mi izgleda prilično razumljivo. Sa šest pobjeda, oni su neporaženi kod kuće u posljednjih sedam utakmica. Ernesto Valverde će morati spremiti svoj tim za ovaj susret, jer oni ne smiju primiti pogodak, jer gosti imaju dva gola prednosti. Gol u gostima za Sevillu bi zakomplicirao stvari ako ukupni rezultat bude neriješen. Barcelona je uspjela da zadrži mrežu netaknutom u pet od 10 utakmica kod kuće.

Sevilla ima šansu da osigura mjesto u polufinalu kupa Kralja tako što će zadržati pritisak na Barceloni. Ali oni znaju da Barcelona ima nevjerojatan broj talenata, pogotovo u napadu, uključujući Messija, tako da će biti vrlo teško zadržati ih. Sevilla ima dvije pobjede na svim natjecanjima, koje su došle nakon tri poraza u nizu. Trenutno su svježi nakon pobjede od 5-0 kod kuće protiv Levantea u ligi. Nakon odličnog starta u ligi, oni nisu uspjeli da kapitaliziraju na svom vodstvu i trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji. Pablo Machin će sigurno željeti da osvoji trofej, ali njegov tim je vrlo loš u gostima. Pobijedili su samo jednu utakmicu u posljednjih pet u gostima, dok su posljednje dvije bile porazi.

U ovoj utakmici očekujem da će Barcelona krenuti od prve minute u napad, jer imaju dva gola zaostatka, dok ne smiju primiti niti jedan gol u tom procesu. Barcelona je poznata po tome da se zna izvući iz ovakvih situacija i vjerujem da će to i uraditi. Zbog toga mislim da će ovdje biti hendikep -1, što znači da Barcelona mora pobijediti barem sa dva gola razlike. Mišljenja sam da će to biti i veća gol razlika, međutim, manje je riskandno igrati ovu opciju.

U prvoj postavi očekujem Messija i Suareza. Na drugoj strani Pablo Sarabia i Simon Kjaer su odmoreni za vikend, tako da se očekuju u sastavu večeras! Sretno!

Screenshot_16.thumb.png.e37e6c291c3eb38093885e5a92e1767c.png

(Koeficijenti 30.1. u 11:36 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Atalanta - Juventus | Pobjeda Juventusa bez primljenog gola (3.20) bet365

Šteta je što je Atalanta naletjela na Juventus u četvrtfinalu kupa Italije, jer Juventus gazi ka trostrukoj kruni ove sezone i bit će teško zaustaviti ih. U osmini finala je ekipa Gian Piera imala laganog protivnika u Calgijariju i izgleda da ih je sudbina sada malo zeznula, jer moraju igrati protiv Stare dame. Utakmica protiv Cagliarija je završila sa 0-2, sa oba gola koji su došli na kraju utakmice u samo četiri minute.

Tim iz Torina je još uvijek neporažen u svim utakmicama u Italiji ove sezone. Oni zaista izgledaju nezaustavljivo i trebat će nešto posebno da bi ih pobijedili. Novo pojačanje Cristiano Ronaldo je obarao rekord za rekordom do sada i on će biti najveća prijetnja za domaćine.

Dinamični duo Leonardo Bonucci i georgio Chiellini će biti stubovi obrane i oni će osigurati da njihova mreža ostane netaknuta. Niti jedan tim u zemlji nema bolju obranu od Juventusa, tako da će ovo biti vrlo teška utakmica za Atalantu. Juventus je primio samo jedan gol u posljednje četiri utakmice i zadržali su mrežu netaknutom u deset od posljednjih 14 utakmica. U gostujućim utakmicama, Juventus je uspio zadržati mrežu netaknutom u osam od 12 utakmica. Mislim da će ovo biti još jedan utakmica u kojoj Juventus neće primiti gola. 

Marco Varnier se oporavlja od ozljede i on je jedini igrač koji će izostati za Atalantu. Na drugoj strani, za Juventus će nedostajati samo Mandžukić, Barzagli i Juan Cuadrado. Sretno!

Screenshot_17.thumb.png.735ab8cd211b22fa72c5edb726007a93.png

(Koeficijenti 30.1. u 13:00 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

ROG UVRŠTEN NA LISTU ZA VELIKU UTAKMICU S BARCELONOM Vatreni se konzultirao prije važne odluke: 'Nisam razgovarao s njim, ali čuo sam se s Rakitićem'

Hrvatski 23-godišnji nogometni reprezentativac Marko Rog, koji je u utorak potpisao za Sevillu, rekao je na predstavljanju kako je imao više ponuda, ali da je odabrao Sevillu jer očekuje igrati ondje.

"Istina je, imao sam interes još nekih klubova, no ovo je bila jako dobra odluka za mene. Razgovarao sam s ljudima iz kluba te se nadam da će mi dati priliku igrati. Zbog toga sam došao ovdje", rekao je na konferenciji za medije podno stadiona Sanchez Pizjuan.

Rog je u ponedjeljak navečer došao iz Napolija na šestomjesečnu posudbu. U drugoplasiranoj momčadi talijanskog prvenstva nije bio zadovoljan minutažom pa je odlučio otići. Pod vodstvom trenera Carla Ancelottija ove je sezone sudjelovao u 11 utakmica tijekom kojih je zabio jedan gol.

"Imao sam u ekipi trojicu Španjolaca pa sam pričao sam s njima, a također sam razgovarao i s Ivanom Rakitićem. Svi su me podržali u odluci da  prijeđem. Svi smatraju da je ovo dobra prilika", rekao je Rog.

On je u utorak ujutro prvi put trenirao s novim suigačima, nakon što je prošao liječničko testiranje i potpisao ugovor. Vježbao je odvojeno od ostatka momčadi, a trener Pablo Machin ga je zatim uvrstio na listu od 19 igrača koji putuju u Barcelonu. Ondje će Sevilla u srijedu braniti prednost od 2-0 iz prve utakmice četvrtfinala kupa.

"Dobro se osjećam, poštujem trenerovu odluku kakva god ona bude. Tek sam došao ovdje, a bude li on smatrao da mogu pomoći ekipi, bit ću na raspolaganju", napomenuo je Rog.

Posljednju utakmicu odigrao je 22. prosinca za Napoli protiv SPAL-a. Upitan je li uoči dolaska razgovarao s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom, koji je igrao za Sevillu od 1991. do 1996., odgovorio je da nije.

"Znam da je on ovdje ostavio veliki utjecaj i koliko je važan za ovaj klub, no iskreno nisam razgovao s njim. Razgovarao sam samo s Rakitićem od hrvatskih igrača", rekao je Rog.

Ivan Rakitić je posljednji hrvatski nogometaš koji je nosio dres Seville, od siječnja 2011. do lipnja 2014. godine, kada je prešao u Barcelonu. Posljednju sezonu bio je kapetan Seville.

Po završetku konferencije za medije Rog je zakoračio na travnjak stadiona Sanchez Pizjuan u bijelom dresu s crvenim brojem 20 dok je odzvanjala himna Seville koja je tjednima pregovorala s Napolijem oko prelaska Roga čiji je ugovor na kraju sezone htjela otkupiti.

Na kraju se nisu uspjeli dogovoriti oko toga pa je hrvatski nogometaš zasad samo posuđen. No sportski direktor Joaquín Caparros otkrio je kako će na ljeto pokušati otkupiti ugovor.

"Točno je da nema opcije otkupa njegovog ugovora, no dobro, igrač je bio obnovio svoj ugovor pa je nastala situacija... Bili smo jako zainteresirani za tog momka, jer se dobro uklapa u naš profil", rekao je Caparros.

"Nadamo se da će igrač htjeti pritiskati i da će na kraju sve izaći kako želimo. Još uvijek razgovamo s Napolijem, no u ovom trenutku je najbitnije da uživamo u igraču kojeg smo htjeli i da imamo vrhunsku momčad“, dodao je odbivši otkriti detalje pregovora.

"Marko Rog je nogometaš kojeg smo već neko vrijeme pratili, ne samo ove sezone, nego i prijašnjih sezona. On nam može povećati konkurentnost, on se uklapa u velike zahtjeve koje tražimo od nogometaša tako da je on dodatni plus za momčad. Razgovarali smo s njime prije nego je došao te nam je tada bio rekao kako unatoč velikom broju ponuda koje je zaprimio želi doći u Sevillu. On se uklapa u naš profil  što nam je izuzetno bitno", istaknuo je sportski direktor.

Rekao je da sada ovisi o treneru Pablu Machínu kako i gdje će ga koristiti.

"Rog se može odlično prilagoditi na tri-četiri poziciji pa će trener odlučiti hoće li ga stavljati na centru, više unutra ili ga pomaknuti na lijevu ili desnu stranu. On je u svakom slučaju nogometaš koji se dobro nadmeće. S obzirom da igramo u tri natjecanja i to vrlo zahtjevna (prvenstvo, kup i Europska liga) sigurno će nam puno pomoći“, istaknuo je Caparros.

Rog je treći igrač kojeg je Sevilla dovela ovaj mjesec. Iz Barcelone je kupila 23-godišnjeg napadača Munira El Haddadija, a iz Ajaxa je dovela 20-godišnjeg braniča Maximiliana Wobera. Također je sa Salzburgom postigla sporazum o prelasku 26-godišnjeg napadača Munasa Dabbura koji će doći u Sevillu iduće ljeto.

"Na ovom teškom tržištu sada obavili smo fantastičan posao. Doveli smo trojicu igrača s ogromnom perspektivom, igrače sadašnjosti, ali i budućnosti. Igrače stare 20, 22 godine... Igrače, a to je bitno, koji dolaze iz Ajaxa, Barcelone i Napolija“, izjavio je Caparrós.

"Imamo 24 igača top igrača pa uz svo poštovanje prema ekipama koje su iznad nas, imamo najuravnoteženiju momčad kada se uzmu u obzir godine, broj igrača i kvaliteta“, zaključio je sportski direktor Seville.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/rog-uvrsten-na-listu-za-veliku-utakmicu-s-barcelonom-vatreni-se-konzultirao-prije-vazne-odluke-nisam-razgovarao-s-njim-ali-cuo-sam-se-s-rakiticem/8323493/

Link to comment
Share on other sites

Defensor Sporting - Bolivar 1 (1.50) bet365

Utakmica Copa Libertadoresa. Prva utakmica između ova dva tima je završena 4-2 za tim iz Urugvaja i oni su igrali na velikoj nadmorskoj visini. Bolivar ima tri suspendirana igrača i još dva ozlijeđena. Vjerujem da ovo neće biti lagana utakmica za njih i siguran sam da se neće baš dobro provesti, posebno jer znam da bolivijski timovi igraju zaista očajnički u gostima. Koeficijent na pobjedu domaćina je u velikom padu i mislim da je to upravo zbog činjenice da gosti dolazi značajno oslabljeni. Sretno!

Screenshot_19.thumb.png.f6197ea8d34deaeaa54481610712521c.png

(Koeficijenti 30.1. u 13:38 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Nantes - St. Etienne zbroj žutih kartona 3,5 više  1,61   bet365

Ovaj dvoboj se u Francuskoj smatra derbijem koji svoje korijene ima u vremena kada su oba kluba dominirala francuskim nogometom te također pobuđuje veliki interes navijača oba tima. Situacija na tablici nam govori da nas ocekuje borbena utakmica jer Nantes trazi bodove kojima dodatno bjezi od zone ispadanja, dok St. Etienne trazi bodove koji ce ga pribliziti Lyonu i borbi za kvale za LP. Utakmicu sudi Frank Schneider, u ovome trenutku jedan od zahvalnijih sudaca u ligi. Na zadnjih 8 utakmica je 6 puta prebacivao zadanu granicu. Kada uzmem vaznost utakmice i suca, te cinjenicu da su medusobni susreti nerijetko znali zavrsavati sa povecim brojem kartona, ovaj par se cini kao dobra oklada. 

Link to comment
Share on other sites

prije 19 sati, crash1 said:

Slaven Belupo - Rijeka // 1X bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 2,00

Slaven je odigrao ispod svojih mogućnosti jesenji dio prvenstva te će u drugom dijelu pokušati igrati što bolje kako bi popravili svoj plasman. Iza sebe imaju odrađene kvalitetne propreme, slavili su u četiri utakmice od pet odigranih. Pobjedili su protiv Krškog, Znojma, Titograda i Zarkova dok su poraženi protiv Lokomotive. Sutra će u Koprivnici pred domaćim naivjačima pokušati ostati ne poraženi što bi dodatno diglo samopouzdanje ekipe.

Sa druge strane rijeka putuje na ovo gostovanje bez najboljeg strijelca ekipe Herbera i bez kapitena ekipe Gorgona, dok bi susret također trebali propustiti Mirko Antonio Čolak i Mario Pavelić. Bišćan će zbog silnih povreda morati mijenjati sistem igre koji se do sada pokazao kao dobitan 4-2-3-1 u 4-1-4-1. 

Vjerujem kako Slaven može izvući barem neriješen rezultat.

1.thumb.jpg.1c92cacf917897d2c6acbdf8f7b25c89.jpg

Sretno sa tipom.....

Rijeka ima izuzetno dobar score sa Belupom...Da,ima nezgodnih izostanaka u vrhu napada,ali Čolak bi prema najavama trebao istrčati,a on im je i bio glavna špica do sada....Na dalje,Krško je Rijeka nalupala 3-0 na zadnjoj tekmi dok je Belupo to Krško dobio 1-0...

 

Sve su to prijateljske,jasno mi je ali eto,zlu ne trebalo......

 

Tebi sretno sa tipom,ja ću preskakat ili lupit na Rijeku jer oni su i na kraju jesenskog dijela znali da Hebera neće imati,a Gorgon i onako muku muči sa ozljedom pa mislim da im taj dio nije toliki problem. Jedino ne znam u kakvom je stanju teren pošto je bilo dostaminusa proteklih dana,a zadnja 3 se pak temperatura penje i padala je kiša.......

 

Eto,sretno nam

Link to comment
Share on other sites

prije 33 minute, TazMan said:

Sretno sa tipom.....

Rijeka ima izuzetno dobar score sa Belupom...Da,ima nezgodnih izostanaka u vrhu napada,ali Čolak bi prema najavama trebao istrčati,a on im je i bio glavna špica do sada....Na dalje,Krško je Rijeka nalupala 3-0 na zadnjoj tekmi dok je Belupo to Krško dobio 1-0...

 

Sve su to prijateljske,jasno mi je ali eto,zlu ne trebalo......

 

Tebi sretno sa tipom,ja ću preskakat ili lupit na Rijeku jer oni su i na kraju jesenskog dijela znali da Hebera neće imati,a Gorgon i onako muku muči sa ozljedom pa mislim da im taj dio nije toliki problem. Jedino ne znam u kakvom je stanju teren pošto je bilo dostaminusa proteklih dana,a zadnja 3 se pak temperatura penje i padala je kiša.......

 

Eto,sretno nam

Ja cu probat belupo daje gol 1.65 je koeficijent,zadnje dvje su im zabili kod kuce

Link to comment
Share on other sites

Odigrano AEK+PAOK timski over 1 gol na svakom .....

 

Borba za vrh protiv ekipa iz donjeg dijela......I jedni i drugi u dobroj formi,H2H ide dosta u prilog mom odabiru....Bitnijih izostanaka nemaju,izuzev Prijovićevog odlaska iz PAOKa,ali mislim da imaju oni zamjene za njega.....

 

Na to je dodan i kup Cipra,AEL,domaćin 3+ ...... Prva liga vrh,protiv druge lige donja sredina ...... Prva tekma,nadam se da će sve riješiti u njoj.....

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use