Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Master of disaster

Članovi
  • Posts

    257
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Master of disaster last won the day on November 26 2020

Master of disaster had the most liked content!

About Master of disaster

  • Datum rođenja 10/27/1988

Recent Profile Visitors

4857 profile views

Master of disaster's Achievements

Napredni kladioničar

Napredni kladioničar (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

72

Reputation

  1. ima opcija send skrill to skrill,ako imas nekog van drzave nek ti posalje sa skrilla na skrill a ti mu lovu nekako daj. uzmi njihovu karticu za 10€ godisnje i dobitak dizes na bilo kojem bankomatu.
  2. jel kod vas zabranjeno klađenje na stranim kladionicama? jer nema mi logike sa skrilla ic direktno na visa karticu gdje u banci imaju uvid sta radis. probaj sa vpn-om to mora šljakat. ili pogledaj jos alternativne nacine uplate i isplate.
  3. jel ima tko alternativni link za sportsbook?imam od exchangea
  4. ovdje gore promjeni valutu u Euro,kad je u HRK ne mozes depozitat. uplati na skrill acc pa tamo promjeni valutu u Euro pa onda idi na deposit. tako je meni bilo i radi.
  5. mene je isto znalo zezat jer je ista IP adresa,samo ugasiš wifi ako si na mobitelu
  6. na način koji ste uplatili tako možete i povući,e sad jel pametno direktno isplaćivati na račun zbog novog zakona ne znam dok prvi ne dobije po prstima. napravite skrill račun, pošaljite novac tamo pa na karticu koju ste tamo registrirali. jer u protivnom ce vam pisat kad ovako isplatite kako ste htjeli u opisu transakcije odakle je tocno (bet365) a kod skrilla samo skrill a prihod kod njega moze bit od x stvari.
  7. dere te banka ili bankomat na kojem dižeš ako imaš skrill karticu,meni na tečaj eura 7.5 bankomat računa 7.00 jesi imao devizni račun otvoren? možda su ti to nešto zaračunali + porez + pretvorba valute.odi do banke i pitaj ili ako imas internet bankarstvo sve ti piše. plati skrill karticu 10€ i diži na bankomatu ako baš moraš dok neuvedemo €. ili vani diži novce gdje su euri.
  8. 3 000 000kn je godišnja naknada za pružanje online klađenja. nek plate našim lešinarima pa smo mirni.to im je ionako sića. jedino HL je naša kladionica,SS,PSK i ostale su stranci otkupili (rusi,česi,poljaci). nadam se da im to neće proći,onda isto mogu zabranit kupovat robu online iz drugih država.
  9. Nije klela majka sina što se kladi, nego što je išao da se vadi !!!

  10. ma najjaca ti je šema igrat na duplo ili troduplo,ako igras na duplo a padnes iduci put dopuplas ulog svaki put kad padnes (al treba love za to) ili ako na 3 igras,npr 100 kn stalno,3x mozes past pa onda tek uplatis 4put 200kn na 3 i opet si u + Smješko,ako skupis + neki 2000 onda pojacas ulog na 200 nema bolje taktike od te!
  11. ma najjaca ti je šema igrat na duplo ili troduplo,ako igras na duplo a padnes iduci put dopuplas ulog svaki put kad padnes (al treba love za to) ili ako na 3 igras,npr 100 kn stalno,3x mozes past pa onda tek uplatis 4put 200kn na 3 i opet si u + ,ako skupis + neki 2000 onda pojacas ulog na 200 nema bolje taktike od te!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use