Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo jedna greškica u vecini klad. ali za utakmicu koja se igra tek u nedjelju...

Naime u vecini klad. još stoji Croatia Sesvete - Zagreb 2,50 na Zagreb

Međutim utakmica se igra upravo za Zagrebovom stadionu budući da Sesvete nemaju uvjete na svojem.. U lutriji i još jednoj klad. je koef. pao na 1,90 i ovo je velika razlika...

Preporučujem svima koji misle odigrati da to naprave što prije jer će koef. vjerojanto pasti na 1,90-2,00...

Za sutra mislim igrati samo Ligu Prvaka, ali još nisam pogledao detaljno neke inf, pa više kasnije...

Objavljeno

Evo jedna greškica u vecini klad. ali za utakmicu koja se igra tek u nedjelju...

Naime u vecini klad. još stoji Croatia Sesvete - Zagreb 2,50 na Zagreb

Međutim utakmica se igra upravo za Zagrebovom stadionu budući da Sesvete nemaju uvjete na svojem.. U lutriji i još jednoj klad. je koef. pao na 1,90 i ovo je velika razlika...

Preporučujem svima koji misle odigrati da to naprave što prije jer će koef. vjerojanto pasti na 1,90-2,00...

Evo i SuperSport je koef. smanjio na 2,00...  Bwin i još neke online klad. i dalje imaju 2,50 ali sumnjam da će još dugo...

Objavljeno

mislim da Roma danas može itekako okrznuti arsenal.....Englezi u dosta losoj formi, roma u zadnjih 16 utakmica ima 12 pobijeda...

Arsenalu nedostaju Adebayor, Eduardo, Fabregas, a po najnovijim info.ozljedio se Silvestre i Kliši. Aršavin nema pravo nastupa u europi....Foma nema većih i znacajnijih izostanaka....Čvrsti talijani nece dati arsenalu da bas puno igra...

mislim da je izgledno x2 na Romu ili under golova....ja mozda probam na rezultat 0-1

Objavljeno

Ja mislim da će na utakmici Inter-Man Utd biti malo golova (kao prvo sastaju se Mourinho i Ferguson, poznaju se i nitko nece nešto divlje pokušavat, Man Utd često igra utakmice u kojim pobjeđuje sa 1:0, stoga očekujem tešku utakmicu i za jedne i za druge sa malo golova svakako ću odigrat under na tu utakmicu)

Objavljeno

Ja mislim da će na utakmici Inter-Man Utd biti malo golova (kao prvo sastaju se Mourinho i Ferguson, poznaju se i nitko nece nešto divlje pokušavat, Man Utd često igra utakmice u kojim pobjeđuje sa 1:0, stoga očekujem tešku utakmicu i za jedne i za druge sa malo golova svakako ću odigrat under na tu utakmicu)

Ovo sam i ja planirao odigrati ali sam odustao budući da obje ekipe imaju dosta problema oko sastavljanja obrambene linije, a pogotovo Manchester United...

Objavljeno

ja 99% danas igram

ROMA X2- moram uzeti 1.85 na pvaj pick, mislim da Arsenal nije toliko bolji, ako je uopče bolji

UNICS KAZAN- hendi 1.80

FULHAM 1.9

Činim i se ok, jedino me Fulhama strah...

Igrali su utakmicu u nedjelju i imali samo jedan dan odmora što je neuobičajeno malo... IMO dovoljan razlog za preskočiti...

Btw. koef. na Čerepovec je pao sa 2,80 na 1,60 a u Rusiji je i manje...

Domacinu treba pobjeda za play off, dok gostima ova utakmica apsolutno ništa ne znaci. SS i Germanija su blokirali par...

Objavljeno

mislim da Roma danas može itekako okrznuti arsenal.....Englezi u dosta losoj formi, roma u zadnjih 16 utakmica ima 12 pobijeda...

Arsenalu nedostaju Adebayor, Eduardo, Fabregas, a po najnovijim info.ozljedio se Silvestre i Kliši. Aršavin nema pravo nastupa u europi....Foma nema većih i znacajnijih izostanaka....Čvrsti talijani nece dati arsenalu da bas puno igra...

mislim da je izgledno x2 na Romu ili under golova....ja mozda probam na rezultat 0-1

podrzavam x2 na Romu dok za Fulham razmisljam odigrat under. Njihov zadni susret je zavrsio 1:1, a kako je Fulham proslu tekmu igro prije dva dana, a i ta je zavrsila 2:0 hmm.

Ticket:

Arsenal Roma under

Inter Man Utd 1x

Lyon Barcelona x2

Fuham Swansea 3- gola

Phoenix - Charlotte 1

Villarreal - Panathinaikos under

Objavljeno

podrzavam x2 na Romu dok za Fulham razmisljam odigrat under. Njihov zadni susret je zavrsio 1:1, a kako je Fulham proslu tekmu igro prije dva dana, a i ta je zavrsila 2:0 hmm.

Ticket:

Arsenal Roma under

Inter Man Utd 1x

Lyon Barcelona x2

Fuham Swansea 3- gola

Phoenix - Charlotte 1

Villarreal - Panathinaikos under

E sad samo da se ne raspucaju na Villarreal i Panathinaikos  :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use