Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 1.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Japan - Katar zbroj žutih kartona 3,5 više  1,61  bet365

Pred nama je finale Azijskog kupa u kojem ce po prvi puta nastupiti Katar i pobjednik pretproslog izdanja Japan. Ne mogu reci da su ekipe posebno grube ( Katar je na prosjeku od ravno 2 žuta šo utakmici, dok je prosjek Japana 1,5), ali ipak se radi o finalu kontinentalnog natjecanja i ne treba dvojiti o zelji obje ekipe za osvajanjem trofeja, tako da bi mogli vidjeti zustriju igru nego li smo gledali u dosadasnjem tijeku turnira. Sudac utakmice je Irmatov koji je na ovome turniru sudio vec 4 utakmice. Njegov kriteriji iz tih utakmica je isto razlog zasto cu pokusati s ovom okladom. Granicu je prebacio u 3 od 4 susreta (davao 6,5 i 4) te mislim da isto moze uciniti i danas. Japan je favorit protiv debitanta u finalima, ali ne ocekujem laku pobjedu. Katar se pokazao kao tvrd orah, i sto budu duze u igri za trofej, vece su sanse za prolaz tipa. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Huesca - Valladolid | Manje od 2.5 gola (1.53) bet365

Valladoli je ostvario veliki preokret i pobjedu od 2-1 protiv Celte Vigo, koja je imala igrača manje u nedelju i sada se nalaze pet bodova iznad zone ispadanja. Ta pobjeda je prekinula niz od sedam utakmica bez pobjede. Ekipa Sergija je pokazala fantastičan timski rad i vratila se nakon jednog gola zaostatka, kojeg su primili u 16. minuti od strane Pione Sistoa. Oscar Plano je bio glavni i odgovorni za ovaj preokret, jer je postigao gol i asistenciju do 69. minute susreta na stadionu Jose Zorilla. Valladolid će sada imati priliku da ostvari dvije pobjede zaredom u prvoj utakmici koja se igra u 22. kolu Primere, kada budu putovali u El Alcoraz, da igraju protiv posljednje-plasirane Huesce.

Debitanti u ovom natjecanju su napravili solidan start sezone, ali je to trajalo samo nekoliko utakmica, jer su se timovi u ovoj ligi dokazali previše jakim za njih u ovom trenutku. Huesca se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli sa samo 12 bodova osvojenih u 21. kolu. Sigurna zona im je devet bodova daleko, tako da bi samo čudo moglo da ih spasi ispadanja u Segundu.

Iako Valladolid igra protiv najgoreg tima u ligi, ovo neće biti baš ni lagana utakmica za njih. Huesca će u ovaj susret ući sa poboljšanim samopouzdanjem u obrani, nakon što su uspjeli zadržati Real Sociedada da ne postigne gol u prošlom kolu u gostima na Anoeti. Tim je prekinuo niz od dva poraza sa tim remijem. Oni su ustvari izgubili samo jednu u posljednje tri utakmice u ligi na ovom stadionu. Međutim, još uvijek Huesca ima najgoru obranu u ligi, ali je Valladoli postigao samo devet golova u 11 gostujućih utakmica i to me malo brine. Zbog toga sam odlučio da je najbolja opcija ovdje odigrati manje od 2.5 gola. Sretno svima!

Screenshot_5.thumb.png.b3c38e423a66e26ee965b9a6d2d225d3.png

(Koeficijenti 1.2. u 09:47 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Auxerre - Red Star 1 (1.57) bet365

Prilično jasna situacija ova dva tima. Auxere se nalazi na sredini tabele, točnije na 11 poziciji sa 29 bodova osvojenih u 22. kola. Orleans ima isto bodova kao i oni i ovo je savršena utakmica za domaćina da ostvari nova tri boda kako ih Orleans ne bi prestigao na tabeli. Auxerre je u gostima u prošloj utakmici izgubio od Nancyja sa 1-0, međutim, prije toga su ostvarili tri pobjede zaredom, a u te tri pobjede su postigli čak 11 golova, a da nisu primili niti jedan. Pobijedili su upravo Orleansa sa 3-0, zatim Ajaxxija sa 4-0 i Grenoblea sa 4-0. Sjajni rezultati koji su prekinuti sa porazom protiv Nancya u gostima. Vjerujem da će oni željeti da se vrate na pobjedničke puteve i mislim da je utakmica protiv najgore ekipe u ligi odlična prilika za to.

Red Star je ekipa koja se nalazi na dnu tabele u drugoj francuskoj ligi. Osvojili su samo 16 bodova u 22. kola do sada, dok imaju drugu najgoru obranu u cijeloj ligi. Vjerujem da će Auxerre ovdje ostvariti pobjedu, jer je Red Star u gostima katastrofalan. Oni još uvijek nemaju pobjede u gostima, dok su ostvarili četiri remija i šest poraza u 10 utakmica koje su odigrali na strani. Postigli su samo pet golova, dok su primili čak 14 do sada. Užasna forma koja će vjerujem da se nastavi na stadionu Auxerrea. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.ff33f5bb8ceb72eb339c751c0e95795d.png

(Koeficijenti 1.2. u 10:11 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rio Ave - Tondela | BTTS (1.75) bet365

Ekipa Daniel Ramosa je završila peta prošle sezone u Primeira ligi. Ovo gputa su zaostali u utrci za titulu na početku sezone. Nakon 19 utakmica oni se nalaze na sredini tabele sa samo 24 boda osvojena do sada. Oni imaju jednu od najgorih obrana u ligi ove sezone, jer su do sada primili 30 golova, jedan više nego što su postigli. Sa jednom pobjedom u posljednje tri utakmice, oni su neporaženi u tri utakmice zaredom u ligi, ali pred svojim navijačima su bez pobjede u posljednjih šest utakmica na svim natjecanjima.

Tondela je također na dnu tabele. Oni također imaju jednu vrlo lošu obranu sa 29 primljenih golova. Oni imaju aktivan niz od tri utakmice bez pobjede u ligi. Prije tog razočaravajućeg perioda, imali su niz od četiri pobjede u svim natjecanjima. Najčešći rezultat u sedam utakmica na svim natjecanjima im je bio 2-1, što je bio rezultat na pet od tih sedam utakmica. Samo jednu pobjedu su ostvairli u posljednjih šest utakmica u gostima. Četiri od tih šest utakmica na svim natjecanjima su izgubljene, dok je pet od tih šest utakmica imalo više od 2.5 gola.

Obje ekipe primaju mnogo golova ove sezone. Domaćini su primili golove u sedam domaćih utakmica, dok su gosti primili u svakoj od posljednjih deset utakmica u gostima. Tako da očekujem da će biti više od 2.5 gola u ovom susretu ili možda još bolja opcija po mom mišljenju jeste da će oba tima dati gol.

Screenshot_7.thumb.png.5225e159ec3fa6a2d46a93edef4582d8.png

(Koeficijenti 1.2. u 12:20 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lille - Nice | Više golova u drugom poluvremenu (2.10) bet365

Lille se trenutno nalazi na drugoj poziciji i na toj poziciji su proveli većinu svog vremena ove sezone i oni ne žele da je izgube. Pobijedili su posljednje tri utakmice u Ligue 1, otkako su iznenađujuće izgubili od Toulousea. Oni su ostvarili dvije od te tri pobjede kao gostujuća ekipa. Odradili su odličan posao kada su pobijedili Marseillea sa 2-1 na Velodromu. Oba gola na Velodromu je postigao veznjak Pepe, koji je bio najbolji igrač u timu. Lille je do sada u 22. kola odigrana ove sezone, ostvario 13 pobjeda, četiri remija i pet poraza. Imaju jedan od tri najbolja napada u ligi. Njima će se u ekipu vratiti Celik na desnoj strani, dok se Xeka očekuje u veznom redu.

Nice se još uvijek bori za mjesta koja vode u Europsku ligu i u posljednje vrijeme rijetko gube utakmice. Njihove poraze u kupovima neću spominjati, jer su eliminirani iz oba kupa. U prvenstvu su izgubili samo jednom u posljednjih 12 kola. To je bio poraz od 2-0 protiv Strasbourga i prije toga su ostvarili četiri pobjede i tri remija. Nakon poraza od Strasbourga, oni su ostvarili dvije pobjede kod kuće bez primljenog gola, dok su u gostima ostvarili dva remija. U posljednjoj utakmici su pobijedili Nimesa sa 2-0, dok su strijelci bili Ganago i Sylvestre.

Nice inače igra dobro protiv Lillea, čak i kada igraju u gostima, jer je njihova gostujuća forma u posljednje vrijeme solidna. Lille se suočava sa najtežim testom ove sezone i vjerujem da bi ovo mogla biti vrlo zanimljiva utakmica. Vjerujem da ovo neće biti baš brza utakmica na početku, jer će se igrati navečer i vremenski uslovi možda neće biti baš sjajni, jer je zaista hladno u Francuskoj. Vjerujem da će oba tima pristupiti ovoj utakmici vrlo oprezno, međutim, očekujem mnogo više akcije u drugom poluvremenu, tako da je najbolja opcija u ovom susretu to da će biti više golova u drugom poluvremenu, barem po mom mišljenju! Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.bfb425a773e18e217a465b8256bfbfe1.png

(Koeficijenti 1.2. u 12:25 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lokomotiva - Inter Zaprešić // bet365 2,75

Zaprešić je uz Istru i Rudeš najslabija ekipa u ligi te će do kraja prvenstva sa Istrom ( vjerujem kako će Slaven Belupo ubrzo pobjeći iz opasne zone) voditi veliku borbu za opstanak u ligi. Sa druge strane kod ekipe Lokmomotive je sasvim druga priča, oni se nalaze na četvrtoj poziciji, nekoliko puta su oduševili u prvom dijelu te će do kraja tražiti svoj plasman u Evropu. Ekipa Intera kvalitetno se pojačala, stigao je Ivan Tatomirovic iz Finske liga i ruski krilni nogometaš i bivši igrač Anzhia i CSKA-a Seder Serderov. Ipak veliki hendikep za ekipu predstavja odlazak najboljeg strijelca lige Andrića u ekipu Dinama.

Kada ove dvije ekipe igraju golovi su neizostavni te je tako na zadnjih 5 međusobnih duela postignuto čak 20 pogodaka. bet365 na over 2,5 nudi solidnih 1,70. 

55.thumb.jpg.1ba7bc41d55dda35ed851d8b4ae77047.jpg

Ipak ja sam se odlučio pokušati nešto što ima ogromu kvotu, a nije ne izvodljivo. Uz pomoć betbuildera sam kreirao tiket kojem je za prolazak dovoljno da na meču budu postignuta više od 2 gola te da pri tome Lokomotiva u oba poluvremena postigne gol. 

55.thumb.jpg.6a652707160a9751958acb6ef529e18d.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Mouscron Charleroi x2

Ono sto me privuklo obom tipu je svakako njihovi medjusobni omjeri odnosno tradicija,a kaze gsoti su pobijedili u 10 medjusobnih susreta koja je bilo izmedju ova dva tima.Koeficijent da dvojku je odlican ali sam se odlucio za ovaj tip samo zato sto je domacin u malo boljoj formi.u zadnjih 5 utakmica imaju 3 pobjede i 2 izgubljene utakmice dok goati u zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobjede 2 izgubljene i 1 nerjesenu utakmicu.Domacin je blizu plasmana koji vodi u doigravanje za europu te u ovakvim utakmicama moraju skupljati bodove,jos k tome imaju odlican h2h sa danasnjim protivnikom.Pri tome su gosti puno efikasnija ekipa,dosta zabijaju ali dossta i primaju.

Link to comment
Share on other sites

Lions Phoenix Gibraltar

Ovdje imamo susret tima koji se nalazi na 10 mjestu i samo 3 osvojena boda u 5 utakmica i zabili su samo 3 gola do sada.Dok su gosti na 5 mjestu sa osvojenih 26 bodova iz 15 suareta.Domacin definitivno najdora momcad u prvenstvu sto dokazuje i sama tablica dok gosti za treceplasiranim zaostaje samo 3 boda.Igrali su 6 puta do sad,2 pobjede ima danasnji domacin i 4 goat,u njihovim medjusobnim utakmicama znalo se desit i prava golijada,tako slican scenarij ocekujem o danas,a nadam se da ce biti minimalno 3 gola.Jel vjerujem da ce domacin mozda i postic pogodak al zato ocekujem i da primi minimalno 2 gola.

Link to comment
Share on other sites

Rio ave Tondela

Ovo je susret dvije ekipe koje su za sada ajmo rec sigurne,u sresini tablice,rio ave malo bolji na 9 mjestu a tondela na 13.u mesjusobnim suaretima imaju svako po 2 pobjede i 3 nerjesena rezultata.I jeda n i drugi tim pruzaju malo bolje igre na domacem terenu vec u gastima.Medjutim ono sto je kod njih zanimljivo je da je u svakoj utakmici svaka ekipa zabila bar po gol.Ocekujem da se tradicija i nastavi danas te da svatko ppatigne po zgoditak,mislim da je u danasnjem mecu blize pobjedi domacin,iako mi je ovo sigurnija opcija jel su dokazali do sada u prvenstvu da i jedna j druga ekipa znaju i zabiti i primiti gol.

Link to comment
Share on other sites

Hannover 96 - RB Leipzig 2 (1.65) bet365

Hannover je u poprilično lošoj formi, poraženi su u obe utakmice nakon pauze, a bez pobjede su u posljednjih osam utakmica, i kako svari stoje, uz Nurnberg su glavni kandidati za ispadanje. Najgora su ekipa u ligi po učinku na domaćem terenu (2 1 6) uz gol razliku 7:15. Leipzig je na četvrtom mjestu, te se sa Eintrachtom bore za plasman u Ligu prvaka, a u prethodnom kolu uvjerljivo su savladali Fortunu Dusseldorf na gostovanju (0:4). Hannover ima velikih problema sa povredama, nedostaje im najbolji strijelac i asistent Bebou, bitni igrači poput Fullkruga i Haraguchija, između ostalih. U sva tri dosadašnja međusobna susreta sa Hannoverom Leipzig je izašao kao pobjednik, vjerujem da će nastaviti taj niz i večeras i potvrditi razliku u kvalitetu.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
    • Belgija - Slovačka 1 (1.45) bet365 Belgija će započeti svoj Euro 2024 utakmicom protiv Slovačke koja počinje danas u 18 sati na Frankfurt Areni. Unatoč gubitku nekih ključnih igrača svoje zlatne generacije, Crveni vragovi i dalje su jedni od skrivenih favorita za osvajanje naslova. Belgija je neporažena u 15 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Crveni vragovi također nisu izgubili u tri međusobna susreta sa Slovačkom. Četiri od posljednjih pet utakmica Belgije imale su barem tri gola. Belgija je završila na vrhu svoje kvalifikacijske skupine, ali samo s bodom prednosti ispred Austrije. Ipak, rekord od šest pobjeda i dva remija u osam utakmica govori mnogo. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama S druge strane, Slovačka se tek po treći put pojavljuje na Euru. Kvalificirali su se kao drugoplasirani tim u Skupini J. Slovaci su izgubili dvije utakmice od Portugala tijekom kvalifikacija. Pobijedili su u sedam i remizirali jednu od preostalih osam utakmica protiv drugih protivnika. Četiri od posljednjih šest utakmica Slovačke završile su s tri ili više golova. Belgija ima velike probleme s obranom uoči prve utakmice turnira. Thomas Meunier se pridružio Janu Vertonghenu i Arthuru Theateu na listi ozlijeđenih, napustivši prijateljsku utakmicu protiv Luksemburga nakon samo 20 minuta na terenu. Belgija (4-5-1): Casteels – De Kuypers, Faes, Witsel, Castagne – Mangala, Onana, Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku S druge strane, Francesco Calzona nema novih problema s ozljedama uoči otvaranja turnira. Slovačka (4-3-3): Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin Ovo je jedna od posljednjih prilika za igrače poput Romelua Lukakua i Kevina De Bruynea kao jedinih preostalih članova belgijske zlatne generacije nogometaša. Ovaj duo će imati veliku pomoć od igrača poput Leandra Trossarda i Jeremyja Dokua, jer Crveni vragovi i dalje imaju vrlo snažnu napadačku liniju. Belgijanci su lagano prošli pored Crne Gore i Luksemburga u prethodne dvije prijateljske utakmice. Slovačka je također izgledala sjajno u svojim posljednjim utakmicama, ostvarivši dvije zasebne pobjede od 4-0 protiv San Marina i Walesa ranije ovog mjeseca. Ipak, nedostaje im iskustvo igranja na velikim turnirima i njihova kvaliteta se teško može usporediti s belgijskom. Možete se kladiti na pobjedu Belgije s kvotom 1.45 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Belgija povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 12:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Rumunjska - Ukrajina 2 (1.90) bet365 Rumunjska se vraća na Europsko prvenstvo nakon što je propustila izdanje iz 2020. godine. Turnir otvaraju utakmicom protiv Ukrajine danas u 15 sati na Allianz Areni u Munchenu. Rumunjska nije uspjela postići gol u dva uzastopna susreta protiv Bugarske i Lihtenštajna.  Samo jedna od posljednjih pet utakmica Rumunjske imala je tri ili više golova. Rumunjska je imala izvrsnu kvalifikacijsku kampanju, završivši na vrhu skupine i bez ijednog poraza u deset utakmica. Činjenica da su završili kvalifikacije iznad Švicarske i Izraela daje dodatni optimizam njihovim navijačima. S druge strane, Ukrajina je prošlog utorka demolirala Moldaviju rezultatom 4-0. Ukrajina ima dvije pobjede i remi u posljednja tri međusobna susreta s Rumunjskom. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ukrajina će nastupiti na svom četvrtom uzastopnom Euru. Nakon što nisu uspjeli proći grupnu fazu u prva dva nastupa, Ukrajinci su se prije tri godine plasirali u četvrtfinale. Engleska je tada bila previše jaka za njih. Momčad Serhija Rebrova je zamalo propustila drugo mjesto u kvalifikacijskoj skupini za ovaj turnir iza Italije. Karte za Njemačku su osigurali pobjedama od 2-1 nad Bosnom i Hercegovinom i Islandom u doigravanju u ožujku. Rumunjska se suočava s utrkom protiv vremena jer su četiri njihova ključna igrača navodno ozlijeđena prije prve utakmice. Na popisu su glavni kreator igre Razvan Marin i napadač Gheorge Puscas. Iako nitko od ovih igrača nije službeno isključen, vjerojatnost je da će ova utakmica doći prerano za njih. Rumunjska (4-5-1): Moldovan – Mogos, Dragusin, Racovitan, Olaru – Man, Sorescu, Cicaldau, Hagi, Coman – Puscas Ukrajina je u utorak navečer pobijedila Moldaviju s 4-0 u prijateljskoj utakmici u Zimbru. Međutim, pobjeda je donijela veliku zabrinutost zbog ozljede. Lijevi bek Evertona, Vitaliy Mykolenko, bio je prisiljen napustiti igru u prvom poluvremenu, a njegov nastup je pod velikim upitnikom. Ukrajina (4-4-2): Lunin – Konoplya, Zabarnyi, Matviienko, Zinchenko – Tsygankov, Malinovsky, Stepanenko, Mudryk – Sudakov, Dovbyk U toj utakmici protiv Moldavije, Heorhii Sudakov je posebno inspirirao s dvije asistencije i golom, dok su Yaremchuk, Tsygankov i Dovbyk također bili strijelci. S druge strane, momčad Eduarda Iordanescua je bez pobjede u četiri uzastopna susreta u svim natjecanjima, uključujući poraz 2-3 od Kolumbije u ožujku. Konačno, Rumunjska bi mogla biti bez dva važna napadačka igrača zbog ozljeda. Prognoziram pobjedu Ukrajine po kvoti 1.90 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Ukrajina povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use