Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 1.3.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Rayo Vallecano - Girona (21:00) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.46)
Prosjek ekipe 1: 2.54
Prosjek ekipe 2: 2.13
Hb5qG2q.png

Serie A

Cagliari - Inter (20:30) bet365
Sudac: Luca Banti (5.09)
Prosjek ekipe 1: 2.25    
Prosjek ekipe 2: 2.00
TumistS.png

Bundesliga

Augsburg - Bor. Dortmund (20:30) bet365
Sudac: Tobias Stieler (2.56)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.24
5tsg2Mw.png

(Koeficijenti 28.2. u 18:56 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Cheteauroux - Brest 2 (2.25) bet365

Čini mi se jedna vrlo zanimljiva utakmica u Ligue 2. Drugoplasirani Brest će gostovati 14-plasiranom Chateaurouxu. Naime, Brest se na vrhu tabele bori za tu prvu poziciju sa Metzom i samo su tri boda iza njih i ovo će biti savršena prilika da stvore pritisak na Metz, koji također ima jednu tešku utakmicu u ovom kolu u gostima. Brest je također treća najbolja ekipa u gostima, gdje su ostvarili pet pobjede, pet remija i dva poraza. Ostvarili su 20 bodova u 12 utakmica u gostima do sada.

Na drugoj strani Chateauroux je ekipa koja je jedna od četiri najgore ekipe kada igraju pred svojim navijačima. Oni su u posljednjih pet utakmica kod kuće ostvarili tri remija i dva poraza. Kod kuće su primili 16 , a postili samo 13 golova u 13 utakmica. Cheteauroux je u posljednjih 10 utakmica kod kuće ostvario samo dvije pobjede na svim natjecanjima. Vjerujem da će Brest ovdje iskoristiti svoju šansu i ostvariti sva tri boda kako bi se približili Metzu na vrhu tabele. Dodatna motivacija za Brest je to što je ispod njih Lorient koji je u sjajnoj formi i imaju samo četiri boda manje, tako da ukoliko Brest ne ostvari pobjedu u ovom susretu, smiješi im  se i velika borba za tu drugu poziciju. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.eeb573ba39e8c8037cbb3c09c3f8db84.png

(Koeficijenti 1.3. u 11:55 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Istra 1 (1.30) bet365

Rijeka se u ovom trenutku nalazi na drugoj poziciji sa samo jednim bodom više od Osijeka koji se nalazi na trećoj poziciji. Dinamo Zagreb je naravno ovu ligu već praktično i osvojio, tako da je sada samo preostala borba za ove naredne tri pozicije koje vode u kvalifikacije za Europsku ligu. Rijeka je u posljednje tri utakmice ostvarila dvije pobjede i obje te pobjede su bile u gostima. Sada igraju protiv pretposljednjeg tima na tabeli Istre.

Istra je očajna ove sezone. Imaju četiri boda manje od Intera Zaprešića koji se nalazi na toj osmoj poziciji. Istra će se boriti za ostanak u ligi kako stvari stoje u ovom trenutku. Oni ne mogu otići na posljednje mjesto upravo zbog toga što Rudeš ima samo četiri boda do sada i to je već riješeno pitanje. U svakom slučaju ovdje očekujem pobjedu Rijeke i to ubjedljivu. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.ab16e197d63b993e3964cffb673f3684.png

(Koeficijenti 1.3. u 12:17 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Augsburg - Dortmund | Dortmund Over 5.5 kornera (2.20) bet365

Ovdje mi je sve gotovo jasno. Borussia Dortmund je konačno odigrala dobru utakmicu prošlog vikenda i preživjeli su veliki Leverkusen test. Postigli su tri gola i uzeli sva tri boda i to je bila njihova prva pobjeda u šest utakmica na svim natjecanjima. Zadržala ih je na vrhu Bundeslige. Međutim, Bayern Munich je sada samo tri boda daleko od njih na drugoj poziciji, što znači da se ekipa Lucien Favrea ne smije zezati i moraju nastaviti sa pobjedama, inače će izgubiti to prvo mjesto. Dortmund je u ovoj utakmici ogroman favorit protiv ekipe koja se nalazi skoro na dnu tabele Augsburga. Međutim, moja oklada neće ići na pobjedu Dortmunda, iako mislim da će oni ostvariti tu potrebnu pobjedu, nego sam primijetio na bet365 kladionici da je granica na timske kornere na Borussiju Dortmund postavljena na 5.5. Oni po utakmici u prosjeku prave 5.22 kornera i mislim da mi ova oklada ima pravu vrijednost. S obzirom da Dortmund ovdje mora napasti i ostvariti pobjedu, u protivnom će im Bayern preuzeti prvu poziciju, vjerujem da je moguće da će oni preći ovu granicu, a koeficijent koji je kladionica dala ima mi pravu vrijednost. Očekujem više od 5.5 kornera Dortmunda u ovom susretu. U prošlom susretu u gostima, gdje je Borussia igrala protiv Nurnberga, gdje je bilo 0-0, bilo je čak 11 kornera za Dortmund. Ne vidim razloga zašto to ne bi bilo tako i u ovom susretu. Augsbrug također ima mnogo problema sa ozljedama i mnogo izostanaka. Sretno!

Screenshot_5.png.24bf4db1235f3e0ade3508990cc70f9c.png

(Koeficijenti 1.3. u 13:39 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Cagliari - Inter 2 (1.70) bet365

Inter je u borbi za Ligu prvaka i nemaju pravo na kiks. Roma i Milan im dišu za vratom i potreban im je svaki bod, koji bi mogao biti presudan u borbi za Ligu prvaka. Inter je trenutno u najboljoj poziciji, ali ima još dosta borbe do kraja. Ako planiraju da ostanu na četvrtoj poziciji, ovakve utakmice jednostavno moraju da pobjeđuju. Inter je u pristojnoj formi, a otkako se pojavio problem sa Icardijem ekipa je počela čak igrati i bolje nego prije i popravili su svoju formu. U prošlom kolu su postigli tri gola Fiorentini i izgleda da i bez Icardija imaju načine da postižu golove. 

Cagliari je u očajnoj formi a u posljednjih pet utakmica imaju četiri poraza, međutim još uvijek imaju čak šest bodova iznad zone ispadanja i vjerujem da će oni očuvati svoj status prvoligaša na kraju sezone, ali za danas očekujem da nemaju mnogo toga tražiti u ovoj utakmici. Inter je igrački mnogo kvalitetnija ekipa, dok im je pobjeda u ovom trenutku mnogo potrebnija i očekujem da će doći do tri boda bez mnogo problema. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.e28984e6f6dd63afd029f80c4b24dd62.png

(Koeficijenti 1.3. u 14:53 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, MaliMisko12 said:

Dali ima neko ko prati tenis pogotovo Dubai o Monflisu i Coricu ?

Gledao sam malo Federera na ovom turniru i u sva tri meča daleko je to bilo od neke uvjerljive igre, na momente se baš provlačio. Nisam gledao Ćorića, sva tri meča je dobio u tri seta tako da ni on nije bio naročito dominantan ali mislim da mu leži Federer, dobio ga je u prethodna dva meča, tako da mu danas u najmanju ruku može pružiti jak otpor, a ako mu se ukaže šansa može i do pobjede. Ja bih probao sa hendikepom na Ćorića, +3.5 (1.66) bet365.

Link to comment
Share on other sites

Jedan zanimljiv betbuilder na betu sa kvotom 1,80. 

Danas nas ocekuje duel Cagliaria i Intera. Domaćini su još uvijek u borbi za što mirnije osiguranje prvoligaškog statusa i motiva protiv Intera im sigurno neće nedostajati jer im je trenutno svaki bod izuzetno bitan. Gosti s druge strane nakon lošije serije rezultata hvataju zalet ali su dozvolili da im se Milan i Roma približe na 2 odnosno 3 boda razlike i sada nemaju pravo na kiks jer bi mogli ispasti iz mjesta koja vode u LP. Sudac utakmice je Banti koji drži dosta visok prosjek kartona koje pokazuje i granicu od 3 kartona je prebacivao na zadnjih 8 od 9 utakmica. S obzirom da se obje ekipe bore za nešto na suprotnim stranama tablice i da im motiva nece nedostajati ova oklada mi se cini kao prilicno izvjesna. 

 

Screenshot_20190301_173631.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cagliari - Inter 2 (1.70) bet365

Inter je na 3. mjeste, ali ima samo tri boda prednosti ispred petoplasirane Rome i više nemaju pravo na kiks u ovakvim utakmicama. Nakon dva uzastopna poraza podigli su formu i u narednih 5 utakmica u svim takmičenjima ostvarili 4 pobjede, a za vikend su remizirali sa Fiorentinom u gostima, i to nakon što su vodili 3:1. Cagliari je u lošoj formi, u prethodnih 8 utakmica imaju učinak 1 1 6, a što se tiče međusobnih susreta, Inter je slavio na posljednja tri gostovanja na Sardinij (1:2, 1:5, 1:3), kao i u posljednja četiri zaredom. Gorući problem u Interu je svakako Mauro Icardi, koji odbija da potpiše novi ugovor i vjerovatno će i večeras biti van sastava, ali mislim da Inter i bez njega može da uzme sva tri boda.

Link to comment
Share on other sites

Rayo Vallecano - Girona X2 (1.66) bet365

Dva tima koja se bore za opstanak, u goroj poziciji je Rayo, pošto su na pretposljednjem mjestu sa 5 bodova manje od Girone. Početkom godine, Rayo je bio u mnogo boljoj formi, dok je Girona nizala poraza, ali u posljednje četiri utakmice Rayo je nanizao četiri poraza, dok je Girona ostvarila senzacionalnu pobjedu protiv Reala na Santiago Bernabeu, te remizirala protiv Sociedada, i trenutno su u boljoj formi od domačih, te mislim da se večeras iz Vallecasa u najmanju ruku mogu vratiti neporaženi.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
    • Belgija - Slovačka 1 (1.45) bet365 Belgija će započeti svoj Euro 2024 utakmicom protiv Slovačke koja počinje danas u 18 sati na Frankfurt Areni. Unatoč gubitku nekih ključnih igrača svoje zlatne generacije, Crveni vragovi i dalje su jedni od skrivenih favorita za osvajanje naslova. Belgija je neporažena u 15 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Crveni vragovi također nisu izgubili u tri međusobna susreta sa Slovačkom. Četiri od posljednjih pet utakmica Belgije imale su barem tri gola. Belgija je završila na vrhu svoje kvalifikacijske skupine, ali samo s bodom prednosti ispred Austrije. Ipak, rekord od šest pobjeda i dva remija u osam utakmica govori mnogo. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama S druge strane, Slovačka se tek po treći put pojavljuje na Euru. Kvalificirali su se kao drugoplasirani tim u Skupini J. Slovaci su izgubili dvije utakmice od Portugala tijekom kvalifikacija. Pobijedili su u sedam i remizirali jednu od preostalih osam utakmica protiv drugih protivnika. Četiri od posljednjih šest utakmica Slovačke završile su s tri ili više golova. Belgija ima velike probleme s obranom uoči prve utakmice turnira. Thomas Meunier se pridružio Janu Vertonghenu i Arthuru Theateu na listi ozlijeđenih, napustivši prijateljsku utakmicu protiv Luksemburga nakon samo 20 minuta na terenu. Belgija (4-5-1): Casteels – De Kuypers, Faes, Witsel, Castagne – Mangala, Onana, Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku S druge strane, Francesco Calzona nema novih problema s ozljedama uoči otvaranja turnira. Slovačka (4-3-3): Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin Ovo je jedna od posljednjih prilika za igrače poput Romelua Lukakua i Kevina De Bruynea kao jedinih preostalih članova belgijske zlatne generacije nogometaša. Ovaj duo će imati veliku pomoć od igrača poput Leandra Trossarda i Jeremyja Dokua, jer Crveni vragovi i dalje imaju vrlo snažnu napadačku liniju. Belgijanci su lagano prošli pored Crne Gore i Luksemburga u prethodne dvije prijateljske utakmice. Slovačka je također izgledala sjajno u svojim posljednjim utakmicama, ostvarivši dvije zasebne pobjede od 4-0 protiv San Marina i Walesa ranije ovog mjeseca. Ipak, nedostaje im iskustvo igranja na velikim turnirima i njihova kvaliteta se teško može usporediti s belgijskom. Možete se kladiti na pobjedu Belgije s kvotom 1.45 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Belgija povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 12:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use