Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Roeselare - Mouscron   1         10/10

bwin i expekt maknuli par iz ponude + na betfairu promet preko 160.000€ što je neuobičajno za Belgijsku ligu gdje je prosjek prometa oko 10.000€...

Čini se da vrijedi probati...hm...

ko je jamio jamio!!!

inace to mi je jako pouzdan izvor!

Objavljeno

Roeselare - Mouscron   1         10/10

bwin i expekt maknuli par iz ponude + na betfairu promet preko 160.000€ što je neuobičajno za Belgijsku ligu gdje je prosjek prometa oko 10.000€...

Čini se da vrijedi probati...hm...

ko je jamio jamio!!!

inace to mi je jako pouzdan izvor!

Ja sam odigrao, ali sam za 300+€ pao na overu real - atletico... a po prilikama je trebalo biti barem 5 golova... Pogotovo se je atletico ispromašivao... Mogao je tako prošlo kolo protiv Barce a ne danas... >:(

Objavljeno

I kao šečer na kraju Espanyol fula penal za 1:1 i to prečka pod tj. prečka i linija gola...

A u kur** više!

Villarreal "paničnom" pobjedom učvrstio četvrto mjesto

SUBOTNJI program 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva završio je minimalnom domaćom pobjedom Villarreala 1:0 protiv Espanyola.

Nogometaši Villarreala su poveli u 20. minuti nakon pogotka glavom Fuentesa, poslije kornera. I od tog trenutka je na travnjaku Madrigala zavladao ritam igre koji je diktirao pretposljednji s ljestvice, Espanyol.

Svjesno ili ne, Villarreal se povukao, te gotovo panično branio do kraja utakmice. U nekoliko navrata su napadači Espanyola šeprtljavo reagirali, a mnogo češće je sjajno branio vratar Villarreala Diego Lopez, koji je spriječio dva ili tri sigurna pogotka Espanyola.

Najbolju šansu su gosti propustili u 67. minuti kada Luis Garcia nije uspio zabiti niti s bijele točke.   

Izvor: Index

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use