IzudinB 2495 Prijavi objavu Objavljeno April 13, 2019 (Koeficijenti 13.4. u 10:50 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
IzudinB 2495 Prijavi objavu Objavljeno April 13, 2019 T. Harris over 19.5 (1.83) bet365 Večeras za Sixerse vrlo vjerovatno neće biti najboljeg igrača Embiida, pa sam se s toga odlučio za Harrisa. On ima odlične brojke kada je Embiid out, pa je tako u 13 utakmica, čak 11 puta išao preko zadane margine. Zabijao je 25,23,20,21,29,32,20,21,13,22,22,25. (Koeficijenti 13.4. u 16:09 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
IzudinB 2495 Prijavi objavu Objavljeno April 13, 2019 Philadelphia - Brooklyn | Prolaz Philadelphia bet365 Dajem Netsima maksimalno dvije pobjede i to ako Embiid ne bude igrao jednu ili više utakmica. Joel ih je silovao ove sezone, čak su u neka doba pokušali i sa small ball petorkom jer nije bilo smisla. Netsi solidno odradili sezonu ali je Phila kvalitetnija i s Embiidom i bez njega i ne bi trebali imati problema. Boston - Indiana | Prolaz Bostona bet365 Boston uhvatio pravu formu. Malo ih je poremetila ozljeda Smarta, ali su Brown i pogotovo Hayward u dobrim formama. Gordon proigrao, pnr s Horfordom brutalan i pravit će velike probleme Pacersima. Indiana ima dobru obranu ali su zato dosta pali u napadu ozljedom Oladipa. Bogdanović glavni egzekutor, falit će Smart da ga skroz zaustavi kao neki dan ali će se Kelti svakako znati nositi s njim. Prognoza nekih 4:1-4:2 za Boston. Houston - Utah | Prolaz Houstona bet365 Utah je dobila možda i najnezgodniji matchup. Houston im nikako ne odgovara, Rakete igraju odlično od All Stara i mislim da prolaze u polufinale Zapada gdje ih čeka finale prije finala protiv GSW-a. Portland - Oklahoma | Prolaz Oklahoma bet365 Iako Portland ima prednost domaćeg parketa, mislim da OKC prolazi. Blazeri su puno izgubili ozljedom Nurkića i Kanter to nikako ne može nadomjestiti. Uz to se i McCollum tek vratio nakon ozljede. Iako mi OKC nije ulijevao povjerenje ove sezone, uhvatili su pravu formu pred doigravanje, Portland im odgovara, talentiranija su ekipa, a i Westbrook obožava igrati protiv njih i uvijek ih siluje. (Koeficijenti 13.4. u 16:25 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Citiraj Share this post Link to post Share on other sites