Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 20.03.2009 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo par parova za malo manji ulog ako netko želi probat, ja ću sigurno odigrat pa šta bude...

Guingamp - Lens  2  2,70

-Guingamp je igrao u kupu i pobjedio u gostima Sedan sa 1:3 izgleda da su u formi...no Lens je prvi na tablici u drugoj ligi i sigurno nisu tamo bez veze nemaju pobjedu već tri utakmice i bio bi red da se vrate pobjedama...zašto ne probat računat na umor igrača guingampa zbog kup utakmice? 2 pa da vidimo šta će biti...

Ujpest - Debrecen  X  3,20

-Primjetio sam kako Debrecen uvjek ima problema sa Ujpestom, u zadnjih 6 utakmica Debrecen ima 5 pobjeda i jedan poraza a ujpest ima 3 pobjede i 3 remija, to je susret prvog i drugog na ljestvici i mislim da bi X bio realan rezultat...zašto ne probat...

Chicago Blackhawks - Edmonton Olilers  X  4,05

-Kao što sam rekao Chicago je izgubio to 4. mjesto u konferenciji i očigledan je pad u formi. Edmonton jučer pobjedio 8:1 u gostima Colorado...očito je da su oni u formi, imaju još jednu utakmicu u gostima i vrlo lako se može dogodit po trenutnoj formi da ostvare novu pobjedu no Chicago neće dozvoliti tako lako sakupljanje bodova u njihovoj dvorani moraju se vratiti u staru formu, a to će najlakše napravit u svojoj dvorani. Meni sve izgleda na nerješeno pa ću probat sa iksom :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use