Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:
Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.
-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Bet at home alternativni link
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Ipak samo double, predomislio sam se; Crvena Zvezda vs Partizan, golovi na mecu (nedelja) Ajax vs Psv, golovi na mecu (subota) Ukupna kvota 1,70 za pohlepne ili 1,16 za plasljivce Golove na tri utakmice sam najavio jos pocetkom ove sedmice, dakle jos pre pet dana. Radi se o utakmicama Crvena Zvezda vs Partizan, Ajax vs Psv i Nec vs Feyenoord, ali sam od ove poslednje ipak odustao. Cim sam bas ove tri utakmice odabrao, a veliki Bet365 je bas ove tri utakmice kvotirao sa medju najmanjim kvotama na golove za ovaj weekend, to moze da znaci samo nekoliko stvari. Ili imam nadprirodne moci, ili su veliki Bet365 i njihovi bookmakersi ohooo-hoo daleko iza mene, ili je i jedno i drugo. Crvena Zvezda vs Partizan, golovi (nedelja) Ova utakmica je odlican primer zasto statistika i medjusobni susreti, ili istorija medjusobnih susreta nista ne bi trebalo da znace prilikom realnog kladjenja. Over 2,5 gola na ovoj utakmici je kvotiran sa neverovatnih 1,28 sto, kao prvo nikada ranije nije bilo moguce. Kao drugo, golove na utakmici srpskih govana, kladionice su kvotirale kao da igra sveti Bayern. Kao trece, to sam bas proveravao, ovaj over 2,5 golova je medju nekoliko najmanje kvotiranih golova u Evropi. Malo sam uporedjivao golove, pa ovoliku kvoticu za golove i to over 2,5 gola imate samo u norveskoj drugoj ligi, a ovoliki over 2,5 gola po 1,28 ne moze da se nadje ni kod nemaca (osim Bayerna), ni kod holandjana, ni kod belgijanaca, za koje ipak mozemo reci da igraju otvorenije od, na primer, italijana gde su golovi na utakmicama incident. Pa kako onda veliki Bet365 nudi ovoliko malu kvotu bas na utakmici beogradskih govana, kada statistika medjusobnih susreta, ako gledamo poslednjih sto godina, pokazuje da je bilo undera koliko hocete. Ja mislim da sutrasnji derby nece imati nikakve veze sa prethodnima, i da sutra statistika ili medjusobni susreti nece imati nikakvu ulogu. Kao prvo, Zvezdin trener uopste nije kao sto su prethodni Zvezdini treneri bili. Kao drugo, ni Partizan nikada u svojoj istoriji nije imao ovakvu neznalicu na klupi. Kao trece, iako se srpski prvak zna u narednih sto godina, ovakav odnos izmedju beogradskih govana jos nikada nije bio u istoriji. Partizan nikada nije bio na ovakvom dnu, plus je treci od nazad, plus igraju kao qurci, plus su ispali iz svih evropskih takmicenja vec u osmom mesecu. Sa druge strane, Zvezda ima deset puta jaci roster, pet puta vise vredi na trzistu, plus imaju preko trideset registrovanih igraca, plus imaju roster koji su pravili za Ligu Prvaka, pa se sve to srusilo kao kula od karata. Ako Zvezda sutra pobedi, ide na jedanaest bodova vise, a Partizan na jedno od poslednja dva mesta na tabeli. Ali ja bih se zadrzao na trenerima. Po meni, bas su treneri razlog zasto su kladionice golove na ovoj utakmici kvotirali kao da igra Bayern. Da sam na mestu Rijere, ja bih se prvo raspitao kako u otrovnoj Srbiji prolaze moderni treneri, na primer, kako je prosao izraelac Bahar. A da sam na mestu Partizana, ja bih prvo razmislio zasto bi uopste placali trenera, ako igraci mogu sami izmedju sebe da se dogovore ko ce igrati. Znaci, sutra cemo na klupama beogradskih govana imati jednog trenera koji muda za bubrege moze da prodaje samo ovakvim klubovima kao sto je Zvezda, a kada ode u Eintracht, to moze u Nemackoj da mu prodje dva i po meseca, i drugog trenera koji zna koliko i Pirlo i Cannavaro. Eto zasto su kladionice over na utakmici kvotirale kao da igra Bayern. E sada … kako da kazemo koliko golova na utakmici, kada je over 1,5 gol kvotiran sa 1,08 a over 2,5 gola sa 1,28 Ajax vs Psv Kada biste vi samo znali kakvih sam se ja sve nagledao holandskih derbija, majko moja. Kao na primer, ovaj Znaci, u svetoj Holandiji je sve moguce, pa cak i da jedna ekipa pregazi drugu, cak i u gostima, ili im odrzi cas modernog fudbala, ili da jedna ekipa ponizi drugu … sve je moguce. Ko danas od kolega sa Foruma ne bude hteo da gleda holandski derby, morace i da objasni koji je razlog za to. Ajax, i to jedan novi Ajax, je krenuo u sezonu kao dopongovan i ne misli da stane, a veceras mu dolazi uz Bayern, najefikasnija ekipa u Evropi, a plus su i nedisciplinovani i neodgovorni. A zamislite tek sto je veliki Bet365 gol bilo koje ekipe na utakmici kvotirao sa 1,12 ccccccccc. Ja stvarno ne mogu da zamislim da na ovoj utakmici padne jedan ili nijedan gol, ali bih mogao da zamislim da obe ekipe na kraju utakmice budu zadovoljne bodom. Ajax svakako igra kao dopingovan, pa ne verujem da bi bili nezadovoljni ako ne bi izgubili, jer se ipak radi o Psv-u. A ne verujem ni da bi u Psv-u bili nezadovoljni da u Amsterdamu izvuku zivu glavu. Znaci, najpre golovi na utakmici, a za ljubitelje visokih kvota mozda i X, nereseni ishod, a mozda i obe igre istovremeno, kroz chancemix, da ce se na utakmici dogoditi jedan od dva dogadjaja, golovi ili X, nereseni ishod. Nec vs Feyenoord, masturbacija ili ne? Uvek je dobro i korisno da se na nasem Forumu sto vise drzimo nauke. Zvanicna nauka kaze da masturbacija nije ni bolest ni poremecaj, vec sasvim prirodna i uobicajena pojava, zdrav i prirodan deo ljudskog razvoja koji pomaze u upoznavanju sopstvenog tela. Nauka kaze da ceo svet masturbira, i zene i muskarci, i carevi i kraljevi i Predsednici, kao i zivotinje u Zooloskim vrtovima, a procene kazu da izmedju 85% i 90% populacije masturbira, dok onaj preostali procenat odlazi na one koji lazu da ne masturbiraju. Zvanicna nauka kaze i da je covek prohodao uspravno kako bi oslobodio ruke za masturbaciju. Zvanicna nauka kaze i da je kod mastrubacije korisno to sto za nju nije potrebno da se sredjujete kao za izlazak, ne morate placati veceru i pice kada mozete dobiti isti rezultat za manje od pet minuta, i to potpuno besplatno. Plus ne morate posle ejakulacije sa nikim da pricate, ne morate da budete strucnjak da biste znali da masturbirate, nema straha da cete zatrudneti, nema straha od polnih bolesti, a posle masturbacije retko kada imate osecaj krivice. A rezultat je uvek isti, kao i kod snosaja. E sad … sta je bolje, to je vec neka druga prica. Znaci ovako. O Necu svi sve znamo, zahvaljujuci meni. Feyenoord ima vise pobeda na strani nego kod kuce, zapravo kod kuce jos uvek nema pobedu, vec je prosuo cetiri boda u dve utakmice u Rotterdamu. Ako misli da vraca izgubljene bodove kod Neca u gostima, verovatno cemo proci u realnom kladjenju na golove na ovoj utakmici. Pogotovo ako do pocetka utakmice ne poprave odbranu. Ali, ako vec imamo pored sebe zenu koju volimo, zasto bi uopste masturbirali, iako zvanicna nauka kaze da je masturbacija uobicajena potreba od koje imamo koristi? Odnosno zasto bi se kladili na golove na utakmici Nec vs Feyenoord, ako vec imamo beogradski derby i utakmicu Ajax vs Psv kroz double, zar ne? Ili mozda da poslusamo sexualne terapeute koji za poboljsanje sexualnog zivota ljubavnih parova preporucuju istovremeno yebanje i masturbaciju. Muskarac da vrsi one smesne pokrete, a zena da se istovremeno zadovoljava. Odlucote sami. Golovi samo na Ajaxu i Zvezdi, kroz double ili i istovremeno golovi na Necu, kroz triplu. -
Golovi na utakmicama Crvena Zvezda vs Partizan (nedelja), Ajax vs Psv (danas) i Nec vs Feyenoord (danas) Tekst analize ce biti ubacen u toku prepodneva. -
Kakav odmor za oci videti da nema vise Fitoza u ovom Pravilu broj 27, majko moja E moj Fitoze, mozes samo da sanjas svoje ime u narednih sto godina u ovom Pravilu broj 27. Sto si postavljao one tvoje kvotice od po 1,01 na Barcellonu u rukometu, postavljao si, sada je kraj … nikada vise. Kada sam video ovog Colta, a ne Fitoza u Pravilu broj 27 odmah sam zaboravio kako sam tesko pao na Feyenoordu. Danas je moj najlepsi dan u zivotu. Yebi ga, kada na kraju sezone osvojite drvenu medalju, nema ni privilegija. -
U prvoj ligi, u novoj sezoni 2026/2027 po administratorima, nema kolege @mesrine, majko moja. Ovo je samo potvrda, koliko daleko je nauka otisla, i koliko se samo nauka donekle priblizila razumevanju slozenosti ljudskog mozga. Ljudski mozak je najslozenija pojava u istoriji sveta, gde Crkva ne moze da objasni ni gde sa mozak nalazi, a kamoli cemu sluzi. Nas administrator uopste ne zna da je i kolega @mesrine usao u prvu ligu, i da nas ima trinaest, a ne dvanaest. To je zato sto kolega mesrine zapravo nista nije ni osvojio u prosloj sezoni, pa nasi mozgovi obradjuju samo tu informaciju, a ne i informaciju da je sledom raznih okolnosti i sumanutim pravilima da u prvu ligu moze da udje ko god se registruje, on zapravo sebi izborio pravo ucesca u poslednjem kolu prosle sezone, onim istorijskim pogodkom strelca na utakmici West Hama. Za Forum je odlicno sto su u prvu, elitnu usli zajedno kolege fyrushaa i mesrine, jer bi bila katatrofa da je jedan ostao u drugoj, amaterskoj, a drugi da je usao u prvu, elitnu, ali je sustina ovog posta da ljudski mozak uopste ne moze da prihvati da postoji neka liga na svetu u kojoj u visi rang ulaze cetiri prvoplasiranih ucesnika. E, zato je administrator predvideo da i kolega ucestvuje u prvoj, elitnoj. Ljudski mozak … najveci fenomen ljudskog postojanja. Zivela nauka, da nema nauke, danas bi predloge za kladjenje pisali iz pecine, na kamenu. -
Od Goksim · Objavljeno
Hvala @Kiks77 na upitu. Objavljen je raspored kola za Posljednju Šansu 2026./2027. kao i predložena pravila koja su, uz par malih preinaka zbog situacije iz prošle sezone gdje smo imali natjecatelje Prve Lige koji su odustali od natjecanja što je situacija koju nismo imali pokrivenu pravilima, gotovo identična kao i prošle sezone i stupaju na snagu sa početkom natjecanja. Kao i uvijek, otvoreni smo za sve sugestije oko pravila i prijedloga za poboljšanje natjecanja te se sugestije u ovoj temi mogu uzeti u obzir i dodati prije početka natjecanja ako je velika većina natjecatelja za isto, ili se određeni prijedlog može staviti na glasanje ako smatramo da je validan, u skladu sa duhom natjecanja, te mjerljiv iz perspektive managiranja istog.
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS
Recommended Posts
Registriraj se na forum
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.