Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Utrecht - AZ Više od 2.5 gola (1.66) bet365

Utrecht je imao zaista lijepe tri pobjede u nizu u Erediviziji, ali njihovo putovanje u Ajax nije bilo onako kako su očekivali, gdje su poraženi sa 4-0. Razlika u kvaliteti je bila očigledna od prve minute i gosti su bili sretni što su primili samo tri gola u prvom poluvremenu. Međutim, ovo neće ništa promijeniti za njih, jer je to očekivan poraz. Tim ostaje na četvrtoj poziciji u ovom trenutku, samo bod manje od trećeplasiranog PSV-a i šest manje od drugoplasiranog Alkmaara. Domaćinima će nedostajati Dalmau, dok Ramselaar ostaje pod znakom sumnje.

Na drugoj strani imamo Alkmaar, koji je trenutno u dobroj formi, nakon što su ostvarili svoju petu pobjdu u prošloj utakmici, zajedno sa dvije pobjede u Europskoj ligi protiv Kazakhstanske Astane. Oni izgledaju prilično puni samopouzdanja, nakon što se nalaze samo šest bodova iza lidera Ajaxa na drugoj poziciji. Gosti će definitivno u ovoj utakmici biti bez Gudmundssona. Utrech je igrao utakmice sa više od 2.5 gola u 11 od posljednjih 12 utakmica protiv Alkmaara, tako da mislim da bi i ovdje mogli gledati nešto slično! Sretno!

klRBm8i.png

(Koeficijenti 23.11. u 14:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno
On 22. 11. 2019. at 18:00, crash1 said:

Leverkusen - Freiburg // X2 bet365 Bet365 Hrvatska - 2,62

Freiburg igra fenomenalno ove sezone posebno u gostima gdje su na zadnjih 5 utakmica osvojili čak 10 bodova. Freiburg je ove sezone uzeo sva tri boda u utakmicama protiv Leipziga i Hoffenheima, dok je također remizirao s Borussijom Dortmund. To ne može biti slučajno, što potvršuje i trenutni plasman na tabeli gdje zauzimaju visoku četvrtu poziciju sa samo 4 boda zaostatka za Gladbachom.

Ovo je po meni vrlo izgledna opklada, ja sam nekako ubjeđen da Leverlusen neće slaviti u ovom meču. Kladionice su podcijenile Freiburga kao i u svim težim mečevima od početka sezone a oni na kraju uvijek dokažu suprotno. Imaju sjajnog trenera Christian Streicha koji je vrhunski strtučnjak i još bolji motivator i čovjek je koji zna spremiti ekipe za ovakve mečeve.

Mislim da Leverkusen odgovara Freiburgu, odnosno njihov stil igre jer igraju na posjed a u svim mečevima ove sezone gdje je protivnik imao loptu više u svom posjedu Freiburg je slavio. Jedina dva poraza u ovoj sezoni pretrpjeli su protiv Kolna i Union Berlina koji su u tim mečevima ima znatno manji posjed od Freiburga.

image.thumb.png.496676ccdaa99ac89c5195a53c9ebea0.png

Win :D 

Real je zeznuo zbog promjene arbitra, a mrtva Barca je stvarno mrtva.. Nevjerovatno je kako trener može uništiti ekipu :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use