pajoeks 0 Prijavi objavu Objavljeno December 26, 2019 Pozdrav, Zanima jel se moguće na bet365 kladiti u sistemskom obliku? Vjerujem da je, ali stranica mi sama po sebi izgleda dosta komplicirano pa nisam previše shvatio princip klađenja osim onog standardnog. Recimo imam 3 para, želim odigrati sistem 2/3, kako se to odigra na bet365? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
IzudinB 2388 Prijavi objavu Objavljeno December 26, 2019 prije 1 sat, pajoeks said: Pozdrav, Zanima jel se moguće na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladiti u sistemskom obliku? Vjerujem da je, ali stranica mi sama po sebi izgleda dosta komplicirano pa nisam previše shvatio princip klađenja osim onog standardnog. Recimo imam 3 para, želim odigrati sistem 2/3, kako se to odigra na bet365 online kladionica" rel="">bet365? Misliš ovako? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
pajoeks 0 Prijavi objavu Objavljeno December 26, 2019 Ne znam, probao sam taj banker i samo mi je taj listić od 3 para raspodjelio na 2 listića. Želim nešto tipa kao na supersportu imati mogućnost uzeti sistem i onda odabrati koji točno sistem. Ovo što si poslao ne znam uopće što je tako da ne znam jel tako i mislim hah Citiraj Share this post Link to post Share on other sites