Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

pajoeks

Članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

pajoeks last won the day on August 30 2021

pajoeks had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pajoeks's Achievements

Kladioničar početnik

Kladioničar početnik (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Je li moguće da su zabranili uplatu na strane kladionice? Meni je donedavno sve radilo, no zadnjih par tjedan ne mogu uplatiti čak ni 5 eura, kaže "failed". Osim kartice s koje sam inače uplaćivao (visa) isprobao sam i sve ostale koje imam i za svaku mi tvrdi isto. A ranije sam mogao. Kartice su valjane pa vjerujem da je problem s betom, ali ima li tko ideju u čemu točno bi mogao biti problem? Kako vi uplaćujete? Hvala na odgovoru i ugodan vikend svima.
  2. Ne razumijem zaš se to tamo nalazi. Kad krenu tekme moram ih pratiti na rezultatima jer kad je na unsettledu ponaša se kao da tekme nisu ni počele, uopće ne prati njihov tijek niti ih zeleni ako se nešto promijeni, samo kad totalno završe označi ih crvenim/zelenim i tjt.
  3. Pozdrav, Već dva dana uplaćujem listiće i primijetio sam da mi bet ne nudi cash out kada oni započnu. Točnije uplaćeni listić se prije tekmi nalazi pod kategorijom UNSETTLED , a tamo i ostane dok traju tekme, uopće mi ne nudi nikakvu vrstu Cash outa za vrijeme njihovog trajanja, čak se ne nalaze pod kategorijom "LIVE NOW" i kada traju. Zna li netko o čemu je riječ?
  4. Ne znam, probao sam taj banker i samo mi je taj listić od 3 para raspodjelio na 2 listića. Želim nešto tipa kao na supersportu imati mogućnost uzeti sistem i onda odabrati koji točno sistem. Ovo što si poslao ne znam uopće što je tako da ne znam jel tako i mislim hah
  5. Pozdrav, Zanima jel se moguće na bet365 kladiti u sistemskom obliku? Vjerujem da je, ali stranica mi sama po sebi izgleda dosta komplicirano pa nisam previše shvatio princip klađenja osim onog standardnog. Recimo imam 3 para, želim odigrati sistem 2/3, kako se to odigra na bet365?
  6. Ma nitko nema moju šifru a i da ima meni bi to išlo u prilog tj na moj račun, a ništa od toga nije otišlo na moj bet365 račun. U transakcijama piše svaki mjesec drugi iznos da je uplaćen u bet a kažem da ništa nisam uplaćivao od augusta jer imam dosta na accountu I nemam potrebe za uplacivanjem
  7. Pozdrav, Imam pitanje. Naime od prve uplate na bet365 koje se dogodila u augustu ove godine od 10 eura, uvidio sam na bankovnom računu da mi se nastavilo svaki mjesec skidati određeni iznos u eurima i to upravo na bet, svaki mjesec druga cifra (5,10,20 eura).. Zanima me zna li tko o čemu je riječ jer ja od augusta nisam apsolutno ništa uplaćivao na bet, čak sam u plusu na tom računu pa ni nemam potrebe uplaćivati? Ne vjerujem da je to neko "održavanje računa" jer to kladionice nemaju, a i preskupo je. Sumnjam u najgore no prije nego odlučim djelovati zanima me ima li netko slično iskustvo, zna li što je to? Molim odgovor, hvala!
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use