Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 9.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 6 minute, IzudinB said:

Pozdrav @Grujo dobrodošao. Analize za subotu i nedelju možeš postavljati u dnevnim temama koje otvaramo ovdje https://www.svijetkladjenja.com/forum/forum/40-dnevni-tipovi/

Otvorene su dnevne teme za svaki dan, izabereš dan na koji je utakmica i tamo upišeš analizu :) 

Petak: 

Subota: 

Nedelja: 

Shvatio, zahvalan, čitamo se :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Idemo malo ozivjeti forum...Sutra europa liga,Zrinjski vs Breidabalik.Prosle godine u istom natjecanju Zrinjski vs Breidablik su odigrali 6-2.Breidablik je prije desetak dana u kvalama za LP s Lechom odigrao 7-1.O trenutnoj situaciji o Zrinjskom ne znam nista pa ako ima koji kolega da nesto napise,biti ce mi drago...Za Breidabilk...Islandjani,znaju odigrati "cudno" ...golijada ili "prijelaz",pratim ih live cesto ako krene u tom smjeru...mozda nista pre match igrati ali svakako live pratiti u kojem ce smjeru ici tekma...ovo sto pisem,pisem cisto na osnovi statistike,nemam nikakvih drugih info ali ako koji kolega malo vise prati Zrinjski,neka slobodno napise svoje info ili misljenje za tekmu...pozz svima...
    • ---Citam danas na netu   da nekog traze  po  BG , kazu  pobegao je iz Laze. Znas  li  ti  nesto o  tome??
    • Lech Poznan vs Crvena Zvezda, Liga Prvaka, neki teski under, na primer under 4,5 gola po kvoti od 1,14 Anderlecht vs Sheriff, Conference League (cetvrtak) jedinica, kvota 1,22 Ukupna kvota 1,40 Juce je izasla najava svete Poslednje Sanse, a danas su kladionice vec pocele da izbacuju pojedine kvote, za sada samo na pobednike prve, elitne. Ranijih godina sam, pred pocetak svete Poslednje Sanse, ja izbacivao kvote, onako kako sam mislio da je realno, ali eto, ovoga puta su kladionice izbacile kvote pre mene. Na zalost, njihove kvote su potpuno drugacije od mojih, jer kladionice iskljucuju emocije i tvrdoglavo se drze samo onoga sto je njima najvaznije, a to je verovatnoca, Iz perspektive kladionica, kvota je samo krajnji pokazatelj verovatnoce da ce se nesto desiti. Dok ja mislim da je odnos snaga u prvoj, elitnoj Poslednje Sanse, ja .... pa prazno ... a ostale poredjajte kako hocete, kladionice gledaju ipak nesto sire. Kladionice gledaju, na primer vrednost ucesnika Poslednje Sanse, ko igra, kako igra, koliko vredi, pa onda kakvog je karaktera, pa u kakvoj je formi dugorocno i kratkorocno, pa onda pristup igraca takmicenju, pa ovo, pa ono .... na zalost, gledaju i kako se Poslednja Sansa zavrsila svih prethodnih sezona, a ne samo prve tri.  Trenutno su me kladionice potpuno podcenile kao moguceg konacnog pobednika, pa trenutne kvote izgledaju ovako; Leonardo 1,12  @Fitoz 13,00  @fic 15,00  @nutrija  21,00  a kada sam kladionice pitao "a gde su ostali", dobio sam odgovor da ostali mogu sami da upisu koliku hoce kvotu na sebe kao konacnog pobednika, pocev od kvote 2.501,00 pa na vise. To je pocetna kvota za koje su kladionice spremne da plate ako bi, na primer @Iblaz93 osvojio svetu Poslednju Sansu Lech vs Crvena Zvezda, Liga Prvaka, neki under golova, sto tezi under sa sto manjom kvotom Dosta je zayebano prognozirati ove kvalifikacije u Ligi Prvaka iz vise razloga. Evo, na primer, ja o ovom Lechu nista ne znam, osim iz koje zemlje dolazi, dok o Crvenoj Zvezdi znam sve, cak i vise nego sto mi treba.  Crvena Zvezda Sve sto treba da znate o Crvenoj Zvezdi su ove tri fotografije   Ovo smece gore, ova prva fotografija je skolski primer kako bih ja predstavio Crvenu Zvezdu. To je auto koji je obelezio jednu epohu jedne zemlje, i koji je umro bas kao sto je i umrla jedna epoha, jedna zemlja, kada je sve otislo u qurac. Da pocnemo od tog nesrecnog imena Yugo, sto samo kada cujete, dovoljno vam je da vam pozli. Isto tako zvuci i ovo ime Crvena Zvezda, i to skoro cetrdeset godina nakon sto je ceo svet izbrisao ime zvezda iz svojih recnika. Ovo automobilsko smece je bio najbolji srpski (yugoslovenski) proizvod i proizvodio se preko 30 godina tokom kojeg je proizvedeno preko milion primeraka. Isto tako je i Crvena Zvezda najbolji srpski brend, ako ne racunamo Djokovica i Jokica, jer je Crvena Zvezda bila prvak Evrope. Ali kako se sva ta prica zavrsila, to je pravo pitanje, zar ne? Pa zavrsila se kao i sve sto se zavrsilo, sunovratom. Da nesto vredi, to bi opstalo, zar ne? Sunovrat Yuga je poceo raspadom bivse zemlje, a kako se sve to zavrsilo, svi dobro znamo. Kao sto znamo i da Zvezda, nekadasnji prvak Evrope, danas treba da odigra sto utakmica u kvalifikacijama, da bi se ugurao u grupnu fazu Lige Prvaka. Od Yuga, ne samo da nista nije ostalo, vec je nakon njegove propasti, propala i fabrika, pa grad Kragujevac, pa Srbija, pa ovo pa ono. Iza Yuga su ostale samo urbane legende, poput one da je Yugo bio najgori auto u istoriji Usa koji je ikada usao na njihovo tle. BBC ga je okarakterisao kao poslednji stvarno uzasan auto, a ostale su zapamcene i one reci da "Yugo nema klima uredjaj, ali da se zato svi uredjaji klimaju", ili da automobilski prodavci Yugo poklanjaju ako kupite pravi, veliki nemacki auto. Eto, ukratko sam vam opisao Crvenu Zvezdu kroz Yugo, najbolji srpski proizvod u granicama Srbije, a sta se desava kada Crvena Zvezda izadje van granica Srbije i skine gace i okrene ledja, napisacu vam kada se vratim sa dorucka ... Nastavice se kasnije ... Nastavak Na drugoj fotografiji imate saobracajne znake koji pokazuju u kom pravcu ide Crvena Zvezda (Srbija) i sta se nalazi na sasvim suprotnoj strani. Crvena Zvezda danas ima ruskog generalnog sponzora, igra prijateljske utakmice samo sa ruskim klubovima, u Zvezdi se razmislja na ruski nacin, i na kraju takav ima i ugled u Evropi, popularni su kao i rusi. U Evropi danas postoje samo tri nacina kako se vodi jedan klub. Ili ste bogati arapin i kupite ManCity i vodite ga kako hocete, ili stvarate mlade igrace i posle ih prodajete kao belgijanci, holandjani i danci, ili ste sveti Bayern, nema cetvrtog. Medjutim, Zvezda je izabrala da stvara roster bas na cetvrti nacin, kao rusi. Oni kupuju propale africke crnce koje niko nece, igrace koji su na odvikavanju od alkohola i narkotika, pa u Zvezdi pokusavaju da vrate svoje karijere, ili potpisuju stare i istrosene igrace sa 37 godina poput Arnautovica. I na kraju, na trecoj slici, imate vlasnika kluba, trenera, najboljeg strelca, blagajnika, sponzora, ekonoma kluba i glavnog savetnika kluba. Za one kolege sa Foruma koji nikada nisu culi za cirilicu, na ovoj trecoj fotografiji se vidi Psiho kako drzi konopac sa omcom u ruci, dok mu manjina u Srbiji porucuje da se ne ustrucava, da bude hrabar jer su svi uz njega za taj konacni pokret rukom. Hteo sam zapravo da kazem da Zvezda danas ima Top roster za srpske prilike, prakticno najbolji koji je mogla da napravi u ovom trenutku. Ako gledamo regionalne okvire, i tu je Zvezda zajedno sa Dinamom neprikosnovena. I ja mislim da Zvezda zaista ima dobar tim, odlicnu ekipu, cak mislim i da su sasvim pristojno poslozeni, a sve zahvaljujuci jednom coveku. E sad dolazimo do kljucnog pitanja, gde su limiti ovakve Zvezde? Zato sam i postavio ove tri slike. Yugo je bio najbolji srpski proizvod, prakticno je bio clan svake srpske prosecne porodice. Isto tako je i Crvena Zvezda bila prvak Evrope u nekim drugim vremenima, bas kao i kosarkasice Jedinstva iz Tuzle, pa Bosna, pa Cibona pa Split. Ali je onda kao sto pokazuje druga slika, Evropa otisla na jednu stranu a Srbija (Crvena Zvezda) na drugu stranu. Za to vreme, za tih trideset ili cetrdeset godina, Arsenal, Bayern ili Juventus su ostali isto ono sto su bili i pre trideset ili cetrdeset godina, dok Crvena Zvezda danas mora da igra sto utakmica u kvalifikacijama tokom sedmog i osmog meseca  na 40 stepeni u hladu da bi se nekako ugurala u grupnu fazu. Danas su samo dve stvari sigurne. Psiho ce vladati u Srbiji jos 113 godina, i za to vreme ce Crvena Zvezda uvek biti neprikosnoveni prvak Srbije, uvek ce imati dobar, zapravo odlican roste za srpske prilike, a u  Evropi .... zna se. Konacni predlog za kladjenje, under golova na utakmici Lech vs Zvezda Na osnovu ove druge slike pre svega, vidi se da je Crvena Zvezda (Srbija) odlucila vecinom da ide u suprotnom smeru od zdravog sveta. Zato vi danas ne mozete da pronnadjete jednog krstenog srpskog igraca u najboljim klubovima Evrope. Gde ste vi videli srpskog igraca da je brz, da je rasni dribler, da zna da se oslobodi igraca u punoj brzini, da dodaje loptu kao da ide po sinama ....? Samo vas molim da mi ne pominjete Vlahovica u Juventusu, oni tamo hoce da se poliju benzinom i samozapale jer ne mogu nikome da ga prodaju, ne znaju sta da rade sa njim. U Srbiji, davanje golova predstavlja porodjajne muke, sto mozete videti kroz rezultate srpske reprezentacije ili rezultate Zvezde u Evropi. Kada trcite kao babe, kada pasove pravite unazad umesto unapred, koga onda moze da zacudi koliko Zvezda ili srpska reprezentacija daje golova, zar ne? Crvena Zvezda je ove sezone odigrala samo cetiri zvanicne utakmice i postigla je neverovatnih sedamnaest golova, ali isto tako i samo jedan gol na strani, u evropskoj utakmici sa ribarima, konobarima, postarima i vodoinstalaterima Lincolna. Prosle sezone su u Ligi Prvaka na strani postigli tek cetiri gola, Interu nula golova, a Young Boysima, Milanu, Monacu i Bodo/Glimtu po jedan. Predprosle sezone su takodje dali tek cetiri gola na strani, od kojih jedan gradjanima kada su poveli u prvom poluvremenu u sred Manchestera i tako srusili pola Evrope koji su igrali jedinicu iz poluvremena, da bi u drugom poluvremenu primili laganih tri komada za samo sedamnaest minuta. Dosta je zayebano prognozirati nesto kada o jednom klubu nista ne znate (Lech) a o drugom znate i vise nego sto vam treba. Ako gledamo samo Zvezdu, a ne i Lech onda zaista ne mogu da zamislim da ova utakmica zavrsi tacnim rezultatom 3:3. Ako bih gledao samo Zvezdu, a znajuci koliko su srpski klubovi i srpski automobili postovani u Evropi, onda bih prognozirao da Crvenu Zvezdu nigde nece docekati sa poljupcima i cvecem osim u Moskvi. Ocekujem za Zvezdu veoma tesku utakmicu, relativno neprijateljsku atmosferu kao i svuda kada igraju srpski klubovi, pa samim tim nikako ne mogu da zamislim da ce se Zvezda otvoriti, a cak i da mogu to da zamislim, ne znam kako i sa cime bi Zvezda postigla dva, tri, pet ili deset golova na utakmici na strani. Dakle, moj predlog je under golova na utakmici, po sto manjoj kvoti, na primer ovaj under 4,5 gola na utakmici po 1,14 mada mi i ova kvota od 1,08 na under 5,5 golova deluje fenomenalno. Kao i uvek, svako moze da odigra under koji hoce, u zavisnosti od pohlepe. Anderlecht vs Sheriff, jedinica (cetvrtak) Da ste i vi, moje kolege sa Foruma, imali tu nesrecu da posetite Moldaviju kao ja, taj horor od zemlje, i vi biste predlozili ovu jedinicu bez ikakve analize. Moldavija je pravi kraj sveta, najsiromasnija mala zemlja u Evropi, deo nekadasnjeg pokojnog SSSR-a sa valjda najgorim ljudima na svetu. Kada sam gledao ponudu za ovaj medjuweekend, samo sam video da igra jedna belgijska ekipa protiv moldavske ekipe, i odmah sam sebi rekao "... e ovu jedinicu cu da predlozim onim cirkusantima sa Foruma"  Da ste bilo kada videli Moldaviju uzivo i njihove ljude makar na slici, uopste vam ne bi trebalo da analizirate ovaj Sheriff. Kada bih u samo jednoj recenici trebalo da vam predstavim Moldaviju i moldavce, rekao bih ovo "... kada bih ja pravio novu mapu sveta, Moldaviju bih stavi tacno na tromedji izmedju Hrvatske, Bosne i Srbije, i to tako da se granici sa sve tri ove drzave. Zakljucak Svakako je zayebano prognozirati utakmice u ovom periodu, iako je ponuda sasvim pristojna. Previse je nepoznatih klubova, a kod onih poznatih nista ne znate, jer sezone u nacionalnim prvenstvima jos nisu ni pocele. Ali, ja sam svakako prognozirao jer mislim da je bolje da se padne sada na Zvezdi i moldavcima, nego da padamo kada budemo igrali da ce sveti Bayern postici vise od jednog gola na svojoj utakmici kod kuce, u sred Munchena. Za kraj samo jos da kazem da mi je neka budala preporucila da odigram jedinicu na Zvereva (Atp Toronto, nocas 01.00 casova, kvota 1,40) i over 1,5 gol na utakmici Salcburg vs Brugges po 1,22 (Liga Prvaka, danas) po ukupnoj kvoti od 1,70  Coveka koji je ovo predlozio nikada nisam niti video, niti upoznao, ali kada sam cuo da je iz BiH, odmah sam odustao, pa tako i vi mozete odmah da zaboravite ovaj predlog.  
    • “… dva poslednjeplasirana sudionika Prve lige, odnosno oni koji sezonu 2025/2026 zavrse na 11 i 12 mjestu, ispadaju u Drugu ligu …” Zivelaaaaaaaa Poslednja Sansa, najbolja liga na svetu, ziveli administratoriiiiiiiii, zivela Pravilaaaa, ziveo Leonardooooooo, ziveo njegov uticaj na Forum, zivelaaaaa zajednica gde ne postoji demokratija, vec odluke donose najbolji, zivela druga, amaterska, zivela pamet i kreativnost, ziveo smisao zivota … danas smo postali i zvanicno najbolja Liga na svetu, danas smo i zvanicno postali sveta Poslednja Sansa. Hej @Fitoz nemoj posle, na kraju sezone, da bude da nisi znao, ili nisi procitao da na kraju sezone ispadaju dvojica najgoriiiiiiiih. Kolega @josip123 je hvala Bogu ispao, a neka se spreme @Iblaz93 Fitozi i ostali cirkusanti. Ziveloooooooooooo Pravilo broj 6, ziveli administratori.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use