Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 8.3.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Očekujem pobjedu Zadra danas, poraz bi vjerojatno značio i ispadanje iz ABA lige... 

Jusup uoči Koper Primorske: “Uz podršku navijača učinit ćemo sve da dođemo do pobjede”

Košarkaši Zadra nemaju previše prostora za opuštanje, jer već danas je na rasporedu 21. kolo ABA lige u sklopu kojeg će, pred svojom publikom ugostiti slovensku Koper Primorsku.

Preostala su dva kola regularnog dijela sezone u regionalnom natjecanju. Zadar se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice s pobjedom manje od Krke Novo Mesto i beogradske Mege Bemax, a sudeći po rasporedu utakmica spomenutih izravnih konkurenata, situacija je još uvijek poprilično izgledna za bijeg zadarskih redova sa samog dna tablice, ali treba upisati važne bodove u nadolazećim dvobojima.

S druge strane, Koper Primorska jedna je od tri momčadi, koja i dalje dijeli četvrto mjesto na ljestvici ABA lige s 12 pobjeda uz Cedevitu Olimpiju i Mornar iz Bara. Slovenci, također trebaju pobjedu da bi ostali u utrci za doigravanje, a poraz u Krešinom domu bi ih vjerojatno izbacio iz iste.

Dominic Gilbert u najavi susreta poručio je kako je riječ o kvalitetnoj ekipi, ali i iznio koji je zadarski hendikep uoči susreta.

“Ovo je važna utakmica za obje ekipe – za nas za opstanak u Aba ligi, a za njih za ulazak u playoffs. Oni su dobra ekipa i pristup utakmici je ključ svega, igramo bez Ive Ivanova i Martina Junakovića i svaki igrač mora dati sve od sebe kako bi ostvarili željenu pobjedu.” – zaključuje krilni igrač Zadra.

Trener Zadrana Danijel Jusup nada se kako će u ovoj utakmici moći računati na većinu svojih igrača.

“Medicinska služba kaže da ne mogu obećati, ali da će učiniti sve da osposobe Junakovića. Što se tiče utakmice, mi u svaku utakmicu idemo sto posto. Hoće li to biti dovoljno? Igramo pred svojim igračima, nama to uvijek puno znači. Kroz ovu ligu smo pokazali, da smo sve te pobjede koje smo imali, ostvarili pred svojim navijačima. Uz podršku publike, koju ovom prilikom pozivam, učinit ćemo sve da dođemo do pobjede.” – poručio je Jusup i nastavio o prilici Zadra da se izvuče s ponora ljestvice ABA lige u preostala dva kola…

“Pokušavam biti realan. Svaku utakmicu smo se pripremali kao da je protiv Real Madrida. Igračima uvijek govorim, a tako i je, da smo u svakoj utakmici imali šansu; negdje veću, negdje manju. Pitanje je kolike su to šanse. Budimo realni, nije lako, osobito druga utakmica, protiv Crvene Zvezde, ali sigurno ćemo imati šansu. Malo me brine, zato što dosad u gostima nismo ostvarili nijednu pobjedu. To me brine.” – otkriva zadarski strateg.

Postoji li dovoljno motivacije i htijenja u redovima Zadra kako bi se opstanak i ostvario?

“S motivacijom ne bi trebalo biti problema. Momčad do sada nije kalkulirala. Uvijek smo ulazili u utakmice sto posto, što se tiče psihološke pripreme. Koliko smo dobro igrali, to je druga stvar. Ali igrači su uvijek ulazili u utakmicu spremni.” – iznio je za kraj Danijel Jusup.

Utakmica protiv Primorske igra se danas, na dan kada obilježavamo Dan žena. Tom prigodom i ove godine Klub omogućava svim navijačicama i pripadnicama ljepšeg spola potpuno besplatan ulaz u dvoranu.

Osim toga, organizirana je i prigodna nagradna igra namijenjena isključivo pripadnicama ljepšeg spola, koje će u poluvremenu imati prilike osvojiti vrijednu nagradu, koju im u suradnji s klubom omogućuje Falkensteiner Hotels & Residences u sklopu Falkensteiner Club Funimation Borik.

Na krilima svih naših navijačica i navijača zajednički izborimo važnu pobjedu Zadra u Krešinom domu.

Izvor AntenaZadar

Betis - Real Madrid / pobjeda Reala i više od 2 gola na utakmici - Bet Builder (2.50) bet365

Na krilima pobjede u El Clasicu očekujem od Reala da napokon poveže nekoliko dobrih utakmica, jer su u promjenljivoj formi još od početka godine, iako su nedavno protiv Levantea prekinuli niz od šest uzastopnih pobjeda na gostovanjima. Betis je u poprilično lošoj formi, bez pobjede su na sedam utakmica zaredom, forsiraju dosta ofanzivan fudbal što rezultira i velikim brojem primljenih golova (42 u 26 kola). U posljednja tri međusobna okršaja na Benito Villamarinu postignuto je čak 18 golova, a s obzirom na sve očekujem jednu otvorenu utakmicu i svakako pobjedu Reala, kojem su neophodna tri boda da se vrati na prvo mjesto, nakon jučerašnje pobjede Barce.

prije 12 sati, Goksim said:

Ovo sam pisao prije tjedan dana kada je utakmica bila i otkazana. Ono što je bitno za napomenuti jest da se danas sve utakmice Serie A igraju bez gledatelja što bi moglo negativno utjecati na veći broj kartona. Kartone ću za Juve - Inter preskočiti upravo zbog ovog razloga te ih loviti na liveu kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 . Jučer za Atletico Madrid - Sevilla nisu bili u live ponudi što je bilo neuobičjano međutim sumnjam da će to biti slučaj i za ovu utakmicu koja bi mogla donekle riješiti pitanje prvaka u Serie A. 

Poraz bi značio ispadanje Intera iz utrke, X bi održao postojeći status quo sa tri pretendenta za naslov dok bi se pobjedom Juve nametnuo kao uvjerljivi favorit sa lijepom bodovnom prednošću.

0 kartona prvo poluvrijeme. bet365 daje 1,61 za over 3,5 kartona što je realno ako vidimo gol. Može se i kombinirati npr. Juventus i over 3,5 golova a jedno poprilično uvjetuje drugo kao i 0:0 i manje kartona (sumnjam u tu opciju ali može se odigrati i povećati koeficijent znatno)...

On 07. 03. 2020. at 10:04, crash1 said:

United - City / United over 3,5 udaraca u okvir gola bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,66

Granica od 3,5 udarca u okvir gola koja je postavljena na United, je po meni preniska.  United je treća ekipa u ligi po broju udaraca ka golu, odmah iza Citya i Liverpoola. U prosjeku skoro upute 6 udaraca i vjerujem da u ovom meču i ako budu ispod prosjeka, neće ići ispod 4 udarca. Stvarno mi je ovo nerealno, na CIty je npr granica 5,5 udaraca, jesu favoriti ali toliko nisu. Mogu oni opravdati ulogu favorita, nije to uputno ali mislim da će u svakom slučaju United uputiti barem četiri udarca ka okviru gola. 

image.png.f9612c07dd98fe67a5d7e2270037ab2c.png

image.png.9e735bf431ea9ba92b68210b78b1ef67.png

Kući kada igraju, prosjek je još veći dok City na gostovanjima protivniku dopušta 3,5 udarca u okvir gola. S obzirom da je riječ o derbiju i da United igra u formi, mogli bi uputiti još jedan udarac više.

image.png.9cc98009c173a1f53e7c04940d890ad1.png

UPLATI ODMAH!

Nikad lakši prolazak :D 

prije 13 sati, IzudinB said:

Manchester United - Manchester City 1 (4.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Da se razumijemo, United ovdje jeste slabiji tim, ali im je pobjeda imperativ danas. City je trenutno na drugoj poziciji imaju sedam bodova više od Leicestera i utakmicu manje, tako da njima ovdje bodovi i nisu od nekog značaja, s obzirom da ne mogu stići Liverpoola. Opet ovo je veliki gradski derbi i vrlo bitna utakmica za oba tima, međutim, sa većom motivacijom, mislim da bi United ipak mogao napraviti malo iznenađenje, s obzirom da su koeficijenti na njihovu pobjedu ogromni. 

Ako netko ne želi tolio riskirati, sigurnija opcija je 1X, jer ako United ostvari pobjedu mogli bi preći na četvrtu poziciju, tako da vidim value u ovoj okladi. Ovo im je velika šansa za top četiri nakon dužeg vremena i mislim da bi to mogli u ovom gradskom derbiju. Već su ih dva puta pobijedili u Premier ligi i EFL kupu ove sezone i to u gostima. 

Što se tiče izostanak, Grant, Pogba i Rashford sigurno neće nastupiti, dok su Fosu-Mensah, James i Maguire pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Laportea, dok je De Bruyne pod znakom sumnje zajedno sa Saneom. Sretno!

Screenshot_27.jpg

(Koeficijenti 8.3. u 10:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Nadam se da je netko ovo ispratio.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Prije svega, da sa skoro 2 mjeseca kasnjenja cestitam @nenosk na osvajanju Kupa 🫡 Mene ideja o norveskim nizim ligama i golovima umalo nije kostala jos vece bruke, srecom ne padoh samo na njima 😄 Kako god, bilo-proslo, sljedece sezone cu biti nadam se pametniji, kolegi sretno u prvoligaskom takmicenju a do sljedeceg imamo i mi sta raditi 😊 Jucer je pocela nova sezona u bosanskohercegovackom fudbalskom mulju. X u Hercegovini je meni nekako bio ocekivan, pobjeda Sloge protiv Veleza malo manje ali danas se igraju dvije utakmice za koje vjerujem da ce otici na stranu domacina. Borac docekuje Rudara iz Prijedora, koji je iz RS-a usao u WWin ligu iako nisu bili prvi na tabeli prosle sezone. Banjalucani su se obrukali na svom stadionu protiv Andoraca, nisu ih prosli na kraju te su prvi zavrsili evropsku avanturu. Kako dogodine obiljezavaju 100 godina postojanja kluba, a uzimajuci u obzir sve cime su se sluzili u proteklih par godina, vecina pratitelja nase lige vjeruje da ce ove sezone biti prvaci iako su fudbalski daleko losiji nego prosle sezone. Ipak, i takvi bi svakako trebali dobiti novog-starog premijerligasa. U drugoj vecerasnjoj utakmici Zeljeznicar docekuje Radnika iz Bijeljine. Iako je i Zeljo isti dan zavrsio s Evropom, dojam koji je ostavio je nesto bolji jer je njih desetak minuta u kojim su primili tri gola od Kopera izbacilo iz ECL. Ipak, ova ekipa ima potencijal, sasvim solidnu igru, dosta stranaca i vjerujem da mogu opet biti barem cetvrti, kao i prosle sezone. S druge strane, Radnik je poprilicna nepoznanica. Ostali su u ligi prosle sezone, ali dosta su mijenjali, nema previse poznatih imena tu i svakako ce se tokom sezone iskristalisati to da li mogu i ove sezone ostati u drustvu najboljih. Iz nejasnih razloga, kvota na Zelju je 1,67 te to smatram solidnim valueom, a uz 1,15 na pobjedu Borca to dodje fin dubl sa ukupnom kvotom od 1,92 u Lutriji BiH. Svakako, prvo je kolo, pa ne preporucujem ozbiljnije uloge, cisto da se ovo proprati i vecer ubije 😄 Sretno svima!
    • Predlog za dve izmene Pravila svete Poslednje Sanse Problem sa ovim smesnim Forumom je samo jedan. Problem je sto ja nisam ni vlasnik, a ni administrator. To bi resilo sve probleme. Posto sam niko i nista, osim sto sam najbolji kockar na Forumu, prinudjen sam ovim putem da predlazem izmene, odnosno prinudjen sam da svojim kreativnim predlozima pokusam da ubedim gore od sebe da neke stvari moraju da se menjaju, ako zelimo da imamo najbolju ligu na svetu. Posto nismo u savrsenom drustvu poput Skandinavije, posto nismo na savrsenom Portalu, a samim tim nemamo ni savrseni Forum, a da ne govorimo o tome da li na Forumu imamo savrsene ljude, prinudjen sam samo da predlazem, i da se nadam da na Forumu postoji neko ko ume da cita. Vise od godinu dana gubim nerve i lose spavam zbog dva Pravila koja nisu dobra, a barem sest meseci sam pripremao ovaj post, pa hajde onda da vidimo da li je sve ovo bilo obicno gubljenje vremena. Prvi predlog, ispadanje dvojice ucesnika iz prve, elitne umesto samo jednog, kao sto je bilo do sada, pocev od odmah Pisacu post polako da mozete da me pratite. Postavicu deset argumenata zasto mislim da iz prve, elitne treba da ispadaju dvojica najgorih, pocev od odmah. Ko od kolega jos uvek ne zna da cita, ili ima problema sa razumevanjem izmedju redova, neka zamoli nekoga iz kuce, da procita ovaj post, i da vam preprica. Evo i mojih deset argumenata, vezite se, polecemo. Ugled Kada kazete Bundesliga, Premier League, Audi, Sony ili Apple, vi nista drugo ne morate da kazete. Dovoljna je samo ta jedna rec, i da svako zna o cemu se radi. E to se, moje kolege sa Foruma, zove brend. Da bi nesto bilo brend, moralo je da prodje stotinu godina, na brendiranju su radili milioni ljudi, da bi vi samo pominjanjem jedne reci, znali o cemu se radi. Znaci, ako vi kazete rec Audi, svako od Nebraske pa do Singapura ce znati o cemu se radi. Bundesliga nije samo Bayern, to su nemacki stadioni, nemacka trava, nemacki pogled na fudbal gde nakon sto septickoj jami uguras tri komada u prvom poluvremenu, zelis da im uguras jos devet komada do kraja utakmice. Bundesliga je brend, a moldavska, hrvatska ili srpska liga, to nisu i nikada nece ni biti. Najbolji pokazatelj da li je nesto brend ili nije jeste berza. Ako ste na berzi, sve je jasno, vi imate vrednost. Ja mislim da nasa Poslednja Sansa ima potencijala da bude najbolja liga na svetu, mislim da imamo odlicna Pravila, kako sustinski tako i estetski. Ako pogledate nasa Pravila, sustinski i estetski, iz aviona se vidi da je na njima neko radio, odnosno da je ulozio svoje vreme. Ali, nasa Poslednja Sansa nije na berzi, a i da je jeste, niko je ne bi kupio. Nismo savrseni, nismo brend, sto i ne cudi kakvi su se sve ljudi skupili ovde. Na srecu, imamo mene, najkreativnijeg medju nama, a ja sam tu  da od mene imamo koristi, da Poslednju Sansu ucinimo uglednom, savrsenom. Jedan od koraka ka tome, jeste da na kraju sezone, iz prve elitne ispadaju dvojica, ako ne i trojica, pocev od odmah. Poredjenje sa najboljima Ako zelite da napredujete u bilo kom smislu, vi morate da se nadmecete sa najboljima. Ne moze Dinamo ocekivati da ne primi dvanaest komada od svetog Bayerna, ako tokom sezone igra sa Sibenikom, ili ne moze Crvena Zvezda ocekivati da ne primi po devet komada iz dve utakmice sa Tottenhamom ili Bayernom, ako tokom sezone igra sa Javorom, ili ako utakmice ne traju 90 minuta, vec dok Zvezda ne povede. Ako se slazemo da su tri najbolje lige na svetu engleska Premier League, nemacka Bundesliga i italijanska Serie A, hajde onda da se poredimo sa najboljima. Engleska Premier League ima dvadeset ucesnika, i na kraju sezone iz nje ispadaju tri najgora tima. Nema play-offa, nema doigravanja, nema nista. Liga traje deset meseci, igras po snegu i kisi, igras i za Bozic i za Novu Godinu, i na kraju ako ispadnes, ne mozes reci da nisi zasluzio, zar ne? Nemacka Bundesliga ima osamnaest ucesnika, i na kraju sezone ispadaju dva najgora tima, plus sto treci najgori tim igra doigravanje. U italijanskoj Serie A imamo dvadeset ucesnika i ispadaju tri najgora kluba. U nasoj prvoj, elitnoj ligi Poslednje Sanse, ucestvovace dvanaest ucesnika, a po postojecim Pravilima bi trebalo da ispadne tek jedan ucesnik, sto samo kada procitate, vec stipa za oci. Nasi administratori koji, na zalost, kreiraju Pravila umesto mene, treba da odluce da li mi, kao Poslednja Sansa, treba da se ugledamo na najbolje, ili najgore lige na svetu, poput hrvatske i moldavske lige, u kojima takodje na kraju sezone ispada samo jedan ucesnik. Kompetitvnost, takmicarski naboj U svetoj Engleskoj, kolevci fudbala, klubovi treba da se porodie, ako zelie da udjeu u prvu, elitnu Premier League. Znate li vi sta je engleski Championship? Znate li vi koliko ta, engleska druga liga ima klubova? Znate li koliko klubova ima italijanska Serie A. Ako se neki engleski ili italijanski drugoligas nekako i porodi na kraju sezone i udje u elitni rang, to znaci da ga tek tada ceka pravi horor da zadrzi prvoligaski status. A to vodi onda ka kompetitivnosti i takmicarskom naboju, pa onda imate kvotu od 1,97 na ManCity kada gostuje Bournemouthu, ili kvotu od 2,40 kada Juventus gostuje Comu. Hocu da kazem da je engleska Premier League brend sam po sebi zato sto kada Arsenal gostuje kod Stoke City samo je jedno sigurno, da ce im domaci igraci polomiti ukrstene ligamente, sve ostalo nije sigurno. A sta mi imamo, u nasoj, prvoj, elitnoj ligi Poslednje Sanse? Imamo jednu veliku spavaonicu, ali o tome u sledecem, cetvrtom argumentu. Spavanje, jedna velika spavaonica koju moramo da srusimo odmah. Hajde, recite vi meni, kakvu mi to imamo kompetitivnost ili takmicarski naboj u nasoj prvoj ligi? Ja sam uvek najbolji, a ispasce prvoplasirani iz druge lige koji je tek usao, ili pobednik Guts-Leonardo Kupa, ako dolazi iz drugoligaskog blata i tacka. Kada ispadne @Goksim  posle njega ce ispasti @IzudinB a posle njega @Rome a posle njega @josip123 a posle njega @nuki01 ili @nenosk .... nastavite sami. A sta za to vreme rade ostali? Pa spavaju, prva liga je postala prava jedna spavaonica. Imamo najboljeg na Forumu, i najgoreg, a to je po pravilu pobednik druge, amaterske, a svi ovi izmedju mogu da se ucrvljaju ili usmrde, svakako nece ispasti. Svi ovi ostali izmedju prvog i devetog (dvanestog) mesta se zapravo zayebavaju sa Poslednjom Sansom, posto svake godine dobijemo najgoreg ucesnika koji ce svakako ispasti poput ovog cirkusanta @josip123 Osim sto ova sedmorica izmedju prvog i devetog (dvanestog) mesta spavaju u prvoj, elitnoj, oni se i zayebavaju sa nama. Evo na primer, ovaj kolega @noja57. Sto puta je vec bio predposlednji u prvoj, elitnoj, nema pojma sa kockanjem, ne moze da ispadne jer Pravila kazu da ispada samo jedan ucesnik, a hvala Bogu, uvek imamo jednog najgoreg. I onda imamo situaciju da moze opusteno da spava tokom sezone, jer nikada nece ispasti zbog losih Pravila, pa imamo situaciju da se zayebava sa nama i pri tome nam se smeje u lice postavljajuci duple sanse na utakmicama Indonezija vs Saudi Arabia, utakmicama zena izmedju Marinersa i Melbourne City-a, ili Muharaqa protiv  Al-Ahi Maname, odnosno undera na utakmici Biskra vs Usm Alger. Uvedite pravilo da od sledece sezone ispadaju tri ucesnika, pa neka postavlja predloge iz druge vijetnamske lige ako hoce, nema nikakvih problema, vazno je da se sto pre srusi ova spavaonica u koju se pretvorila prva, elitna liga. U engleskoj Premier League, jedan Arsenal treba da brine kako da izvuce zivu glavu kod Stoke City-a, a kod nas kolega moze lagano da postavlja predloge iz druge cambodzanske  lige i da se smeje svima u lice, jer zna da ispada samo jedan, a ne trojica. @Iblaz93 Kolegu nikada nisam ni video, niti sam ga ikada upoznao, i neka sam blagosloven zbog toga. Nikada ga nisam niti video, niti upoznao, ali tacno mogu da ga zamislim. Predpostavljam da ima posao, da ima zenu i malu decu. Tacno mogu da zamislim njegov zivot. Malo idem na posao, malo vodim decu u vrtic ili kod bake i deke, malo popijem kafu za zenom, malo odem sa drustvom na sport, malo gledam hrvatsku Hnl ligu, malo gledam zajedno sa kolegama Ligu Prvaka, malo ovo, malo ono .... a u medjuvremenu nadjem sebi dva-tri minuta da postavim sebi predlog za Poslednju Sansu, taman toliko mi je dovoljno da ne ispadnem, jer ce uvek u ligi biti nekog Goksima, Izudina, Romea ili Josipa. Kada vidim ovog kolegu @Iblaz93 u prvoj ligi, ja zamisljam jednu beskonacnu ravnu liniju od zivota, jednu opustenu, jednolicnu liniju koja izgleda ovako   ___________________   a takvo zlo se izbacuje samo na jedan nacin, uvodjenjem pravila o ispadanju trojice najgorih na kraju sezone. Na kolegu cu se vratiti jos jednom u argumentu za menjanje Pravila broj sest a koje se zove Razlicitost Kolega @Iblaz93 je, to ne zaboravite nikada, nekadasnji pobednik drugoligaskog blata. Koliko je on pojacao prvu, elitnu? Da li je on prvu, elitnu ucinio boljom, ili gorom ligom pre njega? U cemu je njegov doprinos kada predlozi under na utakmici, a ona se zavrsi 4:4, a onda opet to ponovi u sledecem kolu, jer se inati, i opet ne moze da ispadne jer u prvoj ligi predloge postavlja i @josip123. Pa ipak, kolega je doprineo necemu, imali smo i neke koristi od njega. Napisao je onu istorijsku recenicu da je prednost naseg Foruma u razlicitosti. Sto se mene tice, to je jedina korist koju smo imali od njega za ovih nekoliko godina. Tu razlicitost je jednom spomenuo i kolega @Marko15 nas moralni policajac na Forumu koji svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode. On se jednom meni podsmevao sto odvajam dnevno deset sati da bi sebi postavio predlog, dok on postavlja predloge dok ceka decu na treningu ili dok pije kafu, ili dok putuje vozom na posao, i opet ima vise pogodaka od mene. Kao prvo, ovo nije tacno, jer ja odvajam deset sati dnevno za moje predloge, samo kada nemam vremena, inace mi je potrebno dvadeset, a kao drugo, ovde je pitanje koga Pravila Poslednje Sanse treba da stimulisu, koga treba da nagradjuju, ovakve kao @Marko15 i @Iblaz93 koji za svetu Poslednju Sansu odvajaju dva-tri minuta svog zivota i ne mogu da ispadnu, ili nas druge, a koje druge, o tome u argumentu broj sedam koji se zove Posvecenost U svakom klubu, svakoj kompaniji, svakom braku, svakom prijateljstvu ili svakoj ligi, posvecenost bi trebalo da bude vrlina, a ne mana. Posvecenost bi trebalo da se podrzava i neguje, a ne ismeva. Ne moze meni da se kolega podsmeva sto posvecujem dvadeset sati dnevno izboru predloga, ne moze on da bude primer koji predloge postavlja dok pije kafu. U drugoj ligi ima nekoliko kolega koji nemaju pojma sa kockanjem, ali iz aviona se vide da su posveceni, da pazljivo biraju predloge, da svetoj Poslednjoj Sansi posvecuju svoje vreme koje nema manju vrednost od vremena ovog naseg moralnog policajca na Forumu. Ja mislim da bi trebalo da budete posveceni cak i ako zalivate cvece u basti ili setate svog psa, jer se tako postaje bolji. Uvedite pravilo da trojica najgorih ispadaju, ili barem dvojica, pa neka ovi cirkusanti postavljaju predloge i dok kopaju po nosu, kao ovaj srpski ministar prosvete.   Demokratija, najvece zlo u istoriji sveta U Srbiji se vec devet meseci desavaju protesti. Cak je pala i srpska vlada. Bilo je policije na ulicama, bilo je borbenih vozila, bilo je krvi i hapsenja, bilo je slika koje su obisle ceo svet. Mladi obrazovani ljudi, koje je vlast proglasila hrvatskim placenicima, pokusali su da pesace po Srbiji obilazeci "od vrata do vrata" srpske babe i dede, gradjane over 70 godina. Hteli su da pokusaju licnim angazovanjem da objasne da Srbija treba da se menja jer je najgora zemlja na svetu. Po sprskim vukojebinama su ih docekivali ovakvi. Pogledajte ovu zenu Ovo je primer gradjana over 70 godina. Pogledajte to lice. Ona je krenula na gradjane, mlade ljude, studente zardjalom kosom. Ona bi ovako krenula i na Trampa, da joj neko ponudi oruzje, ona bi pucala na Trampa samo da bi odbranila Psiha, svog predsednika. Ova zena je krenula zardjalom kosom na svoje sunarodnike, mlade ljude, akademsku zajednicu, jer zaista misli da radi pravu stvar, brani Srbiju od hrvatskih placenika. Polupismena, neuredna, neobrazovana, zatucana ... pravi pravcati over 70 godina. Gde ste vi videli over 70 godina da ima zdravo razmisljanje, da jos uvek radi na sebi, da ulaze u sebe, gde ste videli over 70 godina da je spremno na rizik, na promene ili da se stavi na celo revolucije? Ali, yebi ga, demokratija znaci princip, jedan covek jedan glas. Glas ove zene se u demokratiji vazi isto kao glas velikog Bill Gatesa. Demokratiju treba ugasiti i nikada vise ne dozvoliti. Pa valjda postoji razlog zasto u velikim kompanijama ne postoji demokratija, vec se zna ko donosi odluke. Ako bismo mi uveli glasanje u prvoj ligi o tome da li ste za to da na kraju sezone ispada jedan najgori ili trojica najgorih, rezultat glasanja bi bio osam naspram jednog, u korist predloga da jedan ispada. Ali, ako biste dozvolili vlasniku Brightona, koji je kockar, to nemojte nikada da zaboravite, da vodi ovaj smesni Portal kao svoj klub, budite sigurni da bi iz prve, elitne, ispadalo trojica najgorih Onaj, znate vi dobro koji Od ove sezone imamo novog kolegu, u prvoj elitnoj. Znate dobro ko je on. Preoglasili ste ga lopovom i prevarantom, i oduzeli ste mu pet pogodaka mesec dana pred kraj predprosle sezone. Pa, ipak, evo ga medju elitom, iako biste svi voleli da ga nema. Kad tad se to moralo desiti jer ipak odlucuje teren, a ne zeleni sto, ne mozete mu oduzimati svake sezone pogodke, zar ne? Posle pet godina smo docekali, da je prva liga prvi put pojacana, a ne oslabljena. Ako zelite da bude jos jaca, ne moze na kraju godine ispadati samo jedan, vec trojica ili barem dvojica najgorih. Ili mislite mozda da ce prva, elitna biti oslabljena dolaskom njega, znate vi dobro koga ????  Premium League Ako se bude glasalo na Forumu, u ovoj sezoni koja je pred nama, iz prve, elitne ce opet ispasti samo jedan kolega, to je bar jasno, uvek su takvi rezultati kada se oslanjate na demokratiju, kada odlucuje vecina, kada postoji princip, jedan covek jedan glas, kada se glas cobana vrednuje isto kao glas Sokrata ili Aristotela. U tom slucaju, ako procenite da demokratija treba da bude princip, onda ja odlazim iz prve, elitne. Osnovacu svoju, Premium ligu i igracu je sa kolegama @nutrija i @unkdy i ta Premium liga ce imati samo jedno Pravilo, a to je da na kraju sezone ispadaju dvojica   Borio sam se argumentima za izmenu Pravila o povecavanju broja kolega koji ispadaju iz prve, elitne, jer mislim da je to dobro za ligu. Postavio sam deset argumenata, a mogao bih stodeset. Ako mislite da treba demokratija da odlucuje, samo napred. Ako mislite da vecina treba da odlucuje, a ne najbolji i najkreativniji, samo izvolite. Uvek mozete da vidite ispred sebe rezultate demokratije, principa gde odlucuje vecina, pogledajte na sta lice Hajduk ili Srbija, najgora zemlja na svetu, pa ako vam se to svidja, samo napred. A imam i drugi predlog, tice se izmene Pravila u Guts-Leonardo Kupu. Vec drugi put, uzastopno se desava da se poslednje, odlucujuce kolo Guts-Leonardo Kupa, najtezeg takmicenja na svetu igra prvog dana, nakon sto su zavrsena sva najbolja nacionalna takmicenja u Evropi. Tako se desava da prvo kolo gde postavljamo jedan, jedini predlog igramo kada u ponudi imamo deset najboljih evropskih liga, Ligu Prvaka, Ligu Evrope, Ligu Konferencije, Euroleague, Eurocup i Aba League, plus sva kosarkaska nacionalna takmicenja, a da poslednje, odlucujuce kolo, kada se postavljaju cetiri predloga nemamo nista, pa je recimo kolega @tome1993 bio prinudjen da u cetvrtom, odlucujucem kolu Guts-Leonardo Kupa, najtezeg takmicenja na svetu postavlja sledece meceve iz tenisa, Rogozinska vs Vagremov, i  Vrancken vs Kubarova.  Dakle, predlazem da se ili na pocetku jeseni uopste ne objavi kalendar za poslednja dva, odlucujuca kola u Kupu, vec jednostavno napise "... kalendar za veliko Finale ce biti naknadno objavljen na Forumu ..." ili da se jednostavno ostavi ceo peti mesec za poslednja dva kola, a kalendar objavi za prva tri kola. Mislim da bi bilo postenije da pobednika Guts-Leonardo Kupa odlucuju zavrsnice u Premier League, Bundesligi, Serie A, Ligi Prvaka, Euroleague ili Aba League, nego Vagremova ili Kubarova Nastavice se ...
    • Crvena Zvezda vs Ofk Beograd, srpsko lopovsko prvenstvo, najava meca Mozda necete imati koristi od ove analize, ali ja cu zaista umreti ako je ne napisem. O Zvezdi sve znate, ali mozda ne znate bas sve o Zvezdanu Terzicu, generalnom direktoru beogradskih govana, a to je veoma vazno za danasnju analizu. Zvezdan Terzic, generalni direktor Zvezde U mladosti je bio igracic, recimo na nekom nizem prosecnom nivou, iako je igrao tadasnju prvu, jugoslovensku ligu. Nakon zavrsetka igracke karijere, ostao je u fudbalu kao funkcioner, i to u Mamicevskom pogledu na vodjenje kluba. E sad ovi patriotski i navijacki fanatici, pogotovo ovi koji imaju manje od dvanaest godina poput kolege @mesrine na Mamicevsko vodjenje klubova gledaju sa odobravanjem, vodeci se logikom, bolje je i tako voditi klubove, ako ce Dinamo i Zvezda od toga imati koristi, nego nikako voditi klub, ili ga voditi onako kako se vodi otrovni Hajduk. Ti navijacki i patriotski fanatici jedino nikada nece pristati da odgovore na pitanje, pa zasto onda Mamici i Terzici ako su toliko sposobni, ne kupe od svojih novaca Everton ili Eintracht pa takva cuda prave u uredjenim zemlja poput Engleske i svete Nemacke. Pogotovo u konkurenciji sa bogatim arapima ili americkim investicionim fondovima. Terzic jos nije dosao ni u svoje najbolje godine zivota, a vec je morao da pobegne van zemlje zbog finansijskih i kriminalnih mahinacija, pa se jedno vreme krio po Crnoj Gori, a kada je za njim raspisana Interpolova poternica, onda je bio prinudjen da pobegne u Usa. A onda se desilo cudo. Na vlast u Srbiji je dosao Psiho a to je znacilo da je Interpolovu poternicu pojela mala maca, i Zvezdan Terzic se na velika vrata ponovo vratio u Zvezdu kao humanitarac, kao da je casna sestra. Da bi mogao da vodi Zvezdu, Terzic je morao da uradi samo dve stvari. Da u svojoj klupskoj kancelariji okaci sliku Psiha i da u svakom javnom nastupu ne izlazi iz Psihovog shupka     Sve ostalo je istorija. Danas je Zvezdan Terzic jedan od 48 srpskih milijardera (u eurima), dakle ne milionera u eurima, vec milijardera i radi sta hoce, pri tome se jos zeza i smeje svima u lice. Ta mogucnost da postanes milijarder u Srbiji, da radis sta hoces, da se smejes celom svetu u lice, i da te jos onakvi maloletnici poput kolege Mesrine podrzavaju, najbolje se videla kada je Terzic pozajmljivao novac za Zvezdu od svojih sinova, a to navijackim i patriotskim polupismenum fanaticima objasnjavao svojim recima Crvena Zvezda vs Ofk Beograd, kladjenje na nesto u vezi golova. Sasvim slucajno, vlasnici Ofk Beograda su sinovi Zvezdana Terzica i sasvim slucajno su bas oni pozajmili Zvezdi 2,5 miliona eura, a ti akademici izgledaju ovako Sasvim slucajno, sve prethodne utakmice izmedju Zvezde i Ofk Beograda su zavravale u teskim overima, sto mozete i sami proveriti sa klikovima, da ne bih ovde kacio stotinu screenshotova. Osim toga, barem trecina utakmica Zvezde sa bilo kojim protivnicima je bila sumnjiva, ali svakako nije bio sumnjiv onaj poraz sa pet golova razlike od Psg-a u Ligi Prvaka (6:1) sto je bio predmet istrage Uefa Ako imate manje od dvanaest godina kao kolega @mesrine ostaje vam da nagadjate koji bi to bio celnik Zvezde koji bi ulozio na kladionici nekoliko miliona eura (pet) da ce utakmica zavrsiti sa pet golova razlike za Psg, a nije Papa Leon cetrnaesti. Ova utakmica nema nikakav rezultatski znacaj, sto je idealna prilika da se namesta, posto se srpsko prvenstvo ne igra u Svedskoj, sto znaci da je moguce da se namesti cak i da bude jedan ili nijedan gol na utakmici, ali ja ipak preporucujem golove, posto je veliki bet365 jedan gol na utakmici kvotirao sa 1,01 over 1,5 gola na utakmici sa 1,03 a over 2,5 gola sa 1,16    
    • znas i sam zasto sam izgubio u PS, a razlog definitivno nije zelja i vjera u sebe, toga sam imao napretek s to cu pokazati i u narednoj sezoni. Usput, prije nego uplacujes javi se porukom, ovaj puta necemo trebati posrednika haha.  I da, kad vidim kako zvezdasi slave dolazak Arnautovica, sve mi je jasno, gluplji su od Dinama s Canavarom, mada to je bilo jasno i prije. Sretno s tipom
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use