Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.7.2020. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

“Bet365

Barça over 12.5 kornera @2.17 unibet LIVE

U prvom poluvremenu Blaugrana izvela 8 kornera, gube 0-1 na Nou Campu od Osasune, očekujem da ova granica dođe over, igrači Osasune u par navrata dosta panično izbacivali loptu u korner, a pritisak Barçe u drugom poluvremenu bit će još veći s obzirom na rezultat. Ja sam ovo uzeo po 2.43, tečaj malo pao nakon par minuta ali i dalje odličan value.

w0ono5p.png

On 15. 07. 2020. at 18:52, IzudinB said:

Valencia - Espanyol 1 (1.53) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Koeficijent u padu i iskreno čini mi se malo visok s obzirom da je Espanyol već ispao iz lige, dok su Valenciji bodovi prijeko potrebni u borbi za Europsku ligu. Valencia se u ovom trenutku nalazi na devetoj poziciji sa 50 bodova osvojenih do sada. Imaju samo bod manje od Ath. Bilbaoa iznad njih, dok Real Sociedad na sedmoj poziciji ima tri boda više, baš kao i Getafe na šestoj. Do kraja prvenstva je ostalo još dva kola, tako da je ovo MUST-WIN utakmica za Valenciju. Motivacija je na njihovoj strani, dok se Espanyol sada može pripremati za Segundu. Espanyol je ubjedljivo najgori tim u ligi, što vam vjerojatno ne moram ni govoriti, s obzirom da pogledom na tabelu sve možete sami prokužiti. Izgubili su posljednjih sedam uzastopnih susreta i čisto sumnjam da mogu napraviti nešto iz ove utakmice. Valenciji će nedostojati Piccini i Rodrigo, dok su Gaya i Vallejo pod znakom sumnje. Na drugoj strani su pod znakom sumnje Avila Gordon i Calero. Očekujem pobjedu Valencije. Sretno svima!

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 18:50 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

On 15. 07. 2020. at 19:01, IzudinB said:

Leeds - Barnsley 1 (1.28) bet365 online kladionica" rel="">bet365

I u ovoj utakmici je sve jasno kao dan. Leeds definitivno ide po pobjedu, ogromni su favoriti, a to dokazuje i koeficijent koji je u padu i sigurno će još pasti do početka utakmice. Leeds se trenutno nalazi na prvoj poziciji, imaju dva boda više od WBA i utakmicu manje, tako da je ovo savršena prilika da ostvare prednost od šest bodova nad WBA-om. U odličnoj su formi, imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, te i ovdje očekujem da ostvare lagana tri boda.

Screenshot_18.jpg

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Iako se Barnsley bori za opstanak, mislim da nisu ni blizu nivoa na kojem se nalazi Leeds. Barnsley je na posljednjoj poziciji sa dva boda manje od Hulla i Lutona iznad, te tri boda manje od Charltona koji se nalazi na posljednjoj sigurnoj poziciji. Iako je situacija takva da gostima trebaju bodovi, mislim da će ih morati tražiti u jednoj od preostale dvije utakmice nakon Leedsa. Sretno!

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 15.7. u 18:59 CET) 

prije 17 sati, IzudinB said:

Crystal Palace - Manchester United 2 (1.33) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Domaća momčad je već obezbjedila opstanak, a do europskih natjecanja ne mogu, tako da je ovo za njih totalno nebitan meč. S druge strane se United bori za plasman u Ligu prvaka, tako da je ovo vrlo bitna utakmica za njih u kojoj će vjerujem ići na sva tri boda. Dolaskom Fernandesa je Uniteda zaista fantastičan i proed tih nekih kikseva koji su se dogodili, pogotovo onaj protiv Southampton u prošlom kolu gdje nisu uspjeli uzeti sva tri boda na svom terenu. Međutim, stigli su Leicestera i imaju isti broj bodova i sada moraju do pobjede ako žele završiti na trećoj ili četvrtoj poziciji. Chelsea im bježi četiri boda, ali ima i utakmicu više, tako da je ovo MUST WIN za United večeras.

Domaćin igra prilično loše, s obzirom da cijelu svoju igru grade oko Zahe i Ayewa, dok obrana nije ni blizu tako dobra kao što je to bio slučaj ranije. Izgubili su posljednjih pet uzastopnih susreta i mislim da će sada ponovo izgubiti na domaćem terenu. Nemaju motivacije što je dodatni plus za ovu okladu. Za Crystal Palace nema Bentekea ,Cahilla i Tomkinsa, dok je Schlupp pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Jonesa i Tuanzebea. Greenwood, Shaw i Wiliams su pod znakom sumnje.

Screenshot_21.jpg

(Koeficijenti 16.7. u 15:57 CET) 

Nadam se da je netko ispratio 3/4 jučer. Idemo jako i danas, te preko vikenda. Pridružite nam se u pisanju. Ajmo uzeti novce u posljednjim kolima. Pišite svoje prijedloge i mišljenja! :D

prije 46 minute, Marko15 said:

Pozdrav svim forumašima. Čitam neko vrijeme vaše postove i zaista cijenim trud kolega koji daju zanimljive i iscrpne analize.Po prirodi sam malo zatvoren i radije čitam nego pišem ali iz poštovanja prema kolegama koji se trude budem dao jedan svoj prijedlog za danas.Pratim dosta prvu hnl jer su podaci i informacije lako dostupne i može se naći zanimljivih info.Danas je tekma Slaven-inter.Kolega IznudinB je sve lijepo napisao gore u analizi a to je da je tekma potpuno nevažna sa rezultatske strane.Ono što je meni zanimljivo da Lutrija nudi da Krstanović daje gol 1,90 a dva 5,5 koeficijent.Čovjek igra za Slaven ima već dosta godina a trenutno je sa nekih 99 golova na 5. mjestu najboljih strijelaca ikad.Jasno mi je da Lutrija skida i man. troškove i porez tak da je koefc. realno puno manji ali nije loše probati s obzirom da tekma nema značaja a možda mu baš kolege iz obje momčadi :) pomognu da realizira zgoditak ili dva jer su svi oni ipak prijatelji i kolege a kao što sam rekao,utakmica značaja nema nikakvog.

Naravno,budući nemaju novaca moguć je i za neki sitni ulog i klasični iz 2 u 1 ili 1 u 2 :) jer financijski je situacija jako teška poglavito za Inter te je predsjednik Branko Laljak čak najavljivao da budući nemaju strateškog partnera ne budu igrali 2.hnl ligu nego prelaze u potpuni amaterizam što se nadam se ipak ne bude dogodilo.Lijep pozdrav svima i sretno u klađenju :)

Pozdrav prijatelju @Marko15, dobrodošao među aktivne članove, hvala ti na analizi prije svega i mišljenju, nadam se da će ih biti na svakodnevnoj bazi. Ja ću ispratiti ovaj tip koji si predložio za neki manji ulog. Idemo jako ovog tjedna. Nadam se da će nam se pridružiti još više članova koji nas prate. Ako se svi zajedno potrudimo, siguran sam da ćemo uzeti novce na kladionici, pogotovo sada kada se igraju posljednja kola, jer sada se lova uzima na ovim utakmicama. Ide par analiza i od mene, a ovu tvoju prebacim u petak kako bi svi vidjeli. Hvala ti još jednom i idemo po crne kese :D

Just now, IzudinB said:

Pozdrav prijatelju @Marko15, dobrodošao među aktivne članove, hvala ti na analizi prije svega i mišljenju, nadam se da će ih biti na svakodnevnoj bazi. Ja ću ispratiti ovaj tip koji si predložio za neki manji ulog. Idemo jako ovog tjedna. Nadam se da će nam se pridružiti još više članova koji nas prate. Ako se svi zajedno potrudimo, siguran sam da ćemo uzeti novce na kladionici, pogotovo sada kada se igraju posljednja kola, jer sada se lova uzima na ovim utakmicama. Ide par analiza i od mene, a ovu tvoju prebacim u petak kako bi svi vidjeli. Hvala ti još jednom i idemo po crne kese :D

Svako dobro i veliki pozdrav?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use