Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.9.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Četvrtak1.jpg

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.9. u 14:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Njemačka - Španjolska | Oba tima daju gol + manje od 4 gola (3.20) bet365

Njemačka i Španjolska se vraćaju u akciju po prvi put nakon 10 mjeseci u 20:45 sati u četvrtak u UEFA-inoj ligi nacija. Europski giganti se bore za mjesto u završnici ovog natjecanja, a u skupini A4 pridružuju im se Švicarska i Ukrajina.

Španjolska je razbila Rumunjsku sa 5-0 u njihovoj posljednjoj utakmici 18. studenog, gdje su sa stilom završili uspješne kvalifikacije za Euro 2020. Španjolci su lagano završili na vrhu skupine F sa osam pobjeda i dva remija.

Pet mjeseci nakon što je napustio mjesto trenera iz osobnih razloga, Luis Enrique se vratio prošlog studenog, na veliku nesreću Roberta Morena. Enrique je nastavio gdje je Moreno stao i sada je Španjolska neporažena u 11 utakmica od tog poraza protiv Hrvatske (3-2) u Ligi nacija, što je bilo veliko razočarenje.

Španjolska je u prošloj sezoni Lige nacija završila na drugoj poziciji iza Engleske i propustila plasman u završnicu, što će im nesumnjivo biti cilj ovog puta.

Što se tiče Španjolske, Enrique je imenovao prilično mladoliku momčad koja uključuje i poziv za mladog Barceloninog Ansu Fatija, zajedno sa Ericom Garciom, Ferranom Torresom i Oscarom Rodriguezom.

Po prvi put je uključen i Wolvesov Adama Traore, ali je za vikend bio pozitivan na koronavirus, pa se očekuje da će propustiti dvije naredne utakmice. Jordi Alba, Saul Niguez, Alvaro Morata, Isco i Diego Costa su izostavljeni iz momčadi.

Španjolska: Kepa; Navas, Ramos, P.Torres, Reguilon; Fabian, Busquets, Thiago; F.Torres, Rodrigo, Fati

Joachim Low će biti spreman poboljšati svoju posljednju avanturu sa reprezentacijom na ovom natjecanju, završivši na dnu skupine sa Francuskom i Nizozemskom. Njemačka je sada u puno boljoj poziciji, iako je to zahvaljujući sedam pobjeda u osam natjecateljskih utakmica, izuzetak bio poraz od Nizozemaca (4-2).

Ekipa Joachima Lowa će nakon ovog susreta sa Španjolskom u Stuttgartu, putovati do prošlogodišnjih polufinalista Švicarske tri dana kasnije, a šest bodova u ove dvije utakmice će im biti glavni cilj.

Španjolska će u međuvremenu ugostiti Ukrajinu u svom drugom meču u skupini A4 - teži meč na papiru nego što se možda čini, s ekipom Andriya Shevchenka koja je u odličnoj formi.

S obzirom da su Španjolska i Njemačka među favoritima za osvajanje ovog natjecanja, Ukrajina i Švicarska su dokazale svoju kvalitetu u protekle dvije godine, tako da bi ovo mogla biti jedna od najzanimljivijih skupina na ovom natjecanju.

Low je imenovao momčad od 22 igrača, ali je izostavio igrače koji su u kolovozu igrali svoju posljednju fazu Lige prvaka i Europske lige. Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Serge Gnabry i Leon Goretzka stoga neće igrati nikakvu ulogu, dok su odsutni Marcel Halstenberg i Lukas Klostermann iz Leipziga. Međutim, Niklas Sule je izuzetak, s obzirom da se oporavljao od ozljede u završnoj fazi sezone 2019/20. Veznjak M'gladbacha Florian Neuhaus u međuvremenu je zaradio svoj prvi poziv u reprezentaciju, dok je Robin Gosens iz Atalante također u redu za prvu utakmicu za ovu reprezentaciju.

Njemačka: Leno; Kehrer, Sule, Ginter, Gosens; Gundogan, Kroos; Sane, Havertz, Brandt; Werner

Sedam od prethodnih 23 susreta između ove dvije ekipe završilo je remijem, sa Nijemcima koji su neporaženi u posljednja dva susreta. Njihov posljednji prijateljski susret u ožujku 2018. godine završio je sa 1-1 i sada vjerujem da bi ponovo mogli gledati utakmicu sa golovima na obje strane po koeficijentu od 1.66 u bet365 kladionici.

S obzirom da u ovom susretu fali dosta standardnih igrača, stim da neće biti ni navijača na tribinama, čisto sumnjam da će ovo biti utakmica sa više od četiri gola. Kombinaciju koju možemo igrati samo na bet365 kladionici nam daje koeficijent od 3.20, što ima vrijednost.

Screenshot_25.jpg

DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 1.9. u 19:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Slovenija - Grčka | Over 1.5 (1.57) ili Over 2.5 (3.00) bet365

Slovenija je jedno vrijeme prošle godine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo igrala prilično solidno, međutim, našli su se u skupini sa Poljskom i Austrijom što je bilo previše za njih. Na kraju su završili na četvrtoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Makedonija. Imali su katastrofalnu završnicu u kvalifikacijama nakon što su poraženi u posljednja četiri kola. To su bili porazi protiv Makednije, Poljske i Austrije, jedino su uspjeli pobijediti posljednjeplasiranu Latviju. Domaćinima će nedostajati lijevi bek Jokić, zati branič Struna, veznjak Iličić, Krhin, Verbić i napadač Matavz.

Na drugoj strani imamo grčku koja je razočarala u prethodnim kvalifikacijskim fazama. Bili su totalno van forme na startu, što je pokvarilo njihove šanse za kvalifikacije samo nakon nekoliko prvih utakmica. Završili su na trećoj poziciji sa tri pobjede u nizu, ali njihova sudbina je već bila zapečaćena. Pobjeda je došla protiv Bosne i Finske na domaćem terenu, dok su u gostima uspjeli ostvariti minimalnu pobjedu protiv Armenije. Braniči Retsos, Torosidis, Sokratis, Manolas, zatim veznjak Samaris i napadač Donis neće igrati u ovoj utakmici.

Sa novim trenerom, Grčka će vjerojatno igrati mnogo ofanzivnije nego što je to bio slučaj ranije, te zbog toga ovdje očekujem više od 1.5 gola na utakmici što je po meni prilično dobra oklada i može se igrati uz još neke parove, dok se može odigrati i više od 2.5 gola po koeficijentu 3.00 kao singl, oklada koja ima vrijednost po mom mišljenju.

Dugo nisam vidio da je koeficijent baš ovako veliki na više od 2.5 gola na nekoj utakmici. Slovenija također nije jedna naivna ekipa u napadu, znaju odigrati dosta utakmica sa više golova, kao što je bio slučaj u prošlom susretu protiv Poljske gdje je palo 5 golova. Grčka je u prošlom susretu odigrala 2-1 protiv Finske, te dva kola prije toga 2-1 protiv Bosne i Hercegovine. Ulijevaju mi nadu i prethodni dueli između ove dvije momčadi, gdje je u tri od posljednjih pet međusobnih susreta bilo tri ili više golova, iako su to bile utakmice iz 97, 98, 99. godine. U svakom slučaju mislim da vrijedi odigrati više od 2.5 sa manjim ulogom. Sretno!

Screenshot_27.jpg

Screenshot_28.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 3.9. u 10:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Moldavija - Kosovo 2 (1.44) bet365

Moldavija je imala neuspješne kvalifikacije za Europskog prvenstvo, nakon što su završili na posljednjoj poziciji sa jednom pobjedom i tri osvojena boda u deset odigranih utakmica. Da stvar bude još gora, izvučeni su u skupini zajedno sa Andorrom i uspjeli su ostvariti samo jednu tešku pobjedu na domaćem terenu. Nepotrebno je reći da su utakmice protiv Francuske, Turske, Albanije i Islanda izgledale dosta jednostrane. U tim utakmicama su uspjeli postići još samo tri gola, uz 25 primljenih. Što se tiče ove godine, igrali su samo prijateljski susret protiv Švedske gdje su izgubili sa 1-0. Vratar Galancea, branič Graur, veznjci Patras, Antoniuc, Ginsari, te napadač Sidorenco neće biti dio momčadi u ovoj utakmici.

Kosovo je nakon nevjerojatnog uspjeha za jednu novo-formiranu nogometnu reprezentaciju nastavio sa pozitivnom formom u svojim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Oni su uspjeli završiti prvi u skupini D Lige nacija prošle sezone. Na njihovu nesreću, nisu uspjeli da se plasiraju na drugu poziciju u kvalifikacijama za EURO, međutim, to se nije ni očekivalo od njih. Završili su kao trećeplasirana ekipa u skupini sa četiri boda manje od drugoplasirane Češke. Pokazali su zaista fenomenalne nastupe u kojima im je falilo malo discipline u obrani protiv jačih momčadi - međutim pokazali su odličnu vještinu i efikasnost protiv nacija njihove kvalitete. 

Baš kao i Moldavija, Kosovo je igralo prijateljski susret protiv Švedske u Dohi gdje su izgubili sa istim rezultatom od 1-0 u siječnju, ali su bili nešto bolji od Moldavije i zaslužili su nešto više iz tog susreta. Branič Xhemajli, veznjak Muslija i napadač Kastrati neće igrati ovaj susret. Napadač Muriqi i veznjak Zhergova su također van terena.

Ove dvije reprezentacije nikada nisu igrale jedna protiv druge, ali iz prethodnog uspjeha Kosova, došao sam do zaključka da su bolja ekipa. Gosti sa Kosova bi ovdje trebali uzeti sva tri boda. Oni su momčad u porastu i vjerujem da mogu uraditi dosta toga protiv Moldavije koja nema mnogo toga za ponuditi, pogotovo u napadu. Barem po viđenom u posljednjih par godina u odnosu na Kosovo. Moldavija nema prednost domaćeg terena s obzirom da se utakmica igra u Italiji. Sretno!

Screenshot_29.jpg

(Koeficijenti 3.9. u 15:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Turska - Mađarska 1 (1.57) bet365

Turska će večeras dočekati Mađare, a u skupini sa njima se još nalaze Srbija i Rusija koje također igraju večeras. Turci su igrali prilično dobro u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, gdje su završili na drugoj poziciji, odmah iza Francuske, te su tako izborili direktan plasman na prestižno natjecanje. Čak su uspjeli pobijediti Francusku na domaćem terenu, dok nisu poraženi u gostima, što je zaista pozitivno za ovu reprezentaciju koja se polako vraća u staru formu.

Na drugoj strani imamo Mađare, koji su u svojoj skupini u kvalifikacijama završili na četvrtoj poziciji. Igrala je Mađarska prilično dobro neke utakmice, ali je u posljednje vrijeme došlo do velikog pada forme, što je rezultiralo samo jednom pobjedom u posljednjih godinu dana i to protiv Azerbejdžana. U tom periodu su doživjeli još pet poraza. Ovdje dajem veliku prednost Turcima i mislim da trenutno vlada odlična atmosfera u svlačionici nakon uspješnih kvalifikacija. Igraju na svom terenu ovaj susret i mislim da će večeras ostvariti pobjedu.

Screenshot_30.jpg

(Koeficijenti 3.9. u 15:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Al Shabab - Al Kuwait | Al Kuwait Over 2.5 (1.80) bet365

Danas na programu imamo posljednje kolo u Kuwaitu, te se sprema slavlje za igrače Kuwaita. Osigurali su titulu i zbog toga ovaj meč nema značaja ni za jedan od ovih timova. Međutim, ipak očekujem da Kuwait ovdje dođe do pobjede kako bi slavlje bilo potpuno. Savez je zbog ceremonije dodjele pehara odlučio da se ova utakmica igra upravo na stadionu Al Kuwaita, što je velika prednost za njih. Al Shabab je pristao na to, jer ni njima ovaj meč ništa ne znači, dok najavljuju i par rotacija u momačdi, gdje će dati šansu nekim mlađim igračima koji nisu mnogo igrali ove seozne. U takvoj atmosferi u kojoj ne treba nikome ništa, dok je još Kuwait domaćin, mislim da golovi ne bi trebali izostati.

Screenshot_31.jpg

(Koeficijenti 3.9. u 15:36 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

On 02. 09. 2020. at 19:39, IzudinB said:

Njemačka - Španjolska | Oba tima daju gol + manje od 4 gola (3.20) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Njemačka i Španjolska se vraćaju u akciju po prvi put nakon 10 mjeseci u 20:45 sati u četvrtak u UEFA-inoj ligi nacija. Europski giganti se bore za mjesto u završnici ovog natjecanja, a u skupini A4 pridružuju im se Švicarska i Ukrajina.

Španjolska je razbila Rumunjsku sa 5-0 u njihovoj posljednjoj utakmici 18. studenog, gdje su sa stilom završili uspješne kvalifikacije za Euro 2020. Španjolci su lagano završili na vrhu skupine F sa osam pobjeda i dva remija.

Pet mjeseci nakon što je napustio mjesto trenera iz osobnih razloga, Luis Enrique se vratio prošlog studenog, na veliku nesreću Roberta Morena. Enrique je nastavio gdje je Moreno stao i sada je Španjolska neporažena u 11 utakmica od tog poraza protiv Hrvatske (3-2) u Ligi nacija, što je bilo veliko razočarenje.

Španjolska je u prošloj sezoni Lige nacija završila na drugoj poziciji iza Engleske i propustila plasman u završnicu, što će im nesumnjivo biti cilj ovog puta.

Što se tiče Španjolske, Enrique je imenovao prilično mladoliku momčad koja uključuje i poziv za mladog Barceloninog Ansu Fatija, zajedno sa Ericom Garciom, Ferranom Torresom i Oscarom Rodriguezom.

Po prvi put je uključen i Wolvesov Adama Traore, ali je za vikend bio pozitivan na koronavirus, pa se očekuje da će propustiti dvije naredne utakmice. Jordi Alba, Saul Niguez, Alvaro Morata, Isco i Diego Costa su izostavljeni iz momčadi.

Španjolska: Kepa; Navas, Ramos, P.Torres, Reguilon; Fabian, Busquets, Thiago; F.Torres, Rodrigo, Fati

Joachim Low će biti spreman poboljšati svoju posljednju avanturu sa reprezentacijom na ovom natjecanju, završivši na dnu skupine sa Francuskom i Nizozemskom. Njemačka je sada u puno boljoj poziciji, iako je to zahvaljujući sedam pobjeda u osam natjecateljskih utakmica, izuzetak bio poraz od Nizozemaca (4-2).

Ekipa Joachima Lowa će nakon ovog susreta sa Španjolskom u Stuttgartu, putovati do prošlogodišnjih polufinalista Švicarske tri dana kasnije, a šest bodova u ove dvije utakmice će im biti glavni cilj.

Španjolska će u međuvremenu ugostiti Ukrajinu u svom drugom meču u skupini A4 - teži meč na papiru nego što se možda čini, s ekipom Andriya Shevchenka koja je u odličnoj formi.

S obzirom da su Španjolska i Njemačka među favoritima za osvajanje ovog natjecanja, Ukrajina i Švicarska su dokazale svoju kvalitetu u protekle dvije godine, tako da bi ovo mogla biti jedna od najzanimljivijih skupina na ovom natjecanju.

Low je imenovao momčad od 22 igrača, ali je izostavio igrače koji su u kolovozu igrali svoju posljednju fazu Lige prvaka i Europske lige. Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Serge Gnabry i Leon Goretzka stoga neće igrati nikakvu ulogu, dok su odsutni Marcel Halstenberg i Lukas Klostermann iz Leipziga. Međutim, Niklas Sule je izuzetak, s obzirom da se oporavljao od ozljede u završnoj fazi sezone 2019/20. Veznjak M'gladbacha Florian Neuhaus u međuvremenu je zaradio svoj prvi poziv u reprezentaciju, dok je Robin Gosens iz Atalante također u redu za prvu utakmicu za ovu reprezentaciju.

Njemačka: Leno; Kehrer, Sule, Ginter, Gosens; Gundogan, Kroos; Sane, Havertz, Brandt; Werner

Sedam od prethodnih 23 susreta između ove dvije ekipe završilo je remijem, sa Nijemcima koji su neporaženi u posljednja dva susreta. Njihov posljednji prijateljski susret u ožujku 2018. godine završio je sa 1-1 i sada vjerujem da bi ponovo mogli gledati utakmicu sa golovima na obje strane po koeficijentu od 1.66 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

S obzirom da u ovom susretu fali dosta standardnih igrača, stim da neće biti ni navijača na tribinama, čisto sumnjam da će ovo biti utakmica sa više od četiri gola. Kombinaciju koju možemo igrati samo na bet365 kladionici nam daje koeficijent od 3.20, što ima vrijednost.

Screenshot_25.jpg

DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 1.9. u 19:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Prošla kombinacija 3.20 na Njemačku Španjolsku. Nadam se da ste ispratili. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • "Ovoga puta sam se odlucio za udrugu Krijesnica koja pomaze djeci i obiteljima suocenim s malignim bolestima, https://krijesnica.hr/ . Te bih ovim putem zamolio @Goksim da sredstva namjenjena drugoplasiranom u drugoj ligi posljednje sanse tj meni u skladu sa clankom 4. proslijedi i donira navedenoj udruzi." @joker93 👏👏👏👏👏 Svaka čast....iskreno ne znam kolika je nagrada za drugo mjesto 😁, ali ako netko napiše i sam ću donirati za istu udrugu... 
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use