Jump to content
 • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

  Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

  Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA 19.02.2021


tihi372

Broj poena momčadi 19.02.2021.  

3 glasa

 1. 1. Broj poena momčadi 19.02.2021.

  • MIL over 114.5 koševa 1.34
   2
  • OKL under 119.5 koševa 1.26
   0
  • MEM over 106.5 koševa 1.34
   1
  • DET over 99.5 koševa 1.25
   2
  • NO over 109.5 koševa 1.45
   1
  • PHO over 109.5 koševa 1.34
   0

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 02/20/21 at 08:00

Recommended Posts

Danas bogata ponuda košarke.

Nažalost jako je mala aktivnost što se tiće košarke,iako ne vidim pravi razlog tome,iako neki članovi redovito se klade na basket ali jako rjetko ili skoro nikad ne pišu i objave nešta.Ovo je kladioničarski forum,mjesto gdje se razmjenjuju mišljenja,ideje prijedlozi itd..i nebojte se objaviti ili napisati nešto što ste uočili,pročitali iskopali ili bilo šta,ideja je da bude što više prijedloga ideja,tipova pa da u konačnici svako sebi odabere šta igrati,jel svako je sam sebi zaslužan kako za svaki pogodak tako i za pad,jel na kraju krajeva na nama samima je odluka što igrati.Tako da nema straha da će neko nekom biti kriv za išta,sami smo si krivi za  sve što se desi jel odluka je na nama samima.

Ideja je da svaki dan kad je ponuda dobra što se tiče basketa bude anketa za koju bi bilo lijepo da svaki  član koji posjeti forum da svoj glas ili više njih,kako bi na kraju dana složili tiket sa minimalno koeficijentom 2,naravno bili bi odabrani parovi sa največim brojem glasova.

U anketi bi bili uglavnom oklade na zbrojeve,što koševa momčadi,igrača što ukupno oba tima,sa skraćenim granicama kako bi  i prolaznost bila veća.

Pošto ovi iz beta još uvijek spavaju,imaju razrade za samo tri utakmice te tri su uvrštene u anketu,uzet je u obzir broj poena tko koliko postiže ze je bet smanjen za nekoliko poena.

Ukoliko ideja zaživi i bude prihvačena,dorađivati će se po potrebi.Naravno kasnije će biti više opcija,od 6 ponuđenih bilo koja tri koja osvoje najviše glasova idu na listić,i dat će nam traženu kvotu od 2

Svaki prijedlog,kritika,ideja,komentar su dobrodošli 

Link to comment
Share on other sites

“Bet365
Gost
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use