Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Jokić 25 Points milestones (1.71) 2/10u

Vcrs ide na jednog od najgorih defanzivaca lige na Kantera glupog , zadnje dvije ostao ispod, danas očekujem da će Kantera napunit lagano, uz to Denver je malo hendikepiran(obrana)  izostanakom milsapa i Harrisa  mislim da će Lillard lagano tu poene uzimati pa moglo bi se i njega igrat 31.5 ili neka sigurnija opcija milestones 30

Objavljeno

Harden &Irving Points milestones 25 BB (1.95) 2/10u

Praktički repriza od prije tjedan dana , Sacramento prima puno koseva jednostavno mislim da bi lagano obojica trebala barem do 25 a vjv i više. Durant out još  uvijek ..

Harden Triple Double-YES (3.40) 0.5/10u

Objavljeno
prije 22 sati, Ivan98 said:

Jokić 25 Points milestones (1.71) 2/10u

Vcrs ide na jednog od najgorih defanzivaca lige na Kantera glupog , zadnje dvije ostao ispod, danas očekujem da će Kantera napunit lagano, uz to Denver je malo hendikepiran(obrana)  izostanakom milsapa i Harrisa  mislim da će Lillard lagano tu poene uzimati pa moglo bi se i njega igrat 31.5 ili neka sigurnija opcija milestones 30

Jokara do poluvremena praktički +1.41u

prije 20 sati, Ivan98 said:

Harden &Irving Points milestones 25 BB (1.95) 2/10u

Praktički repriza od prije tjedan dana , Sacramento prima puno koseva jednostavno mislim da bi lagano obojica trebala barem do 25 a vjv i više. Durant out još  uvijek ..

Harden Triple Double-YES (3.40) 0.5/10u

Irving stao totalno Iako je imao 16na poluvremenu  nažalost   -2.00u

Harden TD +1.20u 

prije 19 sati, Ivan98 said:

Washington povezao 5 pobjeda u nizu , vcrs opet los Angeles samo Clippersi ,posto su u dobrom nizu mislim da neće bit blowouta ,time bi ovo trebalo doći IMG_20210223_184215.thumb.jpg.f56ef52e7a4c35acbbb35f6b2e202375.jpg

2/10u

32/30 ;) + 2.60u 

Ukupno +7.41u

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use