Clutch 144 Prijavi objavu Objavljeno March 15 Pozz raja, evo novi dan novi tipovi 1. Pick Sabonis over 6.5 asista. Ovo igram več nekoliko dana. Povečali su granicu za 1 asist tako, da mi je više realnija opcija ovo ali ne po 2.20 koefu. Ovo svakako mislim, da ima value jer 2.20 je po meni promašen koef. Poslednje utakmice samo jednom nije prošao Protiv denvera ove godine imao 10 asista. Mislim, da če Sabonis videti kako Jokić razigrava pa če i on 2. Pick Lebron under 9.5 skokova Ovo je igrač koji može lagano preči ovu granicu ali sve jedno mislim na long run na ovu formu što sad igra da je ovo previsoka granica. Poslednje utakmice Ove godine protiv GS 6 i 5 skokova. Biče još samo da puste još granice Good Luck, ? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Ivan98 248 Prijavi objavu Objavljeno March 15 Također sabonisa treba probat Triple Double 10.50 Zadnje 3 protiv denvera 2 puta TD ,jednom ostao na 9/9 . @Clutch 6.5 bome za napast koeficijent Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Clutch 144 Prijavi objavu Objavljeno March 15 Slazem se...igram i to za neki manji ulog Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Clutch 144 Prijavi objavu Objavljeno March 15 3. Pick za danas. Ovde igram izključivo na to što se dogadjalo prošlu utakmicu medjusobno gde su jih Clippersi ponizili. Mislim, da, če biti Dallas više nabrijan za pobjedu tako, da igram ovo za neki srednji/manji ulog. GL ? Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
tihi372 591 Prijavi objavu Objavljeno March 15 B.hield over 3.5 asista Pošto se večeras očekuje prava run and gun košarka možemo očekivati i velik broj asistencija,jel i jedni i drugi idu na veliki broj poena i slabo obranu igraju,a hield je 4. Asistent ekipe sa 3.3 asistencije po utakmici,na zadnjih 5 je 4 puta prešao ovu granicu Citiraj Share this post Link to post Share on other sites