Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 2.4.2021. (Live)

dmihanovic

Recommended Posts

Pozdrav,

buduci da nisam uspio preko 10ak dana vec kupiti legit bet365+skrill racun, i to samo hrvatski/njemacki, evo Vam ono sto bi se igralo i za sta mi sluze racuni javno :)

I da naglasim, ne kupujte po Telegram/FB grupama racune...uhodani scam biznis je to, a ako ste srece i da dobijete login racuna...na prvu vecu sumu oni nekako vrate skrill natrag i lova bye bye :(

Da ne duljim,

Tenis

ITF New Delhi 

08:00 McHugh - Svrcina

Svrcina to win match (2,00)

ne prodajem utakmice i slicna sranja da se razumemo, ali dok sam bez racuna za stakeat posteno, nema razloga da ne dam javno pa ko moze da uzme lovu...toliko

👍

ehh...klasika 😂

Preokret po 4,80 je ful okej, ali ako imas bet racun hahah...ovi nasi zlibari najvise su davali 4,4....uz porez i ostale nagradice drzavi...a o stakeu na favbetu, gdje sam jedino od nasih velikana imo lovu...limiti su im za vrtic, ili cak jaslice...

6-4 0-6

live kvote bet365: 2,62 vs 1,44

Favbet: 2,35 vs 1,45 😂😂😂

Nadam se da su ranilice uzele im lovu, a obecavam davat kad imam fix uvijek dok si ne prikupim koji bet racun!

👌👌

prije 10 minute, dmihanovic said:

ehh...klasika 😂

Preokret po 4,80 je ful okej, ali ako imas bet racun hahah...ovi nasi zlibari najvise su davali 4,4....uz porez i ostale nagradice drzavi...a o stakeu na favbetu, gdje sam jedino od nasih velikana imo lovu...limiti su im za vrtic, ili cak jaslice...

6-4 0-6

live kvote bet365 online kladionica" rel="">bet365: 2,62 vs 1,44

Favbet: 2,35 vs 1,45 😂😂😂

Nadam se da su ranilice uzele im lovu, a obecavam davat kad imam fix uvijek dok si ne prikupim koji bet racun!

👌👌

a kad imas racun ne smijes davat betove ili?

Na stranu, sto bi bilo ok neko objasnjenje....

• Goksim changed the title to Petak 2.4.2021. (Live)
prije 39 minute, zeko1088 said:

a kad imas racun ne smijes davat betove ili?

Na stranu, sto bi bilo ok neko objasnjenje....

Pa nije da ne smijem, ali ne vidim logiku davanja okolo kad sam mogu odigrat i biti miran? Reko bi CroCop sve u zivotu kosta, tako i ova tekma, pa sam ju podijelio...a buducnost ne vidim nazalost...uzme se dok se objavljuje, a kad se prestane...zivot ide dalje💁

prije 2 sati, dmihanovic said:

Pa nije da ne smijem, ali ne vidim logiku davanja okolo kad sam mogu odigrat i biti miran? Reko bi CroCop sve u zivotu kosta, tako i ova tekma, pa sam ju podijelio...a buducnost ne vidim nazalost...uzme se dok se objavljuje, a kad se prestane...zivot ide dalje💁

Kako ne vidis logiku davanja?? Prvo ti uplatis sebi onda stavis par na forum.

I na osnovi cega si bio tolko siguran u taj par??

prije 27 minute, IzudinB said:

Watford - Sheff. Wed 1 (1.57) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Watfordov glavni cilj je povratak u Premier ligu, a trenutno se nalaze na ugodnom drugom mjestu na tabeli sa šest bodova više od Swanseaja, te utakmicom više. Domaćin je u seriji od pet pobjeda u ovom trenutku, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili pobjedu protiv Birminghama na domaćem terenu (3-0). Izgubili su samo jednu od posljednjih deset utakmica u Championshipu.

Što se tiče Sheffileda, oni su prekinuli niz od sedam utakmica bez pobjeda sa pobjedom u posljednjem ligašom susretu protiv Barnsleya (1-2) u gostima. Izgubivši sedam od posljednjih deset utakmica, gostujuća momčad po mom mišljenju ne predstavlja neku veliku prijetnju za domaćina.

Nema sumnje da je Watford veliki favorit za pobjedu protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja, dok su u nizu od pet pobjeda u proteklih pet susreta. U tri od posljednjih pet mečeva nisu primili niti jedan gol. Osim toga, Watford je ove sezone najbolji tim na domaćem terenu i to nadaleko. Imaju čak pet bodova više od Norwicha kada se gleda forma kod kuće.

U ovom susretu im nedostaju Cleverly, Deeney i Dele Bashiru. Na drugoj strani nema Dawsona, Dele-Bashirua, Dunkleya, Iorfe, Luongoa i Odubaja. Van Aken je pod upitnikom za goste. Sretno!

Screenshot_10.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Watford poveo u 7 minuti autogolom Leesa! Ajmoo!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use