Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Najdulji niz  

21 glasova

1. 1. Najdulji niz

• Da
      21
    • Ne
      0

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 15.04.2021 at 12:54

Recommended Posts

Objavljeno

Drugi u danu:

Travaglia - Carreno Busta 2, kv 1,44 bet365

Busta je prošli tjedan osvojio turnir u Marbelli. Nije igrao protiv nekog jačega, ali recimo protiv igrača sličnih kao što je Travaglia. Zemljaš, ali slabiji od njega.

Objavljeno
prije 23 sati, fic said:

Drugi u danu:

Travaglia - Carreno Busta 2, kv 1,44 bet365

Busta je prošli tjedan osvojio turnir u Marbelli. Nije igrao protiv nekog jačega, ali recimo protiv igrača sličnih kao što je Travaglia. Zemljaš, ali slabiji od njega.

Prošao i Busta jučer. Tako da sam sad na 4 pogođena, 2 promašena i 2 pogođena.

Za danas uopće nisam siguran što bih stavio, a da je tečaj barem 1,3. Ono što sam igrao su po 1,25 i Đoković kojeg sam liveu po malo većoj kvoti, ali ga nisam ovdje postavio. S tim da je sinoć Bautista bio 1,3 no danas je pao tečaj pa ga nisam stavio u niz.

Objavljeno

Za večeras prolaz Reala i više od 6 kornera Dortmund - City! U prošloj je bilo točno šest, sada očekujem više, s obzirom da Dortmund juri rezultat, ali ni City neće sjediti prekrštenih ruku. Očekujem efikasniju utakmicu od prošle. Sretno!

Screenshot_22.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use