Kako se kladiti na sigurno – ‘Surebet’ strategija klađenja

Kako se kladiti na sigurno? Strategije o tome kako se kladiti na sigurno su raznovrsne i ovise o mnogim stvarima: o sportu i tvojim stavovima prema riziku. Osim mnogih drugih koncepata klađenja, poznata i obećavajuća strategija o tome kako se kladiti na sigurno je ‘Surebet’ u prevodu sigurna oklada.

Kao što i samo ime govori, ova strategija je zaista obećavajuća. U nastavku ovog članka ćemo vam objasniti kako igrati kladionicu na sigurno i što je to ustvari ‘sigurna oklada’.

KAKO SE KLADITI NA SIGURNO?

Sa ovom strategijom klađenja glavni fokus je na varijabilnim koeficijentima klađenja koji se razlikuju od kladionice do kladionice. Na taj način možeš imati koristi od varijacija tečajeva i postavljati oklade na sigurno i bez rizika. Da bi to učinio moraš brzo reagirati, jer se koeficijenti mogu mijenjati svake sekunde.

Cilj je da prihod svakog pojedinačnog ishoda tvojih oklada premašuje ukupni uloženi iznos. Doprinos sigurnih oklada je često vrlo nizak, ali sa malo sreće i strpljenja sigurno možeš poboljšati svoj kladioničarski račun.

Za postavljanje sigurnih oklada neophodno je imati račune na raznim mjestima za klađenje, raznim online kladionicama, koje ćemo ti priložiti ispod i jedna stvar je da moraš brzo djelovati. Pitaš se kako pronaći ‘Surebet’? Na Svijet Kladjenja forumu možeš pronaći Surebet oklade koje postavljaju naši članovi na svakodnevnoj bazi.

PRONAĐI SIGURNU OKLADU

PRIMJER ZA KAKO IGRATI KLADIONICU NA SIGURNO

U sljedećem odlomku prikazujemo ti dva primjera kako igrati kladionicu na sigurno. Ovaj koncept može se koristiti za sport sa dva moguća ishoda (npr. Tenis). Pogledajte kako igrati kladionicu na sigurno u nastavku!

Primjer 1 – Kako se kladiti na sigurno (Tenis)

Stavljanjem oklade na određen teniski meč gdje znamo da postoje samo dva moguća ishoda, a to su da igrač A ili igrač B pobjeđuju. Ovdje ne može biti neriješeno, koeficijent je 1 ukoliko neki od igrača odustanu. Ako je varijacija koeficijenata u neke dvije online kladionice u našu korist, mogli bismo dobiti nešto na ovaj način:

Kladionica 1: Koeficijent na pobjedu igrača A (2.15)

Kladionica 2: Koeficijent na pobjedu igrača B (1.95)

Ovako će izgledati sigurna oklada od 100€ :

S ulogom od 47.56 eura na igrača A i koeficijentom na njega od 2.15, vaš dobitak će biti 102.25 eura.

S druge strane, uložit ćeš 52.44 eura na pobjedu igrača B i uz kvotu 1.95 vaš će dobitak biti 102.26.

Kao što vidiš, u svakom slučaju i u svakom mogućem ishodu na ovom meču ćeš imati dobitak od 2.25 odnosno 2.26 eura. Možda to nije neki veliki novac, ali nećeš uvijek naći ovako malu razliku, nekada se potrefi i veliki profit i malo veći koeficijenti, u svakom slučaju ti si u dobitku.

Također pročitajte: 1×2 tipovi: Što su, kako i za koje tržište se koriste?

Može li se zaraditi novac od sigurnih oklada?

Naravno, od sigurnih oklada se može zaraditi novac. No, budući da su zarade vrlo niske, trebat će ti dobar dio vremena da drastično povećaš svoj račun. No, vrijedno je spomenuti da sigurno klađenje može biti vrlo korisno kada uzmeš svoje bonuse na kladionicama i iskoristiš ih na takav način. Mnoge kladionice nude bonuse gdje dobiješ neki postotak svog uloga nakon što postaviš oklade na određeni iznos. No, stoga trebaš igrati sigurne oklade sa velikim ulozima, te uzmeš bonuse u roku od nekoliko trenutaka i prije svega bez rizika. Sretno!

kako igrati kladionicu na sigurno

ŽELIM ISPROBATI SUREBET

Najbolje kladionice za sigurne oklade

Sve ove online kladionice koje vam mi predlažemo su vrlo pouzdane, te ih i mi koristimo.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]