NaslovnicaNajave utakmicaStrategija za klađenje koja će vam donijeti sigurnu zaradu

Strategija za klađenje koja će vam donijeti sigurnu zaradu

Arbitrage betting, sure betting ili u slobodnom prevodu “sigurno klađenje”, jedini je sistem za klađenje koji u teoriji donosi garantovanu zaradu na kladionici.

kladioničarska strategija

Kako arbitrage betting funkcioniše? Princip je zapravo vrlo jednostavan, ovaj sistem eksploatiše razlike u koeficijentima u kladionicama, tako što se na određenu, pojedinačnu opkladu uplaćuje na sve moguće ishode. Bez obzira na krajnji rezultat, profit je zagarantovan.

U zavisnosti od koeficijenata, povrat na ulog može iznositi i do 8-9%, no najčešće je u rasponu između 3-5%. To znači da na uloženih 100 eura, možete zaraditi oko 5 eura. Nije mnogo, ali ste ostvarili sigurnu dobit, ne rizikujući svoj novac. Naravno, povećavanjem banke možete zaraditi mnogo više, a možete se kladiti na više utakmica u toku dana.

Ovaj način klađenja moguće je primijeniti na sve sportove, a najjednostavniji primjer je klađenje na tenis, gdje imamo dva moguća ishoda. Recimo, najveći koeficijent na pobjedu Novaka Đokovića u jednoj kladionici je 1.42, a na pobjedu Andyja Murraya u drugoj kladionici 3.93. Ukoliko vam je banka 100 eura, ulog ćete raspodijeliti tako što ćete uložiti 73.46€ na Đokovića, te 26.54€ na Murraya u tim kladionicama. Ko god da trijumfuje u tom meču, vaša zarada je 4.30€.

Raspodjelu uloga i profit možete izračunati pomoći sure bet calculatora, tako što ćete unijeti vrstu igre, koeficijente, te iznos koji ste spremni da uložite.

Za arbitrage betting, potreban vam je prije svega početni kapital, kao i otvoreni računi u što više online kladionica. Kako pronaći utakmice za sigurno klađenje? Postoje različiti sajtovi i specijalizovani softveri koji vam nude ponudu utakmica za ovakvu vrstu klađenja.

Šta su potencijalni rizici arbitrage bettinga?

U ovom slučaju, vrijeme je doslovno novac, tako da morate biti vrlo brzi, jer i najmanja promjena koeficijenta može vam upropastiti sigurnu opkladu. Takođe, postoji mogućnost da stignete pokriti samo jednu opkladu, tako ćete biti prinuđeni da ostale opklade uplatite po najboljim dostupnim kvotama, da biste ostali na nuli, ili makar bili u minimalnom gubitku.

Iako je arbitrage, odnosno sure betting sasvim legalno i legitimno, treba istaći da većina kladionica ne gleda blagonaklono na ovakvu vrstu klađenja. U slučaju da primijete bilo šta sumnjivo, mogu vam odbiti uplatu, limitirati ili čak zatvoriti nalog, što znači da morate suziti izbor kladionica na one provjerene.

Jedna od takvih je Betfair kladionica, koja je prijateljski nastrojena arbitrage bettingu. Osim toga, Betfair vam nudi 100% deposit bonus do 200€, čime možete dodatno uvećati svoj početni kapital.

[su_betfair_200eura]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!