1xBet bonusi i promocije

1xBet bonusi i promocije su nešto što krase ovu kladionicu. 1xBet je kladionica sa filozofijom orijentiranom na igrače koji znaju koliko su važni bonusi u procesu sportskog klađenja. Imajući to na umu, razvili su bonus sustav koji će biti osmišljen kako bi poboljšao dobit i pomogao igračima da okrenu koeficijente u svoju korist. Pogledajmo njihove promotivne ponude! Tu je također 1xbet promo kod koji smo dobili u suradnji sa 1xbet kladionicom. Uzmi svoj 1xbet promo code u nastavku!

1xBet bonusi

1xbet promo kod i BONUS DOBRODOŠLICE

Vaše putovanje sa 1xBet kladionicom počinje sa nevjerojatnim 100% bonusom dobrodošlice do 100€ na vašu prvu uplatu. Jednostavno otvorite račun na gumb ispod kod 1xbet kladionice i uzmite 100% bonusa na prvu uplatu do 100€. Samim tim se kvalificirate za 1xbet promo kod, koji također možete pronaći na opširnijoj recenziji o 1xbet kladionici!

SRETNI PETAK

Kada su vikendi, zabava je zagarantovana na 1xBetu. Svakog petka dobit ćete 100% bonusa do 100€ na vašu uplatu od 1€ ili više. Jednsotavno izvršite uplatu i automatski ćete dobiti 100% bonusa na svoj račun. Dobro je znati da biste za primanje ovog bonusa trebali označiti ‘Sudjeluj u bonus ponudama’ i vaši podaci na profilu bi trebali biti potpuni.

AKCIJA SRIJEDA X2

Ako ste pomislili da se zabava na 1xBet kladionici zaustavlja sa ‘Sretnim Petkom’, razmislite ponovo. Sudjelovanjem u promociji ‘Sretni Petak’ postaje vam dostupna još jedna promocija srijedom. Uplatite do 100€ još jednom tako što ćete nastaviti da igrate u ponedjeljak i četvrtak bilo kojih pet sportskih oklada  koje odaberete sami. Zatim, u srijedu, dobivate 100% bonus do 100€ za bilo koju uplatu od 1€ ili više.

ZBIRNA OKLADA DANA

Ova vrlo posebna promocija koju je pripremio 1xBet je upućena igračima koji vole da igraju sa zbirnim okladama. 1xBet vam daje dodatnih 10% na vaše dobitke, koji su odigrani kao zbirna oklada koja vam odgovara iz ponude sportskih ili događaja uživo.

ADVANCEBET

Još jedna odlična promocija dizajnirana od strane 1xBet kladionice, kako bi dodatno poboljšali šanse svojih igrača za Advancebetom. To ide ovako: ako nemate više novca na svom računu, ali imate dvije ili više nepodmirenih oklada, moći ćete dobiti određenu količinu koja se može upotrijebiti za daljnje klađenje. Iznos se automatski izračunava na temelju uloga i višekratnih oklada i klikom na gumb ‘Find Out’ ili što u prevodu znači ‘Saznaj’ moći ćete saznati koliko je u stvari taj iznos.

ZVJEZDANI JACKPOT

Nešto slično promociji ‘Lov na blago’, ‘Zvjezdani Jackpot’ bi vas mogao učiniti pobjednikom velikog progresivnog jackpota koji raste iz minute u minutu. Sve što trebate učiniti jeste da se prijavite na svoj račun, provjerite izazove koje vam 1xBet šalje kako bi postali podobni za ‘Zvjezdani Jackpot’, popunite ga i možete postati sretni dobitnik.Naravno, ovo su samo promocije koje su trenutno aktivne na 1xBet kladionici. Budući da uvijek razmišljaju o novim načinima nagrađivanja svojih igrača, ostale fantastične promocije bit će dostupne na njihovoj web stranici, stoga budite u tijeku!