Naslovnica Rusija2018 Novosti REVOLUCIJA U RUSIJI: Collina pomoćnim arbitrima uputio jasnu poruku!

REVOLUCIJA U RUSIJI: Collina pomoćnim arbitrima uputio jasnu poruku!

Uz sve zanimljive priče koje tradicionalno donosi početak Svjetskog prvenstva, Mundijal će ove godine biti poseban i zbog VAR tehnologije, koja će po prvi put biti predstavljena na najvećoj mogućoj razini.

Collina pomoćnim arbitrima

U svjetlu uvođenja sustava, koji pomaže sucima da donos najvažnije odluke na terenu, pravosudni odbor Svjetskog nogometnog saveza odlučio je dati važne primjedbe i uputstva linijskim sucima.

>> ZVANIČNO: Svjetsko prvenstvo 2026 u Sjevernoj Americi!

Stvari koje će morati primjenivati su jasne. Ukoliko je situacija “tijesna” i ako nisu sigurni da li je zaleđe ili ne, arbitri neće dizati zastavu a presuda će biti donešena sa VAR tehnologijom „Ako  pomoćnik, ne diže zastavu, to nije učinio zbog greške, nego zato što poštuje odluku da zastava u takvim situacijama ostataje spuštena. Sucima je tako zabranjeno da dižu zaszavu u takvim situacijama te da puste igru jer ukoliko stranski arbitar digne zastavicu u izglednoj šansi, akcija je gotova “, izjavio je Pierluigi Collina, predsjednik gore spomenutog odbora.

[su_bonus]

„S druge strane, ako je sudac ne prekine igru ​​i netko postigne pogodak, akcija će biti provjerene od strane VAR sustava”, rekao je bivši talijanski sudac. VAR sustav će se inače koristi za četiri vrste sizuacija: 1. kod pogodaka, uključujući moguća zaleđa u istoj akciji, kod nedosuđenog ili dosuđenog jedanaesterca uključujući moguća zaleđa u istoj akciji,  3. kod direktnog crvenog kartona i 4. kod moguće zamjene identiteta tj. da pogrešni igrač dobije žuti ili crveni karton.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!