ExpressVPN

ExpressVPN je popularni pružatelj VPN usluga. To je zaista teško tržište i postoji mnogo konkurencije, ali Express VPN točno zna kako se izdvojiti od ostalih. Express VPN također donosi mnogo više mogućnosti nego bilo koji drugi VPN.

Na primjer, tvrtka nudi široku mrežu od više od 2.000 servera raspoređenih u 148 gradova u 94 zemlje. Europa i SAD imaju najbolju pokrivenost, ali imaju mnogo lokacija u Aziji i nekoliko drugih zemalja koje se rijetko pojavljuju bilo gdje (postoje i lokacije u Južnoj Americi, na Bliskom Istoku, u Africi i mnogim drugim).

Podrška za platforme je još jedan vrhunac u ovom VPN-u, gdje nam pružaju i aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS, Linux i druge, kao i detaljnu podršku za postavljanje rutera, Apple TV-a, Fire TV-a, PlayStationa, Chromebooksa, Kindle Fire i više.

ExpressVPN review

ExpressVPN review je tu da nam kaže nešto više o Express VPN-u. Naime, VPN Express je počeo sa radom 2009. godine i vodi ga Express VPN International Ltd. Kompanija je smještena na Britanskim Djevičanskim otocima.

ExpressVPN review

To je odličan izbor lokacije za VPN kompaniju koja se bavi privatnošću, jer Britanski Djevičanski otoci imaju punu suverenost nad vlastitim propisima o podacima. Strane vlade i dalje mogu postavljati zahtjeve za informacijama, ali ExpressVPN jasno daje do znanja da nikada neće dijeliti podatke s njima, i što je najvažnije, oni nemaju informacije sa kojima vas mogu identifikovati.

VPN Express ne prikuplja privatne informacije, ne vode evidencije aktivnosti sa kojima bi vas osobno mogli identifikovati. Podatke koje prikupljaju serveri Express VPN-a su: datumi spajanja na VPN uslugu, odabir lokacije VPN poslužitelja i ukupna količina podataka koji se prenose dnevno. To je to što se tiče prikupljanja informacija. Express VPN održava minimalnu količinu informacija koje je potrebno prikupiti kako bi performanse njihovih servera bile što jače. Ako ste se pitali o sigurnosti vaših podataka, ovaj Express VPN review vam sa sigurnošću može potvrditi da ste vrlo zaštićeni.

ExpressVPN iskustva

Ako vas ExpressVPN review nije uvjerio u sigurnost i autentičnost ovog VPN poslužitelja, tu su ExpressVPN iskustva. Pitate se da li je Express VPN najbrži VPN u ovom trenutku? Da li ExpressVPNcroatia vrijedi ove cijene? Da li je ova priča jednostavno predobra da bi bila istinita?

Kako bi otkrili pravu istinu o Express VPN-u, pročitali smo veliki broj ExpressVPN review-a, te smo i sami odlučili da ga testiramo. Naravno, sve to radimo kako bi saznali da li je ovaj VPN vrijedan sve te hvale. Veliki broj ExpressVPN iskustva drugih ljudi koje smo čitali širom internet foruma su zaista vrlo pozitivna. Zbog toga smo odlučili da vam i sami pokažemo kako sve to izgleda tijekom i poslije instalacije, što možete vidjeti u nastavku. Također vam donosimo ExpressVPN iskustva iz prve ruke slikovito objašnjena, te cijene i prednosti!

CIJENE I PREDNOSTI

ExpressVPN vam olakšava posao kada su planovi i cijene u pitanju. Svi nude skoro iste značajke, međutim razlika u cijeni je očigledna.

Kada uzimate ExpressVPN na mjesec dana to će vas koštati oko 12.95 $, međutim, ukoliko uzmete plan od 12 mjeseci, možete uštediti čak do 35% i mjesec dana bi vas u tom slučaju koštao samo 8.32 $.

ExpressVPN iskustva

ExpressVPN također nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca umjesto besplatne probne verzije. To je istinski bez skrivenih caka i ograničenja. Vaša kartica će biti naplaćena kada se prijavite na neki od planova, a bilo kakve povrate novca obrađuju u roku od sedam dana, što znači da se zaista možete prijaviti za bilo koji plan i koristiti ga 30-dana i onda vratiti novac ukoliko vam se to ne sviđa. To su velike prednosti Express VPN-a i to je ono što ih najviše razlikuje od konkurencije. Kupnjom paketa Express VPN možete paralelno koristiti na tri uređaja istovremeno npr. na računalu, iphoneu i ipadu.

ExpressVPN prihvaća veliki raspon opcija plaćanja, uključujući većinu glavnih kreditnih i debitnih kartica, PayPala, Bitcoina i tonu međunarodnih opcija kroz svoje partnerstvo sa Paymentwallom, kao što su Alipay, Mint, Fanapay, UnionPay i WebMoney.

ExpressVPN download – KAKO INSTALIRATI EXPRESS VPN?

1. Prije svega, izaberete plan koji želite koristiti, a zatim se prijavite sa svojim Express VPN računom tako što ćete ukucati svoj username i pasword, a zatim kliknuti na Sign In.

2. Nakon što ste se prijavili na svoj račun, vidjet ćete ‘Aktivacioni kod’ na desnoj strani. Taj kod će vam trebati pri instalaciji.

3. Da biste skinuli aplikaciju, izaberete platformu koju koristite na ‘Set Up on More Devices’.

4. Zatim odaberete vaš operativni sistem i kliknete na ExpressVPN Download. Nakon što ste uradili ExpressVPN Download, pogledajte ispod kako to izgleda kada smo i mi sami odradili ExpressVPN download.

Evo kako je to izgledalo kada smo i mi sami izvršili instalaciju.

INSTALIRAJ EXPRESSVPN!