Profesionalci

Profesionlci ili oni kojima klađenje nije hobi, već posao.  U ovu skupinu smatram da spada tek vrlo mali postotak igrača, manji vjerojatno od 1%. To su osobe koje manje ili više vole sport (nije presudno) međutim shvatile su dobitnu formulu kako biti u plusu, te više ili manje žive od kladionice.

profesionalci

Kladionica profesionalci – Uvod

Kladionica profesionalci

Iako profesionalni kladioničari svaki dan proučavaju ponudu i po nekoliko sati uzimajući u obzir sve moguće elemente ne igraju svaki dan, već samo kada smatraju da su našli prave parove. Svakodnevno prate rezultate, utakmice i formu ekipa kao i promjene koeficijenata u kladionicama što iziskuje puno vremena, pa se i zbog toga može smatrati poslom.

Naravno, kao pravi profesionalci u svakom poslu i profesionalni kladioničari imaju money managment, kao i banku, te striktno određena pravila kojih se pridržavaju tijekom igre.

Najbolji kladioničari uglavnom igraju sa malo jačim ulozima solo uplate ili na svega nekoliko parova. Svjesni su da im svaki listić neće proći međutim ovisno od njihovog postotka pogođenosti dugoročno ostvaruju određeni prinos.

Kako rade profesionalni kladioničari?

profesionalni kladioničari

Najbolji kladioničari od dolaska u kladionicu ne bacaju pogled na ploču sa ponudom, niti tamo ispunjavaju listiće, već idu direktno do pulta za uplatu sa već pripremljenim listićem kojeg će uplatiti. U današnje vrijeme čak je i ova procedura pomalo zastarjela, ali ipak pokazuje kako se listići i uplate biraju uz razne statističke podatke, a ne ispred ponude sa koeficijentima. Danas profesionalci svoj posao većinom obavljaju preko računala, putem online klađenja. Pri samoj analizi utakmice izbacuju emocije, te se ne klade na ekipe na koje navijaju ukoliko iz same analize nema elemanata za to. Također morate biti svjesni da ukoliko niste objektivni, već subjektivni da ćete vrlo lagano naći elemente zbog kojih bi Vaš omiljeni tim ili sportaš/ica trebali slaviti.

Profesionalni kockari – disciplina

Profesionalni kockari

Pravi profesionalci neće nakon nekoliko dobitaka dopustiti da ih pohlepa povuče, te da povećavaju uloge iznad postotka svoje banke, jer iznenađenja ili negativna serija je sastavni dio svakog posla pa tko i profesionalnog klađenja. Ukoliko se želite baviti profesionalnim klađenjemmorate znati kako to nije lagan posao, kako velika većina ljudi percipira.

U našem regionu “kladionica profesionalci” su rijetkost, tako da ih nazovem. Izuzetno je stresno biti profesionalni kladioničar, jer oni najozbiljnije pristupaju ovom poslu, ulažu puno vremena i truda, te uglavnom igraju sa ozbiljnijim sumama novaca međutim kao i svi i oni ponekad padaju na jednom paru za vrlo visoke dobitke, sa čime se treba znati nositi, no dugoročno gledano uz pravu strategiju i pristup oni će biti u plusu, tj. ostvarivati će prihod.

Najbolji kladioničari vode statistiku

najbolji kladioničari

Ukoliko ste se prepoznali u ovoj skupini možete biti ponosni na sebe, ali tada također dobro znate da svakim danom u budućnosti trebate raditi kako bi ostali dobro informirani, te kako bi se prilagođavali novostima, ali i novim situacijama isto kao i svaki poduzetnik u svom vlastitom poslu.

Vodeći statistiku u excelu ili accesu, profesionalni kockari mogu analizirati dosadašnje rezultate, greške, kako bi ih izbjegli u budućnosti. Također profesionalni kockari analiziraju rezultate po sportovima, pa čak i po ligama, te mogu otkriti na kojim su područjima imali najbolje rezultate, a na kojima najlošije, te se koncentrirati na igranje onih stvari koje bolje poznaju i kod kojih ste u prošlosti imali visoki postotak pogođenosti.

Pogledajte ostale kladioničarske savjete kako bi unaprijedili vašu igru.