NaslovnicaVijesti120 MILIJUNA EURA + ISCO ILI ODRIOZOLA: Real Madrid kupuje u Premier...

120 MILIJUNA EURA + ISCO ILI ODRIOZOLA: Real Madrid kupuje u Premier ligi!

Real Madrid vjeruje da će ponuda u iznosu od 120 milijuna eura plus usluge bilo Isca ili Alvara Odriozole biti dovoljna da uvjeri Chelseaja da proda N’Golo Kantea.

120 MILIJUNA EURA

Kante je jedan od najboljih i najkonzistentnijih zvijezda u Premier ligi od dolaska u Leicester na ljeto 2015 .godine, a Francuz je od tada pomogao Lisicama i Chelsaeju da osvoje Premier ligu.

Fantastična sposobnost francuskog internacionalca da prekine igru protivnika i želja da vrati loptu kada je izgubi njegov tim ga je pretvorilo u jednog od najcjenjenijih nogometaša u svijetu, onom koji je sada naizgled zaokupljen od strane Real Madrida.

Prema španjolskim medijima, Los Blancosi promatraju igrača Chelseaja kao alternativu za Manchester Unitedovog Paul Pogbu, gdje se vjeruje da će klub uvjeriti Plavce da prodaju svoju zvijezdu za 120 milijuna eura plus Isco ili Odriozola.

Hrvatska – Mađarska: Najava sedmog kola kvalifikacija za Euro 2020!

S obzirom da im nedsotaje kreativnih mogućnosti u veznom redu, dolazak Isca plus 120 milijuna eura ne izgleda kao loš dogovor za Chelsea.

Španjolac je za vrijeme svog boravka u španjolskoj prijestolnici pokazao da je jedan od najboljih kreativnih veznjaka, što Chelseaju trenutno nedostaje u prvom sastavu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!