NaslovnicaVijesti27 golova u 26 utakmica: Newcastle spremio vrtoglavih 135 milijuna eura za...

27 golova u 26 utakmica: Newcastle spremio vrtoglavih 135 milijuna eura za jednog od najboljih napadača na svijetu!

Newcastle United navodno priprema ambicioznu ponudu u iznosu od 135 milijuna eura za napadača Lazija Ciro Immobilea.

27 golova

Ako klub napokon bude kupljen od strane saudijskog fonda za javna ulaganja nakon beskrajnih nagađanja, novi vlasnici su željni velike potrošnje na transfere.

Iz Gazzette kažu da je Newcastle poslao ponudu u iznosu od 55 milijuna eura za internacionalca Italije.

Oni su spremni da ga učine najplaćenijim igračem na St. James Parku, tako što će mu uručiti petogodišnji ugovor od 8 milijuna eura godišnje.

Ukupni trošak bi dostigao nevjerojatnih 135 milijuna eura – naknada koja je prethodno bila vanzemaljska za klub sa sjeveroistoka.

Bivši napadač Seville i Dortmunda, Immobile je bio potpuno otkiće u Rimu, postigavši 116 golova u 167 utakmica nakon što je 2016. godine prešao u Lazio.

Ove sezone Immobile vodi na ljestvici najboljih strijelaca u Seriji A sa impresivnih 27 golova – prosječno postiže gol svakih 81 minuta, dok je postigao šest više od Cristiana Ronalda.

Trenutni rekord za transfer u Newcastleu drži Joelinton, koji je prošlog ljeta stigao iz Hoffenheima za 40 milijuna funti, a on je postigao samo jedan gol u 25 nastupa u Premier ligi ove sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!