NaslovnicaVijesti290 utakmica 190 golova: Manchester United u napad dovodi gol mašinu!

290 utakmica 190 golova: Manchester United u napad dovodi gol mašinu!

Manchester United je navodno zainteresiran za potencijalni ljetni transfer napadača Paris Saint-Germaina Edinsona Cavanija.

290 utakmica

Prema francuskom listu L’Equipe, Cavani je otvoren za prelazak u Man Utd sve dok budu u Ligi prvaka sljedeće sezone, što trenutno ne izgleda zajamčeno.

Ipak, unatoč nekom interesu Atletico Madrida, još nije postignut dogovor da se internacionalac Urugvaja preseli u prijestolnicu Španjolske ovog siječnja, prenosi L’Equipe.

To sigurno daje Unitedu neku nadu da će u skoroj budućnosti potpisati Cavanija, s 32-godišnjim dokazanim strijelcem na najvišoj razini nakon lijepe karijere koju je imao do sada.

Cavani je postigao 104 gola u samo 138 utakmica za Napoli prije velikog prelaska u PSG, a i dalje je bio odličan strijealac u Ligue 1.

Južnoamerikanac je najbolji strijelac PSG-a sa 198 golova u 290 utakmica, a ti su udarci doprinijeli njegovom pet titule Francuskog nogometa i drugim glavnim počastima za vrijeme njegova nastupa na Parku Prinčeva.

Naravno, Cavani nikada nije igrao u Premier ligi i možda će mu se dogoditi značajan iskorak, posebno u ovoj fazi karijere.

Ipak, navijači United bi sigurno bili uzbuđeni kada bi tako dobar napadač stigao  na Old Trafford i u najmanju ruku pružio više pokrića za Marcus Rashforda.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!