NaslovnicaVijesti6000 NAVIJAČA GLASALO: Što bi Real Madrid trebao uraditi sa Martin Odegaardom?

6000 NAVIJAČA GLASALO: Što bi Real Madrid trebao uraditi sa Martin Odegaardom?

Prošle su tri godine otkako je Real Madrid pobijedio u utrci za potpisivanje visoko ocijenjenog Norvežana, koji je imao 16 godinakada je napustio Stromsgodset zbog Španjolske.

6000 NAVIJAČA GLASALO

Ubrzo je postalo jasno da je Odegaardu, nakon što je proveo većinu svog vremena u igranju za ekipu mladih u Real Madridu, potrebna prvoligaška momčad kako bi mu pomogla u razvoju i tako je bio posuđen nizozemskom klubu Heerenveenu 18 mjeseci od siječnja 2017. godine.

Real Madrid je pomno pratio Odegaarda na njegovoj posudbi u Erediviziji i sada moraju odlučiti što će učiniti sa napadačkim veznjakom, kojem je sada 19 godina.

Napravio je 24 nastupa u ligi, postižući dva gola, ali izvještaj iz Norveške nije bio posve pozitivan.

[su_champions_league_final]

U veljači je novinarka Arilas Ould-Saada, koja radi za norveške novine VG sporten, sumnjala u Odegaardov potencijal da postane prvotimac u Real Madridu.

“Dok je pokazao da može biti igrač koji može izmijeniti cijelu igru, istina je i da mu nedostaje nešto – on nije gotov proizvod koji može postizati golove i asistencije”, istaknula je Ould-Saada.

Španjolski mediji odlučili su postaviti anketu kako bi navijači donijeli odluku što bi Real Madrid trebao raditi sa Odegaardom.

Navijači su dobili tri opcije, vratiti ga, nastaviti posudbu ili ga prodati – a više od polovice od 6.205 glasača reklo je da bi nastavilo posudbu Odegaarda.

57% je rekalo da bi trebao nastaviti svoju posudbu, 31% želi da Odegaard dođe nazad, dok je 11% reklo da vjeruje da ga trebaju prodati.

Dakle, jasno je da Realovi navijači vjeruju kako bi Odegaard mogao imati budućnost na Santiago Bernabeu, ali veliki dio vjeruje da bi još jedna privremena posudba bila najbolja opcija za njega.

Doista, bilo bi baš ludo prodati mladog igrača.

Odegaard je u ožujku priznao da treba igrati što je moguće više nogometa i da su male vjerojatnoće da će se to dogoditi u Madridu, gdje Zinedine Zidane ima brojne talentirane igrače na raspolaganju.

[su_champions_league]

Tinejdžer treba da gleda Dani Ceballosa, koji je ove sezone započeo samo četiri utakmice u ligi ove sezone, zbog ideje izazova sa kojima se suočavaju mladi igrači u klubu.

“Uvijek sam rekao da je važno igrati i želim pronaći klub koji će mi to omogućiti na najvišoj razini”, rekao je Odegaard.

Nemojte se iznenaditi kada vidite Odegaarda na posudbi i sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!