NaslovnicaVijestiAbramovič če učiniti sve da ga dovede na klupu Chelseaja: Da li...

Abramovič če učiniti sve da ga dovede na klupu Chelseaja: Da li bi on bio pravi čovjek za ovaj posao?!

U Londonu je uvijek napeto i zanimljivo, posebno kada je riječ o ekipi Chelseaja. Koliko je sve pozitivno i koliko sve puca od samopouzdanja kada ekipa pobjeđuje i kada se osvajaju trofeji, još neugodnije je kada se nižu loši rezultati. Posebno za trenere kluba.

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovich

Ovog puta, trener Chelsea Maurizio Sarri je u prvom planu. Nakon fenomenalnog starte sezone, gdje ekipa nije bila poražena u prvih 10 utakmica, Plavci su ušli u negativnu seriju, loša forma je bila evidentna a sve je kulminirali nakon poraza od Citya u domaćem prvenstvu od 6:0, što je dodatno pojačalo pritisak na talijanskog stratega.

Marcelo prokomentirao glasine o odlasku iz Reala

Sun izvješćuje da vlasnik Chelseaja Roman Abramovič na umu već ima ime novog stratega. To je nitko drugi nego Zinedine Zidane, uspješni Francuz koji je imao izuzetno plodno razdoblje u Real Madridu. Napustio je Bijeli balet prošle godine nakon tri uzastopne titule u Ligi prvaka, nakon čega je bez posla.

Zidane se dovodio u vezu sa klupom Manchestera na kojoj će kako sada stvari stoje ostati Solskjaer ali nije isključeno da Zidane ipak dođe u Englesku, tačnije u London.

Zidane bi tako postao deveti trener u zadnjih 9 godina koji je sjedio na klupi Chelseaja.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!